mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

amin canım.Allahım isteyen herkeze tattırsın.o güzel duyguyu bir kez daha yaşayacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım.ah o uykusuz geceleri sorma bizde az önce konuştuk eşimle oğlum hiç uyumazdı buda uyumayabilir.birde o kız bebeklerin uyuduğuna erkeklerin uyumadığına inanıyor :) bende dedimki her akşam gaz masajı yaparsın uyur :) olan anneye oluyo babalar horul horul uyuyo valla.ben yazın gazetede okumuştum bebekler ilk 6 hafta düzene giremezmiş 6 haftadan sonra uykusunu beslenmesini düzene sokabilirmişiz.her akşam aynı saatte yıkayıp doyurup azcık massaj yapıp yatırmayı planlıyorum abiside ona kitap okıycak.plana bak bebekte sanki oyuncaktı hemen uyuycak biz öyle yapınca :)
bellimi olur belki planımız tutar.gazın varsa tut oğlum derim :)inşallah hepimizinkiler bol bol emer ve bol bol uyurlar.
mahkemen varmış inşallah görmezsin adamın yüzünü.Allah yaşatmasın böyle birşey bir daha.orda yanında biri olucaktır dimi.dikkat et kendine gerilme hiç.inşallah bir seferde biter bi daha uğraşmazsın.ama gitmesen olmuyomuymuşki.

Worldof duydunmu caglasammi sizlerde durum nasildi benim minikin bugun dabah goegi dustu korktum.dr.u aradimnormal dedi amaerken degilmi ya 1.haftada

Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)

hadi bakalım yarın geliyor paşan Allah yardımcın olsun kolayca geçer biter inşallah

kısmetten öte yol yok canım mevlütüne hazırlanırsın durumlar iyi olursa
olmazsa hiç takma yeter ki bebeğin sağlıkla gelsin sonrası hallolur bi şekilde

kızlar doktordan kbb ye gittim ilaç yazdı özgür beye gösterdim içebilirsin günde bir kere dedi ishali söyledim ayaklarımı gösterdim üşütmüşsündür dedi tansiyonuna baktır 13 8 ve üstündeyse hemen gel dedi 12 çıktı normal dedi şükür hemen eve geldim kahvaltımı yapacağım öğlen çıkıp ilacı alırım birde bebek bezi felan alıcam

canım geçmiş olsun inşallah iyi gelir ilaçlar
daha önce yazdın mı bilmiyorum doktor ne dedi sana son haftaya kadar beklicek misin normal mi olacak Allahın izniyle

canım geçmiş olsun inşallah iyi gelir ilaçlar
daha önce yazdın mı bilmiyorum doktor ne dedi sana son haftaya kadar beklicek misin normal mi olacak Allahın izniyle
bebek doğum pozisyonuna gelmiş dedi normal düşünüyorz doktorumda bende allahın izniyle bir sorun çıkmazsa kasımın 30 u tahmini doğum tarihi ama 10 gün önce 10 sonra olabilir 20 sinden sonra tetikte oluruz dedi bu cuma tekrar nstye gircem 15 indede kontrol var canım

maşallah esilaya canım daha varmış o zaman erken gelmezse tabi

nasılsınız taze anneler ve anne adayları?ben iyi sayılırım,annemle boğuşmalar devam.yemekleri kendi damak zevkine göre pişiriyor,ben pişireyim diyorum bu sefer de bel ağrısından duramıyorum.onlar mı bana bakmaya geldi,ben mi onlara derken dün artık patladım.tartıştık,ben ağladım ,o ağladı.kardeşim ve eşim " o hamile şunu şunu yemesi gerek" deyince tekrar ağladı.ben yarın gideyim demiş onlara "elden günden utanmasam giderim" demiş.onlar da ses çıkarmamış."siz hep beni suçlıyorsunuz,hep ben suçluyum,altı üstü yemek meselesi çok üstüme geldniz" deyiip küsüp odaya gidip ağlamış.ben uyudum dün gece erkenden.şimdi benimle kahvaltı etmedi,tek başına etti."ne pişireyim " dedi beş karış suratla,ben de ıspanak var dedim.şimdi mutfakta hem burnunu çekip hem doğruyor( ağlamaya devam)
çok alıngan ,hiç bir şeyi beğenmiyor.sofraya konan şeylere 1 haftadır "zeytin şöyle,peynir böyle,kereviz salatası güzel değilmiş,balıklar tahta gibi olmuş" deyip duruyor.o yapmaya kalkınca her yer ya salça,domates suyu,yerlerde biber tohumları,ben arkadan temizlemek durumunda kalıyorum.kirlenenleri temizlemez deterjan gitmesin diye azıcık deterjan koyup kaşıklar,tencereler yağlı kalır.kaynanamdan hayır yok zaten,annemin kaprisleri iş bilmezliği,mızırtıları beni çileden çıkardı artık. zaten gurbetteyim, bana destek olacağı yrde "hiç neşem yok,hiç hevesim yok bebeğe " de dedi bana,yıkıldım,sinir oldum.2 sene önce babam vefat etti.neymiş derdi çokmuş, neşesi yokmuş.babamın sağlığında da hastalığında da direşip hep para hesabı yapıp hastanın isteklerini yerine getirmeyen yine oydu.aldığım bebek kıyafetlerine masraf yüzünden karışan yine o.paramı kendim kazanıyorum şükür diyemiyorum "seni okutmasaydım olmazdı hiçbiri,sizi biz dişten tırnaktan verdik de okuttuk.........."

kızlarbiliyorum çok uzun yazdım ama şu son günlerde insan çoook gergin oluyor zaten,çok sıkıldım ve üzüldüm."bana doğum yapınca kimse gelip kalmadı,annem beni nazlamadı,doğumun ertesi günü kalkıp yemek yaptım " diyor benim zoruma gidiyor.annem mi kaynanam mı bilemedim.

sıkılıp okumayabilirsiniz ama en azından ben içimi döktüm ,rahatladım biraz da olsa...

Son düzenleme:
bu arada bende adet olacakmışım gibi bel ağrısı,diz çekilmesi var 1-2 saattir.neden olabilir sizce?doğum mu yakın ki ?perşembe kontrol var,kızım bekle az daha kuşummm

Worldof duydunmu caglasammi sizlerde durum nasildi benim minikin bugun dabah goegi dustu korktum.dr.u aradimnormal dedi amaerken degilmi ya 1.haftada

ayy ne güzel arda keremin göbeği de düşmüş.rahat rahat banyosunu yaptırabilirsiniz artık.
sizin evdeki sinir harbi durumları nasıl gidiyr?ankaraya geçtiniz mi?
bizim evdde gergin günler yaşanıyor.36 yaşında tedaviyle anne olacağım ama benim annem hiç sevinmiyor bile en çok ona üzülüyorum.içinden de olsa seviniyordur ama değil mi?galiba o sağlıkla doğacağına inanamıyor hala.gözüyle görünce sevinir mi dersiniz???

Yok canım normal benimkinin de 7. Gününde düştü.

Himmm tamam o zaman cunku bugun 8.gun oluyor benimkide bilmedigim icin ben 15 gunu falan bulur saniyordum.sen de bise yazmadin ya benimki dustu falan o dusseydi yazardi arada 5 gun var benimki anormalmi yoksa dedim.hatta erken olmasaydi seni aricaktim :)))

Evt cnm dustu ama bir sure daha yaptirmayim diyorum banyoyu cumadan sonra gidiyoruz ankaraya orda yaptitirim en azindan kizkardesim daha iyi biliyor bu isleri gobegini kontrol eder bakar ona gore yikariz.ama hergun kaynatilmis ilik suyla ve sargi beziyle vucudunu yuzunu kol altlarini heryeri siliyoz.evdeki gerginlik ara ara suruyor kaynanadan cok sıkıntim kalmadi o bayagi duzeldi ama baba ayni cileklinin kayinbabasi gibi avrat asiyelerden :)sabah yine yemek tartismasi oldu normalde ben sebze yemegini etli yiyemem ama baktim eti falan kavurmus buda etli sebze yemegi olsun istedim seslenmedim.baktim kadin orda baska is yaparken adam havuc dogramaya basladi ne yapiyorsun dedim.yemege koyduracam hayir ben yiyemem oyle zaten icinde et var zor yiyorum patates var nisasta birde havuc girerse i yemek bana faydadan cok zarar verir dedim.ooooooo basladi ne cok sey biliyorsunuzda hosaflari pekmezli icerken bise olmuyorda benim dogradigim havucumu goruyorsunuz bir suru tantana.banada dr.serbetli bise iceceksen atiyorum hosaf meyveyi kendi sekeriyle kaynatinca tadini alamam dersen toz seker yerine 1 tatli kasigini gecmicek sekilde pekmez dokebilirsin dogal sekerdir ama az kullanscaksin dedi.taaa ilk gunu hatirliyor adam hastanedeykrn soylenmisti.tuvalete gidemedigim icin.cnm acaba annen tedaviyle oldugu icinmi kabullenmiyor bunlarda da oyle olmustu.soguk soguk duruyorlardi ilk zaman.bir iki yerden kulagima geldi bu ademle nejlanin bebegi degil o zaman falan boyle seyler dusunuyorlardi.tup bebekten anladiklari o tabi.dogunca emin ol annen daha farkli davranacaktir.cunku melek gibiler yuzlerine bakinca tas kalp erir gider bitek bunu bilir soylerim.bosver sikma canini.ben sutum gitmesin diye ne cocugun durumuna aglayabiliyorum ne bunlarla tarrtisiyorum artik.odamdan cikmiyom.cok sukur toparladim 1 vhaftada toplaniliyor.ins.allah hayirli dogumlar verir.

Allah sabır versin canım ne denir ki
bence de torununu görünce sana sarmaz artık inşallah çabuk ayaklanır kendi işini kendin yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…