Amiin hepimizinki canim..annelik duygusu anneligi tatmadan bbilinecek bi sey degilmis cok farkli tamamen sana bagli sana muhtac oldugunu hissettigin burnu sana agzi en sevdigin kisiye benzeyip bakip bakip inanamadigin cok guzel bi duygu :)) gecelerin gunduze karismasi kendi derdini unutup onun bi yuzunu eksitmesiyle her seyini ona odakladigin bi sey :) bolca sabir istiyormus kolay degilmis ki daha 9 gunluk anneyim :) daha onumuzde uzuun uzunn gunler var ins allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin her ani ayri guzel
Bugun kontrolumuz vardi ve beklenen gun geldi catti. Carsamba sabahi sezeryan ile pasamiza kavusucaz allahin izniyle:) hemen gidip seker ve kücük kese aldim tülden. İcine seker atip atip kapaticam.:)
gözün aydın canım şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ben ne kapı süsü alabildim nede şekerini alabilcem galiba neyse düşündükçe ağlıyorum ama olsun napalım eşimin işi iyi olsunda bende birinci doğumgününü çok güzel kutlarım artık
kısmetten öte yol yok canım mevlütüne hazırlanırsın durumlar iyi olursa
olmazsa hiç takma yeter ki bebeğin sağlıkla gelsin sonrası hallolur bi şekilde
hayırlısı olsun canım yaparız elbet rabbim yardım eder.
sağol canım o ankaradaki bi fotoydu şuan daha şişmiş durumdayımfotona da ayrıca bayıldım oooooooo maşallah diyelim annemize nazar değmesin
kızlar doktordan kbb ye gittim ilaç yazdı özgür beye gösterdim içebilirsin günde bir kere dedi ishali söyledim ayaklarımı gösterdim üşütmüşsündür dedi tansiyonuna baktır 13 8 ve üstündeyse hemen gel dedi 12 çıktı normal dedi şükür hemen eve geldim kahvaltımı yapacağım öğlen çıkıp ilacı alırım birde bebek bezi felan alıcam
bebek doğum pozisyonuna gelmiş dedi normal düşünüyorz doktorumda bende allahın izniyle bir sorun çıkmazsa kasımın 30 u tahmini doğum tarihi ama 10 gün önce 10 sonra olabilir 20 sinden sonra tetikte oluruz dedi bu cuma tekrar nstye gircem 15 indede kontrol var canımcanım geçmiş olsun inşallah iyi gelir ilaçlar
daha önce yazdın mı bilmiyorum doktor ne dedi sana son haftaya kadar beklicek misin normal mi olacak Allahın izniyle
bebek doğum pozisyonuna gelmiş dedi normal düşünüyorz doktorumda bende allahın izniyle bir sorun çıkmazsa kasımın 30 u tahmini doğum tarihi ama 10 gün önce 10 sonra olabilir 20 sinden sonra tetikte oluruz dedi bu cuma tekrar nstye gircem 15 indede kontrol var canım
Worldof duydunmu caglasammi sizlerde durum nasildi benim minikin bugun dabah goegi dustu korktum.dr.u aradimnormal dedi amaerken degilmi ya 1.haftada
hayırlısı olsun canım yaparız elbet rabbim yardım eder.
Worldof duydunmu caglasammi sizlerde durum nasildi benim minikin bugun dabah goegi dustu korktum.dr.u aradimnormal dedi amaerken degilmi ya 1.haftada
Yok canım normal benimkinin de 7. Gününde düştü.
ayy ne güzel arda keremin göbeği de düşmüş.rahat rahat banyosunu yaptırabilirsiniz artık.
sizin evdeki sinir harbi durumları nasıl gidiyr?ankaraya geçtiniz mi?
bizim evdde gergin günler yaşanıyor.36 yaşında tedaviyle anne olacağım ama benim annem hiç sevinmiyor bile en çok ona üzülüyorum.içinden de olsa seviniyordur ama değil mi?galiba o sağlıkla doğacağına inanamıyor hala.gözüyle görünce sevinir mi dersiniz???
nasılsınız taze anneler ve anne adayları?ben iyi sayılırım,annemle boğuşmalar devam.yemekleri kendi damak zevkine göre pişiriyor,ben pişireyim diyorum bu sefer de bel ağrısından duramıyorum.onlar mı bana bakmaya geldi,ben mi onlara derken dün artık patladım.tartıştık,ben ağladım ,o ağladı.kardeşim ve eşim " o hamile şunu şunu yemesi gerek" deyince tekrar ağladı.ben yarın gideyim demiş onlara "elden günden utanmasam giderim" demiş.onlar da ses çıkarmamış."siz hep beni suçlıyorsunuz,hep ben suçluyum,altı üstü yemek meselesi çok üstüme geldniz" deyiip küsüp odaya gidip ağlamış.ben uyudum dün gece erkenden.şimdi benimle kahvaltı etmedi,tek başına etti."ne pişireyim " dedi beş karış suratla,ben de ıspanak var dedim.şimdi mutfakta hem burnunu çekip hem doğruyor( ağlamaya devam)
çok alıngan ,hiç bir şeyi beğenmiyor.sofraya konan şeylere 1 haftadır "zeytin şöyle,peynir böyle,kereviz salatası güzel değilmiş,balıklar tahta gibi olmuş" deyip duruyor.o yapmaya kalkınca her yer ya salça,domates suyu,yerlerde biber tohumları,ben arkadan temizlemek durumunda kalıyorum.kirlenenleri temizlemez deterjan gitmesin diye azıcık deterjan koyup kaşıklar,tencereler yağlı kalır.kaynanamdan hayır yok zaten,annemin kaprisleri iş bilmezliği,mızırtıları beni çileden çıkardı artık. zaten gurbetteyim, bana destek olacağı yrde "hiç neşem yok,hiç hevesim yok bebeğe " de dedi bana,yıkıldım,sinir oldum.2 sene önce babam vefat etti.neymiş derdi çokmuş, neşesi yokmuş.babamın sağlığında da hastalığında da direşip hep para hesabı yapıp hastanın isteklerini yerine getirmeyen yine oydu.aldığım bebek kıyafetlerine masraf yüzünden karışan yine o.paramı kendim kazanıyorum şükür diyemiyorum "seni okutmasaydım olmazdı hiçbiri,sizi biz dişten tırnaktan verdik de okuttuk.........."
kızlarbiliyorum çok uzun yazdım ama şu son günlerde insan çoook gergin oluyor zaten,çok sıkıldım ve üzüldüm."bana doğum yapınca kimse gelip kalmadı,annem beni nazlamadı,doğumun ertesi günü kalkıp yemek yaptım " diyor benim zoruma gidiyor.annem mi kaynanam mı bilemedim.
sıkılıp okumayabilirsiniz ama en azından ben içimi döktüm ,rahatladım biraz da olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?