Evt cnm dustu ama bir sure daha yaptirmayim diyorum banyoyu cumadan sonra gidiyoruz ankaraya orda yaptitirim en azindan kizkardesim daha iyi biliyor bu isleri gobegini kontrol eder bakar ona gore yikariz.ama hergun kaynatilmis ilik suyla ve sargi beziyle vucudunu yuzunu kol altlarini heryeri siliyoz.evdeki gerginlik ara ara suruyor kaynanadan cok sıkıntim kalmadi o bayagi duzeldi ama baba ayni cileklinin kayinbabasi gibi avrat asiyelerden :)sabah yine yemek tartismasi oldu normalde ben sebze yemegini etli yiyemem ama baktim eti falan kavurmus buda etli sebze yemegi olsun istedim seslenmedim.baktim kadin orda baska is yaparken adam havuc dogramaya basladi ne yapiyorsun dedim.yemege koyduracam hayir ben yiyemem oyle zaten icinde et var zor yiyorum patates var nisasta birde havuc girerse i yemek bana faydadan cok zarar verir dedim.ooooooo basladi ne cok sey biliyorsunuzda hosaflari pekmezli icerken bise olmuyorda benim dogradigim havucumu goruyorsunuz bir suru tantana.banada dr.serbetli bise iceceksen atiyorum hosaf meyveyi kendi sekeriyle kaynatinca tadini alamam dersen toz seker yerine 1 tatli kasigini gecmicek sekilde pekmez dokebilirsin dogal sekerdir ama az kullanscaksin dedi.taaa ilk gunu hatirliyor adam hastanedeykrn soylenmisti.tuvalete gidemedigim icin.cnm acaba annen tedaviyle oldugu icinmi kabullenmiyor bunlarda da oyle olmustu.soguk soguk duruyorlardi ilk zaman.bir iki yerden kulagima geldi bu ademle nejlanin bebegi degil o zaman falan boyle seyler dusunuyorlardi.tup bebekten anladiklari o tabi.dogunca emin ol annen daha farkli davranacaktir.cunku melek gibiler yuzlerine bakinca tas kalp erir gider bitek bunu bilir soylerim.bosver sikma canini.ben sutum gitmesin diye ne cocugun durumuna aglayabiliyorum ne bunlarla tarrtisiyorum artik.odamdan cikmiyom.cok sukur toparladim 1 vhaftada toplaniliyor.ins.allah hayirli dogumlar verir.
Evt cnm dustu ama bir sure daha yaptirmayim diyorum banyoyu cumadan sonra gidiyoruz ankaraya orda yaptitirim en azindan kizkardesim daha iyi biliyor bu isleri gobegini kontrol eder bakar ona gore yikariz.ama hergun kaynatilmis ilik suyla ve sargi beziyle vucudunu yuzunu kol altlarini heryeri siliyoz.evdeki gerginlik ara ara suruyor kaynanadan cok sıkıntim kalmadi o bayagi duzeldi ama baba ayni cileklinin kayinbabasi gibi avrat asiyelerden :)sabah yine yemek tartismasi oldu normalde ben sebze yemegini etli yiyemem ama baktim eti falan kavurmus buda etli sebze yemegi olsun istedim seslenmedim.baktim kadin orda baska is yaparken adam havuc dogramaya basladi ne yapiyorsun dedim.yemege koyduracam hayir ben yiyemem oyle zaten icinde et var zor yiyorum patates var nisasta birde havuc girerse i yemek bana faydadan cok zarar verir dedim.ooooooo basladi ne cok sey biliyorsunuzda hosaflari pekmezli icerken bise olmuyorda benim dogradigim havucumu goruyorsunuz bir suru tantana.banada dr.serbetli bise iceceksen atiyorum hosaf meyveyi kendi sekeriyle kaynatinca tadini alamam dersen toz seker yerine 1 tatli kasigini gecmicek sekilde pekmez dokebilirsin dogal sekerdir ama az kullanscaksin dedi.taaa ilk gunu hatirliyor adam hastanedeykrn soylenmisti.tuvalete gidemedigim icin.cnm acaba annen tedaviyle oldugu icinmi kabullenmiyor bunlarda da oyle olmustu.soguk soguk duruyorlardi ilk zaman.bir iki yerden kulagima geldi bu ademle nejlanin bebegi degil o zaman falan boyle seyler dusunuyorlardi.tup bebekten anladiklari o tabi.dogunca emin ol annen daha farkli davranacaktir.cunku melek gibiler yuzlerine bakinca tas kalp erir gider bitek bunu bilir soylerim.bosver sikma canini.ben sutum gitmesin diye ne cocugun durumuna aglayabiliyorum ne bunlarla tarrtisiyorum artik.odamdan cikmiyom.cok sukur toparladim 1 vhaftada toplaniliyor.ins.allah hayirli dogumlar verir.
Allah sabır versin canım ne denir ki
bence de torununu görünce sana sarmaz artık inşallah çabuk ayaklanır kendi işini kendin yaparsın
Himmm tamam o zaman cunku bugun 8.gun oluyor benimkide bilmedigim icin ben 15 gunu falan bulur saniyordum.sen de bise yazmadin ya benimki dustu falan o dusseydi yazardi arada 5 gun var benimki anormalmi yoksa dedim.hatta erken olmasaydi seni aricaktim :)))
Worldof duydunmu caglasammi sizlerde durum nasildi benim minikin bugun dabah goegi dustu korktum.dr.u aradimnormal dedi amaerken degilmi ya 1.haftada
yok gelmesin erken felan sabırlı olsun anası gibi aceleci olmasınmaşallah esilaya canım daha varmış o zaman erken gelmezse tabi
evet canım rabbim sağlık sıhhat versin önemli olan oKuzu sağlıklı olsun da süsü püsü göz görmüyo İnan
canım okuduk okumaz olurmuyuz burda birbirimizin her sıkıntısını dinliyor sevincine ortak oluyoruz sen sıkma canını annende gösteremediği duygusallığı yüzünden sürekli ağlıyor bence başka şeyleri bahane ediyor yoksa sen kızına dayanabilirmisin oda dayanamıyordur ama yansıtmıyordur hayırlısıyla kucağınıza alın kuzuyu bak herşey düzelicek sürekli gir ve yaz bizenasılsınız taze anneler ve anne adayları?ben iyi sayılırım,annemle boğuşmalar devam.yemekleri kendi damak zevkine göre pişiriyor,ben pişireyim diyorum bu sefer de bel ağrısından duramıyorum.onlar mı bana bakmaya geldi,ben mi onlara derken dün artık patladım.tartıştık,ben ağladım ,o ağladı.kardeşim ve eşim " o hamile şunu şunu yemesi gerek" deyince tekrar ağladı.ben yarın gideyim demiş onlara "elden günden utanmasam giderim" demiş.onlar da ses çıkarmamış."siz hep beni suçlıyorsunuz,hep ben suçluyum,altı üstü yemek meselesi çok üstüme geldniz" deyiip küsüp odaya gidip ağlamış.ben uyudum dün gece erkenden.şimdi benimle kahvaltı etmedi,tek başına etti."ne pişireyim " dedi beş karış suratla,ben de ıspanak var dedim.şimdi mutfakta hem burnunu çekip hem doğruyor( ağlamaya devam)
çok alıngan ,hiç bir şeyi beğenmiyor.sofraya konan şeylere 1 haftadır "zeytin şöyle,peynir böyle,kereviz salatası güzel değilmiş,balıklar tahta gibi olmuş" deyip duruyor.o yapmaya kalkınca her yer ya salça,domates suyu,yerlerde biber tohumları,ben arkadan temizlemek durumunda kalıyorum.kirlenenleri temizlemez deterjan gitmesin diye azıcık deterjan koyup kaşıklar,tencereler yağlı kalır.kaynanamdan hayır yok zaten,annemin kaprisleri iş bilmezliği,mızırtıları beni çileden çıkardı artık. zaten gurbetteyim, bana destek olacağı yrde "hiç neşem yok,hiç hevesim yok bebeğe " de dedi bana,yıkıldım,sinir oldum.2 sene önce babam vefat etti.neymiş derdi çokmuş, neşesi yokmuş.babamın sağlığında da hastalığında da direşip hep para hesabı yapıp hastanın isteklerini yerine getirmeyen yine oydu.aldığım bebek kıyafetlerine masraf yüzünden karışan yine o.paramı kendim kazanıyorum şükür diyemiyorum "seni okutmasaydım olmazdı hiçbiri,sizi biz dişten tırnaktan verdik de okuttuk.........."
kızlarbiliyorum çok uzun yazdım ama şu son günlerde insan çoook gergin oluyor zaten,çok sıkıldım ve üzüldüm."bana doğum yapınca kimse gelip kalmadı,annem beni nazlamadı,doğumun ertesi günü kalkıp yemek yaptım " diyor benim zoruma gidiyor.annem mi kaynanam mı bilemedim.
sıkılıp okumayabilirsiniz ama en azından ben içimi döktüm ,rahatladım biraz da olsa...
canım aramızda 2 gün var daha dur erken bizim kızlar beklesin bende korkuyorum erkenmi olcak diye daha çantam hazır değildi bugün gittim bezini felan aldım hasta bezimi aldım yarın güzelce hazırlıcam çantamızı kapının önüne koyarım artık hayırlısıylabu arada bende adet olacakmışım gibi bel ağrısı,diz çekilmesi var 1-2 saattir.neden olabilir sizce?doğum mu yakın ki ?perşembe kontrol var,kızım bekle az daha kuşummm
tabiki sevinir canım neden sevinmesin herşey güzel olucak annende duygusallığını bbu şekilde atıyor anlaşılan belli etmedenayy ne güzel arda keremin göbeği de düşmüş.rahat rahat banyosunu yaptırabilirsiniz artık.
sizin evdeki sinir harbi durumları nasıl gidiyr?ankaraya geçtiniz mi?
bizim evdde gergin günler yaşanıyor.36 yaşında tedaviyle anne olacağım ama benim annem hiç sevinmiyor bile en çok ona üzülüyorum.içinden de olsa seviniyordur ama değil mi?galiba o sağlıkla doğacağına inanamıyor hala.gözüyle görünce sevinir mi dersiniz???
teşekkür ederimmmduygucuk geçmiş olsun,her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.fotoğraf da çok güzelsin bu arada:)))
gözün aydın celiincim çağlasammıda yazmıştı sen atlamışsın canımHimmm tamam o zaman cunku bugun 8.gun oluyor benimkide bilmedigim icin ben 15 gunu falan bulur saniyordum.sen de bise yazmadin ya benimki dustu falan o dusseydi yazardi arada 5 gun var benimki anormalmi yoksa dedim.hatta erken olmasaydi seni aricaktim :)))
gözün aydın canımmCanim bizimki de bugun dustu :) sabaha karsi 5 miydi ne altini degistirirken bi baktim bezin icindeduruyor :) biz de 9gunluk olduk bugun hayirli olsun hadi gecmis olsun :)
hayırlı olsun gobusleri bebeklerinizin neden yıkamıyosunuz doktorlar oylemi diyo yoksa birsey olur diyemi anlamadım
Canim benim kiyamam nolur aglama, ben de yapamadim istediklerimi ellerim el verdigince biseyler yapmaya calistim. İstedigim gibi olmadi hicbisey ama napalim kismetimiz böyleymis. Önemli olan kuzucuklarin saglikla dogmasi.. Dogum gününde yapariz biz de seninle artik diledigimizi, benm de ellerim iyilesmis olur:)gözün aydın canım şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ben ne kapı süsü alabildim nede şekerini alabilcem galiba neyse düşündükçe ağlıyorum ama olsun napalım eşimin işi iyi olsunda bende birinci doğumgününü çok güzel kutlarım artık
Keske benim de 11 günüm olsaa cok korkuyorum yaa bütün gündür agliyorum normal dogururdum ben diye. Cok karamsar oldumGözünaydın canım.hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. Ne güzel çok az kaldı. yatcan kalkcan yatcan kalkçan hooopppp bebişin kucağında :)) benim 11 günüm var. Zaman geçmio resmen.
Sagol canim evet bu gece ne kadar uyuyabilirsem artik:)gozunaydın canım hayırlı olsun cok heyecanlı uykusuz geceler baslıyor :))
Canim yaa yazdiklarini okuyunca inan cok duygulandim zaten ziril ziril agliyorum bütün gündür. Böyle doguma giden bi ben varim heralde. Evdeki esyalara bakip bakil agliyorum sanki geri dönemicekmisim gibi. Salak bi ruh halindeyim. Bu ameliyat korkusu beni cok fena yaptiHadi bakalim yeni anne adayi odanda bir mis kokuya, topak topak ellere , masum masum bakan gozlere,uykusuz gecelere inanki en fazla 3 gun surecek agrilara hazir ol...o dogdugu anda butun dunyan degisecek :))hic korkma sezeryandan bak olduk bir cogumuz ilk birkac gunden sonra rahatsin merak etme.
Sagol cnm darisi basina :)hadi hayırlı olsun canım :).
İnsallah canim aminn.hadi bakalım yarın geliyor paşan Allah yardımcın olsun kolayca geçer biter inşallah
Canim benim kiyamam nolur aglama, ben de yapamadim istediklerimi ellerim el verdigince biseyler yapmaya calistim. İstedigim gibi olmadi hicbisey ama napalim kismetimiz böyleymis. Önemli olan kuzucuklarin saglikla dogmasi.. Dogum gününde yapariz biz de seninle artik diledigimizi, benm de ellerim iyilesmis olur:)
Keske benim de 11 günüm olsaa cok korkuyorum yaa bütün gündür agliyorum normal dogururdum ben diye. Cok karamsar oldum(( psikolojim hic iyi degil.
Sagol canim evet bu gece ne kadar uyuyabilirsem artik:)
Canim yaa yazdiklarini okuyunca inan cok duygulandim zaten ziril ziril agliyorum bütün gündür. Böyle doguma giden bi ben varim heralde. Evdeki esyalara bakip bakil agliyorum sanki geri dönemicekmisim gibi. Salak bi ruh halindeyim. Bu ameliyat korkusu beni cok fena yapti( yarin sabah olsun istemiyorum o dereceyim of allahim napicam ben
Sagol cnm darisi basina :)
İnsallah canim aminn.
Canim benim kiyamam nolur aglama, ben de yapamadim istediklerimi ellerim el verdigince biseyler yapmaya calistim. İstedigim gibi olmadi hicbisey ama napalim kismetimiz böyleymis. Önemli olan kuzucuklarin saglikla dogmasi.. Dogum gününde yapariz biz de seninle artik diledigimizi, benm de ellerim iyilesmis olur:)
Keske benim de 11 günüm olsaa cok korkuyorum yaa bütün gündür agliyorum normal dogururdum ben diye. Cok karamsar oldum(( psikolojim hic iyi degil.
Sagol canim evet bu gece ne kadar uyuyabilirsem artik:)
Canim yaa yazdiklarini okuyunca inan cok duygulandim zaten ziril ziril agliyorum bütün gündür. Böyle doguma giden bi ben varim heralde. Evdeki esyalara bakip bakil agliyorum sanki geri dönemicekmisim gibi. Salak bi ruh halindeyim. Bu ameliyat korkusu beni cok fena yapti( yarin sabah olsun istemiyorum o dereceyim of allahim napicam ben
Sagol cnm darisi basina :)
İnsallah canim aminn.
Ben yıkıyorum canım 2-3 günde bir. Ilk de hastaneden çıktığımız gün yıkamıştık. Göbeği düşmemişti o zaman ama doktor yıkayın demişti.
annemde bana hergun yıkayacaz fln diyoda ondan sordum acaba dr mu boyle tavsiyede bulunmuş :))
kızlar iyi akşamlar bugün annem geldi dolap içlerini yaptık.doktorumu aradım ağrım var dedim hemen gel dedi.yarın gelirim dedim yarın doktordan sonra yazarım.biliyorum yorgunluktan da oluyor ama olmuyorki annem bugün bizdeydi yardım için geldi.ama bende birsürü iş yaptım.bir günde bitmiyorki.yarınada temizlik kaldı.annem yapıcak sabah bende doktora gider gelirim.bakalım doktor ne diycek tarihimi öne alıcakmı.gerçekten zor böyle ağrı çekmek.iyi geceler herkeze.
kızlar iyi akşamlar bugün annem geldi dolap içlerini yaptık.doktorumu aradım ağrım var dedim hemen gel dedi.yarın gelirim dedim yarın doktordan sonra yazarım.biliyorum yorgunluktan da oluyor ama olmuyorki annem bugün bizdeydi yardım için geldi.ama bende birsürü iş yaptım.bir günde bitmiyorki.yarınada temizlik kaldı.annem yapıcak sabah bende doktora gider gelirim.bakalım doktor ne diycek tarihimi öne alıcakmı.gerçekten zor böyle ağrı çekmek.iyi geceler herkeze.
Biz de yikadik canim gobegi dusmeden bugun dustu iste yarin yikayacagiz sk sık yikayinca rahatliyor ama bebis guzel uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?