kızlar iyi akşamlar bugün annem geldi dolap içlerini yaptık.doktorumu aradım ağrım var dedim hemen gel dedi.yarın gelirim dedim yarın doktordan sonra yazarım.biliyorum yorgunluktan da oluyor ama olmuyorki annem bugün bizdeydi yardım için geldi.ama bende birsürü iş yaptım.bir günde bitmiyorki.yarınada temizlik kaldı.annem yapıcak sabah bende doktora gider gelirim.bakalım doktor ne diycek tarihimi öne alıcakmı.gerçekten zor böyle ağrı çekmek.iyi geceler herkeze.
Kızlar teşekkürler yorumlarınız içinçhayırlısı artık.gidip gelince haber vericem.kendinize bebişlerimize iyi bakın.
çileklimilksahe gelsin bakalım 4.bebişimiz.ne zorluklar yaşadın inşallah bugün meleğinle kavuşucaksınız.güzel mutlu sağlıklı günler sizinle olsun.
kızlar geldim ben :) pazartesi yani 11 kasımda benimkide geliyor.Allahın izniyle.ama sancılanırsan hemen gel alırım dedi gece bile olsa.kız olsaydı hemen bugün alırdım erkekler daha nazlı oluyo dedi.3300 3500 arasıymış.yalnız oğlum çok üzüldü 19 kasım istiyodu aynı gün doğsunlar diye.birde doğum olucağı gün şiir okuycak kuzum yanında olamıycam malesef ama artık biri gider yanına yalnız bırakmazlar oğlumu.pazartesi 12 gibi kucağına alırsın dedi doktorum.nst de sancım az çıkıyo ama kasılmam gözle görülür derecede belli oluyo.sabretsin 5 güncük daha inşallah.
kızlar geldim ben :) pazartesi yani 11 kasımda benimkide geliyor.Allahın izniyle.ama sancılanırsan hemen gel alırım dedi gece bile olsa.kız olsaydı hemen bugün alırdım erkekler daha nazlı oluyo dedi.3300 3500 arasıymış.yalnız oğlum çok üzüldü 19 kasım istiyodu aynı gün doğsunlar diye.birde doğum olucağı gün şiir okuycak kuzum yanında olamıycam malesef ama artık biri gider yanına yalnız bırakmazlar oğlumu.pazartesi 12 gibi kucağına alırsın dedi doktorum.nst de sancım az çıkıyo ama kasılmam gözle görülür derecede belli oluyo.sabretsin 5 güncük daha inşallah.
canımmmmm gözün aydınnn haydi senin tarihte belli olduuuu rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin hepimize benim doktorda 3300 3500 gibi doğar dedi sağlıklı olsunlarda önemli olan o erencikte üzülmesin 1 hafta önce keremciğin sonra kendi pastasını yiyecek işte) yanlız kaç gündür canım pasta istiyor ya olaya direkt pasta üstünden giriş yaptım hahahahaha )) ayy hadi bide pazartesiyi bekle bekleyebilirsennnn çilekli ne olduki haber alanınız varmı
Ayy canimm hadi hayirlisi sen de kavusuyorsun kuzuna :) allah yardimcin olsun gununu bilmek de ayri bi guzeldir heralde saglikla gelsin oglusun canim 4 guncuk kaldi...
ameliyattan uyanamayacağım korkusu bende de oluyor."sanki kalp ya da beyin ameliyatı mı,herkes gibi ben de uyanacağım işte" deyip kendimi rahatlatıyorum.ilk doğduğu ,ilk ağladığı anı kaçıracağım için asıl üzünttüm ama hemşirelere kamera verince çekiyorlarmış,onunla idare ederiz artık.ahhh kuzuma aklıma geldikçe gözlerim dolu dolu oluveriyor ya :)))
çilekliden haber yok inşallah sağlıkla kavuşmuştur kuzusuna.pasta çilekli olsun bari :) diyorum ona daha iyi 2 kere pasta yersin hatta ikinizinkinide aynı gün kutlarız diye hem bu doğumgününde evde kutlarız ne güzel diye..valla gönlü olsun diye sevdiği şeyleri aldım geldim.ama okulda şimdi akşama alırım gönlünü.
evet ya az kaldı şaka gibi inanamıyor insan.birde sancın olursa hiç bekleme gel hemen alırım dedi ya.oda ayrı bir heyecen yani sanki elimde gibi dayanamadığım noktada gidip doğurabilirim yani :) şaka bir yana inşallah pazartesiyi bekler sağlıkla gelir.bende hazırlığımız yaparım ona göre.sen bugünmü gidicektin mahkemeye dünmü nasıl geçti?
hahhahaa tamam çilekli olsun pastaeren beyimize dersin artık senin kardeşin aceleci çıktı diye 3. çocuğu düşünüyormusun ))))))) bide kızın olaydı iyidi )
yok canım ya.yeter 2 tane.Allah isteyenlere versin.ne zor geçti bu hamilelğim.
ama sana da yakışır kaynana olmak)) kasıla kasıla gezersin oğullarım gönüllerinin prenseslerini bulacak ama kralice hep ben olacağım diyee dimiii ) yanlız benden de iyi kaynana olurmuş haaahahaaa ))
:) evet iyi olur bizden kaynana valla.geçen gün düğünde birisi yeni doğucak yeğeni için dediki beşik kertmesi yapalım ama büyüğüde olur diye bende dedimki büyüğünü vermem.kv dediki kızım kız vermıyosun kız alıyosun :) yani şakasına bile vermiyorum ben oğlumu artık büyüdüğünde ne yaparım bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?