arkadaşlar sizce allah nasip ederse keseyi ne zaman görürüm?
adete iki gün varken testim 46 çıktı bugün.
canım benimde genelde soldan batma oluyor..kendini yordun mu yada hızlı bi hareket yaptınmı..
mesela ben sabah gemiye yetişmek için hızlıca yürüdüm..koşma sayılmazdı..ama durduğum anda bi sancı saplandıki sorma..ani şeylerde oluyo bana da...
haftanın son günü yorgunluğu var, bir de eve gelince merdivenleri biraz hızlı çıktım sanırım farkında olmadanara ara batma oluyordu benimde canım ama uzun sürünce endişelendim bende.. inşallah bir sorun yoktur sabaha kadar geçmezse doktora giderim
tabi cnm geçmezse git acile bi baksınlar..ama farketmemişsindir belki de ters bi hareketin olmuştur hızlı merdiven çıkmaktan da olur.bebek alarm veriyo işte bizi kısıtlamaya çalışıyo..uzan yat..hatta yarın aiyice dinlen..iş falan yapma sakın.
merhba hoşgeldincanım. umarım herşey yolunda gider. terslik olduğunu düşünme. herkeste farklıdır bulantılar. hem olmadığı iyi değil mi?
meraba kızlar:)
ben bugün öğrendim daha bata 2 gün var ama silik çizgiyi görünce kanda baktırdım 46 çıktı.. dr hamilesin dedi:)
ama kan testini 4gün sonra tekrarlıycam..
saol cnm evet takılmıcam artık dun aksam ole bi migren ve mide bulntısı cektim ki aman allahım suanda da midem bulanıyor cok heveslenmesemiydim
ben 11-12 lere kadar uyuyan insan bugun 5,30 da kalktım hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta oncesinden beri en gec saat 9 da ayaktayım
Cnm dogum sonrasina hazilik yapiyon galibaaaaa
Valla tatlim ben hafta ici 7 de kalkiyorum.gun icinde uyumam imkansiz tabe calisinca.aksam uykum geliyo ama uyku saatime kadar uyumamak icin oyaliyorum kendimi.napim her uykum geldiginde uyursam gunduz isyerinde halim ne olur diyorum.
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsşn
canım benim geçmiş olsun çok mu fazla oluyo, benim de ikigün den beri kokular çok rahatsız ediyo, bulantılar arttı, istifra yok ama zor tutuyorum, 3 gün önce balık yedim ama zor, şimdi asla ve asla yiyemem, sıkca yediğim şey ekşi şeyler, limon, nar ekşisi bunlar rahatlatıyor midemi, bakalım süreç içinde neler olacak
kızlar ben yarın görebilrmıyım sizce minicik keseyi. 4+3 olucam SAT a göre ama beta hcg 4 gün önce 1000 üzeriydi.eğer katlanmışsa (inşallah) geçmiştir 2000 leri ne diyorsunuz test te yaptırmadım bidaha.
hemen geçer inşallah cnm.. ben sanki istiyorum bu bulantı işini ben çok kiloluyum belki bi kaç kilo veririm de bebişle birlikte çok fazla almam diye
95_100 civaruyım
hayırlısı olsun canım. kalp atışlarını duydunuz mu? ya da ultrasondan bakıldı mı?
bendede var lekelenme 4 gün sürdü 3 gun yoktu sabah yine az bişey oldu.bende progestan içiyorum.çogu kişiden duydum
lekelenmeyi bol su içip dinlenmek en iyisi.ben başta çok korkmustum ama simdi korkmuyorum Allahın izniyle bebişler sağlıklı bir şekilde büyür ve dünyaya gelirler inşallah.artık hamileliğin tadını çıkartma zamanı.bulantılarda başlıyo gıbı ama razıyım yeterki kanama olmasın.
Canım ben 3gün adet tarihimde lekelenme şeklinde kanamam oldu...adet olduğumu sandım....göğsümdeki süt bezleri şişti.o zaman bende tuhaflık var dedim ve evde test yaptım..pozitif cıkınca çok şaşırdım,süpriz oldu... :) ilk günden beri,yoruldukça miktarı artan kahverengi,sanki akıntıyla karışık kanamalarım var...progesteron içtiğim halde tamamen kesilmiyor...ama alışmaya başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?