mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
arkadaşlar sizce allah nasip ederse keseyi ne zaman görürüm?
adete iki gün varken testim 46 çıktı bugün.

cnm daha çok yeni..bak bi arkadaş paylaşmış bende alıntı yaptım bikaçmesaj altta var..vajinal için 1000i bulmalı değerin..hergün yaklaşık iki kat artmalı bu 46..ben reglimden 10 gün geçince gittim karından gördük keseyi

haftanın son günü yorgunluğu var, bir de eve gelince merdivenleri biraz hızlı çıktım sanırım farkında olmadan ara ara batma oluyordu benimde canım ama uzun sürünce endişelendim bende.. inşallah bir sorun yoktur sabaha kadar geçmezse doktora giderim

tabi cnm geçmezse git acile bi baksınlar..ama farketmemişsindir belki de ters bi hareketin olmuştur hızlı merdiven çıkmaktan da olur.bebek alarm veriyo işte bizi kısıtlamaya çalışıyo..uzan yat..hatta yarın aiyice dinlen..iş falan yapma sakın.

Son düzenleme:

haklısın canım, hemen sütümü içip yatayım ben en iyisi.. iş falan da yapmam yarın, yeter ki bebişime bir şey olmasın, Allah korusun meleklerimizi bize bağışlasın inşallah..

merhba hoşgeldincanım. umarım herşey yolunda gider. terslik olduğunu düşünme. herkeste farklıdır bulantılar. hem olmadığı iyi değil mi?

saol cnm evet takılmıcam artık dun aksam ole bi migren ve mide bulntısı cektim ki aman allahım suanda da midem bulanıyor cok heveslenmesemiydim

ben 11-12 lere kadar uyuyan insan bugun 5,30 da kalktım hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta oncesinden beri en gec saat 9 da ayaktayım

meraba kızlar:)
ben bugün öğrendim daha bata 2 gün var ama silik çizgiyi görünce kanda baktırdım 46 çıktı.. dr hamilesin dedi:)
ama kan testini 4gün sonra tekrarlıycam..

hayırlı olsun canım cok sevindim Allah tamamına erdirsin aglıkla kıcagına almayı nasip etsin

Cnm dogum sonrasina hazilik yapiyon galibaaaaa
Valla tatlim ben hafta ici 7 de kalkiyorum.gun icinde uyumam imkansiz tabe calisinca.aksam uykum geliyo ama uyku saatime kadar uyumamak icin oyaliyorum kendimi.napim her uykum geldiginde uyursam gunduz isyerinde halim ne olur diyorum.

ya sorma canım geceleri 12 i görmem mümkün deil zaten bu minik fasulye beni düzene soktu sanki erken yatıp erken kalkıorum bugun hele 5,30 da okdar karnım actıki uyuyıamadım aclıktan kalktım kahvaltı hazırladım 2.5 yıllık evliyim esime daha sabah bu saatte kalkıp kahvaltı hazırlamamısımdır adam şok gecirdi

merhaba herkese mart ayında bende bende gebeyim:)Şimdilik herşey yolunda dün kalp atışını duyduk BEnim 2, gebeliğim 26 aylık ogğlum var Neyse o yuzden geç gittim Muhtemel doğum tarıhi mercimegimin 13 kasım daha önce bi bebeğim karnımda öldüğü için 3 aylıktıkısa süre günde 3 kez progestan hapı içicegim haftaya cuma tekrar kontrolüm var Yakın takip yani :)Umaraım hepimiz sağlıkla bebklerimizi kucaklarımıza alırız

canım benim sabahları istifra oluyor. bi açıktıkça gün içinde oluyor. dilimin yarası daha bugün geçti sayılır ondan da yiyemiyordum tam. sanırım biraz zayıfladım

hemen geçer inşallah cnm.. ben sanki istiyorum bu bulantı işini ben çok kiloluyum belki bi kaç kilo veririm de bebişle birlikte çok fazla almam diye

canım çok fena isteme mide bulantısı çok kötü.sanırım ben verdim biraz leğen kemiklerim çıktı

hayırlısı olsun canım. kalp atışlarını duydunuz mu? ya da ultrasondan bakıldı mı?

Yok canım henüz sadece kese görünüyor... 11 mm kesecik daha bebek görlecek kedar büyümemiş.. Daha 4 haftalık sanırım ....doktor 3 haftalık hamilesin dedi ama yanılıyor....

Canım ben 3gün adet tarihimde lekelenme şeklinde kanamam oldu...adet olduğumu sandım....göğsümdeki süt bezleri şişti.o zaman bende tuhaflık var dedim ve evde test yaptım..pozitif cıkınca çok şaşırdım,süpriz oldu... :) ilk günden beri,yoruldukça miktarı artan kahverengi,sanki akıntıyla karışık kanamalarım var...progesteron içtiğim halde tamamen kesilmiyor...ama alışmaya başladım..

aynen tarif ettiğin gibi benimkide. bende alışmaya başladım ama zaman zaman duygusala bağlıyorum.progestan sende de baş dönmesi yapıyor mu?
gerçi gebeliktende olabilir göğüsler benimde fena.
inşallah minik kalplerin attığını duyacağız.onlar Allaha emanet.

sat 17 liler nsl gidiyo hamişlik :)))
çok şükür benim iyi gibi şimdilik umarım bebişler bizi yormaz üzmezler güzel güzel geçiririz günlerimizi..
burda 24 kasım diyo ama doktor bana 30 kasım dedi doğum için keseyi gördüğümüz gün..size doktor doğum tarihinizi söyledi mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…