İns cnm guzel haberler alirsin insallah biza de verirsinilk cocuk mu olacak?
eveeet kızlaar sizlere içime doğuyor demiştim veeeee bugün kan test sonuçlarım çıktı hamişimmm Allah'ım sağlıklı, huzurlu, güpgüzel hamililelik ardından da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallaaaah 15 mart cuma günü doktora gideceğiz hayırlı haberle gelirim inşallah yine
olmazmı neler gelmiyoki aklına insanın dış gebelik.. ya düşürüsem ya bişey olursa hala ordamı acaba merak merak p.tesi gitcem keseyi görmeye eğer görürsek kalp için beklicem çok sinir bozucu(( inşşh görürsün sende... hiç bişey hissediyomusun mide bulantısı fln bende bişey yok sadece uyku sürekli uyumak istiyorum nolck böle ya :)))
inşallah bende 16 martta hamiş olduğumu burdan paylaşabilirm.
merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu.adet olmam gereken gün"çıkmaz ama.."diyerek idrar testi yaptım şak diye iki çizgi çıktı!koşa koşa hastaneye gittim b-hcg 216 çıktı.denediğimiz ilk ay oldu!!maşallah!çoookkk mutluyummmmm!darısı sağlıkla kucağımıza almaya1(hamileyim diyorum ama hala inanamıyorum)
Tam emin olamıyorum hala test yaptık pozitif çıktı doktora pazartesi gideceğiz test yanlış olamaz değil mi?inanamıyorum ya hala
Hayirli olsun bebisinallah saglikla kucagina almayi masip etsin kac gun gecikti adetin 2 gin sobra bu degerin 2ye katlamasi gerek hemen hemen
Arkadaşlar bende yaklaşık bir senedir bebek istiyordum tam ümidi kesmişken bu ay hamile olduğumu öğrendim.adet günümden yaklaşık 8 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı.
idrar testinde çıktığına göre kanda dünden çıkar:)şimdiden hayırlı olsun:))
hadi bakalım sayımız artıyor. daha da artar inşallah daha mart başındayız. doktora gidip ultrasona giren oldu mu? kaçıncı haftada bakıyorlar? açıkçası hiç doktora gidesim yok. 7-8 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum. doktora gittiğinizde ne diyorlar, ne soruyorlar? son hamileliğimde her hafta hatta 5 günde bir gidip ultrason çektirmekten bir hal olmuştum. 10 haftalıktı ama 5 haftalık kadardıpsikolojimi bozdular sürekli muayeneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?