mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
merhaba kızlar bende bugun hamıle oldugum haberını aldım..hepımız saglıkla hayırlısıyla kucagımıza alırız ınsallah

Hanımlar merhaba başı kötü sonu güzel bi gündü
Ben üniversite hastanesinde ünlü bir Prof a gidiyorum neyse tahlillelirimin sonucunun çok iyi olduğunu söyledi sonra ultrasonla bakalım dedi ben bekliyorum kadını gene eşimi şutladılar erkek giremez bu bölüme diye orda bi gerildim zaten neyse sonra geldi hoca yanında 20 öğrenci. dedi vajinal bakıcaz istemiyorum dedim başka türlü görünmez dedi öğrencisi ultrasonu yaptı kadın bakıyo öğrencilere anlatıyo ve dediği çok küçük olması gerekenden çok çok küçük belki de yok takip edelim cuma gel dedi ve benim dünyam başıma yıkıldı çıktım ağlaya ağlaya akşam üstü hemen özel bir hastanede tavsiye edilen bir Dr buldum koştuk gittik karından ultrasonla baktı ve keseyi gördük gayet sağlıklı dedi normalde 5+2 de karın ultrasonda cok zor gorunur ama seninki gorunuyor dedi ptesi kalp atışlarını duyabiliriz dedi ve ben 2 saattir nokta kadar yavruma bakıp duruyorum...

bu normal bişey mi arkadaşlar 6 haftalıkmış kesin hamilelik var dedi doktor ama sadece keseyi gördük ne demek bu ?tecrübelerinizi anlatırsanız özellikle çok sevinirim bişey demiyorum ama çok canım sıkkın

ya benim adetimi 2 hafta geçti ama.birde midem acayip bulanıyor boğazımda resmen bulantı ve sık büyük abdestim geliyor enteresandır hep kabızlıkla imtihan olurdum.bu arada teşekkür ederim ilgin için.

bulantılar başladı demek hadi hayırlı olsun :)) inşallah çabuk geçer canım.

6. Hafta araştırmalarıma göre normal vajinal ultrason daha geriden gösteriyor tabi doğru yapılırsa haftaya görebilirsin çok büyük ıhtimal

doktor sakın üzülme dedi adet düzensizliğim vardı duphaston kullandım 3 ay yani akşama kadar kendimi tuttum hemen buraya geldim.eşim kızıp durdu takıldın yine diye

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. üniversite hastanelerini kadın doğum için ben uygun bulmuyorum insanın moralini bozuyorlar çok, bence bir daha gitme öğrencileri başına toplayıp deneme tahtası gibi bakıyorlar... inşallah p.tesi de kalp atışlarını duyarsınız...

bulantılarım var kramplarım var arada.her şey var ama gerçekten bebek yoksa üzülürüm.gerçi daha bir hafta önceden üzülmeye başladım.hayat insana hiç duymadığı şeyleri öğretiyor gerçekten.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar haftaya pazartesiye kadar.

mrb kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin kucakları dolsun inşalllaaahhhhhh

Arkadasim hic canini sikma bnm ablamda da ayni sey oldu dr goremedi bebegi hem de bayagi ilerlemisti onun hamileligi dr bi kac gun sonra tekrar bakalim yoksa kurtaj yapcaz ddi ama 2 ya da 4 gun sonraydi sanirim dr.a gidince gorduler ve yegenim su an 1.5 yasinda hic canini sikma hayirlisiyla bi kac gune onu da gorursunuz ins bende de simdi acaba keseyi gorebilecek mym stresi var ama stres yaptikca anca kendimize zarar veriyrz gonlunu ferah tut sen

ya gerçekten çok teşekkür ederim doktorda dedi kesinlikle hamilesin korkma ama işte insan bide kadın bi de ben balık olunca böyle oluyor gerçekten çok sağol.allah hayırlı evlatlar versin hepimize

valla mahvettiler denek gibi kullandılar yani bi daha asla bi de ailemle çok samimi güyya hoca gitmicem asla

Bence canını sıkman sadece sana ve bebeğine zarar verir doğru şeyler düşünelim güzel şeyler olsun:)bende cuma günü gidicem keseyi görmeye razıyım yeterki dış gebelik falan olmasın doğru yere tutunmuş olsun mercimeğim:)))

bugün kesemiz göründü kızlar, çok mutluyum :))))))))) darısı diğer haftaya kalp atımına inşallah.

inşallah canım sordum kesinlikle dış gebelik değil.hamilesin dedi.dua edeceğim sana inşallah güzel haberlerini haber ver muhakkak

benim normal periyodum 37-38 günde bir falan oluyodu. kürtajdan(18 aralık) sonraki adetim 41. günde(28 ocak) oldu ve bugün 43. gün olmasına rağmen adet olmadım. 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama kontrol çizgisi değil, diğeri. Ya test bozuk ya da negatif işte artık bilmiyorum. İşin kötü tarafı ne adet öncesi belirtilerim var ne de hamilelik belirtileri. Acaba başka bir rahatsızlığım falan mı var benimm????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…