aynen tarif ettiğin gibi benimkide. bende alışmaya başladım ama zaman zaman duygusala bağlıyorum.progestan sende de baş dönmesi yapıyor mu?
gerçi gebeliktende olabilir göğüsler benimde fena.
inşallah minik kalplerin attığını duyacağız.onlar Allaha emanet.
sat 17 liler nsl gidiyo hamişlik :)))
çok şükür benim iyi gibi şimdilik umarım bebişler bizi yormaz üzmezler güzel güzel geçiririz günlerimizi..
burda 24 kasım diyo ama doktor bana 30 kasım dedi doğum için keseyi gördüğümüz gün..size doktor doğum tarihinizi söyledi mi ??
yok bana doktor demedi sanırım bi daha gittiğimde söyler.zaten orası belli olmaz bakarsın bir hafta önce olur. adet tarinden 40 hafta sonrasını söylüyolar.
inşallah kolay geçiririz lekelenme olmasa daha iyi olucakbulantılar başladı bende.
Ben şubat 28 de kimyasal gebelik geçirdim mart 28 de adet olmam gerekiyordu gece miğde bulantısıyla mart ayında tekrar hamile kaldiğimi öğrendim kan değerim 28,4çıkmıştı. Bu seferki de kimyasal olur diye henüz kimseye söylemedim pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim umarım değerim yükselmiştir.
ya sorma canım geceleri 12 i görmem mümkün deil zaten bu minik fasulye beni düzene soktu sanki erken yatıp erken kalkıorum bugun hele 5,30 da okdar karnım actıki uyuyıamadım aclıktan kalktım kahvaltı hazırladım 2.5 yıllık evliyim esime daha sabah bu saatte kalkıp kahvaltı hazırlamamısımdır adam şok gecirdi
merhaba herkese mart ayında bende bende gebeyim:)Şimdilik herşey yolunda dün kalp atışını duyduk BEnim 2, gebeliğim 26 aylık ogğlum var Neyse o yuzden geç gittim Muhtemel doğum tarıhi mercimegimin 13 kasım daha önce bi bebeğim karnımda öldüğü için 3 aylıktıkısa süre günde 3 kez progestan hapı içicegim haftaya cuma tekrar kontrolüm var Yakın takip yani :)Umaraım hepimiz sağlıkla bebklerimizi kucaklarımıza alırız
sat 17 liler nsl gidiyo hamişlik :)))
çok şükür benim iyi gibi şimdilik umarım bebişler bizi yormaz üzmezler güzel güzel geçiririz günlerimizi..
burda 24 kasım diyo ama doktor bana 30 kasım dedi doğum için keseyi gördüğümüz gün..size doktor doğum tarihinizi söyledi mi ???
merhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı
Ben şubat 28 de kimyasal gebelik geçirdim mart 28 de adet olmam gerekiyordu gece miğde bulantısıyla mart ayında tekrar hamile kaldiğimi öğrendim kan değerim 28,4çıkmıştı. Bu seferki de kimyasal olur diye henüz kimseye söylemedim pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim umarım değerim yükselmiştir.
ben de 11 de falan yatıyorum ma gece uyumak ne mümkünnn..zaten en az bikere wcye kalkıyorum
olsun tatlım erken yat erken kalk..hem gün ölmemiş oluyo hem de sen iyice hamile psikolojisine girmemiş oluyorsun..
enişte de bayram etsinn
merhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı
çok sağol canım :)hadi gözün aydın tatlımm
süper cnm sevindim bız bosunamı allttan muayene oldukbanada 20 gun sonra gel dedi kalp atısı ıcın
evet cnm bende 1 haftadır öle bi öksürüuk varki gece uyutmuyor bızı hıc kalkmazdım gecelerı sımdı kalkıorum bırde sabaha karsı kalkıorumbugun bıraz gezeyım dedım dısarda 2 de 1 tuvaletım gelıo bu sımdıden böleyse yarın obur gun napcezzz
söyleme cnm hatta keseyi görmeyi bekle..bende 2 ay önce geçirdim..üzüldük tabi..Allahtn yaymamıştım..şimdi de az kişi biliyor hala
hayırlı olsun ayrıca..bu sefer bebişlerimiz tutunsun bize inşallahh
Bende öyle yapıyorum keseyi görünce emin olcam ama bu ayki belirtiler çok değişik geceleri uyumak kabus gibi oldu miğde bulantısı beni mahvetti çok eren değil mi belirtiler zaten acile gitmeden önce tahmin ediyordum
bende hamiş olduğumu yeni öğrendim. Allah izin verirse ilk bebeğimize kavuşacağız. bu heyecanı sizlerle paylaşmak istedimm
selam sat 17
çok şükür iyi tatlım..sadece yememe durumu var bende.canım hiç bişey istemiyoooo:26:
bana doktor daha demedi bişey..bakalım pıtpıtlarda söyler belki..yada ben sorarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?