mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar merhaba;
bende 25 martta hamile olduğumu öğrendim adetim 1 gün gecikmişti hcg değerim 63 çıktı ve doktor benden bidaha kan tahlili falan istemedi 10 gün sonra gel keseyi görmek için bakcaz dedi.çarşamba günü gidiyorum inş. keseyi görürüz.gögüslerim çok acıyor karnım ağrıyor kasılıyor ama mide bulantısı nadir oluyor umarım herşey yolundadır beklemek çok zor:18:

Progestan içtikten yarım saat sonra tansiyonum düşüyormuş gibi oluyor içime fenalık geliyor.o an da uzanma ihtiyacı duyuyorum....

merhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı

Ben şubat 28 de kimyasal gebelik geçirdim mart 28 de adet olmam gerekiyordu gece miğde bulantısıyla mart ayında tekrar hamile kaldiğimi öğrendim kan değerim 28,4çıkmıştı. Bu seferki de kimyasal olur diye henüz kimseye söylemedim pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim umarım değerim yükselmiştir.

geçmiş olsun inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunur bebeğin değerin güzelce artar rahat rahat güzel haberi verirsin herkese

ben de 11 de falan yatıyorum ma gece uyumak ne mümkünnn..zaten en az bikere wcye kalkıyorum
olsun tatlım erken yat erken kalk..hem gün ölmemiş oluyo hem de sen iyice hamile psikolojisine girmemiş oluyorsun..
enişte de bayram etsinn

aramıza hoşgeldin cnm..Allah tamamına erdirsinnnn

selam sat 17
çok şükür iyi tatlım..sadece yememe durumu var bende.canım hiç bişey istemiyoooo:26:
bana doktor daha demedi bişey..bakalım pıtpıtlarda söyler belki..yada ben sorarım artık

söyleme cnm hatta keseyi görmeyi bekle..bende 2 ay önce geçirdim..üzüldük tabi..Allahtn yaymamıştım..şimdi de az kişi biliyor hala
hayırlı olsun ayrıca..bu sefer bebişlerimiz tutunsun bize inşallahh

evet cnm bende 1 haftadır öle bi öksürüuk varki gece uyutmuyor bızı hıc kalkmazdım gecelerı sımdı kalkıorum bırde sabaha karsı kalkıorum bugun bıraz gezeyım dedım dısarda 2 de 1 tuvaletım gelıo bu sımdıden böleyse yarın obur gun napcezzz

merhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı

süper cnm sevindim bız bosunamı allttan muayene olduk banada 20 gun sonra gel dedi kalp atısı ıcın

hadi gözün aydın tatlımm
çok sağol canım :)
süper cnm sevindim bız bosunamı allttan muayene olduk banada 20 gun sonra gel dedi kalp atısı ıcın

valla ultrasonun hassasiyetıne göredir belkı canım bilemıyorum şıp diye çıktı. ben bile dev ekranda gördüm minicik karartıyı. Kalp atışlarını da buyuyup geliştiklereini de görürüz inşallah hepimiz

yaaa canım sorma o wc muhabbeti kötü..e bol da su içmemiz lazım..valla bende dışardaydım su içmeye korktum..şimdi evde içip yarım saatte bir wc yaparım artıkk

bende hamiş olduğumu yeni öğrendim. Allah izin verirse ilk bebeğimize kavuşacağız. bu heyecanı sizlerle paylaşmak istedimm

söyleme cnm hatta keseyi görmeyi bekle..bende 2 ay önce geçirdim..üzüldük tabi..Allahtn yaymamıştım..şimdi de az kişi biliyor hala
hayırlı olsun ayrıca..bu sefer bebişlerimiz tutunsun bize inşallahh

Bende öyle yapıyorum keseyi görünce emin olcam ama bu ayki belirtiler çok değişik geceleri uyumak kabus gibi oldu miğde bulantısı beni mahvetti çok eren değil mi belirtiler zaten acile gitmeden önce tahmin ediyordum

benimde 2 gün öncesine kadar gecelei kabus gibiydi huzursuzluktan uyuyamıodum sabaha kadar ama 2 gündür iyiyim inş. herşey olunda gider keseyi görebiliriz.Allah hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin

selam sat 17
çok şükür iyi tatlım..sadece yememe durumu var bende.canım hiç bişey istemiyoooo:26:
bana doktor daha demedi bişey..bakalım pıtpıtlarda söyler belki..yada ben sorarım artık

aynen canım bende de çok iştah yok..midem bulanmıyo fakat iştahım istediğim gibi değil eşimin zoruyla yiyorum sağolsun meyveyi çerezi önüme getirip zorla yediriyor..
hamilelikte iştah açılır diyolar ama benim de henüz böyle bi durum yok az sık yemeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…