mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

teşekkür ederim canım.herkesin farklı sanırım. Banada 7.hafta belli olur dediler.bebişin keyfine bağlı desene:) o zamana kadar nasıl dayanacağız bilmiyorum:)

Aynı şey yengemin başına da geldi.sen şanslısın biz 4 tane düşük yaptıktan sonra öğrendik.İçini ferah tut canım, senin gibi iğne ilaç ile 2 çocuğu var şükür,inşallah sende yavrunu kucağına alır mutlu olursun:)

bende hamiş olduğumu yeni öğrendim. Allah izin verirse ilk bebeğimize kavuşacağız. bu heyecanı sizlerle paylaşmak istedimm
hayırlı olsun cnmmm Allah tamamına erdirsinnnnnn
bazen erken olabiliyormuş cnm..benim midede hassasiyet var ama bulantı yok henüz çok şükür

evet yaaa canım bişey çekse meselaaaaaaa
şimdi sadece keyifle ne yiyebilirimonu düşünüyorum..ama hiççççsadece kivi beni mutlu ediyoooo

bende 6 haftalık hamileyiimm.gecen hafta ogrendım hamile oldugumu.dr keseyi gordu ama bebegı goremedi 10 gun sonra gel dedi.

bende 6 haftalık hamileyiimm.gecen hafta ogrendım hamile oldugumu.dr keseyi gordu ama bebegı goremedi 10 gun sonra gel dedi.

hoşgeldin tatlımmm..yoksa senin de sat 17 şubat mııııııııııııııııı
Allah tamamına erdirsin..bende geçen salı keseyi görebildim.9 nisanda pıtpıtlara inşallahhhh

kizlarrr esi yaninda olmayan var mi esimi bugun gonderdim isten dolayi 2.5 ay izmir'de olacak cok zor geliyor bana bugunlerde yanimda olsun istiyorum ben kime naz yapcam simdi yaa

kizlarrr esi yaninda olmayan var mi esimi bugun gonderdim isten dolayi 2.5 ay izmir'de olacak cok zor geliyor bana bugunlerde yanimda olsun istiyorum ben kime naz yapcam simdi yaa

ayy cnm allah yardımcın olsunnn..hep böyle uzaktamı geçiyo hayatınız..inşallah bundan sonra hepberaber olursunuz bebişin her anında yanında olur..onun da aklı sende kalıcak..:26:

anladım cnm saol.bende 6 nisan da gidicem dr.a inşallah eşim ozman gelicek ozmanda 5+6 oluyo sat a göre inşallah görürüz keseyi. bide herkes görmüş keseyi bende çok heveslendim :)

merhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı
gözünaydın cnm darısı başıma :)

benm eşimde yanımda değil cnm. tayini çıktı memlekete gtti.bizde 2-3 hafta da bir görüşebiliyoruz. annem var ama yanımda. bende okullar kapanana kadar burdayım sonra tayin istycem inşallah eşime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin benden :26:

ayy cnm allah yardımcın olsunnn..hep böyle uzaktamı geçiyo hayatınız..inşallah bundan sonra hepberaber olursunuz bebişin her anında yanında olur..onun da aklı sende kalıcak..:26:

cok tesekkur ederim cnm amiin...ufak ufak ayriliklar yine oluyordu mecbur ama hamis degildim o zananlar bi de bu kdr uzun olmuyordu . zor geliyor simdi Allah kimseyi ayirmasin daha buyuk ayriliklar vermesin bi de zaten bi duygusalliktir gidiyor insan bu zamanlarda daha. bi ihtiyac duyyor esine

ayni durumdaymisiz cnm ben de annemdeyim evlendikten sonra da zor oluyorevinden ayri olmak Allah kavustursun sizi de en kisa zamanda iyi bak bebisine de kendine de

scorpıon bende bu aralar kiviye takmıs durumdayım
kızlar bu arada kilo alanınız oldumu ben 1,5 kg almısım (( cok erken değlmi yaaaaaaaaaaaaa

kızlar bi de baktım da bayabi meslektaşım var gibi. :) bende ingilizce öğretmeniyim. nasıl ders saatleriniz fazla mı? okulunuz uzak mı yakınmı?

benm 22 saat dersim var çok değil ama okulum çok uzak.6 da uyanıyorum hergün. gidiş geliş 1,5- 2 saati buluyor.inşallah bebeğim beni zorlamaz ilerki günlerde.:26:inşallah sabahları bulantım olmaz :26:

aminnnn..çok haklısın inşallah arada haftasonları falan gelir yanına senin de biraz keyfin yerine gelir
scorpıon bende bu aralar kiviye takmıs durumdayım
kızlar bu arada kilo alanınız oldumu ben 1,5 kg almısım (( cok erken değlmi yaaaaaaaaaaaaa
kivi hakkaten süper bişeyyyy
ben pek te bişeyyemiyorum henüz kilo alımı başlamadı sanırım şişkinlik var sadece mide de
inşallah.yap listeyi sen maşallahımız var :)

valllaaa bereketli 17 şubatttttttttttt

merhaba arkadaşlar, ben de mart hamilelerindenim, nisanın 10 una randevu alabildim ancak kendi doktorumdan, ama o zamana kadar dayanamadık başka bi doktora gidelim dedik, kafam çok karıştı...
ilk kızım 38. haftada 2.590 gr. doğmuştu, doktor bu yüzden benden genetik testi istedi, bebeği besleyememe durumum varsa bakmak için, ilişkiyi yasakladı, yemem gereken bir sürü şey söyledi ama benim canım bişey yemek istemiyorki zorla yiyip içiyorum... balık hapı ve multivitamin verdi folik asite ek olarak...bunlar için daha erken değil mi? sizin doktorlarınız ne önerdi? daha önce erken ve düşük ağırlıklı doğum yapıp sonradan bu testi yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar bende mart ayı hamişiyim. benim de eşim yanımda değil ve henüz doktora gitmedim.nisanın 3.haftası eşimle birlikte gitmeyi düşünüyorum yani 8.haftanın içinde. kalp atışını da duyarım umarım. bir de ben sigarayı bıraktım öğrendiğim gün ve normalde günde 1,5 paket içerdim. şimdi epey zorlanıyorum. var mı benim gibi sigarayı bırakan. ne kadar sürede alışma başladı. ben bırakalı bugün 6.gün.

hayırlı olsun öncelikle cnm Allah tamamna erdirsin..şimdi kendi, doktorun kızının doğumunu da yapan sa seni en iyi o tanır o bilir cnm..folık ve balk hapını bende kullanıyorum..bende de yememe durumu var yanı zoraki yiyorum canım bişey istemiyor..multivitamini de destek olarak vermştir.
istersen kendi doktoruna telefonla ulaşmayı dene..10 nisana daha çok var..mesela ben doktoruma randevu bulamazsam son hasta olarak gidip beliyorum ama özel hastane olduğu için tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…