hayırlı olsun canım beta hcg değerine gebelik var mı yok mu diye bakılıyor ama onun yanında kan testi sonuçlarını doktorun ya da hemşire değerlendirmeli, kan değerlerine vs bakılmalı, ben 6 haftalıkken gittim doktora ilk, kesemizi de kalp atışlarımızı da duyduk bence 6. Haftadan sonra gitsen daha detaylı bilgi alabilirsin
Selam hanımlarr aranıza yeni katıldım. Bende ayın 22 sinde öğrendim hamiş olduğumuyalniz benim bir sorunum var bir düşüğüm olmuştu dr. araştırdı kan pıhtılaşması varmış şimdi sürekli iğne ve ilaç kullanıyorum ;( tabi ki sürekli şükrediyorum benim gibi iğne kullanan anne adayları var mı acaba?
hayırlı olsun cnmmm Allah tamamına erdirsinnnnnnbende hamiş olduğumu yeni öğrendim. Allah izin verirse ilk bebeğimize kavuşacağız. bu heyecanı sizlerle paylaşmak istedimm
bazen erken olabiliyormuş cnm..benim midede hassasiyet var ama bulantı yok henüz çok şükürBende öyle yapıyorum keseyi görünce emin olcam ama bu ayki belirtiler çok değişik geceleri uyumak kabus gibi oldu miğde bulantısı beni mahvetti çok eren değil mi belirtiler zaten acile gitmeden önce tahmin ediyordum
aynen canım bende de çok iştah yok..midem bulanmıyo fakat iştahım istediğim gibi değil eşimin zoruyla yiyorum sağolsun meyveyi çerezi önüme getirip zorla yediriyor..
hamilelikte iştah açılır diyolar ama benim de henüz böyle bi durum yok az sık yemeye çalışıyorum..
bende 6 haftalık hamileyiimm.gecen hafta ogrendım hamile oldugumu.dr keseyi gordu ama bebegı goremedi 10 gun sonra gel dedi.
evet benımde 17 subat bende gecen pazartesi gordum keseyi
kizlarrr esi yaninda olmayan var mi esimi bugun gonderdim isten dolayi 2.5 ay izmir'de olacak cok zor geliyor bana bugunlerde yanimda olsun istiyorum ben kime naz yapcam simdi yaa
cnm ben karından keseyi gördüğümde bhcg 4000-5000 arasıydı..sata göre 5+2 idim ama geç ovulasyondan 4+6 göründüm..
ama arkadaşmla kouştum makinenin hassasiyeti de önemliymiş..onun doktoru keseyi de kalpatışını da vajinal görebilmiş..merkezdki makine yetersizmiş sanırım
gözünaydın cnmmerhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı
kizlarrr esi yaninda olmayan var mi esimi bugun gonderdim isten dolayi 2.5 ay izmir'de olacak cok zor geliyor bana bugunlerde yanimda olsun istiyorum ben kime naz yapcam simdi yaa
ayy cnm allah yardımcın olsunnn..hep böyle uzaktamı geçiyo hayatınız..inşallah bundan sonra hepberaber olursunuz bebişin her anında yanında olur..onun da aklı sende kalıcak..:26:
anladım cnm saol.bende 6 nisan da gidicem dr.a inşallah eşim ozman gelicek ozmanda 5+6 oluyo sat a göre inşallah görürüz keseyi. bide herkes görmüş keseyi bende çok heveslendim :)
gözünaydın cnmdarısı başıma :)
benm eşimde yanımda değil cnm. tayini çıktı memlekete gtti.bizde 2-3 hafta da bir görüşebiliyoruz. annem var ama yanımda. bende okullar kapanana kadar burdayım sonra tayin istycem inşallah eşime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin benden :26:
ayni durumdaymisiz cnm ben de annemdeyim evlendikten sonra da zor oluyorevinden ayri olmak Allah kavustursun sizi de en kisa zamanda iyi bak bebisine de kendine de
vallahi 17 şubat listesi yapcammm..kaç kişiyiz yahuuu..
ben de salı görmüştüm cnm..inşallah kalpatışlarını da duyarız hayırlısıyla..nasıl geçiyor hamilelik..varmı bulantı vs
aminnnn..çok haklısın inşallah arada haftasonları falan gelir yanına senin de biraz keyfin yerine gelircok tesekkur ederim cnm amiin...ufak ufak ayriliklar yine oluyordu mecbur ama hamis degildim o zananlar bi de bu kdr uzun olmuyordu . zor geliyor simdi Allah kimseyi ayirmasin daha buyuk ayriliklar vermesin bi de zaten bi duygusalliktir gidiyor insan bu zamanlarda daha. bi ihtiyac duyyor esine
kivi hakkaten süper bişeyyyyscorpıon bende bu aralar kiviye takmıs durumdayım
kızlar bu arada kilo alanınız oldumu ben 1,5 kg almısım(( cok erken değlmi yaaaaaaaaaaaaa
inşallah.yap listeyi sen maşallahımız var :)
merhaba arkadaşlar, ben de mart hamilelerindenim, nisanın 10 una randevu alabildim ancak kendi doktorumdan, ama o zamana kadar dayanamadık başka bi doktora gidelim dedik, kafam çok karıştı...
ilk kızım 38. haftada 2.590 gr. doğmuştu, doktor bu yüzden benden genetik testi istedi, bebeği besleyememe durumum varsa bakmak için, ilişkiyi yasakladı, yemem gereken bir sürü şey söyledi ama benim canım bişey yemek istemiyorki zorla yiyip içiyorum... balık hapı ve multivitamin verdi folik asite ek olarak...bunlar için daha erken değil mi? sizin doktorlarınız ne önerdi? daha önce erken ve düşük ağırlıklı doğum yapıp sonradan bu testi yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?