hayırlı olsun öncelikle cnm Allah tamamna erdirsin..şimdi kendi, doktorun kızının doğumunu da yapan sa seni en iyi o tanır o bilir cnm..folık ve balk hapını bende kullanıyorum..bende de yememe durumu var yanı zoraki yiyorum canım bişey istemiyor..multivitamini de destek olarak vermştir.
istersen kendi doktoruna telefonla ulaşmayı dene..10 nisana daha çok var..mesela ben doktoruma randevu bulamazsam son hasta olarak gidip beliyorum ama özel hastane olduğu için tabii.
günaydın arkadaşlar ben çok fena gribe yakalandım yatıyorum butun gün ama yarın işe gidicem bakalım ilaçsız atlatabilecek mıyım c vıtamını tüketiyorum başka bir şey gelmıyor elımden ne yapabilirim bir öneriniz bvar mı?
geçmiş olsun, tavuk suyuna çorba bol limonlu, ya da tarhana çorbası bol acılı, ben bunları içmeden iyileşemem...bir de bol su iç..
biz de öyle yapabilirdik tabi de muayene çok beklemek istemedik, belki kalp atışlarını duyarız umuduyla başka doktora gittik, onu da duyamadık neyse...hapları araştırdım baya içen varmış, ben de başlıycam artık, ilk kızımda balık hapı kullanmamıştım, bakalım inşallah bu sefer faydası olur :) genetik testi de sürekli düşük yapan hastalara ya da sebepsiz kısırlık rahatsızlığı olanlara öneriyorlarmış genelde o yüzden canım sıkıldı neden bana önerdi diye, sonuçta normalden erken bir doğum yaptım ve herkes düşük ağırlıklı bebek doğurabiliyor, 700 gr. doğurmuş arkadaşlarım var,hiçbiri de o testi yaptırmadı,bakalım 10 gün daha bekliycem kendi doktorumla karşılıklı konuşmak istiyorum, eminim o beni rahatlatacaktır...
teşekkür ederim su içiyorum tavuk suyu çorba içmek aklıma gelmemişti. hemen çorba yapmaya koyulayım sağol arkadaşım
merhaba arkadaşlar bende mart ayı hamişiyim. benim de eşim yanımda değil ve henüz doktora gitmedim.nisanın 3.haftası eşimle birlikte gitmeyi düşünüyorum yani 8.haftanın içinde. kalp atışını da duyarım umarım. bir de ben sigarayı bıraktım öğrendiğim gün ve normalde günde 1,5 paket içerdim. şimdi epey zorlanıyorum. var mı benim gibi sigarayı bırakan. ne kadar sürede alışma başladı. ben bırakalı bugün 6.gün.
saol cnm evet takılmıcam artık dun aksam ole bi migren ve mide bulntısı cektim ki aman allahım suanda da midem bulanıyor cok heveslenmesemiydim
ben 11-12 lere kadar uyuyan insan bugun 5,30 da kalktım hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta oncesinden beri en gec saat 9 da ayaktayım
95_100 civaruyım
kızlar merhaba;
bende 25 martta hamile olduğumu öğrendim adetim 1 gün gecikmişti hcg değerim 63 çıktı ve doktor benden bidaha kan tahlili falan istemedi 10 gün sonra gel keseyi görmek için bakcaz dedi.çarşamba günü gidiyorum inş. keseyi görürüz.gögüslerim çok acıyor karnım ağrıyor kasılıyor ama mide bulantısı nadir oluyor umarım herşey yolundadır beklemek çok zor:18:
merhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı
kizlarrr esi yaninda olmayan var mi esimi bugun gonderdim isten dolayi 2.5 ay izmir'de olacak cok zor geliyor bana bugunlerde yanimda olsun istiyorum ben kime naz yapcam simdi yaa
kızlar bi de baktım da bayabi meslektaşım var gibi. :) bende ingilizce öğretmeniyim. nasıl ders saatleriniz fazla mı? okulunuz uzak mı yakınmı?
benm 22 saat dersim var çok değil ama okulum çok uzak.6 da uyanıyorum hergün. gidiş geliş 1,5- 2 saati buluyor.inşallah bebeğim beni zorlamaz ilerki günlerde.:26:inşallah sabahları bulantım olmaz :26:
merhaba arkadaşlar bende mart ayı hamişiyim. benim de eşim yanımda değil ve henüz doktora gitmedim.nisanın 3.haftası eşimle birlikte gitmeyi düşünüyorum yani 8.haftanın içinde. kalp atışını da duyarım umarım. bir de ben sigarayı bıraktım öğrendiğim gün ve normalde günde 1,5 paket içerdim. şimdi epey zorlanıyorum. var mı benim gibi sigarayı bırakan. ne kadar sürede alışma başladı. ben bırakalı bugün 6.gün.
günaydın arkadaşlar ben çok fena gribe yakalandım yatıyorum butun gün ama yarın işe gidicem bakalım ilaçsız atlatabilecek mıyım c vıtamını tüketiyorum başka bir şey gelmıyor elımden ne yapabilirim bir öneriniz bvar mı?
geçmiş olsun canım. yapcak başka bişey yok bol bol meyve yiceksin. ıhlamur da olabilir 2 bardak ılıtıp bal koyabilirsin. fazla içme ama
sağol canım arkadaşım çorba yapmış sağolsun getirdi içtim. ıhlamur da yaparım kendime inşallah iyi olurum bu arada bitki çayları tehlikeli mi gebelikte sankı duymuştum
Allah kavuştursun canım. zor tabi. ailen yakınında mı?
hayrılı olsun cnmmm..meraketme insanın canı bişey istemeyince sigara da istemez eminim..benim arkadaşımda senin gibi..hamileliği planlı olduğu halde bırakmadı sigarayı taaki hamile olduğunu anlayana kadar..şimdi içmiyor..içmekte istemiyor..[/QUO
benim henüz bulantım falan yok olur mu bilmiyorum.çok fazla bi iştahsızlıkta yaşamıyorum. ondan galiba zorluyo. neyse sonuçta herşey bebiş için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?