mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
günaydın arkadaşlar ben çok fena gribe yakalandım yatıyorum butun gün ama yarın işe gidicem bakalım ilaçsız atlatabilecek mıyım c vıtamını tüketiyorum başka bir şey gelmıyor elımden ne yapabilirim bir öneriniz bvar mı?

biz de öyle yapabilirdik tabi de muayene çok beklemek istemedik, belki kalp atışlarını duyarız umuduyla başka doktora gittik, onu da duyamadık neyse...hapları araştırdım baya içen varmış, ben de başlıycam artık, ilk kızımda balık hapı kullanmamıştım, bakalım inşallah bu sefer faydası olur :) genetik testi de sürekli düşük yapan hastalara ya da sebepsiz kısırlık rahatsızlığı olanlara öneriyorlarmış genelde o yüzden canım sıkıldı neden bana önerdi diye, sonuçta normalden erken bir doğum yaptım ve herkes düşük ağırlıklı bebek doğurabiliyor, 700 gr. doğurmuş arkadaşlarım var,hiçbiri de o testi yaptırmadı,bakalım 10 gün daha bekliycem kendi doktorumla karşılıklı konuşmak istiyorum, eminim o beni rahatlatacaktır...

geçmiş olsun, tavuk suyuna çorba bol limonlu, ya da tarhana çorbası bol acılı, ben bunları içmeden iyileşemem...bir de bol su iç..

geçmiş olsun, tavuk suyuna çorba bol limonlu, ya da tarhana çorbası bol acılı, ben bunları içmeden iyileşemem...bir de bol su iç..

teşekkür ederim su içiyorum tavuk suyu çorba içmek aklıma gelmemişti. hemen çorba yapmaya koyulayım sağol arkadaşım

cnm bazı doktorlar işgüzarlık yapıyor hemen testleri yazıyor..sonuçta çok çok erken doğum yapmamışsın..kızının kilosu da çok az değil..annem de beni 2900 doğurmuş.sezeryanla.kızın yine de haftasına göre iyiymiş..40 ı doldursa zaten 3 kg olurdu seninki de..sen şimdi hiç kafanı bulandırma derim..seni en iyi kendi doktorun anlar..

teşekkür ederim su içiyorum tavuk suyu çorba içmek aklıma gelmemişti. hemen çorba yapmaya koyulayım sağol arkadaşım

meyve yemeye çalış..ben de yumoş dönemde çok fenaydım ama azmettim bebebk bebek diye beni ayağa kaldıran kivi oldu..portakala göre 5 kat daha vitaminliymiş.

hayrılı olsun cnmmm..meraketme insanın canı bişey istemeyince sigara da istemez eminim..benim arkadaşımda senin gibi..hamileliği planlı olduğu halde bırakmadı sigarayı taaki hamile olduğunu anlayana kadar..şimdi içmiyor..içmekte istemiyor..

zaten bulsntılar 7 ve 8de zirve yapıyor. daha erken başlayan çok nadir insan duydum

95_100 civaruyım

ben 94tüm ama 92 oldum. artık öyle yağlı abur cubur pek yemiyorum. zayıflıyorum. sen de zayıflarsın bulantı olmasa da ağır şeyler yenmiyor. havalar da ısınıyor ya artık hiç yenmez. hele karpuz peynir ekmek sezonu başlasın...

merhaba hoşgeldin. göğüs meselesi bende de çok var. ilk kez bu kadar çok ağrıuyor

merhaba tazecik hamişler bugun doktora gittik keseciğimizi gördük allaha çok şükür karından ultrasonla baktı ve hemen göründü. 2 hafta sonrada kalp atışı için randevu verdi. hadi hayırlısı

hadi gözün aydın. :13:

kizlarrr esi yaninda olmayan var mi esimi bugun gonderdim isten dolayi 2.5 ay izmir'de olacak cok zor geliyor bana bugunlerde yanimda olsun istiyorum ben kime naz yapcam simdi yaa

Allah kavuştursun canım. zor tabi. ailen yakınında mı?

evett branşdaşız :) benim de 24 saat dersim var. ama ben bişey farkettim güne erken başlayınca bulantı daha az oluyor. ben okula giderken yolda çubuk filan yiyorum. okulda da kahvaltı yapıyorum kusma olmuyor. ama bugün 12ye kadar uyudum. safralarım arttı kustum. okulum çok uzak arabayla gidiyorum.

ben senin kadariçmesem de içiyordum ve aynen öğrenince bıraktım. 3 günde alıştım canım. bebeğime zehir göndermediğim için mutlu ola ola alıştım:

geçmiş olsun canım. yapcak başka bişey yok bol bol meyve yiceksin. ıhlamur da olabilir 2 bardak ılıtıp bal koyabilirsin. fazla içme ama

geçmiş olsun canım. yapcak başka bişey yok bol bol meyve yiceksin. ıhlamur da olabilir 2 bardak ılıtıp bal koyabilirsin. fazla içme ama

sağol canım arkadaşım çorba yapmış sağolsun getirdi içtim. ıhlamur da yaparım kendime inşallah iyi olurum bu arada bitki çayları tehlikeli mi gebelikte sankı duymuştum

sağol canım arkadaşım çorba yapmış sağolsun getirdi içtim. ıhlamur da yaparım kendime inşallah iyi olurum bu arada bitki çayları tehlikeli mi gebelikte sankı duymuştum

gecmıs olsun cnm evet corba ıyı gelır bana doktorum ıhlamur dedi ve gunde 2 fıncan adacayı içebilirsin dedi dinlen terlemeye calıs canım

merhaba freedom bende hamiş olmadan once 1 paket içiyordum günde benımde yaklasık 1 hafta oldu bırakalı yalnız 1-2 tane kacırdıgım oldu bu hafta ama pişman oldum kendimi tutmaya calısıyorum bu hafta zor lduumarım onumuzdekı hafta alısmıs olurum:26:

Allah kavuştursun canım. zor tabi. ailen yakınında mı?

aminn cnm tesekkurler annemin yaninda kaliyorm ztn ankaraya tasinacagiz esim gelince o gelene kadar da ank.da annemle kalcam iste allahtan o var yanimda yani bulantilarim badladi beninde 2aylik olduk artik yatarak geciyor gunlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…