mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

umarım canım bizim durumumuzda olan herkes alışır. bak ben hep şunu telkin ediyom kendime ya içindeki nikotin canavarını besle yada minik masum bebişi. böyle düşününce istek azalıyo. bazen şunun şurası 9 aycık diyom bazen de o kadar içmediysen içme bi zahmet diyom. yani kendimle savaş halindeyim ve kazanacam

slm kızlar nasılsınız hamileliğiniz nasıl gidiyor benim şuan için iyi geçen hafta salı kandan test yaptrdm 206 çıktı yarında doktoruma gdicem şuan için herşey yolunda maşallah yarın keseyi görebilirim demi?

bence görebilirsin canım. ben 9.haftamın içinde gidicem doktora.kese kalp atışı hepsini aradan çıkarcam.

ben hala güvenilir bi dr bulamadım bide hala yalan geliyo 2gün önce vajinal usg de hayal meyal göründü:18:

Kızlar merhaba ,

ben de yeni katıldım aranıza mart ayında hamile kalmak gibi bir planım yoktu şaşkınım hala :)
Doktorum keseyi göremeyiz henüz çok küçük dedi bi kaç hafta beklemem gerekecek sabırsızlanıyorum.

selam kızlar size bir sorum olacak
bugün batımdı ve değer 146 çıktı.. şimdi allah kısmet ederde atarsa kalp atışlarını ne zaman duyabilirim ona göre gidicem dr.a
siz nasıl yaptınız ilk önce keseyi görüp sonra mı kalp atışı için gittiniz?
ben ikisini bir arada çıkarayım diyorum..

3 gun once ogrendim hamile oldugumu, saskinim.
3 haftalik benimki, haftaya kontrolum var.
tebrikleeeerrr arkadaşlar Allahım sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin

canım ben 4+3 te keseyı gördüm iki gafta sonrasına kalp atışını duyabilmek için gün verdi

ben 3+6 da kandan baktırdım > 1000 yazıyordu sonuç kesın olarak kaç bilemıyorum sen nekadarlıksın

Allah razı olsun canım cümlemizin inş. 2. çocuğum evet 3 yaşında bir oğlum var. ilk gebeliğim ikizdi ama bir tanesini kaybettim nasip. Allaha şükür 1 oğlum var. şimdi 2. bebişe hamileyim Alah nasip ederse. ikiz ya da üçüz olma olasılığı varmış ama kaybedebilirim de nasip yani yine... sen de inş. hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu...

merhabalar ben de 18 martta öğrendim hamile olduğumu....son adet tarihim 19 şubat...

3 gun once ogrendim hamile oldugumu, saskinim.
3 haftalik benimki, haftaya kontrolum var.

Hayirli olsun kizlarrr.hosgeldiniz.Allah tamamina erdisinnn
Ruzigar tatlim ben 5+2 de keseyi gordum iki haftaa sonra pıtpıtlara cagirdi doktorum.

evlatlarından biri melek olmuş Allah sabır versin. minik oğlunu Allah sana bağışlasın. olumlu düşün Rabbim bunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah ne zamn gideceksın doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…