ben senin kadariçmesem de içiyordum ve aynen öğrenince bıraktım. 3 günde alıştım canım. bebeğime zehir göndermediğim için mutlu ola ola alıştım:
merhaba freedom bende hamiş olmadan once 1 paket içiyordum günde benımde yaklasık 1 hafta oldu bırakalı yalnız 1-2 tane kacırdıgım oldu bu hafta ama pişman oldum kendimi tutmaya calısıyorum bu hafta zor lduumarım onumuzdekı hafta alısmıs olurum:26:
bence görebilirsin canım. ben 9.haftamın içinde gidicem doktora.kese kalp atışı hepsini aradan çıkarcam.
Kızlar merhaba ,
ben de yeni katıldım aranıza mart ayında hamile kalmak gibi bir planım yoktu şaşkınım hala :)
Doktorum keseyi göremeyiz henüz çok küçük dedi bi kaç hafta beklemem gerekecek sabırsızlanıyorum.
tebrikleeeerrr arkadaşlar Allahım sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin3 gun once ogrendim hamile oldugumu, saskinim.
3 haftalik benimki, haftaya kontrolum var.
selam kızlar size bir sorum olacak
bugün batımdı ve değer 146 çıktı.. şimdi allah kısmet ederde atarsa kalp atışlarını ne zaman duyabilirim ona göre gidicem dr.a
siz nasıl yaptınız ilk önce keseyi görüp sonra mı kalp atışı için gittiniz?
ben ikisini bir arada çıkarayım diyorum..
merhabalar ben de 18 martta öğrendim hamile olduğumu....son adet tarihim 19 şubat...
iyi akşamlar agresifmelek. 4 haftalıkken beta hcg kaç çıkmıştı seninhayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah
ben 3+6 da kandan baktırdım > 1000 yazıyordu sonuç kesın olarak kaç bilemıyorum sen nekadarlıksın
tam 4 haftalık benimde. normal değerler 50 olmalıymış bende 186 çıktı.
Kızlar merhaba ,
ben de yeni katıldım aranıza mart ayında hamile kalmak gibi bir planım yoktu şaşkınım hala :)
Doktorum keseyi göremeyiz henüz çok küçük dedi bi kaç hafta beklemem gerekecek sabırsızlanıyorum.
merhabalar ben de 18 martta öğrendim hamile olduğumu....son adet tarihim 19 şubat...
3 gun once ogrendim hamile oldugumu, saskinim.
3 haftalik benimki, haftaya kontrolum var.
selam kızlar size bir sorum olacak
bugün batımdı ve değer 146 çıktı.. şimdi allah kısmet ederde atarsa kalp atışlarını ne zaman duyabilirim ona göre gidicem dr.a
siz nasıl yaptınız ilk önce keseyi görüp sonra mı kalp atışı için gittiniz?
ben ikisini bir arada çıkarayım diyorum..
Allah razı olsun canım cümlemizin inş. 2. çocuğum evet 3 yaşında bir oğlum var. ilk gebeliğim ikizdi ama bir tanesini kaybettimnasip. Allaha şükür 1 oğlum var. şimdi 2. bebişe hamileyim Alah nasip ederse. ikiz ya da üçüz olma olasılığı varmış ama kaybedebilirim de nasip yani yine... sen de inş. hayırlısıyla kucağına alırsın kuzunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?