mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
aslında yarın gitmeliyim de ben birkaç gün daha erteleyim diyorum. kese iyice belirginleşsin bakalım. amiiiin canım amiiiiin. Allahım bu durumu yaşayan tüm kardeşlerimize sabırlar versin inş.

arkadaslar merhaba... forumu sürekli dışardan takip edenlerdenim ancak gebe olduğumu öğrenince hemen üye olmak istedm sizlerle fikir alışverişinde bulunabilmek adına:) bende gebeliğimn beşinci haftasındayım doktorum folibol verdi onu kullanıyrum. bu hafta içerisinde bi yolucluk yapmam gerekiyor ilk gebeliğim cok da korkuyrum sizin fikirleriniz neler acaba merak ettm tşkler

Yolculuk yapma istersen, bebek dusmesin sonra. Bana annem arabanin arkasina sakin oturma dedi. Korkuyorum duser diye. Her adim atisimda korkuyorum yaaa, ne kiymetli bebegim varmis :)

Benim karnim cok agriyor 3 gundur, tam bebegin oldugu yere dogru agriyor. Bir tanidigimiz bebek yerlesiyordur ondan agri yapabilir dedi ne derece dogru bilemiyorum. Insallah bir sorun yoktur.

Yolculuk yapma istersen, bebek dusmesin sonra. Bana annem arabanin arkasina sakin oturma dedi. Korkuyorum duser diye. Her adim atisimda korkuyorum yaaa, ne kiymetli bebegim varmis :)
durun bakalım hemen düşermiymiş. eğer riskli bir gebelik durumunuz yoksa hiç bişey olmaz Allah korusun böyle şeyler düşünüp strese girmeyın eğer doktora göründüyseniz doktor söyler seyahat yapıp yapmamınız gerektiğini . bana anlattı ne yapıp yapmamam gerektiğini. Allaha emanet olun dikkat edin ama panik yoook iyi düşünelim iyi olsun
Benim karnim cok agriyor 3 gundur, tam bebegin oldugu yere dogru agriyor. Bir tanidigimiz bebek yerlesiyordur ondan agri yapabilir dedi ne derece dogru bilemiyorum. Insallah bir sorun yoktur.

kartın ağrıları normal miş doktora sormuştum rahim büyüdüğü için ağrı yapıyor.

bende matematik öğretmeniyim 18 saat dersim var ama 5 gün gidiyorum okula, gidiş geliş 2,5 saat sürüyor üstelik köy yolu malesef şimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum ama korkuyorum yine de birşey olacak diye sabah 6 buçukta uyanıyorum kahvaltı yapmadan çıkamıyorum evden yoksa yolda midem çok bulanıyor, okulda da sürekli bir şeyler yiyorum meyve yoğurt süt gibi.. bir de okulda öyle bir uyku bastırıyor ki.. yine de çok şükür böyle iyi gidiyoruz inşallah hepimizin 9 ayı rahat bir şekilde geçer bebişlerimizle

ben de 7 buçukta cıkıyorum evden kahvaltıma dikkat etmeye başladım önceden ayakta atıştırırdım .ekstra bir çanta hazırladım kendime bugun süt meyve ceviz falan koydum. işyerimdekiler henüz bilmıyor ama mide bulantılarım başlarsa anlarlar herhalde şimdilik benım de sıkıntım yok allah hepimize kolaylık versin rahat rahat geçiririz inşallah.

Kızlar bende çarşamba günü anne olacağımı öğrendim. İnanın okadar mutluyumki anlatamam. Çarşambadan beri takip amaçlı kan testi yaptırıyorum. 27 mart sonuç 120,5 29 mart sonuç 324,8 31 mart sonuç 714,2. Gelişimi sizce nasıl. Çarşamba günü gititğimde doktor bebeğimin kesessini göremedi. ne zaman keseyi görebiliriz. Çok heyecan yapıyorum. Nolur bi akıl verin

hayırlı olsun tebrik ederiiimm. iki kat artması iyiymiş. senınde öyle artışların güzel 1000-1500 ü geç,nce sanırım karından ultrasonda görünüyor. ben 4+3 te gördüm keseciğimizi 2 gun önce

ya 5 haftaya girdim hemen başladı çok fenayım (

sabahları istifra diğer zamanlarda sürekli bulantı(

slm canm nasılsn, ben çok kötüyüm, h,ç b, şey yiyemiyorum, ilk akşam istiğfar oldu, kasıklarımda da ağrı var , canım sen de de var mı, sürekli yatar oldum, ev işleri öyle kalıyo, yemek yapamaz oldum,

ah bebeğim sen nerelerdesin merak ettim kimse bana yazmıyo da tek kaldım burda(

bende fenalardayım sürekli mide bulantısı inan şunun başına zor geldim bi sorayım ne yapabilirim diye.
sürekli midem kazınıyo ama bişey yiyemiyom doğru dürüst sabahları kalkınca istifra sonrasında yine bulantı((
Çok fenayım

kızlar bende öğretmenim.sabah 6,30 da kalkıyorum.7.10 da evden çıkıyorum ama mutlaka çıkmadan 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt ve 1 dilim ekmek yiyorum.bende yoldan korkmuyor değilim. çok kötü bir köy yolu ve gidiş geliş 2 saat sürüyor.üstelik full time okuldayım.bende yanıma meyve alıyorum.

bende fenalardayım sürekli mide bulantısı inan şunun başına zor geldim bi sorayım ne yapabilirim diye.
sürekli midem kazınıyo ama bişey yiyemiyom doğru dürüst sabahları kalkınca istifra sonrasında yine bulantı((
Çok fenayım[/QUOTE]

canım bulantıların ne zaman başladı.bende hiç bulantı yok merak ediyorum acaba olacak mı diye.

teşekkür ederim ben seni tebrik ederim. Sanırım bebeklerimizin doğum tarihleri muhtemel aynı olacak.benim sat.28.02.2013. doktor muhtemel doğum 5-6 aralık dedi. yarın doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum.inşallah kesemizi bizde görürüz.kalp atışını duydunuz mu yada ne zaman durulurmuş normalde.

ayb gülüm ben de çok fenayım, az önce ağladım tek tesellim eşim sağolsun, kahvaltı yapamaz oldum hiç yiyemez oldum, canım benim yalnız değilsin senin yorumlarını devamlı takip ediyorum ben, ben de kasık ağrısı var sen de de var mı, normal bi şey mi, ne sağ tarafa ne sol tarafa yatabiliyorum

canım bulantıların ne zaman başladı.bende hiç bulantı yok merak ediyorum acaba olacak mı diye.[/QUOTE]

ah ah ben de merak ediyordum gördüm günümü(

canım benim tam 5.hafta bitti başladı.

Son düzenleme:

bende ağrı yok yani çok nadir olursada.onu bilemicem canım.

bende hiç lekelenme olmadı yerleşirken olur deniyor ya sende oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…