zaten bulsntılar 7 ve 8de zirve yapıyor. daha erken başlayan çok nadir insan duydum
arkadaslar merhaba... forumu sürekli dışardan takip edenlerdenim ancak gebe olduğumu öğrenince hemen üye olmak istedm sizlerle fikir alışverişinde bulunabilmek adına:) bende gebeliğimn beşinci haftasındayım doktorum folibol verdi onu kullanıyrum. bu hafta içerisinde bi yolucluk yapmam gerekiyor ilk gebeliğim cok da korkuyrum sizin fikirleriniz neler acaba merak ettm tşkler
durun bakalım hemen düşermiymiş. eğer riskli bir gebelik durumunuz yoksa hiç bişey olmaz Allah korusun böyle şeyler düşünüp strese girmeyın eğer doktora göründüyseniz doktor söyler seyahat yapıp yapmamınız gerektiğini . bana anlattı ne yapıp yapmamam gerektiğini. Allaha emanet olun dikkat edin ama panik yoook iyi düşünelim iyi olsunYolculuk yapma istersen, bebek dusmesin sonra. Bana annem arabanin arkasina sakin oturma dedi. Korkuyorum duser diye. Her adim atisimda korkuyorum yaaa, ne kiymetli bebegim varmis :)
Benim karnim cok agriyor 3 gundur, tam bebegin oldugu yere dogru agriyor. Bir tanidigimiz bebek yerlesiyordur ondan agri yapabilir dedi ne derece dogru bilemiyorum. Insallah bir sorun yoktur.
kızlar bi de baktım da bayabi meslektaşım var gibi. :) bende ingilizce öğretmeniyim. nasıl ders saatleriniz fazla mı? okulunuz uzak mı yakınmı?
benm 22 saat dersim var çok değil ama okulum çok uzak.6 da uyanıyorum hergün. gidiş geliş 1,5- 2 saati buluyor.inşallah bebeğim beni zorlamaz ilerki günlerde.:26:inşallah sabahları bulantım olmaz :26:
evett branşdaşız :) benim de 24 saat dersim var. ama ben bişey farkettim güne erken başlayınca bulantı daha az oluyor. ben okula giderken yolda çubuk filan yiyorum. okulda da kahvaltı yapıyorum kusma olmuyor. ama bugün 12ye kadar uyudum. safralarım arttı kustum. okulum çok uzak arabayla gidiyorum.
merhabalar ben de 18 martta öğrendim hamile olduğumu....son adet tarihim 19 şubat...
kızlar sizin beta hcgniz 4 haftalıkken kaçtı
?
Kızlar bende çarşamba günü anne olacağımı öğrendim. İnanın okadar mutluyumki anlatamam. Çarşambadan beri takip amaçlı kan testi yaptırıyorum. 27 mart sonuç 120,5 29 mart sonuç 324,8 31 mart sonuç 714,2. Gelişimi sizce nasıl. Çarşamba günü gititğimde doktor bebeğimin kesessini göremedi. ne zaman keseyi görebiliriz. Çok heyecan yapıyorum. Nolur bi akıl verin
ya 5 haftaya girdim hemen başladı çok fenayım(
sabahları istifra diğer zamanlarda sürekli bulantı(
slm canm nasılsn, ben çok kötüyüm, h,ç b, şey yiyemiyorum, ilk akşam istiğfar oldu, kasıklarımda da ağrı var , canım sen de de var mı, sürekli yatar oldum, ev işleri öyle kalıyo, yemek yapamaz oldum,
hayırlı olsun tebrik ederiiimm. iki kat artması iyiymiş. senınde öyle artışların güzel 1000-1500 ü geç,nce sanırım karından ultrasonda görünüyor. ben 4+3 te gördüm keseciğimizi 2 gun önce
ah bebeğim sen nerelerdesin merak ettim kimse bana yazmıyo da tek kaldım burda(
bende fenalardayım sürekli mide bulantısı inan şunun başına zor geldim bi sorayım ne yapabilirim diye.
sürekli midem kazınıyo ama bişey yiyemiyom doğru dürüst sabahları kalkınca istifra sonrasında yine bulantı((
Çok fenayım
ayb gülüm ben de çok fenayım, az önce ağladım tek tesellim eşim sağolsun, kahvaltı yapamaz oldum hiç yiyemez oldum, canım benim yalnız değilsin senin yorumlarını devamlı takip ediyorum ben, ben de kasık ağrısı var sen de de var mı, normal bi şey mi, ne sağ tarafa ne sol tarafa yatabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?