mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

teşekkür ederim ben sadece keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdi doktorum. inşallah duyarız pıt pıtları. benim beta hcg değerim yüksekti sanırım ondan hemen gördük keseyi

bende ağrı yok yani çok nadir olursada.onu bilemicem canım.

bende hiç lekelenme olmadı yerleşirken olur deniyor ya sende oldu mu?

hayır canım ben de olmadı yerleşme lekesi bu saatten sonra da olursa düşük belirtisi felan olur herhalde tam da bilmiyorum inş olmaz, ilk 3 ayı atlatsaydık

bende henüz yok inşallah hemen atlatırsın arkadaşım nasıl birşey olduğunu düşünmek bile istemıyorum

bende ağrı yok yani çok nadir olursada.onu bilemicem canım.

bende hiç lekelenme olmadı yerleşirken olur deniyor ya sende oldu mu?

bende yerleşme lekelenmesi oldu adetten bir hafta kadar önce test yaptım silik çıktı :):):):)erkenden anlamam sebep oldu

ah ah ben de merak ediyordum gördüm günümü(

canım benim tam 5.hafta bitti başladı.[/QUOTE]

benimde bugün tam 5. haftam bitti ama yok belki de olmaz.:18:

canım iste ben neden bulanmıyor bi sorun mu var diye düşünüyordum başladı çok fena

ben grip oldum griple beraber öğrendim bebişimi birkaç günüdr çekıyorum . karnım çok ağrıyor rahım büyüdüğündenmiş. çok afedersınız bir de ishal gibi olmuşum çok su içiyorum su mu iyi gelmedi acaba. . suyumuz içelebilir bir suydu ama hazır su almaya karar verdik. aslında su içmek iyi gebelikte. bir de burnum koku almıyor gripten aslında iyi de oldu kokuya karşı çok duyarlıyım bu aralar koku almamam iyi.

Son düzenleme:

canım suyun zararı olmaz ama iyi su ise.
zaten isale su iyi gelir.su kaybı olduğu için.

canım suyun zararı olmaz ama iyi su ise.
zaten isale su iyi gelir.su kaybı olduğu için.

ewet canım bunu bildiğimden su içiyoum sürekli ama şehir suyu yinede içime sinmedi içilebilir bir su hazr su pek alınmaz yaşadığım yerde sokaklarda çeşmeler var. ordan ihtıyacımızı karşılıyorduk ama bugunden itibaren damacana su alalım dedik. inşallah atlatırım çok sık tuvalete gidiyorum dikkat çekiyor. :)

tomrs bu bulantı nasıl geçecek

ay bilemiyorum gülüm, ben artık yemek yiyemez oldum, ekşili meyveler le idare ediyorum, çok da yiyemiyorum az az, ne yapılabilir, bulantı ilaçları da varmış ama ben almak istemiyorum

ay bilemiyorum gülüm, ben artık yemek yiyemez oldum, ekşili meyveler le idare ediyorum, çok da yiyemiyorum az az, ne yapılabilir, bulantı ilaçları da varmış ama ben almak istemiyorum

(( bende kivi yiyom ama yok bacım kraker falan atıyom azıma ama

(( bende kivi yiyom ama yok bacım kraker falan atıyom azıma ama

ben öğleye doğru simit yiyorum kahvaltıyı unuttum, kivi ben de alıyrum en çok çağla yiyorum iyi geliyo tuzlu tuzlu

Kızlar selamlar,

Görüyorum ki çoğumuzun aktif şekilde bulantıları var. Ben de 18 gündür çekiyorum ve haftasonu en sonunda hastanelik oldum çünkü 4,5 kilo verdim ve vitaminsiz kaldım kolumu kaldıramıyordum doktor da çareyi serumda buldu. Doktor aslında 1 hafta önce bana bir bulantı ilacı vermişti ama ben korkudan içmemiştim ama böylesi daha kötü oldu. Kullanan insanları araştırdım bir sıkıntıları olmamış. Siz de doktorunuza danışın isterseniz bu sabah ilaç kullandım ve şuan iyiyim Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Çok geçmiş olsun canım. Kendine be bebişine iyi bak. Benim hiç bulantım yok gerçekten merak ediyom. Ama sanki olsa daha bi hamile gibi hissedicem kendimi.

merhabalar, bende martta öğrenenlerdenim.
benim 2 aralık görünüyor ama 40 haftayı dolduramıyor pek kimse.
kasım olacakmış gibi geliyor bana..

benim daha erken, henüz pek belirti yok uyku ve şişkinlik dışında.
şu an için kan testi yaptırdım doktorumla telefonda görüştüm.
cuma günü randevum var inşallah keseyi ve bebişi görücez, bir ihtimal kalp atışını da..

biraz endişeliyim ilk gebeliğim 9. haftada sona erdi. kalbi durduğu için.
ağustos ayında hamile kalanlar başlığı vardı, geçen yaz.. orayı okuyordum daha erken diyerek yazmamıştım.
hiç yazmak kısmet olmadı.

bu sefer takvim de yaptım foruma da yazıyorum.
ben de hamileyiiiimmmm diye bağırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.
meleğim bana kardeşini gönderdi diyorum..
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…