teşekkür ederim ben seni tebrik ederim. Sanırım bebeklerimizin doğum tarihleri muhtemel aynı olacak.benim sat.28.02.2013. doktor muhtemel doğum 5-6 aralık dedi. yarın doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum.inşallah kesemizi bizde görürüz.kalp atışını duydunuz mu yada ne zaman durulurmuş normalde.
bende ağrı yok yani çok nadir olursada.onu bilemicem canım.
bende hiç lekelenme olmadı yerleşirken olur deniyor ya sende oldu mu?
ah bebeğim sen nerelerdesin merak ettim kimse bana yazmıyo da tek kaldım burda(
bende fenalardayım sürekli mide bulantısı inan şunun başına zor geldim bi sorayım ne yapabilirim diye.
sürekli midem kazınıyo ama bişey yiyemiyom doğru dürüst sabahları kalkınca istifra sonrasında yine bulantı((
Çok fenayım
bende ağrı yok yani çok nadir olursada.onu bilemicem canım.
bende hiç lekelenme olmadı yerleşirken olur deniyor ya sende oldu mu?
hayır canım ben de olmadı yerleşme lekesi bu saatten sonra da olursa düşük belirtisi felan olur herhalde tam da bilmiyorum inş olmaz, ilk 3 ayı atlatsaydık
bende henüz yok inşallah hemen atlatırsın arkadaşım nasıl birşey olduğunu düşünmek bile istemıyorum
bende yerleşme lekelenmesi oldu adetten bir hafta kadar önce test yaptım silik çıktı :):):):)erkenden anlamam sebep oldu
benimde bugün tam 5. haftam bitti ama yok belki de olmaz.:18:
ben grip oldum griple beraber öğrendim bebişimi birkaç günüdr çekıyorum . karnım çok ağrıyor rahım büyüdüğündenmiş. çok afedersınız bir de ishal gibi olmuşum çok su içiyorum su mu iyi gelmedi acaba. . suyumuz içelebilir bir suydu ama hazır su almaya karar verdik. aslında su içmek iyi gebelikte. bir de burnum koku almıyor gripten aslında iyi de oldu kokuya karşı çok duyarlıyım bu aralar koku almamam iyi.
canım suyun zararı olmaz ama iyi su ise.
zaten isale su iyi gelir.su kaybı olduğu için.
tomrs bu bulantı nasıl geçecek
ay bilemiyorum gülüm, ben artık yemek yiyemez oldum, ekşili meyveler le idare ediyorum, çok da yiyemiyorum az az, ne yapılabilir, bulantı ilaçları da varmış ama ben almak istemiyorum
(( bende kivi yiyom ama yok bacım kraker falan atıyom azıma ama
Kızlar selamlar,
Görüyorum ki çoğumuzun aktif şekilde bulantıları var. Ben de 18 gündür çekiyorum ve haftasonu en sonunda hastanelik oldum çünkü 4,5 kilo verdim ve vitaminsiz kaldım kolumu kaldıramıyordum doktor da çareyi serumda buldu. Doktor aslında 1 hafta önce bana bir bulantı ilacı vermişti ama ben korkudan içmemiştim ama böylesi daha kötü oldu. Kullanan insanları araştırdım bir sıkıntıları olmamış. Siz de doktorunuza danışın isterseniz bu sabah ilaç kullandım ve şuan iyiyim Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar niye 2013 aralık annelerine gelmıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?