Çok geçmiş olsun canım. Kendine be bebişine iyi bak.Benim hiç bulantım yok gerçekten merak ediyom. Ama sanki olsa daha bi hamile gibi hissedicem kendimi.
merhabalar, bende martta öğrenenlerdenim.
benim 2 aralık görünüyor ama 40 haftayı dolduramıyor pek kimse.
kasım olacakmış gibi geliyor bana..
benim daha erken, henüz pek belirti yok uyku ve şişkinlik dışında.
şu an için kan testi yaptırdım doktorumla telefonda görüştüm.
cuma günü randevum var inşallah keseyi ve bebişi görücez, bir ihtimal kalp atışını da..
biraz endişeliyim ilk gebeliğim 9. haftada sona erdi. kalbi durduğu için.
ağustos ayında hamile kalanlar başlığı vardı, geçen yaz.. orayı okuyordum daha erken diyerek yazmamıştım.
hiç yazmak kısmet olmadı.
bu sefer takvim de yaptım foruma da yazıyorum.
ben de hamileyiiiimmmm diye bağırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.
meleğim bana kardeşini gönderdi diyorum..
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
arkadaslar merhaba... forumu sürekli dışardan takip edenlerdenim ancak gebe olduğumu öğrenince hemen üye olmak istedm sizlerle fikir alışverişinde bulunabilmek adına:) bende gebeliğimn beşinci haftasındayım doktorum folibol verdi onu kullanıyrum. bu hafta içerisinde bi yolucluk yapmam gerekiyor ilk gebeliğim cok da korkuyrum sizin fikirleriniz neler acaba merak ettm tşkler
Allah yardımcın olsun canım SAğ salım kucağına almak nasip olsun bebişini hepimizde aynı korkular var emın ol. yeni bir hayata başlıyoruz. bambaşka bir dünyaya adım atıyoruz. endşelerimiz var ama inanmalıyız. iyi düşünmeliyiz ki iyi olsun Bol Bol dua ile Allaha sığınıyoruz. en iyisini o biliyor. Allahtan hep sağlıklısını diliyorum . hepimiz için öyle olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim bebişim iyi Allahtan sadece ben hayata küsmek üzereyim bu bulantıları umarım yaşamaz merakınızla kalırsınız...
işte merakın sonu butavsiyelerin varmı canım daha dr gitmemize var ne yiyeceğimi bilmiyorum çok midem bulanıyor
Açıkcası yok malesefkraker falan bana baygınlık getiriyo artık naneli şeker iyi gelmişti bi ara ama o da acayip mide yanması yapıyo sonra onu da sodayla bastırıyodum gerçi ama hep başa dönülüyo bi şekilde :) şimdi işte bi ilaç var onunla iyiyim eğer çok halsizseniz ve ciddi boyutta kusmalarınız varsa doktor randevunuzu erkene alın bence
Bugün hastaneye gittim.Doktor kesenin görünmeyeceğini söyledi yine ama karından ultrasonla baktı.Görùnmüyo henüz küçük çok ufak bi nokta var ama biraz beklemek gerekecek dedi.Dış gebelik mi değil mi bilemiyorum kese en iyi 6000 civarı görünür dedi ve benim moralim bozuldu biraz 5+2 de kesenin görülmemesi normal mi bilen var mı?[/
cnm cok normal canini sikma bnm de o vakitlerde gorundu sorun yoktur karindan bakilan ultrasonla daha gec gorunuyor zaten beta hcg degeri de en az bi 5000 olsun bakalim da
Açıkcası yok malesefkraker falan bana baygınlık getiriyo artık naneli şeker iyi gelmişti bi ara ama o da acayip mide yanması yapıyo sonra onu da sodayla bastırıyodum gerçi ama hep başa dönülüyo bi şekilde :) şimdi işte bi ilaç var onunla iyiyim eğer çok halsizseniz ve ciddi boyutta kusmalarınız varsa doktor randevunuzu erkene alın bence
merhabalar, bende martta öğrenenlerdenim.
benim 2 aralık görünüyor ama 40 haftayı dolduramıyor pek kimse.
kasım olacakmış gibi geliyor bana..
benim daha erken, henüz pek belirti yok uyku ve şişkinlik dışında.
şu an için kan testi yaptırdım doktorumla telefonda görüştüm.
cuma günü randevum var inşallah keseyi ve bebişi görücez, bir ihtimal kalp atışını da..
biraz endişeliyim ilk gebeliğim 9. haftada sona erdi. kalbi durduğu için.
ağustos ayında hamile kalanlar başlığı vardı, geçen yaz.. orayı okuyordum daha erken diyerek yazmamıştım.
hiç yazmak kısmet olmadı.
bu sefer takvim de yaptım foruma da yazıyorum.
ben de hamileyiiiimmmm diye bağırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.
meleğim bana kardeşini gönderdi diyorum..
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Çok teşekkür ederim bebişim iyi Allahtan sadece ben hayata küsmek üzereyim bu bulantıları umarım yaşamaz merakınızla kalırsınız...
Bugün hastaneye gittim.Doktor kesenin görünmeyeceğini söyledi yine ama karından ultrasonla baktı.Görùnmüyo henüz küçük çok ufak bi nokta var ama biraz beklemek gerekecek dedi.Dış gebelik mi değil mi bilemiyorum kese en iyi 6000 civarı görünür dedi ve benim moralim bozuldu biraz 5+2 de kesenin görülmemesi normal mi bilen var mı?
Bugün hastaneye gittim.Doktor kesenin görünmeyeceğini söyledi yine ama karından ultrasonla baktı.Görùnmüyo henüz küçük çok ufak bi nokta var ama biraz beklemek gerekecek dedi.Dış gebelik mi değil mi bilemiyorum kese en iyi 6000 civarı görünür dedi ve benim moralim bozuldu biraz 5+2 de kesenin görülmemesi normal mi bilen var mı?[/
cnm cok normal canini sikma bnm de o vakitlerde gorundu sorun yoktur karindan bakilan ultrasonla daha gec gorunuyor zaten beta hcg degeri de en az bi 5000 olsun bakalim da
Fena stres bastı beni. Az önce test sonucumu öğrendim 5227 en son hcg bu
slm kızlar giremedim pek cnm boyun1.65 yaşım 27 benim
tomrs bu bulantı nasıl geçecek
ay bilemiyorum gülüm, ben artık yemek yiyemez oldum, ekşili meyveler le idare ediyorum, çok da yiyemiyorum az az, ne yapılabilir, bulantı ilaçları da varmış ama ben almak istemiyorum
kızlar yaa bende de başladııı.midem hep ayaktaaa..off korkuyorum çıkacak diye..işyerinde fena oluyorum..hiç bişey yemek te istemiyorum..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?