mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Çok geçmiş olsun canım. Kendine be bebişine iyi bak. Benim hiç bulantım yok gerçekten merak ediyom. Ama sanki olsa daha bi hamile gibi hissedicem kendimi.

Çok teşekkür ederim bebişim iyi Allahtan sadece ben hayata küsmek üzereyim bu bulantıları umarım yaşamaz merakınızla kalırsınız...

Allah yardımcın olsun canım SAğ salım kucağına almak nasip olsun bebişini hepimizde aynı korkular var emın ol. yeni bir hayata başlıyoruz. bambaşka bir dünyaya adım atıyoruz. endşelerimiz var ama inanmalıyız. iyi düşünmeliyiz ki iyi olsun Bol Bol dua ile Allaha sığınıyoruz. en iyisini o biliyor. Allahtan hep sağlıklısını diliyorum . hepimiz için öyle olsun inşallah.

hayirli olsun cnm dikkat et kendine neyle yolculuk yapcaksin ben bi kac gun once arabayla 18 saatlik bi yolculuk yaptim yorucu oluyor ama dinlenerek uyuyarak gecirdim hep sukur bi sikinti da olmadi yibe de dr.una bi danis istersen risk oldugu durumlarda cok da saglikli olmayabilir

amin. ben de hep dua ediyorum zaten. dualar olmadan nasıl yaşanır ki?
inşallah sağ salim kucağımıza alırız.

işte merakın sonu bu tavsiyelerin varmı canım daha dr gitmemize var ne yiyeceğimi bilmiyorum çok midem bulanıyor

Açıkcası yok malesef kraker falan bana baygınlık getiriyo artık naneli şeker iyi gelmişti bi ara ama o da acayip mide yanması yapıyo sonra onu da sodayla bastırıyodum gerçi ama hep başa dönülüyo bi şekilde :) şimdi işte bi ilaç var onunla iyiyim eğer çok halsizseniz ve ciddi boyutta kusmalarınız varsa doktor randevunuzu erkene alın bence

canım sabahları istifra oluyo. onun dışında yok ama sürekli bulanıyo sürekli.

sevgili servet85 , agresifmelek ,kalanchoe , alipek ,8scorpions,aiseaise ,duydunmu , dilsaat,serapbebekistiyo... sevincimi paylaştığınız için çok teşekkürler.. benim geçen çarşamba bhcg 601 çıkmıştı..cuma doktora gideceğim bakalım bebişi görebilecek miyiz??

slm kızlar giremedim pek cnm boyun1.65 yaşım 27 benim

Bugün hastaneye gittim.Doktor kesenin görünmeyeceğini söyledi yine ama karından ultrasonla baktı.Görùnmüyo henüz küçük çok ufak bi nokta var ama biraz beklemek gerekecek dedi.Dış gebelik mi değil mi bilemiyorum kese en iyi 6000 civarı görünür dedi ve benim moralim bozuldu biraz 5+2 de kesenin görülmemesi normal mi bilen var mı?

sevgili satdasim benim o derece degil bulantilarim daha yeni yeni basladi ama istah denilen bi sey kalmadi ttli olan hicbir seyi. yemek istemiyorum hep eksi tuzlu aci seylere gidiyorum bebisin ne durumda dogum icin bi sey dedi mi dr.un ben persembe gunu gidecegim dr.a

canım çok üzüldüm ilk gebeliğine. bu kez inşallah bebişin ve sen sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıklı bir doğumla kavuşursunuz. Aramıza hoşgeldin canım.

Çok teşekkür ederim bebişim iyi Allahtan sadece ben hayata küsmek üzereyim bu bulantıları umarım yaşamaz merakınızla kalırsınız...

zaten bende tık yok canım galiba hiç midem bulanmıycak. bu da iyi tabi yoksa okulda çok fena olurum ve ben yalnızım eşim de yanımda değil. Haklısın fazla merak iyi değildir.

Canım bence normal doktor bana tam net olsun diye nisanın 2.haftası gel dedi.bekliyoruz bakalım.hatta ben 3.haftası gidcem hem eşim gelicek hemde belki kalp atışını da duyarız.

oo tatlımm burada sat 17 şubat bolluğu varr.sen de hoşgeldin..ama senin doğum neden 27 kasım görünüyor..adet aralıkların mı uzundu acaba..
çubuk kraker öneririm cnm..bir arkadaşım da sodayla kesiyor bulantısını..deneyerek bulabilirsin..ama genelde tuzlu bastırır derler

İyi akşamlar canım hoşbulduk:) sat 17 şubat ama adet günümde doktora gittiğimde 3-4 hafta arası demişti o yüzden biraz geç yazdım doğum tarihini. Yarı keseyi görmeye gideceğiz inşallah kesin bi tarih söyler doktorumuz. Mide bulantıları için kraker yiyorum ama o da fayda etmz oldu ekşili şeyler iyi geliyor sodayı da deneyeceğim...

tomrs bu bulantı nasıl geçecek

ay bilemiyorum gülüm, ben artık yemek yiyemez oldum, ekşili meyveler le idare ediyorum, çok da yiyemiyorum az az, ne yapılabilir, bulantı ilaçları da varmış ama ben almak istemiyorum

kızlar yaa bende de başladııı.midem hep ayaktaaa..off korkuyorum çıkacak diye..işyerinde fena oluyorum..hiç bişey yemek te istemiyorum..:26:

kızlar yaa bende de başladııı.midem hep ayaktaaa..off korkuyorum çıkacak diye..işyerinde fena oluyorum..hiç bişey yemek te istemiyorum..:26:

Geçmiş olsun canım, sen iyi dayanıyosun valla , ben evde hiç rahat değilim, rabbim kolaylık versin inş sana , ben çareyi az yemekle buldum, bugün akşama ev yoğurdu ve bulgur pilavını yiyebildim, siz de deneyebilirsiniz, onun haricin de hiç bir şşey yiyemiyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…