mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

  • İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    109
ßende sorun mu var anlamadım herkes bahsediyo midem bulanıyo kokudan duramıyorum falan bende sadece gecen hafta midemde ekşime oldu onun dışında bşe yok çok şükür gazdan başka böyle olunca erkek diyolar ama bilmiyorum. Çarşamba sabah hastaneye gidicem bakalm ne kadarlık olmuş sıpa
 

ayyy canım maşallah de kendineeee..ben de öyle diyordum ama dün tam 6. hafta dolduğunda başladı mide..inşallah sende başlamaz hiç..
 
ayyy canım maşallah de kendineeee..ben de öyle diyordum ama dün tam 6. hafta dolduğunda başladı mide..inşallah sende başlamaz hiç..

inşallah canm ama sanmıyorum yani annem bende bse olmamıstı sende de olmaz diyo ama bakalım neler olcak önümüzde uzun bi süre var
 
2 düşük sonrası....6 ay sonra yeniden hamileyim 3 hafta 6 günlük...Cumartesi günü öğrendim aynı gün kan testi yaptırdım 76 çıktı çarşamba yeniden gidicem bakalım artacakmı.....diğer iki düşüğümde hiç bulantım olmamıştı yine bulantım yok....sevinemiyorum bile.....
 

Canim cok sukur bebegim iyi ben ankaradayim simdilik cag hastanesine gidiyorum doktorumdan ve hastaneden memnunum dogum hakkinda cok konusmadik ama belimde 3 fıtık var normal yapmam zoe gibi ilerleyen donemlerde beyin cerrahim karar vericek sen ankaraya geldin mi??
 
Çok geçmiş olsun canım. Kendine be bebişine iyi bak. Benim hiç bulantım yok gerçekten merak ediyom. Ama sanki olsa daha bi hamile gibi hissedicem kendimi.

aynen bende de hiç bişe yok kendimi hamileymiş gibi hissetmiorum:)) bikac gun once bulantılaırm oıluyodu ama sımdı hıc yok bende merak ediorum bi sorun mu var acaba dıye ama kimilerinde mide bulantısı olmuomuş canım
 

cevap için cok tşkler... yolculuk nerdeyse zaruru diyebiliecgim bi sebepten yoksa tabiki bebegimden önemli değil... cevrem felaket tellalı gibi ya kesin kötü bişeyle karşılaşcam gibi konuşuyolar canım sıkılmıştı tşkler bnmkide 10 saatlik bi yolculuk umarım sıkıntı olmaz
 
 

ahh meleğim çok geçmiş olsun bol bol meyce suyu iç bende 1 ay once fln grip oldum korunmuyorum diye ilça da kullanmadım bol bol meyse suyu sıkıp içtim birde çorba tabi...


ahh aynen cnm okulum çok uzak bende arabayla gidyorum. otobüsle fln çekilmez zaten.istanbul un göbeğindeyiz birde.ara ara midem bulanıo tuhaf kokulardan vs. ama kusma fln yok şükür inşallah olmaz annemde de olmamış çünkü..

kızlar sizin beta hcgniz 4 haftalıkken kaçtı
?


Yolculuk yapma istersen, bebek dusmesin sonra. Bana annem arabanin arkasina sakin oturma dedi. Korkuyorum duser diye. Her adim atisimda korkuyorum yaaa, ne kiymetli bebegim varmis :)


off bende 5 gün gidiyorum okula cuma günü 2 saatliğine hemde.bende 6 da uyanıyorum kahvaltı yapıorum şimdilk bulantılarım olmaz inşallah. aralarda da tenefüs de yaban mersini badem kuru üzüm fln yiorum bazende 1 muz 1 elma fln.yorgunluk hali bende de var uyuşuk gibiyim hep sabah saatleri...

bende hergün yumurta bal ceviz peynir zeytin yiorum çok açık çay içiyorum. okulda dolabıma bende attım bişiler aralarda yiorum.

Katılıyorum kızlar neden gelmiyorsunuz. Çok mu azız 2013 Aralık annesi acaba?
cnm ben çalıştığım için açıkcası günzdüzleri giremiyorum pek. akşamlarıda burayı ancak takip edebiliyorum ama orayada katılmaya çalışırım.saolun :)

cnm kese vajinal daha erken görünüomuş 5-6 haftalıkken mesela. karından biraz daha geç göünüomuş. sabredelim.

cnm olumlu düşün dua et Allah a sığın gerisini düşünme. aramıza hoşgeld,n.

cnm bende normal doğum istiyorum ama bende de 2 tane ffıtık bakalım benm dr.um ne diyecek...
 
bazılarını atlamışım kızlar betahcg soran arkadaşım benm adetimi 4 gün geçmişti kan verdiğimde bugün aldım sonucumu 258... küsürlü bişiler çıktı.

yolculuk için madem zaruri yapacak bişi yok olumsuz düşünme cnm dikkat et hoplayıp zıplama ...

birde kıymetli bebği olduğunu düşünen arkadaşım yalnız değilsin okulda ayağım takıldı düşecek gibi oldum hemen nasıl karnımı tuttum refleks olarak ben bile güldüm kendime sonra :)



kızlar bide size sorum var bu hafta sonu yani 6 nisan a dr. randevusu alacağım inşallah. eşim gelicek. 5+6 olucak inşallah vajinale de razıyım keseyi görebilirmiyiz acaba.? eşim birde bilet alıcak sonraki haftalar için acaba 2 hafta sonrasınamı alsak yoksa 3 hafta sonrasına mı? kalp atışı duymak için çağırırsa.bana 3 hafta sonrası mantıklı gelio çünkü 9 haftalık fln oluo inşallah Rabbimin izniyle kalp atışınıda duyarız ozmana. ne dersiniz? bi fikir verirseniz sevinirim?
 

cnm benimde 4+2 de vajinal ultrsaonla görüldü kese. doktor kalp atışları için erken dedi bu hafta tekrar kontrolum var. Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. Umarım sağsalim alırız kucagımıza. hergün o kesenin olduğu resme tekrar tkrar bakıyrum. büyük mutluluk gercekten:)
 

Merhaba benim de batim 28.02.2013 bende hastayım ilaç içemiyorum kullaklarım ve boğazım çok acıyor, 1nisanda hcg yaptırdım 119 çıktı sizce düşük mü
 
kızlar bende dün gittim doktora 9 hafta 1 günlük dedi hareketliymiş.harika bi duygu ya.2 hafta sonra yine gel dedi.niye çağırdı ki erken değil mi?
 


hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. morali iyi olsun olumlu düşün . her zamn dediğim gibi bol dua. kn değerin de güzelce artar inşallah. haberlrerini beklıyoruz.

Merhaba benim de batim 28.02.2013 bende hastayım ilaç içemiyorum kullaklarım ve boğazım çok acıyor, 1nisanda hcg yaptırdım 119 çıktı sizce düşük mü

geçmiş olsun ben bugun biraz daha iyiyim kivi yiorum portakal suyu sıcak çorba. ıhlamur bunlar bana iyi geldi arkadaşların tavisyesyle. bir az da dinlendim zaten akşamları ister istemez sızıp kalıyorum .inşallah sende hemen atlatırsın. yat dinlen. beta hcg ye gelınce 10 üzeri hamilelik bulgusu sonuca bakılırsa gayet iyi merak atme yarın tekrar baktır. 2 kat artış olması gereklıymış yada doktora göründünmü canım
 
Son düzenleme:
bgun nasılsınız umarım herkes iiçin güzel bir gün olur. kendinize ekstra dikkat etmeyı unutmayıın
 
kızlar bende dün gittim doktora 9 hafta 1 günlük dedi hareketliymiş.harika bi duygu ya.2 hafta sonra yine gel dedi.niye çağırdı ki erken değil mi?

ilk haftalarda sık çağırması normal değil mi ? ben bir ay aralıklarda nasıl dayanıcam bilmem çok uzun gelır:)
 
canım çok üzüldüm ilk gebeliğine. bu kez inşallah bebişin ve sen sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıklı bir doğumla kavuşursunuz. Aramıza hoşgeldin canım.

çok teşekkür ederim. çok samimi ve içten yazdığını biliyorum. hepimizin tek duası bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak çünkü.
Allah hepimize yavrularımızın güzel günlerini göstersin inşallah..

günaydın kasım-aralık anneleri :)
 
ilk haftalarda sık çağırması normal değil mi ? ben bir ay aralıklarda nasıl dayanıcam bilmem çok uzun gelır:)

günaydıııınn..
bebeği öğrendiğinde en erken 5. haftada olunuyor zaten..
ilk 12-13 haftada 2 hafta arayla bakılıyor diye biliyorum ben.
14-26. haftalar nispeten daha rahat. zaten hamileliğin de rahat zamanları..
 
Merhaba Arkadaşlar

Dün gittim kan testi yaptırdım.İdrar testi ile adetim 3 gün geçince öğrenmiştim hamileliğimi aslında ben.Doktora bu hafta sonu gideceğim için gitmeden kan testide yaptırayım o günde yaptıracak çünkü karşılaştırma olur dedim hem içimdeki merakta geçsin istedim.Kan garanti oluyor bir bakıma:)

11.242 Çıktı Beta HCG (Adetin geçmesinin 8. günü) Özel bir hastaneydi yaptırdığım yer 5.haftalığa geliyor karşılığı çok iyi dedi oradaki doktor :) Maşallah kuzum sanırım sıkı sıkı tutunuyor annesine..Darısı herkesin başına .Cumartesi birde kesesine kalp atışını duyarsam inşallah Allah'ın izniyle..Sonra biraz daha rahat olacağım.

Darısı isteyen dileyen herkese inşallah


Kan testi yaptıran buraya beta hcg'sini yazabilir mi kızlar ..Paylaşmış oluruz hem.. Sizlerin kaç çıktı kaçıncı gün yaptırdınız
 

maşallah

biraz yüksek değil mi? ikiz olmasın? :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…