ßende sorun mu var anlamadım herkes bahsediyo midem bulanıyo kokudan duramıyorum falan bende sadece gecen hafta midemde ekşime oldu onun dışında bşe yok çok şükür gazdan başka böyle olunca erkek diyolar ama bilmiyorum. Çarşamba sabah hastaneye gidicem bakalm ne kadarlık olmuş sıpa
ayyy canım maşallah de kendineeee..ben de öyle diyordum ama dün tam 6. hafta dolduğunda başladı mide..inşallah sende başlamaz hiç..
sevgili satdasim benim o derece degil bulantilarim daha yeni yeni basladi ama istah denilen bi sey kalmadi ttli olan hicbir seyi. yemek istemiyorum hep eksi tuzlu aci seylere gidiyorum bebisin ne durumda dogum icin bi sey dedi mi dr.un ben persembe gunu gidecegim dr.a
Çok geçmiş olsun canım. Kendine be bebişine iyi bak.Benim hiç bulantım yok gerçekten merak ediyom. Ama sanki olsa daha bi hamile gibi hissedicem kendimi.
hayirli olsun cnm dikkat et kendine neyle yolculuk yapcaksin ben bi kac gun once arabayla 18 saatlik bi yolculuk yaptim yorucu oluyor ama dinlenerek uyuyarak gecirdim hep sukur bi sikinti da olmadi yibe de dr.una bi danis istersen risk oldugu durumlarda cok da saglikli olmayabilir
durun bakalım hemen düşermiymiş. eğer riskli bir gebelik durumunuz yoksa hiç bişey olmaz Allah korusun böyle şeyler düşünüp strese girmeyın eğer doktora göründüyseniz doktor söyler seyahat yapıp yapmamınız gerektiğini . bana anlattı ne yapıp yapmamam gerektiğini. Allaha emanet olun dikkat edin ama panik yoook iyi düşünelim iyi olsun
doktoruma sordum riskli bi gebelik gibi değil şuan için normal dedi. ama cevreyi bilirsiniz iyice korkuttular şaşırdım gebeliğimin sevincini korkuya cevirdiler hemen
günaydın arkadaşlar ben çok fena gribe yakalandım yatıyorum butun gün ama yarın işe gidicem bakalım ilaçsız atlatabilecek mıyım c vıtamını tüketiyorum başka bir şey gelmıyor elımden ne yapabilirim bir öneriniz bvar mı?
evett branşdaşız :) benim de 24 saat dersim var. ama ben bişey farkettim güne erken başlayınca bulantı daha az oluyor. ben okula giderken yolda çubuk filan yiyorum. okulda da kahvaltı yapıyorum kusma olmuyor. ama bugün 12ye kadar uyudum. safralarım arttı kustum. okulum çok uzak arabayla gidiyorum.
kızlar sizin beta hcgniz 4 haftalıkken kaçtı
?
arkadaslar merhaba... forumu sürekli dışardan takip edenlerdenim ancak gebe olduğumu öğrenince hemen üye olmak istedm sizlerle fikir alışverişinde bulunabilmek adına:) bende gebeliğimn beşinci haftasındayım doktorum folibol verdi onu kullanıyrum. bu hafta içerisinde bi yolucluk yapmam gerekiyor ilk gebeliğim cok da korkuyrum sizin fikirleriniz neler acaba merak ettm tşkler
Yolculuk yapma istersen, bebek dusmesin sonra. Bana annem arabanin arkasina sakin oturma dedi. Korkuyorum duser diye. Her adim atisimda korkuyorum yaaa, ne kiymetli bebegim varmis :)
bende matematik öğretmeniyim 18 saat dersim var ama 5 gün gidiyorum okula, gidiş geliş 2,5 saat sürüyor üstelik köy yolu malesefşimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum ama korkuyorum yine de birşey olacak diye sabah 6 buçukta uyanıyorum kahvaltı yapmadan çıkamıyorum evden yoksa yolda midem çok bulanıyor, okulda da sürekli bir şeyler yiyorum meyve yoğurt süt gibi.. bir de okulda öyle bir uyku bastırıyor ki.. yine de çok şükür böyle iyi gidiyoruz inşallah hepimizin 9 ayı rahat bir şekilde geçer bebişlerimizle
bende hergün yumurta bal ceviz peynir zeytin yiorum çok açık çay içiyorum. okulda dolabıma bende attım bişiler aralarda yiorum.kızlar bende öğretmenim.sabah 6,30 da kalkıyorum.7.10 da evden çıkıyorum ama mutlaka çıkmadan 1 haşlanmış yumurta 1 bardak süt ve 1 dilim ekmek yiyorum.bende yoldan korkmuyor değilim. çok kötü bir köy yolu ve gidiş geliş 2 saat sürüyor.üstelik full time okuldayım.bende yanıma meyve alıyorum.
cnm ben çalıştığım için açıkcası günzdüzleri giremiyorum pek. akşamlarıda burayı ancak takip edebiliyorum ama orayada katılmaya çalışırım.saolun :)Katılıyorum kızlar neden gelmiyorsunuz. Çok mu azız 2013 Aralık annesi acaba?
cnm kese vajinal daha erken görünüomuş 5-6 haftalıkken mesela. karından biraz daha geç göünüomuş. sabredelim.Bugün hastaneye gittim.Doktor kesenin görünmeyeceğini söyledi yine ama karından ultrasonla baktı.Görùnmüyo henüz küçük çok ufak bi nokta var ama biraz beklemek gerekecek dedi.Dış gebelik mi değil mi bilemiyorum kese en iyi 6000 civarı görünür dedi ve benim moralim bozuldu biraz 5+2 de kesenin görülmemesi normal mi bilen var mı?
cnm olumlu düşün dua et Allah a sığın gerisini düşünme. aramıza hoşgeld,n.2 düşük sonrası....6 ay sonra yeniden hamileyim 3 hafta 6 günlük...Cumartesi günü öğrendim aynı gün kan testi yaptırdım 76 çıktı çarşamba yeniden gidicem bakalım artacakmı.....diğer iki düşüğümde hiç bulantım olmamıştı yine bulantım yok....sevinemiyorum bile.....
cnm bende normal doğum istiyorum ama bende de 2 tane ffıtık bakalım benm dr.um ne diyecek...Canim cok sukur bebegim iyi ben ankaradayim simdilik cag hastanesine gidiyorum doktorumdan ve hastaneden memnunum dogum hakkinda cok konusmadik ama belimde 3 fıtık var normal yapmam zoe gibi ilerleyen donemlerde beyin cerrahim karar vericek sen ankaraya geldin mi??
bazılarını atlamışım kızlar betahcg soran arkadaşım benm adetimi 4 gün geçmişti kan verdiğimde bugün aldım sonucumu 258... küsürlü bişiler çıktı.
yolculuk için madem zaruri yapacak bişi yok olumsuz düşünme cnm dikkat et hoplayıp zıplama ...
birde kıymetli bebği olduğunu düşünen arkadaşım yalnız değilsin okulda ayağım takıldı düşecek gibi oldum hemen nasıl karnımı tuttum refleks olarak ben bile güldüm kendime sonra :)
kızlar bide size sorum var bu hafta sonu yani 6 nisan a dr. randevusu alacağım inşallah. eşim gelicek. 5+6 olucak inşallah vajinale de razıyım keseyi görebilirmiyiz acaba.? eşim birde bilet alıcak sonraki haftalar için acaba 2 hafta sonrasınamı alsak yoksa 3 hafta sonrasına mı? kalp atışı duymak için çağırırsa.bana 3 hafta sonrası mantıklı gelio çünkü 9 haftalık fln oluo inşallah Rabbimin izniyle kalp atışınıda duyarız ozmana. ne dersiniz? bi fikir verirseniz sevinirim?
ben grip oldum griple beraber öğrendim bebişimi birkaç günüdr çekıyorum . karnım çok ağrıyor rahım büyüdüğündenmiş. çok afedersınız bir de ishal gibi olmuşum çok su içiyorum su mu iyi gelmedi acaba. . suyumuz içelebilir bir suydu ama hazır su almaya karar verdik. aslında su içmek iyi gebelikte. bir de burnum koku almıyor gripten aslında iyi de oldu kokuya karşı çok duyarlıyım bu aralar koku almamam iyi.
2 düşük sonrası....6 ay sonra yeniden hamileyim 3 hafta 6 günlük...Cumartesi günü öğrendim aynı gün kan testi yaptırdım 76 çıktı çarşamba yeniden gidicem bakalım artacakmı.....diğer iki düşüğümde hiç bulantım olmamıştı yine bulantım yok....sevinemiyorum bile.....
Merhaba benim de batim 28.02.2013 bende hastayım ilaç içemiyorum kullaklarım ve boğazım çok acıyor, 1nisanda hcg yaptırdım 119 çıktı sizce düşük mü
kızlar bende dün gittim doktora 9 hafta 1 günlük dedi hareketliymiş.harika bi duygu ya.2 hafta sonra yine gel dedi.niye çağırdı ki erken değil mi?
canım çok üzüldüm ilk gebeliğine. bu kez inşallah bebişin ve sen sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıklı bir doğumla kavuşursunuz.Aramıza hoşgeldin canım.
ilk haftalarda sık çağırması normal değil mi ? ben bir ay aralıklarda nasıl dayanıcam bilmem çok uzun gelır:)
Merhaba Arkadaşlar
Dün gittim kan testi yaptırdım.İdrar testi ile adetim 3 gün geçince öğrenmiştim hamileliğimi aslında ben.Doktora bu hafta sonu gideceğim için gitmeden kan testide yaptırayım o günde yaptıracak çünkü karşılaştırma olur dedim hem içimdeki merakta geçsin istedim.Kan garanti oluyor bir bakıma:)
11.242 Çıktı Beta HCG (Adetin geçmesinin 8. günü)Özel bir hastaneydi yaptırdığım yer 5.haftalığa geliyor karşılığı çok iyi dedi oradaki doktor :) Maşallah kuzum sanırım sıkı sıkı tutunuyor annesine..Darısı herkesin başına .Cumartesi birde kesesine kalp atışını duyarsam inşallah Allah'ın izniyle..Sonra biraz daha rahat olacağım.
Darısı isteyen dileyen herkese inşallah
Kan testi yaptıran buraya beta hcg'sini yazabilir mi kızlar ..Paylaşmış oluruz hem..Sizlerin kaç çıktı kaçıncı gün yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?