mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçirmeni dilerim. ben adetıme1- 2 gun kala adetımın 27. günü yaptırdım 1000 in üzerinde cıktı fazlası var ama küsürünü bilmıyorum. bir dahada yaptırmadım sonra SAT a göre hesaplarsak 31. gün de adetımın gecikmesinden 2-3 gün sonrada keseyi gördüm 4+3 te senin de çok yüsksek maşallah

Aynen canım bende de hiç bulantı yok sadece gaz ve kabızlık üstelik lifli gıdalar almaya çalışıyorum ama yinede var işte. Gerçi ben bugün bi garibim halsizlik,uyku hali ve midemde bir gariplik ama tam ne bilmiyorum.

maşallah

biraz yüksek değil mi? ikiz olmasın? :)

Valla sanırım normalmiş canım hiç düşünmedim netten de baktım gelince 5.haftasında yaptıranları falan okudum benim değerlerime yakın değerler hep.. dün oradaki doktorda normal dedi.. ama cumartesi gidicem kendi doktoruma keseyi falan henüz görmedik bakalım hayırlısı ne ise o olsun ... Birde 4.5 yaşında bir kızım var benim bu ikiz ise 3 çocuk mu olucak yani :)) Hakkımızda hayırlısı

Öyle oluyo genelde ama bilmiyorum ilerki seviyelerde dha neler görcez =))

:) Allah bağışlasın..
her şeyin hayırlısı..
benim 2 gün geçtiğinde 502 çıktı doktorum tekrarlamana gerek yok gayet iyi dedi.
gerçi referans aralığı geniş betahcg değerinde.
zaten betahcg değerine göre tam olarak hafta da söyleyemiyor doktorlar.
bir de bazı hastaneler total hcg ölçüyormuş..

benim de bulantım sabahları çok hafif olmaya başladı ama üzerinde durmuyorum.
adet tarihimin 1 hafta öncesinden başlayan kabızlık, gaz şişkinlik var..
daha şimdiden bazı pantolonlarıma sığamaz oldum

uyku hali bende de var akşamları otururken sızıyorum ki normalde uykum varken bile hemen uyuyamam..

aynı sorun bende de var şimdiden sığamıyorum pantolonlarıma dolabımı yenilemem lazm :)

Evet canım öyleymiş bende bir yerde okumuştum total hcg diye sanırım öyle ölçtüler..Hayırlısı bakalım .Seninde bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gunaydın kızlaarrrrr
nasılsınız bakalım
benide pantolonlarım sıkıştırıo hiç dayanamıorum

ben adetim 2 gun gecikti hcg baktırdım 598 cıkmıstı
5+3 de keseyi gördüm gecen hafta 20 gun sonra cagırdı kalp atısı ıcın dr.um

canım eğer gitmeden 1saat önce bol su içip iyice sıkırsan karından gözüküyor benim gözüktü o şekilde.2 hafta sonrasınada çağırdı.

herkese merhaba,
çoooook mutluyum. mucize gerçekleşti :)
erken menepoz teşhisi konulmuştu, eşimin spermlerinde de şekil bozukluğu vardı. maksimim 3 yada 4 yumurtam oluyordu. tüp bebek ile bile mucize dediler. önce aşılama, sonra memorial hastahanesinde çok detayı incelemeler ve ardından ilk tüp bebek tedavimiz olumsuz sonuçlandı. bekleme süresini bitirdik zamanla yarıştığımız için histeroskopi ve ardından ikinci tüp bebek tedavisine başlamayı planladık. histeroskopi den hemen sonra normal olarak hamile kaldım. bende, eşimde, doktorumda inananamadık :) şimdi 7. haftaya gidiyoruz, herşey yolunda... Allahıma binlerce kez şükrediyorum, inşallah hayırlısıyla bizde çocuk sahibi olabileceğiz...
en umutsuz anımızda dünyamıza yeniden ışık doğdu...
darısı isteyen herkese...

ne güzel bir haber çok sevindim onca sıkıntıdan sonra gelmiş meleğiniz. inşşalah sağlıklı bir gebelik ve doğumun ardından sağlıklı birde evladınız olur.

ne güzel bir haber çok sevindim onca sıkıntıdan sonra gelmiş meleğiniz. inşşalah sağlıklı bir gebelik ve doğumun ardından sağlıklı birde evladınız olur.

100. sayfaya ulaşmış başlık.
ilk dalya hayırlı uğurlu olsun
bakalım 40 haftaya kadar kaç dalya olacak

çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi

az önce eczaneden hamilelik testi aldım ve hemen yaptım.sonuç:çift çizgi:))adetimden 2-3 gün gecikmişti aslında ama çizgiler belirgin:))sabahleyin tekrar bir test daha yapacağım o da pozitif çıkarsa,hemen kan testi yaptıracağım:))
3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım,umarım yine öyle olmaz;herşeyin hayırlısı....

tebriklerr.. kanı hemen versene neyi bekliyorsun?

okurken gözlerim doldu çok sevindim canım allah sağlık versin bebişine...Allah'tan ümit kesilmiyor rabbim çok büyük tüm isteyenlere tüm hasret çekenlere versin rabbim...ınşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına ... bende bir senedir deniyorum olmuyor bu sevinci tüm bekleyenler yaşar inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…