bazılarını atlamışım kızlar betahcg soran arkadaşım benm adetimi 4 gün geçmişti kan verdiğimde bugün aldım sonucumu 258... küsürlü bişiler çıktı.
yolculuk için madem zaruri yapacak bişi yok olumsuz düşünme cnm dikkat et hoplayıp zıplama ...
birde kıymetli bebği olduğunu düşünen arkadaşım yalnız değilsin okulda ayağım takıldı düşecek gibi oldum hemen nasıl karnımı tuttum refleks olarak ben bile güldüm kendime sonra :)
kızlar bide size sorum var bu hafta sonu yani 6 nisan a dr. randevusu alacağım inşallah. eşim gelicek. 5+6 olucak inşallah vajinale de razıyım keseyi görebilirmiyiz acaba.? eşim birde bilet alıcak sonraki haftalar için acaba 2 hafta sonrasınamı alsak yoksa 3 hafta sonrasına mı? kalp atışı duymak için çağırırsa.bana 3 hafta sonrası mantıklı gelio çünkü 9 haftalık fln oluo inşallah Rabbimin izniyle kalp atışınıda duyarız ozmana. ne dersiniz? bi fikir verirseniz sevinirim?
bugün bebişim ne alemde acaba :44: eve bi ultrason makinası mı alsam napsam ya
canım benimde 27 boy 158 kilo 50.
senin kilo biraz fazla ama yapacak bişey yok doğumdan sonra emzirip vereceksin artık.Allahu teala yardımcımız olsun.
Bulantılar çok fena.
bazılarını atlamışım kızlar betahcg soran arkadaşım benm adetimi 4 gün geçmişti kan verdiğimde bugün aldım sonucumu 258... küsürlü bişiler çıktı.
yolculuk için madem zaruri yapacak bişi yok olumsuz düşünme cnm dikkat et hoplayıp zıplama ...
birde kıymetli bebği olduğunu düşünen arkadaşım yalnız değilsin okulda ayağım takıldı düşecek gibi oldum hemen nasıl karnımı tuttum refleks olarak ben bile güldüm kendime sonra :)
kızlar bide size sorum var bu hafta sonu yani 6 nisan a dr. randevusu alacağım inşallah. eşim gelicek. 5+6 olucak inşallah vajinale de razıyım keseyi görebilirmiyiz acaba.? eşim birde bilet alıcak sonraki haftalar için acaba 2 hafta sonrasınamı alsak yoksa 3 hafta sonrasına mı? kalp atışı duymak için çağırırsa.bana 3 hafta sonrası mantıklı gelio çünkü 9 haftalık fln oluo inşallah Rabbimin izniyle kalp atışınıda duyarız ozmana. ne dersiniz? bi fikir verirseniz sevinirim?
arkadaşlar bu bebeğin doğacağı tarihi doktor mu söyledi yoksa sitede SAT a göre mi heseplıyor? doktor keseyi gördükten sonra kaç haftalık olduğunu ve doğum tarihini söyleyebilir mi?? ben de cuma gidicem çok merak ediyorum kese görüncek mi? ben adetim geciktikten sonra 8.gün kan tahlili vermiştim 601 çıktı düşük bii değer mi sizce??
ayni seyi gecen gun esime dedim ben de :)) her eve lazim gozumu acinca hemen bebisime bakarim ayy melegim benim bugun cok agri var ama rahmimde neden acaba batiyor bi sey sanki
herkese merhaba,
çoooook mutluyum. mucize gerçekleşti :)
erken menepoz teşhisi konulmuştu, eşimin spermlerinde de şekil bozukluğu vardı. maksimim 3 yada 4 yumurtam oluyordu. tüp bebek ile bile mucize dediler. önce aşılama, sonra memorial hastahanesinde çok detayı incelemeler ve ardından ilk tüp bebek tedavimiz olumsuz sonuçlandı. bekleme süresini bitirdik zamanla yarıştığımız için histeroskopi ve ardından ikinci tüp bebek tedavisine başlamayı planladık. histeroskopi den hemen sonra normal olarak hamile kaldım. bende, eşimde, doktorumda inananamadık :) şimdi 7. haftaya gidiyoruz, herşey yolunda... Allahıma binlerce kez şükrediyorum, inşallah hayırlısıyla bizde çocuk sahibi olabileceğiz...
en umutsuz anımızda dünyamıza yeniden ışık doğdu...
darısı isteyen herkese...
az önce eczaneden hamilelik testi aldım ve hemen yaptım.sonuç:çift çizgi:))adetimden 2-3 gün gecikmişti aslında ama çizgiler belirgin:))sabahleyin tekrar bir test daha yapacağım o da pozitif çıkarsa,hemen kan testi yaptıracağım:))
3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım,umarım yine öyle olmaz;herşeyin hayırlısı....
bugün bebişim ne alemde acaba :44: eve bi ultrason makinası mı alsam napsam ya
bende seninle aynı durumdayım kilo-boy-yaş :) bakalım kaç kilo alacağız çok merak ediyorum.. evde sürekli tartılıyorum 7+4 haftalık olduk 600 gram aldık bile
Kızlar herkese merhaba, ben de Kasım annelerindenim, ikiz bekliyorum.Geçen hafta keselerimizi gördük.
Bir sorum olacak sizlere, benim 1 haftadır adet sancılarım var, yani bilirsiniz ya adet olmadan hemen önceki sancı, öyle işte. Sanki bir anda kan boşalacak gibi. Var mı aynı durumu yaşayanlar? Bir problem mi var acaba?
Hayırlı olsun canımİyi düşün iyi olsun canım.Aralık 2013 anneleri kalabalıklaşıyor.:))
kızlar hamilenin duası kabul olurmuş bana da dua edin bende martta hüsrana uğradım bu ayı bekliyorum umutla adet tarihim 9 nisan nolur dua edin bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?