mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım ben 5+6 günlükken vajinadan hem kesemizi hemde kelebeğimin kalp pıt pıtlarını duydum hatta cuma günü 2. kontrolüme gidicem.

arkadaşlar bu bebeğin doğacağı tarihi doktor mu söyledi yoksa sitede SAT a göre mi heseplıyor? doktor keseyi gördükten sonra kaç haftalık olduğunu ve doğum tarihini söyleyebilir mi?? ben de cuma gidicem çok merak ediyorum kese görüncek mi? ben adetim geciktikten sonra 8.gün kan tahlili vermiştim 601 çıktı düşük bii değer mi sizce??

canım benimde 27 boy 158 kilo 50.

senin kilo biraz fazla ama yapacak bişey yok doğumdan sonra emzirip vereceksin artık.Allahu teala yardımcımız olsun.
Bulantılar çok fena.

bende seninle aynı durumdayım kilo-boy-yaş :) bakalım kaç kilo alacağız çok merak ediyorum.. evde sürekli tartılıyorum 7+4 haftalık olduk 600 gram aldık bile

tatlım kese görünürde kalp atışlarından emin değilim.. yani ben en son 6+4 haftalıkken gitmiştim çok büyük hevesle pıtpıtlarımızı duymak için ama malesef duyamadım ama kişiden kişiye değişiyor durum daha erken duyanlarda var içimizde..

internetteki hesaplamaların çoğunda siklus 28 gün kabul ediliyor ona göre bir tarih veriyor.
bazı hesaplamalarda siklusun kaç gün sürdüğünü de giriyorsun.
o daha doğru bir tarih verebilir
ama en doğrusu doktorun ultrasoundda gördükten sonra söyleyeceği haftası ve tahmini doğum tarihi.

benim 2 gün geçtiğinde 502 çıktı ama bu değerler tamamen subjektif.
hiç takılma.
referans aralığı içindeyse hiç üzerinde durma.
hepimiz aynı oranda hormon üretemeyiz

Allah tamamına erdirsin..

vajinal us.de keseyi görürsün hatta bir ihtimal kalp atışını da görebilirsin 5+6 da.
bembeyaz parlıyor kalp.hızlı hızlı atıyor. (ilk gebeliğimde görmüştüm)
9. haftayı beklemeye gerek var mı emin değilim en geç 8. haftada görünür zaten..

Gözün aydın canım.Sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağınaNe güzel bi hikaye.İsteyen herkese moral olacak türden:)

Hayırlı olsun canımİyi düşün iyi olsun canım.Aralık 2013 anneleri kalabalıklaşıyor.:))

bende seninle aynı durumdayım kilo-boy-yaş :) bakalım kaç kilo alacağız çok merak ediyorum.. evde sürekli tartılıyorum 7+4 haftalık olduk 600 gram aldık bile

Bende sürekli tartılıyorum hemde daha 5+2 yim.Şimdilik almadım haliyle. Bakalım kaçla bitircez

Kızlar herkese merhaba, ben de Kasım annelerindenim, ikiz bekliyorum.Geçen hafta keselerimizi gördük.
Bir sorum olacak sizlere, benim 1 haftadır adet sancılarım var, yani bilirsiniz ya adet olmadan hemen önceki sancı, öyle işte. Sanki bir anda kan boşalacak gibi. Var mı aynı durumu yaşayanlar? Bir problem mi var acaba?

hayırlı olsun ne güzel ikiz annesi olacaksın bende de oluyo aynı kasık ağrısı ama doktora sordum endişelenicek bişey yok dedi. internette araştırdım ve pek çok kişiden de duydum rahmin genişlemesinden kaynaklanıomuş. seninkiler ikiz olduğu için belki bizimkine göre daha çok genişler ve ağrı olabilir bilemiorum artık :)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin miniklerini, birini bi koluna diğerini öbür koluna

Kizlar sabredemedim bugun yine hastaneye gittim ama bu defa özel hastane
Keseyi gördük hcg ye göre kesenin boyutu gayet normal bi sorun yok dedi doktor. 10gün sonra kalp atışları için tekrar çağırdı.
Küçük bi kanama var içerde bu adet sancısı gibi bir hisse neden olabilir dedi ve düşüğe sebep olmaması için progestan yazdı.

Bu arada 4hafta 4günlük dedi ama son adet tarihime göre 5hafta 3gün yazıyor ultrason çıktısında. Gebelik haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz SAT a göre mi yoksa yumurtlama günùne göre mi?

arkadaşlar akıntınız ne renk?
benim sarımsı bişi ve koku da var.. acaba enfeksiyon mu(
bu şekilde bi akıntısı olan var mı?

kızlar hamilenin duası kabul olurmuş bana da dua edin bende martta hüsrana uğradım bu ayı bekliyorum umutla adet tarihim 9 nisan nolur dua edin bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…