mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
aminn cnm tesekkurler annemin yaninda kaliyorm ztn ankaraya tasinacagiz esim gelince o gelene kadar da ank.da annemle kalcam iste allahtan o var yanimda yani bulantilarim badladi beninde 2aylik olduk artik yatarak geciyor gunlerim

çalışmıyorsan, annen de yanındaysa ohhhh en güzel hamilelik :)

arkadaşlar akıntınız ne renk?
benim sarımsı bişi ve koku da var.. acaba enfeksiyon mu(
bu şekilde bi akıntısı olan var mı?

aynne canım bende sarı renk gunluk ped kullanıorum bazen cok gelıo bazen az koku bazen var bazen yok ama bnm ıdrarım cok kokuyor (

bence 6+6da git kesin olsun canım

sen yine de doktoruna danış canım öncelikle.

ay yol çokmuş canım ya. ben arabada giderken istifra ettim bugün. allahtan eşim sürüyordu. o yokken napıcam bilmiyorum.

bebeğinin 9. haftada kalbi mi durdu canım? peki daha öncesinde normal attığını görmüş müydünüz?

çok normal canım. hem de karından diyorsun. bir hafta sonra görünür en erken

arkadaşlar merhaba...

bende sanırım hamileyim.sanırım diyorum çünkü değerlerim düşük henüz.çok erken öğrendim.23,95 di ilk testim 2 gün sonra tekrarladım 60 çıktı.doktora gittim ve gebelik var devam ediyor ama 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi
kese görünmeden kalp atışı duyulmadan ben hamileyim demeye korkuyorum.inşallah sıkıntısız geçer günler,kanama olursa gel dedi.

kasıklarımda ağrı var hele biraz yorulunca cok ağrım oluyor.ama normal dedi.kasık ağrısı rahim duvarları kalınlaştığı için oluyor dedi.

umarım bu sefer bebeğim benimle kalır...dua edin arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş :)

yarın tekrar tahlil verip artıp artmadığına baksammı acaba?? ne dersiniz..

canım hemen yaptırmana gerek yok zaten artış normal olmuş doktora gitmeden önce sor ona göre yaptırırsın.içini ferah tut inşalllah hayırlısıyla sağlıkla doğar bebeğin.
ağrı bendede çok oldu yani gayet normal.bol bol yat dinlen bol su iç.

hayirli olsun arkadasim ben su an adet donemimdeym ve bnm de oluyr agrim akintim fln sanki her an afet olcakmisim gibi normal olabilir ama dr.una danismak da icini rahatlatir

aynne canım bende sarı renk gunluk ped kullanıorum bazen cok gelıo bazen az koku bazen var bazen yok ama bnm ıdrarım cok kokuyor (

canım benim de açık sarı ve kokulu enfeksiyon mu diye düşünüyorum.. c.tesi dr.a gidicem artık ona söyliycem.
bir de göbeğimden aşağı çizgi oluştu benim oluyomuş hamileliklerde

bence tahlile gerek yok cnm. olsa zatenn dr iterdi.. hepimiz bekliyoruz dr randevusunu büyük bir merakla:)
zaten senin değerin artmış demekki artıyor bence gerek yok.

selam ipekcim, nasılsın nasıl gidiyor ?
geç haber verdim üzgünüm. gittik doktorumuza herşey yolunda çok şükür. kalp atışlarınıda gördüm kuzumun şükürler olsun kii rabbim sanada kalp atışlarını görmeyi nasip etsin bitanem. ben izlemeye doyamadım Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği inşAllahhhh bu arada bende 1,5 kilo almışım sorma ya doğuma kadar patlamasak barii

Merhaba kızlar... Dün doktora gittik 6 haftalık görünüyor dedi muhtemel doğum 24 kasım:) Karından ultrasonda keseyi gördük miniğimizi de:) kalp atışları da vajinal ultrasonla duyuldu.Nasıl güzel bi duygu:):)Bi anda mide bulantısı falan herşeyi unuttum...Çıkarken aklıma geldi bulantılar ilaç yazdı.Şimdilik idare ediyor...Daha önce düşük yaptığımı söyledim ayrıntılı araştırma istedi hatta diğer doktorlara kızdı yapılabilecekken yapmıyorlar üzüyorlar anne adaylarını diye.Tahliller çıkana kadar da iğne kullanacağım. Kızlar düşük geçmişiniz varsa muhakkak araştırın.

Bugün nasılsınız?inşallah güzel bir gün geçiririz.benim midem artık bulanmaya başladı.bademciklerimde şişti suyu zorla içiyorum.
lekelenmem devam ediyo az az.lekelenmesi olanlar devam ediyormu sizinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…