aminn cnm tesekkurler annemin yaninda kaliyorm ztn ankaraya tasinacagiz esim gelince o gelene kadar da ank.da annemle kalcam iste allahtan o var yanimda yani bulantilarim badladi beninde 2aylik olduk artik yatarak geciyor gunlerim
arkadaşlar akıntınız ne renk?
benim sarımsı bişi ve koku da var.. acaba enfeksiyon mu(
bu şekilde bi akıntısı olan var mı?
selam kızlar size bir sorum olacak
bugün batımdı ve değer 146 çıktı.. şimdi allah kısmet ederde atarsa kalp atışlarını ne zaman duyabilirim ona göre gidicem dr.a
siz nasıl yaptınız ilk önce keseyi görüp sonra mı kalp atışı için gittiniz?
ben ikisini bir arada çıkarayım diyorum..
ya 5 haftaya girdim hemen başladı çok fenayım(
sabahları istifra diğer zamanlarda sürekli bulantı(
arkadaslar merhaba... forumu sürekli dışardan takip edenlerdenim ancak gebe olduğumu öğrenince hemen üye olmak istedm sizlerle fikir alışverişinde bulunabilmek adına:) bende gebeliğimn beşinci haftasındayım doktorum folibol verdi onu kullanıyrum. bu hafta içerisinde bi yolucluk yapmam gerekiyor ilk gebeliğim cok da korkuyrum sizin fikirleriniz neler acaba merak ettm tşkler
bende matematik öğretmeniyim 18 saat dersim var ama 5 gün gidiyorum okula, gidiş geliş 2,5 saat sürüyor üstelik köy yolu malesefşimdilik bir sıkıntı yaşamıyorum ama korkuyorum yine de birşey olacak diye sabah 6 buçukta uyanıyorum kahvaltı yapmadan çıkamıyorum evden yoksa yolda midem çok bulanıyor, okulda da sürekli bir şeyler yiyorum meyve yoğurt süt gibi.. bir de okulda öyle bir uyku bastırıyor ki.. yine de çok şükür böyle iyi gidiyoruz inşallah hepimizin 9 ayı rahat bir şekilde geçer bebişlerimizle
sanırım aralık anneleri daha yeni yeni çıkacak biz en erken öğrenenlerdeniz.
merhabalar, bende martta öğrenenlerdenim.
benim 2 aralık görünüyor ama 40 haftayı dolduramıyor pek kimse.
kasım olacakmış gibi geliyor bana..
benim daha erken, henüz pek belirti yok uyku ve şişkinlik dışında.
şu an için kan testi yaptırdım doktorumla telefonda görüştüm.
cuma günü randevum var inşallah keseyi ve bebişi görücez, bir ihtimal kalp atışını da..
biraz endişeliyim ilk gebeliğim 9. haftada sona erdi. kalbi durduğu için.
ağustos ayında hamile kalanlar başlığı vardı, geçen yaz.. orayı okuyordum daha erken diyerek yazmamıştım.
hiç yazmak kısmet olmadı.
bu sefer takvim de yaptım foruma da yazıyorum.
ben de hamileyiiiimmmm diye bağırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.
meleğim bana kardeşini gönderdi diyorum..
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Bugün hastaneye gittim.Doktor kesenin görünmeyeceğini söyledi yine ama karından ultrasonla baktı.Görùnmüyo henüz küçük çok ufak bi nokta var ama biraz beklemek gerekecek dedi.Dış gebelik mi değil mi bilemiyorum kese en iyi 6000 civarı görünür dedi ve benim moralim bozuldu biraz 5+2 de kesenin görülmemesi normal mi bilen var mı?
arkadaşlar merhaba...
bende sanırım hamileyim.sanırım diyorum çünkü değerlerim düşük henüz.çok erken öğrendim.23,95 di ilk testim 2 gün sonra tekrarladım 60 çıktı.doktora gittim ve gebelik var devam ediyor ama 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi
kese görünmeden kalp atışı duyulmadan ben hamileyim demeye korkuyorum.inşallah sıkıntısız geçer günler,kanama olursa gel dedi.
kasıklarımda ağrı var hele biraz yorulunca cok ağrım oluyor.ama normal dedi.kasık ağrısı rahim duvarları kalınlaştığı için oluyor dedi.
umarım bu sefer bebeğim benimle kalır...dua edin arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş :)
yarın tekrar tahlil verip artıp artmadığına baksammı acaba?? ne dersiniz..
bebeğinin 9. haftada kalbi mi durdu canım? peki daha öncesinde normal attığını görmüş müydünüz?
Kızlar herkese merhaba, ben de Kasım annelerindenim, ikiz bekliyorum.Geçen hafta keselerimizi gördük.
Bir sorum olacak sizlere, benim 1 haftadır adet sancılarım var, yani bilirsiniz ya adet olmadan hemen önceki sancı, öyle işte. Sanki bir anda kan boşalacak gibi. Var mı aynı durumu yaşayanlar? Bir problem mi var acaba?
hayirli olsun arkadasim ben su an adet donemimdeym ve bnm de oluyr agrim akintim fln sanki her an afet olcakmisim gibi normal olabilir ama dr.una danismak da icini rahatlatir
aynı his bende de var karıncalanma gibi batma gibi değil mi ?
aynne canım bende sarı renk gunluk ped kullanıorum bazen cok gelıo bazen az koku bazen var bazen yok ama bnm ıdrarım cok kokuyor(
arkadaşlar merhaba...
bende sanırım hamileyim.sanırım diyorum çünkü değerlerim düşük henüz.çok erken öğrendim.23,95 di ilk testim 2 gün sonra tekrarladım 60 çıktı.doktora gittim ve gebelik var devam ediyor ama 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi
kese görünmeden kalp atışı duyulmadan ben hamileyim demeye korkuyorum.inşallah sıkıntısız geçer günler,kanama olursa gel dedi.
kasıklarımda ağrı var hele biraz yorulunca cok ağrım oluyor.ama normal dedi.kasık ağrısı rahim duvarları kalınlaştığı için oluyor dedi.
umarım bu sefer bebeğim benimle kalır...dua edin arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş :)
yarın tekrar tahlil verip artıp artmadığına baksammı acaba?? ne dersiniz..
gunaydın kızlaarrrrr
nasılsınız bakalım
benide pantolonlarım sıkıştırıo hiç dayanamıorum
ben adetim 2 gun gecikti hcg baktırdım 598 cıkmıstı
5+3 de keseyi gördüm gecen hafta 20 gun sonra cagırdı kalp atısı ıcın dr.um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?