Merhaba kızlar... Dün doktora gittik 6 haftalık görünüyor dedi muhtemel doğum 24 kasım:) Karından ultrasonda keseyi gördük miniğimizi de:) kalp atışları da vajinal ultrasonla duyuldu.Nasıl güzel bi duygu:):)Bi anda mide bulantısı falan herşeyi unuttum...Çıkarken aklıma geldi bulantılar ilaç yazdı.Şimdilik idare ediyor...Daha önce düşük yaptığımı söyledim ayrıntılı araştırma istedi hatta diğer doktorlara kızdı yapılabilecekken yapmıyorlar üzüyorlar anne adaylarını diye.Tahliller çıkana kadar da iğne kullanacağım. Kızlar düşük geçmişiniz varsa muhakkak araştırın.
Merhaba kızlar... Dün doktora gittik 6 haftalık görünüyor dedi muhtemel doğum 24 kasım:) Karından ultrasonda keseyi gördük miniğimizi de:) kalp atışları da vajinal ultrasonla duyuldu.Nasıl güzel bi duygu:):)Bi anda mide bulantısı falan herşeyi unuttum...Çıkarken aklıma geldi bulantılar ilaç yazdı.Şimdilik idare ediyor...Daha önce düşük yaptığımı söyledim ayrıntılı araştırma istedi hatta diğer doktorlara kızdı yapılabilecekken yapmıyorlar üzüyorlar anne adaylarını diye.Tahliller çıkana kadar da iğne kullanacağım. Kızlar düşük geçmişiniz varsa muhakkak araştırın.
Bugün nasılsınız?inşallah güzel bir gün geçiririz.benim midem artık bulanmaya başladı.bademciklerimde şiştisuyu zorla içiyorum.
lekelenmem devam ediyo az az.lekelenmesi olanlar devam ediyormu sizinde?
arkadaşlar merhaba...
bende sanırım hamileyim.sanırım diyorum çünkü değerlerim düşük henüz.çok erken öğrendim.23,95 di ilk testim 2 gün sonra tekrarladım 60 çıktı.doktora gittim ve gebelik var devam ediyor ama 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi
kese görünmeden kalp atışı duyulmadan ben hamileyim demeye korkuyorum.inşallah sıkıntısız geçer günler,kanama olursa gel dedi.
kasıklarımda ağrı var hele biraz yorulunca cok ağrım oluyor.ama normal dedi.kasık ağrısı rahim duvarları kalınlaştığı için oluyor dedi.
umarım bu sefer bebeğim benimle kalır...dua edin arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş :)
yarın tekrar tahlil verip artıp artmadığına baksammı acaba?? ne dersiniz..
ayyy herkess kalp atışı duyuyor ne güzelll:)
4+6da duyulmaz dimi ya heyecanlanıyorum:))
selam ipekcim, nasılsın nasıl gidiyor ?
geç haber verdim üzgünüm. gittik doktorumuza herşey yolunda çok şükür. kalp atışlarınıda gördüm kuzumun şükürler olsun kiirabbim sanada kalp atışlarını görmeyi nasip etsin bitanem. ben izlemeye doyamadım Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği inşAllahhhh bu arada bende 1,5 kilo almışım sorma ya doğuma kadar patlamasak barii
1 senelik evliyim ve 21 yasindayim. Bende bu siteye yeni katildim.. ve bir süredirde yazilanlari okuyorum...
ben 3ay önce düsük yapdim 18 haftalikdi bebegim.. trizomi 18 yüzünden. ne benim nede esimin saglik problemi yok. ve doktorlar her kadinda olabilir dediler. amniosentez yaptirmisdim orda cikdi bebegimin trizomi 18 hastaliigi oldugu..
ve simdi yine bebek istiyoruz adetim bir gün gecikti.. test yapsam hemen cikarmi acaba ???
ve korkuyorum yeniden tekrarlar diye..
1 senelik evliyim ve 21 yasindayim. Bende bu siteye yeni katildim.. ve bir süredirde yazilanlari okuyorum...
ben 3ay önce düsük yapdim 18 haftalikdi bebegim.. trizomi 18 yüzünden. ne benim nede esimin saglik problemi yok. ve doktorlar her kadinda olabilir dediler. amniosentez yaptirmisdim orda cikdi bebegimin trizomi 18 hastaliigi oldugu..
ve simdi yine bebek istiyoruz adetim bir gün gecikti.. test yapsam hemen cikarmi acaba ???
ben avusturyada yasiyorum.. burda cok arastirdim ve cok doktorlara gittim, cok zor günler gecirdim ilk ögrendimde dünyam basima yikilmisdi.. doktorlar aldirmak istermisin dediler hayir dedim.. ama tbki kendilinden düsdü.. sancilarim vardi hastaneye gittim.. ilac fln verdiler ve dediler yasasa bile dogdukdan sonra ölür dedi doktorlar.. trizomi 18 olan bebekler yasayamiyorlarmis.. benim bebegimin kafasinda kis vardi.. yada böyle bebeklerin kalp rahatsizli oluyormus.. icim cok aciyor.. hem birde normal dogum yapdim ben haplar fln verdiler sancim artsin diye..
Arkadaşlar geceleri inanılmaz sancılarım oluyor dr. rahim büyüyor ondan dedi birde gaz sıkışması yaşıyorum aranızda yaşayan varmı acaba ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm.
canım bence bekle biraz benim 12 gün sonra ikinci çizgi silik çıktı nerdeyse 15 gün geçtikten sonra net belli oldu tabi herkezde değişebilir bilmiyorum ama bi iki gün bekle derim.
Arkadaşlar geceleri inanılmaz sancılarım oluyor dr. rahim büyüyor ondan dedi birde gaz sıkışması yaşıyorum aranızda yaşayan varmı acaba ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm.
benim ilk hamilelimde iki gün gecmisdi yaptim ve pozitif cikmisdi.. ama bir bebegimin olmasini cok istiyorum.. o yüzden bekliyemiyorum
aynı şeyleri bende yaşıyorum bir ishal bir kabız anlamadım ben bu işi. ilk olunca insan tedirgin olluyor gecen sene doğum yapmış en yakın arkadaşımı soru yağmuruna tutuyorum. sağolsun rahatlatıyor beni kendinize dikkat edin kızlar tabi bebişlerinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?