mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

maşallah canım çok sevindim.birşey çıkmaz inşallah.Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.iyi bir doktor bulduğuna ayrıca sevindim.

Allah tamamına erdirsin..

Bugün nasılsınız?inşallah güzel bir gün geçiririz.benim midem artık bulanmaya başladı.bademciklerimde şişti suyu zorla içiyorum.
lekelenmem devam ediyo az az.lekelenmesi olanlar devam ediyormu sizinde?

günaydın canım. benimde bir kere iki damla kahve lekelenmem oldu ama bir daha olmadı çok şükür. doktorum lekelenmelerin hiç bir önemi olmadığını. kırmızı ya da pembe kanamalarda haber ver dedi canım. bademcikler içinde tuzlu gargara iyi gelir. çok geçmiş olsun...

Canım gözün aydın İnşallah herşer istediğin gibi olur. Kasık ağrısı da normal.Benim bi arkadaşım 9 ay boyunca her adet döneminde adet olacakmış gibi ağrı yaşamış.Normalmiş yani

Merhaba Kızlar,

Bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim gerçekten çok farklı bi duygu Allah herkeze nasip etsin.Önce test yaptım iki çizgi çıktı elim ayağım nasıl titredi anlatamam,hemen o gün hastanede kan testi yaptırdım ordada sonuç olumlu çıkınca ertesi gün hemen doktoruma gittik ve bebğimizin 5 haftalık olduğunu öğrendik şimdi 6 haftalık oldu çok heyecanlıyım kalbim durucak gibi bi seviniyorum bir yandanda acaba bişey olurmu diye aklımdan hiç gitmiyor.Doktorum 8.haftada gel dedi kalp atışını duyucaz sanırım zaman geçmek bilmiyor :))

ayyy herkess kalp atışı duyuyor ne güzelll:)
4+6da duyulmaz dimi ya heyecanlanıyorum:))

oyy oyy cok sevındım masallah cnm sen en ıısını yaptın valla beklemekle
bende dıyorum her hafta 1 kg alsak 40 kg alırız doguma kadar
bende annemi beklemeye karar verdim hem biraz büyümüş olur 9 haftalık olcak ozmn minik fasulyem :))

1 senelik evliyim ve 21 yasindayim. Bende bu siteye yeni katildim.. ve bir süredirde yazilanlari okuyorum...
ben 3ay önce düsük yapdim 18 haftalikdi bebegim.. trizomi 18 yüzünden. ne benim nede esimin saglik problemi yok. ve doktorlar her kadinda olabilir dediler. amniosentez yaptirmisdim orda cikdi bebegimin trizomi 18 hastaliigi oldugu..
ve simdi yine bebek istiyoruz adetim bir gün gecikti.. test yapsam hemen cikarmi acaba ???
ve korkuyorum yeniden tekrarlar diye..

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm trizomi 18 neymiş peki neden olurmuş? bişey söylediler mi?
bu arada bi kaç gün daha bekle bence sonra evde test yaparsın. daha bir gün geçmiş, inşallah hamilesindir ve allah acılarını bu bebişle unutturur inşallah canım.

ben avusturyada yasiyorum.. burda cok arastirdim ve cok doktorlara gittim, cok zor günler gecirdim ilk ögrendimde dünyam basima yikilmisdi.. doktorlar aldirmak istermisin dediler hayir dedim.. ama tbki kendilinden düsdü.. sancilarim vardi hastaneye gittim.. ilac fln verdiler ve dediler yasasa bile dogdukdan sonra ölür dedi doktorlar.. trizomi 18 olan bebekler yasayamiyorlarmis.. benim bebegimin kafasinda kis vardi.. yada böyle bebeklerin kalp rahatsizli oluyormus.. icim cok aciyor.. hem birde normal dogum yapdim ben haplar fln verdiler sancim artsin diye..

canım bence bekle biraz benim 12 gün sonra ikinci çizgi silik çıktı nerdeyse 15 gün geçtikten sonra net belli oldu tabi herkezde değişebilir bilmiyorum ama bi iki gün bekle derim.

çok çok geçmiş olsun canım. allah tekrar aynı acıları yaşatmasın, kimseye bu acıları yaşatmasın, aminn..

Arkadaşlar geceleri inanılmaz sancılarım oluyor dr. rahim büyüyor ondan dedi birde gaz sıkışması yaşıyorum aranızda yaşayan varmı acaba ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm.

Arkadaşlar geceleri inanılmaz sancılarım oluyor dr. rahim büyüyor ondan dedi birde gaz sıkışması yaşıyorum aranızda yaşayan varmı acaba ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm.

Canım hiç telaş yapma ne kadarlık hamilesin hayırlı olsun benimde kasıklarım çok ağrıyo arada sanki adet olcakmışım gibi doktora sordum normal dedi aklına kötü bişey gelmesin böyle olması normalmiş :)

canım bence bekle biraz benim 12 gün sonra ikinci çizgi silik çıktı nerdeyse 15 gün geçtikten sonra net belli oldu tabi herkezde değişebilir bilmiyorum ama bi iki gün bekle derim.

benim ilk hamilelimde iki gün gecmisdi yaptim ve pozitif cikmisdi.. ama bir bebegimin olmasini cok istiyorum.. o yüzden bekliyemiyorum

aynı şeyleri bende yaşıyorum bir ishal bir kabız anlamadım ben bu işi. ilk olunca insan tedirgin olluyor gecen sene doğum yapmış en yakın arkadaşımı soru yağmuruna tutuyorum. sağolsun rahatlatıyor beni kendinize dikkat edin kızlar tabi bebişlerinize de

isden cikdikdan sonra yapicam galiba.. sabir edemiyorum.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

adet belirtilerim yok.. hamilelik belirtiside yok ama dedim gibi adetim 1 gün gecikdi.. sizce biraz piskolojiyle bir alakasida olabilirmi?=????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…