Canım hiç telaş yapma ne kadarlık hamilesin hayırlı olsun benimde kasıklarım çok ağrıyo arada sanki adet olcakmışım gibi doktora sordum normal dedi aklına kötü bişey gelmesin böyle olması normalmiş :)
benim ilk hamilelimde iki gün gecmisdi yaptim ve pozitif cikmisdi.. ama bir bebegimin olmasini cok istiyorum.. o yüzden bekliyemiyorum
aynı şeyleri bende yaşıyorum bir ishal bir kabız anlamadım ben bu işi. ilk olunca insan tedirgin olluyor gecen sene doğum yapmış en yakın arkadaşımı soru yağmuruna tutuyorum. sağolsun rahatlatıyor beni kendinize dikkat edin kızlar tabi bebişlerinize de
5. haftayı bitircez canım teşekkür ederim. ilki düşük olmuştu çok sancılıydı şimdi sancım oldukça inanılmaz korkuyorum dr. rahim büyüyor dedi adetten daha sancılı benimkisi
ay yol çokmuş canım ya. ben arabada giderken istifra ettim bugün. allahtan eşim sürüyordu. o yokken napıcam bilmiyorum.
benimde 5.hafta bitti aynı ağrım çoktu sanki düşücek gibi hissediyodum her an şu an 6.haftaya girdim ağrım yok çok şükür bebeşimiz kendine yer açtığı için sancı yapıyomuş canım :)
evet canım bende ishal dönemini serumla atlattım ben ilk düşük yaşamıştım hep sancılarla geçmişti o yüzden simdi tedirgin oluyorm
canım geçmiş olsun inşallah bu kez sımsıkı tutunur sana meleğin tedirgin olma biz rahat olalım meleklerimizde rahat rahat yerleşsin. bol bol dua et canım ben dua da huzur buluyorum bazen ağlamak geliyor içimden gündüz işyerimdeyım çok da aklıma gelmıyor kötü şeyler oyalanıyorum. ama eve gidince yalnız kalınca bende endişe içindeyim çok düşünmemek lazım eşim çok destek oluyor sağolsun şu ilk zamanları bir atlatsak sağlıkla alışırız henüz hamile olduğuma bile inanamıyorum çok değişik duygular içindeyim
kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .
kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .
5-15. haftalar arası bulantı oluyomuş cnm.. bende henüz başlamadı
başlıyor canım bende 6 hafta içindeyim sürekli yok ama doya doya yemek yiyemiyorum hemen bulantı oluyor
aynen bende öyle açıkıyorum ama zor yemek yiyorum midem ağzıma geliyor sürekli.
benim canım bir tek turşu istiyorum deli gibi turşu yiyorum hatta şu an bunları yazarken bile yiyorum
ohh afiyet olsun ye bakalım senin tahmini doğumun ne zamana geliyor canım.
sağol canım benim sat a göre tahmini doğum kasım 30 a denk geliyor seninki ne zamana denk geliyor
benimde 24 kasıma denk geliyor canım Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
öncelikle cevap veren arkadaşlar,çok teşekkür ederim.
ben dayanamadım ve bugün bir tahlil daha yaptırdım y,ne iki katına çıktığını gördüm.şimdi içim biraz daha rahat.daha önce kimyasal gebeliğimde en çok 80 olmuştu bhcg ,o eşiğide geçtim ya sanki artık kimyasal gebelik olmazmış gibi geliyor.artık tahl,l falan yaptırmadan sabırla randevu gününü bekleyeceğim.çok zor bu beklemek.1 yılı aşkındır uğraşıyoruz o sebeple hep tetikteydim fazla erken öğrendim ,bu pek de iyi bişey değilmiş :)
Rabbim kucağıma (hepimizin inşallah) almayıda nasip eder inşallah...
bu arada ilk aylarda özellikle bilmemiz yemememiz veya yapmamamız gerekenler neler.ben uzanma kolu yukarı kaldırma ve ani eğilmelerin oluşmaya başlayan kordona zarar verdiğini birde maydanozun düşüğe sebep olduğunu duymuştum,başka neler yapmalı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?