mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

5. haftayı bitircez canım teşekkür ederim. ilki düşük olmuştu çok sancılıydı şimdi sancım oldukça inanılmaz korkuyorum dr. rahim büyüyor dedi adetten daha sancılı benimkisi

benim ilk hamilelimde iki gün gecmisdi yaptim ve pozitif cikmisdi.. ama bir bebegimin olmasini cok istiyorum.. o yüzden bekliyemiyorum

canım inşallah Allah gönlüne göre verir benim daha günüm geçmemişti kan tahlilinde çıkmıştı bence doktora git tahlil yaptır daha kesin sonuc alırsın. iyi haberlerini bekliyoruz.

evet canım bende ishal dönemini serumla atlattım ben ilk düşük yaşamıştım hep sancılarla geçmişti o yüzden simdi tedirgin oluyorm

5. haftayı bitircez canım teşekkür ederim. ilki düşük olmuştu çok sancılıydı şimdi sancım oldukça inanılmaz korkuyorum dr. rahim büyüyor dedi adetten daha sancılı benimkisi

benimde 5.hafta bitti aynı ağrım çoktu sanki düşücek gibi hissediyodum her an şu an 6.haftaya girdim ağrım yok çok şükür bebeşimiz kendine yer açtığı için sancı yapıyomuş canım :)

çook sevindim şimdi bütün yerler onların olsun yeter ki bize sımsıkı tutunsunlardaaa seve seve çekerim o sancıları şimdi sağol canım

evet canım bende ishal dönemini serumla atlattım ben ilk düşük yaşamıştım hep sancılarla geçmişti o yüzden simdi tedirgin oluyorm

canım geçmiş olsun inşallah bu kez sımsıkı tutunur sana meleğin tedirgin olma biz rahat olalım meleklerimizde rahat rahat yerleşsin. bol bol dua et canım ben dua da huzur buluyorum bazen ağlamak geliyor içimden gündüz işyerimdeyım çok da aklıma gelmıyor kötü şeyler oyalanıyorum. ama eve gidince yalnız kalınca bende endişe içindeyim çok düşünmemek lazım eşim çok destek oluyor sağolsun şu ilk zamanları bir atlatsak sağlıkla alışırız henüz hamile olduğuma bile inanamıyorum çok değişik duygular içindeyim

canım benim beni de ağlatacaksın şimdi Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin evet her gün dua ediyorum canım bende bazen duygusala bağlıyorum daha herkese söylemedik bile kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla ondan sonra söylücez bide iştah sorunum var ya ne yapsam az yiyorum ya canım bişey istemiyor çok yiyince mide bulantısı oluyor az yiyincede doymuyorum bir sürü ilaç kullanıyorum iğne yapıyorum ardından bi uyku basıyor yanımdada kimse yok yemek yapasımda gelmiyor bazen anla artık ne durumdayım

kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .

kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .

başlıyor canım bende 6 hafta içindeyim sürekli yok ama doya doya yemek yiyemiyorum hemen bulantı oluyor

öncelikle cevap veren arkadaşlar,çok teşekkür ederim.

ben dayanamadım ve bugün bir tahlil daha yaptırdım y,ne iki katına çıktığını gördüm.şimdi içim biraz daha rahat.daha önce kimyasal gebeliğimde en çok 80 olmuştu bhcg ,o eşiğide geçtim ya sanki artık kimyasal gebelik olmazmış gibi geliyor.artık tahl,l falan yaptırmadan sabırla randevu gününü bekleyeceğim.çok zor bu beklemek.1 yılı aşkındır uğraşıyoruz o sebeple hep tetikteydim fazla erken öğrendim ,bu pek de iyi bişey değilmiş :)

Rabbim kucağıma (hepimizin inşallah) almayıda nasip eder inşallah...

bu arada ilk aylarda özellikle bilmemiz yemememiz veya yapmamamız gerekenler neler.ben uzanma kolu yukarı kaldırma ve ani eğilmelerin oluşmaya başlayan kordona zarar verdiğini birde maydanozun düşüğe sebep olduğunu duymuştum,başka neler yapmalı ??

hayırlı olsun canım,bana doktorum dinlen kendini fazla yorma kalabalığa girme dedi,çiğ yiyecekleri yemicekmişiz salam,sucuk,sosis,çiğ köfte gibi bol bol su içiçez öle uzanma yatma gibi şeyler demedi sadce kendimize çok dikkat edicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…