öncelikle cevap veren arkadaşlar,çok teşekkür ederim.
ben dayanamadım ve bugün bir tahlil daha yaptırdım y,ne iki katına çıktığını gördüm.şimdi içim biraz daha rahat.daha önce kimyasal gebeliğimde en çok 80 olmuştu bhcg ,o eşiğide geçtim ya sanki artık kimyasal gebelik olmazmış gibi geliyor.artık tahl,l falan yaptırmadan sabırla randevu gününü bekleyeceğim.çok zor bu beklemek.1 yılı aşkındır uğraşıyoruz o sebeple hep tetikteydim fazla erken öğrendim ,bu pek de iyi bişey değilmiş :)
Rabbim kucağıma (hepimizin inşallah) almayıda nasip eder inşallah...
bu arada ilk aylarda özellikle bilmemiz yemememiz veya yapmamamız gerekenler neler.ben uzanma kolu yukarı kaldırma ve ani eğilmelerin oluşmaya başlayan kordona zarar verdiğini birde maydanozun düşüğe sebep olduğunu duymuştum,başka neler yapmalı ??
sağol canım benim sat a göre tahmini doğum kasım 30 a denk geliyor seninki ne zamana denk geliyor
benimde 24 kasıma denk geliyor canım Allah'ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
yakınmış bizimkiler canım hayırlısyla doğsunlarda sağ salim tarih önemli değl
yakınmış bizimkiler canım hayırlısyla doğsunlarda sağ salim tarih önemli değl
amin canım ,inş. ben şu kalp atışını bi duysam kafam rahat edicek hep kuruyorum beynimde kötü bişey olcak dye.
amin canım ,inş. ben şu kalp atışını bi duysam kafam rahat edicek hep kuruyorum beynimde kötü bişey olcak dye.
evet canım bende bekliyorum kalp atışlarını doktor 15 17 tarihleri arasında gel kesin olsun dedi sabırsızlıkla bekliyorum
evet canım bende bekliyorum kalp atışlarını doktor 15 17 tarihleri arasında gel kesin olsun dedi sabırsızlıkla bekliyorum
bende 8.haftada gidicem daha çok var zaman geçmek bilmiyor :)
canım benim hayırlı olsun inşallah benimde ilki kimyasaldı en yüksek 700 gördük sonra düşmeye başladı şimdi banada normal bi gebelik gibi geliyor günüm geçmemişti değerim 862 çıktı 2 gün sonra 2369 çıktı tabiki heycanı içimizde yaşadık. bol bol potasyum içeren yiyecek yemek gerekiyormuş kuru meyveler muz yeşil sebzeler çilek brokoli felan işte benim yanımda kimse olmadağı için eğildiğimde oluyor kolumu kaldırdığımda allah yardımcımız olsun
ben de martın son günlerinde hamile olduğumu öğrendim
tüm herkese sağlıklı bi hamilelik dilerim
allah nasibederse benim de ilk bebeğim olcak inşallah
sat 27 şubat
bdt 4 aralık
geçen eylül ayında bi düşük yaşadım maalesef, öyle olunca ister istemez bi tedirginlik oluyo
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah...
Daha önce hic düsük yapan varmi arkadaslar.. yumurtlama hemen düsükden sonra oluyormu??...
merhabalar, bende martta öğrenenlerdenim.
benim 2 aralık görünüyor ama 40 haftayı dolduramıyor pek kimse.
kasım olacakmış gibi geliyor bana..
benim daha erken, henüz pek belirti yok uyku ve şişkinlik dışında.
şu an için kan testi yaptırdım doktorumla telefonda görüştüm.
cuma günü randevum var inşallah keseyi ve bebişi görücez, bir ihtimal kalp atışını da..
biraz endişeliyim ilk gebeliğim 9. haftada sona erdi. kalbi durduğu için.
ağustos ayında hamile kalanlar başlığı vardı, geçen yaz.. orayı okuyordum daha erken diyerek yazmamıştım.
hiç yazmak kısmet olmadı.
bu sefer takvim de yaptım foruma da yazıyorum.
ben de hamileyiiiimmmm diye bağırmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.
meleğim bana kardeşini gönderdi diyorum..
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
hoşgeldin bu kez Allah sana bağışlasın meleğini tebrik ederiim . Allahım kucağına da almayı nasip etsin
ben kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durduğu için.
kürtajdan sonraki ilk adetimi tam 28 gün sonra gördüm.
ilk ay yumurtlama oldu mu bilmiyorum zaten 2 ay korunmuştum.
ama ilk adetten sonra kontrole gittim her şey normal yumurta gelişiyor demişti doktor.
düşükten veya kürtajdan sonra korunmayıp hemen hamile kalanları da duydum
ama doktorlar günü belli olsun diye üzerine en az bir kez adet görmeyi rahmin kendini onarması için biraz süre tanımayı tavsiye ediyorlar.
canımm çok geçmiş olsun ben de o ağustosta hamile kalanlar topiğindeydim geçen yaz
ve maalesef 7,5 haftalıkken eylülün 3ünde kalp atışı durduğu ve gelişmediği için benim de sonlandırıldı
şimdi takvim yapmaya, erken yazmaya falan korkuyorum inan
insan öyle acı bi tecrübe yaşayınca çok tedirgin oluyo
allahım bir daha öyle acılardan ve daha acılarından korusun
inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin rabbim...
buarada benim de bdt 4 aralık görünüyo, hayırlısı olsun inşallah
benim düsük yapdimda bebegim 18 haftalikdi. trizomi 18 sebebiyle düsük yapdim.. normal dogumdu yani.. 3 ay oldu.. iki ay korunduk ve mart ayinda korunmadim hic ve adetim suan 1 gecikdi...
sağol canım çok tşklerhoşgeldin bu kez Allah sana bağışlasın meleğini tebrik ederiim . Allahım kucağına da almayı nasip etsin
merhaba kızlar,
ben geçen hafta çarşamba günü 27 mart akşamı yani evde test yaptım ve silik de olsa çift çizgi çıkmasıyla hamile olduğumu öğrendim sayılır.
aslında anlamadım ilk önce.
kutuda silik de olsa çift çizgiyse GEBESİNİZ yazıyordu ve inanamadım
hemen kız kardeşimi aradım. o da hamilesinnnnn dedi!
sonra evde 1 test daha vardı onu denedim ama o tek çizgi çıktıoturdum ağladım
sonra eşime gidip test almasını söyledim ve 2 test daha aldı, onları da yaptım ve hepsi çift çizgi çıkınca
sabah ilk iş kan testi yaptırdım ve ilk değerim 118 çıktı
laboratuvardaki kız 2-3 haftalık dedi. ertesş güne doktora randevu aldım ve ultrasonda bişey görmedi ama test sonucuma göre evet hamilesin dedi.
sat tarihim 21 şubat 2013
muhtemel doğum tarihi de: 28 kasım 2013 diyor.
sizce normal mi değerimin düşük çıkması çok erken öğrendiğim için?
canım çok geçmiş olsun.
epey büyükmüş eminim çok zor olmuştur. Allah yardımcın olsun..
ama şöyle düşünüp teselli olman lazım: yaşasaydı sen onu öyle görüp acı çekecektin o hep sana muhtaç olacaktı.
bu da çok zor. Allah'tan her şeyin hayırlısı..
ben sabırsız davrandım, günü gelmeden test yaptım pozitif çıktı ama birkaç gün beklemek lazım emin olmak için..
saol canim.. cok zor hemde cookkk.. trizomi 18 olan bebekler yasiyamiyorlar.. cogunluklada düsük yapiyor kadinlar.. 9 aylik dogan bebekler belki 1 gün belki 1 hafta ancak yasiyabiliyorlamis... amniosentez yaptirdim ben..
sonuclar bir hafta sürmüsdü.. doktorlarin bana bebeginizde trizomi 18 var deyince.. dünya basima yikildi ben bittim... hala atlatamadim.. ve insallah hamileyimdir diye düsünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?