mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım benim hayırlı olsun inşallah benimde ilki kimyasaldı en yüksek 700 gördük sonra düşmeye başladı şimdi banada normal bi gebelik gibi geliyor günüm geçmemişti değerim 862 çıktı 2 gün sonra 2369 çıktı tabiki heycanı içimizde yaşadık. bol bol potasyum içeren yiyecek yemek gerekiyormuş kuru meyveler muz yeşil sebzeler çilek brokoli felan işte benim yanımda kimse olmadağı için eğildiğimde oluyor kolumu kaldırdığımda allah yardımcımız olsun

canım merak ettim ,söylediğin değerler şimdiki gebeliğin mi yoksa kimyasal gebelikteki değerlerin mi?? kimyasal gebeliğinde günün geçmişmiydi??

ben de martın son günlerinde hamile olduğumu öğrendim
tüm herkese sağlıklı bi hamilelik dilerim
allah nasibederse benim de ilk bebeğim olcak inşallah
sat 27 şubat
bdt 4 aralık

geçen eylül ayında bi düşük yaşadım maalesef, öyle olunca ister istemez bi tedirginlik oluyo
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin inşallah...

hoşgeldin bu kez Allah sana bağışlasın meleğini tebrik ederiim . Allahım kucağına da almayı nasip etsin

Daha önce hic düsük yapan varmi arkadaslar.. yumurtlama hemen düsükden sonra oluyormu??...

ben kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durduğu için.
kürtajdan sonraki ilk adetimi tam 28 gün sonra gördüm.
ilk ay yumurtlama oldu mu bilmiyorum zaten 2 ay korunmuştum.
ama ilk adetten sonra kontrole gittim her şey normal yumurta gelişiyor demişti doktor.

düşükten veya kürtajdan sonra korunmayıp hemen hamile kalanları da duydum
ama doktorlar günü belli olsun diye üzerine en az bir kez adet görmeyi rahmin kendini onarması için biraz süre tanımayı tavsiye ediyorlar.

merhaba kızlar,

ben geçen hafta çarşamba günü 27 mart akşamı yani evde test yaptım ve silik de olsa çift çizgi çıkmasıyla hamile olduğumu öğrendim sayılır.
aslında anlamadım ilk önce.
kutuda silik de olsa çift çizgiyse GEBESİNİZ yazıyordu ve inanamadım
hemen kız kardeşimi aradım. o da hamilesinnnnn dedi!
sonra evde 1 test daha vardı onu denedim ama o tek çizgi çıktı oturdum ağladım
sonra eşime gidip test almasını söyledim ve 2 test daha aldı, onları da yaptım ve hepsi çift çizgi çıkınca
sabah ilk iş kan testi yaptırdım ve ilk değerim 118 çıktı
laboratuvardaki kız 2-3 haftalık dedi. ertesş güne doktora randevu aldım ve ultrasonda bişey görmedi ama test sonucuma göre evet hamilesin dedi.
sat tarihim 21 şubat 2013
muhtemel doğum tarihi de: 28 kasım 2013 diyor.
sizce normal mi değerimin düşük çıkması çok erken öğrendiğim için?

Son düzenleme:

canımm çok geçmiş olsun ben de o ağustosta hamile kalanlar topiğindeydim geçen yaz
ve maalesef 7,5 haftalıkken eylülün 3ünde kalp atışı durduğu ve gelişmediği için benim de sonlandırıldı
şimdi takvim yapmaya, erken yazmaya falan korkuyorum inan
insan öyle acı bi tecrübe yaşayınca çok tedirgin oluyo
allahım bir daha öyle acılardan ve daha acılarından korusun
inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin rabbim...
buarada benim de bdt 4 aralık görünüyo, hayırlısı olsun inşallah

benim düsük yapdimda bebegim 18 haftalikdi. trizomi 18 sebebiyle düsük yapdim.. normal dogumdu yani.. 3 ay oldu.. iki ay korunduk ve mart ayinda korunmadim hic ve adetim suan 1 gecikdi...

sana da çok geçmiş olsun. bunu yaşayan bilir. çok üzüldüm çok ağladım
ama Allah'tan hayırlısı böyleymiş ne yapalım..

Allah tamamına erdirsin. hayırlısıyla inşallah sağlıkla tamamlarsın. kucağına da alırsın.

ben o zaman yazmamıştım hiç takvim de yapmamıştım ama kalp atışını duyunca herkese söylemiştik..
şimdi kimse bilmiyor.
ama burada paylaşmak ve endişelerimi üzerimden atmak istedim.

hamile kalmayı yavrusunu kucağına almayı isteyen annelerin ve anne adaylarının duasının gücünü hissetmek istedim..

benim düsük yapdimda bebegim 18 haftalikdi. trizomi 18 sebebiyle düsük yapdim.. normal dogumdu yani.. 3 ay oldu.. iki ay korunduk ve mart ayinda korunmadim hic ve adetim suan 1 gecikdi...

canım çok geçmiş olsun.
epey büyükmüş eminim çok zor olmuştur. Allah yardımcın olsun..
ama şöyle düşünüp teselli olman lazım: yaşasaydı sen onu öyle görüp acı çekecektin o hep sana muhtaç olacaktı.
bu da çok zor. Allah'tan her şeyin hayırlısı..

ben sabırsız davrandım, günü gelmeden test yaptım pozitif çıktı ama birkaç gün beklemek lazım emin olmak için..

hoşgeldin bu kez Allah sana bağışlasın meleğini tebrik ederiim . Allahım kucağına da almayı nasip etsin
sağol canım çok tşkler
aminnn inşallah...
yazılarınızı bayadır takip ediyordum dün kan testi de yapınca yazmak aranıza katılmak istedim
bende hipotiroidi var bir de. devamlı ilaç kullanıyorum
hamilelikte daha bi gözetim altında olmak gerekiyor

inşallah sıkıntısız bi hamilelik geçirir bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz

canım erken olduğu için olabilir, geç döllenme de olabilir
önemli olan yükselmesi, içini ferah tut canım
ben de 27 martta akşam evde öğrendim ilk
henüz d.ra gitmedim ama zaman geçmiyo....

saol canim.. cok zor hemde cookkk.. trizomi 18 olan bebekler yasiyamiyorlar.. cogunluklada düsük yapiyor kadinlar.. 9 aylik dogan bebekler belki 1 gün belki 1 hafta ancak yasiyabiliyorlamis... amniosentez yaptirdim ben..

sonuclar bir hafta sürmüsdü.. doktorlarin bana bebeginizde trizomi 18 var deyince.. dünya basima yikildi ben bittim... hala atlatamadim.. ve insallah hamileyimdir diye düsünüyorum..

merhabalar kızlar. yazdıklarınızı okudum inanın öyle duygulandım ki Allahım sabır,güç,kuvvet versin herbirinize.... üstkat komşumun kızı 40. haftada doğuma gidecekken bebeğinin kalp atışının durduğunu öğrendi offf offfff :S Allah kolaylık versin.dualarım da kalbim de sizlerle... benimde ilk gebeliğim ikizdi ve bir tanesini kaybettim çok zor zamanlardı inanın

Son düzenleme:

ben de çok etkilendim. sanki bir daha hamile kalamayacakmış kalsam da hep düşük yapacakmışım gibi hissediyordum..
eşim ve annem çok destek oldu, sağolsunlar.
eşim inşallah çocuğumuz olur ve inşallah olacak ama olmayabilir de, nasibimizde ne varsa onu yaşarız üzülme, düşünme dedi hep.
ben yaşım geçiyor diye de endişeliyim.
sen daha çok gençsin. Allah'ın izniyle olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…