mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

amin Allah hepimizin yardimcisi olsun.. insallah güzel, saglikli ve hayirli bebislerimiz olur..

benim düsük yapdimda bebegim 18 haftalikdi. trizomi 18 sebebiyle düsük yapdim.. normal dogumdu yani.. 3 ay oldu.. iki ay korunduk ve mart ayinda korunmadim hic ve adetim suan 1 gecikdi...

çok geçmiş olsun allah şifa versin
allahım sana yaşadığın acıları unutturacak (ki unutulmuyo ama kucağına aldığında artık eskisi kadar hatırlamicak) sağlıklı, hayırlı, yumoş mu yumoş sevimli bi bebiş sahibi olmayı nasibetsin inşallah

trizomi18 dediğin neden kaynaklanıyo canım?

kızlar bende de prolaktin hormonu yüksekliği vardı dostinex diye bir ilaç kullandım bu ay ve korunmadım ilaç hemen etki etmiş. korun diyen doktorlarda var korunma diyenlerde . benim doktorum gebe olduğunu anladığın vakıt hemen haberım olsun ilacı kes dedi. ben de erkenden anladım ve progestan kullanmaya başladım doktor kontrolünde sanırım bu yüzden kullanıyorum progestanı doktor bittikçe tekrar ilacı al dedi. günde 3 tane. prolaktını yüksek olup ta gebe kalanlarda çok düşükler oluyor diye burda okudum araştırmalar yaptım günlerce ağladım eşimi de üzdüm bebeğim olmayacak diye çok ikilemde kaldım korunsam mı korunmasam mı diye ama doktorum benı çok rahatlattı eğer korunursam prolaktın hormonun tekrar yükselebilir dedi. ben de korunmadım motive ettim kendimi inandım ve meleğim benımle benim korkum kullandığım ilacın bebeğime bir zararının olması ihtimali doktorum korkmamı gebelerde bile kullanıldığını söyledi sağlıklı bir gebelik olması için dua ediyorum sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemlı değil.

Trizominin 3 nedenden oluyor.. birisi mesela genlerden gelirsen anne ve babadan.. birisi kendilinden oluyor.. talihsizlik iste.. ve diyerkinide tam olarak bilmiyorum ama su linkden bakarsin.. TRİZOMİ 18 (EDWARDS SENDROMU)

trizomisi olan bebekler fazla yasamiyorlar ve gelenlikle düsük yapiyor kadinlar..

kromozom bozuklu oluyor.. her insanda 46 tane var ve benim bebegimde 47 tane vardi.. icim hala cok aciyor..

Allah sabır versin. rabbim sana çok sağlıklı bir evlat naip eder inşallah

demek aynı akşam öğrenmişiz
henüz gitmedin miiiii??*
ben hemen randevu aldım ertesi gün ama cumaya vermişlerdi. yarın da tekrar kontrolüm ve testlerim var inşallah bebek görünür ve inş. değer yükselmiştir.
zaman gerçekten geçmiyor:18:

anladım canım neyseki nedenini biliyorsunuz artık ve ona göre doğru bi tedaviyle bebişinize kavuşursunuz inşallah

hamişlerin de içini karartmayalım,
şimdi hepimiz olumlu düşünüp pozitif olmamız lazım olumlu düşünelim ve önce kendi sağlığımızı koruyalım ki bebişler de sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah

Son düzenleme:

ben anladım ki hiç kötü düşünmemek lazım..
sağolsun benim doktorum da hep olumlu konuştu ve hep içimi rahatlattı.
ben de hipotiroid hastasıyım. yani az çalışıyor, ilaç kullanıyorum
"senden çok daha ağır hipotirodi hastalarının bebekleri var sen erken farkettin ve şu anda değerlerin normal
olumsuz hiçbir şey yok, yumurtlamanda sorun yok bir kez hamile de kaldın. düşük her kadının başına gelebilir" dedi.

moral de çok önemli..
stres kaygı hormonları baskılıyor çünkü..

canım merak ettim ,söylediğin değerler şimdiki gebeliğin mi yoksa kimyasal gebelikteki değerlerin mi?? kimyasal gebeliğinde günün geçmişmiydi??

şimdiki hamileliğimin değerleriydi canım kimyasal gebelikte en yüksek değerim 700 dü sonra düşmeye başlamıştı. 1 günüm geçmişti idrarda ikinci çizgi daha silik çıkmıştı zaten şimdikinde hiç idrar yaptırmadım günüm geçmemişti bile doktorum hemen kan tahlili istedi

evet canım, gitmedim naapiyim vajinal ultrason olmasın dedim
belki hiç bir zararı yok ama karından belli olsun diye bekledim
satım 27 şubat randevum 10 nisan çarşamba
nasıl dayancam bakalım
kalp atışını duyan varmı kızlar? varsa satını da yazsın

evet canım çoğu kişinin bebeğinin olmama sebepleri stres. hep pozitif olup olumlu düşünmek lazım kötü düşüncelere kayıyoruz hemen olumsuzunu düşünüyoruz. Allaha şükürler olsun bugunümüze. devamı da gelecek inşallah.

canım benim sat ta 23 şubat ben 22 martta daha günümün geçmesine 1-2 gün varken doktorum test yaptı değerim 862 çıkmıştı benimde muhtemel doğum tarihi 30 kasım 2013 hayırlısı olsun hakkımızda canım benim ilk kimyasal olmuştu kan pıhtılaşması oluyormuş şimdi igne kullanıyorum sürekli.

valla ne çok ortak yönümüz varmış saraylım
aynı ay gebelik
aynı ay, aynı sebeple kayıp ve yine aynı ay hamilelik
ve hipotiroidi

Daha önce hic düsük yapan varmi arkadaslar.. yumurtlama hemen düsükden sonra oluyormu??...

kimyasal gebelik yaşadım 4 ocakta hamile olduğumu öğrendim 27 ocakta düşük yaptım üstüne bir adet gördüm son adet tarihim 23 şubat 22 martta da hamile olduğumu öğrendim kürtaj olmadığı için doktorum 1 ay adet ol sonra korunma dedi.

inşallah, artık ayımız farklı olsa da olsun kuzum kasım aralık farketmez, sağlıkla gelsinler inşallah

amin inşallah.

Allah biliyor ya tek çocuk hayal etmedim hiçbir zaman 2 hatta 3 olabilir diyordum.
ilk çocuğumun erkek olmasını istiyordum, abi olsun diye.
Abim olduğu için kendimi hep şanslı hissetmişimdir.
bilirim ki abim yanımdadır, arkamdadır.

başka şımarıkça düşüncelerim de vardı.

yok yaz çocuğu olmasın yok kış çocuğu olmasın,baharda doğsun. burcu koç olsun, boğa olsun tövbe yarabbim.
Allah'ım sen affet beni..

şimdi inan tek isteğim sağlıklı ve hayırlı olması.
kusmuşum, uykusuz kalacakmışım, çok sıcak olacakmış hiçbir şey gözüme gelmiyor.
2 gündür bulantı başladı bende, mutlu oluyorum bulantı var diye
oh oh çok şükür betahcg artıyor herhalde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…