anladım canım neyseki nedenini biliyorsunuz artık ve ona göre doğru bi tedaviyle bebişinize kavuşursunuz inşallah
hamişlerin de içini karartmayalım,
şimdi hepimiz olumlu düşünüp pozitif olmamız lazım olumlu düşünelim ve önce kendi sağlığımızı koruyalım ki bebişler de sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah
amin inşallah.
Allah biliyor ya tek çocuk hayal etmedim hiçbir zaman 2 hatta 3 olabilir diyordum.
ilk çocuğumun erkek olmasını istiyordum, abi olsun diye.
Abim olduğu için kendimi hep şanslı hissetmişimdir.
bilirim ki abim yanımdadır, arkamdadır.
başka şımarıkça düşüncelerim de vardı.
yok yaz çocuğu olmasın yok kış çocuğu olmasın,baharda doğsun. burcu koç olsun, boğa olsun tövbe yarabbim.
Allah'ım sen affet beni..
şimdi inan tek isteğim sağlıklı ve hayırlı olması.
kusmuşum, uykusuz kalacakmışım, çok sıcak olacakmış hiçbir şey gözüme gelmiyor.
2 gündür bulantı başladı bende, mutlu oluyorum bulantı var diye
oh oh çok şükür betahcg artıyor herhalde diyorum
amin inşallah.
Allah biliyor ya tek çocuk hayal etmedim hiçbir zaman 2 hatta 3 olabilir diyordum.
ilk çocuğumun erkek olmasını istiyordum, abi olsun diye.
Abim olduğu için kendimi hep şanslı hissetmişimdir.
bilirim ki abim yanımdadır, arkamdadır.
başka şımarıkça düşüncelerim de vardı.
yok yaz çocuğu olmasın yok kış çocuğu olmasın,baharda doğsun. burcu koç olsun, boğa olsun tövbe yarabbim.
Allah'ım sen affet beni..
şimdi inan tek isteğim sağlıklı ve hayırlı olması.
kusmuşum, uykusuz kalacakmışım, çok sıcak olacakmış hiçbir şey gözüme gelmiyor.
2 gündür bulantı başladı bende, mutlu oluyorum bulantı var diye
oh oh çok şükür betahcg artıyor herhalde diyorum
kızlar bu alt taraftaki takvimi nasıl yapıyoruz?ben de yapmak istiyorum.
profiline giriyorsun bebeğinin tahmini doğum tarihini giriyorsun otomatik çıkıyor.
Hayırlı uğurlu olsun.
valla pes
tamamını sanki ben yazmışım sandım
sadece bulantı başlamadı
Yaptım teşekkür ederim
bende seninle aynı durumdayım kilo-boy-yaş :) bakalım kaç kilo alacağız çok merak ediyorum.. evde sürekli tartılıyorum 7+4 haftalık olduk 600 gram aldık bile
oyy oyy cok sevındım masallahcnm sen en ıısını yaptın valla beklemekle
bende dıyorum her hafta 1 kg alsak 40 kg alırız doguma kadar
bende annemi beklemeye karar verdim hem biraz büyümüş olur 9 haftalık olcak ozmn minik fasulyem :))
canım eğer gitmeden 1saat önce bol su içip iyice sıkırsan karından gözüküyor benim gözüktü o şekilde.2 hafta sonrasınada çağırdı.
ayy çok güzel maşallahcanım ben 5+6 günlükken vajinadan hem kesemizi hemde kelebeğimin kalp pıt pıtlarını duydum hatta cuma günü 2. kontrolüme gidicem.
ayy inşallah cnm eşim biletini 3 hafta sonraya aldı ama önemli değil dr.un söylemine göre değiştirirz bileti olmazsa...vajinal us.de keseyi görürsün hatta bir ihtimal kalp atışını da görebilirsin 5+6 da.
bembeyaz parlıyor kalp.hızlı hızlı atıyor. (ilk gebeliğimde görmüştüm)
9. haftayı beklemeye gerek var mı emin değilim en geç 8. haftada görünür zaten..
cnm bende de var korkma ama iltihap olabilir çünkü ben 1 ay önce normal kontrol için kadın doğuma gtmiştim smear testinde biraz iltihap olduğu yazıodu hatta dr. antibiyotk verdi ama bu ay içme adetinden sonra iç belki gebelik olabilir garantiye alalım dedi kiiiiii ben adet olmadım hamile olduğumu öğrendimarkadaşlar akıntınız ne renk?
benim sarımsı bişi ve koku da var.. acaba enfeksiyon mu(
bu şekilde bi akıntısı olan var mı?
ay yol çokmuş canım ya. ben arabada giderken istifra ettim bugün. allahtan eşim sürüyordu. o yokken napıcam bilmiyorum.
Bugün nasılsınız?inşallah güzel bir gün geçiririz.benim midem artık bulanmaya başladı.bademciklerimde şiştisuyu zorla içiyorum.
lekelenmem devam ediyo az az.lekelenmesi olanlar devam ediyormu sizinde?
kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .
kızlar bende de prolaktin hormonu yüksekliği vardı dostinex diye bir ilaç kullandım bu ay ve korunmadım ilaç hemen etki etmiş. korun diyen doktorlarda var korunma diyenlerde . benim doktorum gebe olduğunu anladığın vakıt hemen haberım olsun ilacı kes dedi. ben de erkenden anladım ve progestan kullanmaya başladım doktor kontrolünde sanırım bu yüzden kullanıyorum progestanı doktor bittikçe tekrar ilacı al dedi. günde 3 tane. prolaktını yüksek olup ta gebe kalanlarda çok düşükler oluyor diye burda okudum araştırmalar yaptım günlerce ağladım eşimi de üzdüm bebeğim olmayacak diye çok ikilemde kaldım korunsam mı korunmasam mı diye ama doktorum benı çok rahatlattı eğer korunursam prolaktın hormonun tekrar yükselebilir dedi. ben de korunmadım motive ettim kendimi inandım ve meleğim benımle benim korkum kullandığım ilacın bebeğime bir zararının olması ihtimali doktorum korkmamı gebelerde bile kullanıldığını söyledi sağlıklı bir gebelik olması için dua ediyorum sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemlı değil.
Bende dün kan testi yaptırdım degerim 1326 3 haftalık dedi doktor. Çok belirti yasadım ben halada devam ediyo bu kadar belirti normalmi
bugün kalp atışını ve ilk fotoğrafını aldık yavrumun.doktor her şeyin çok güzel olduğunu söyledi.çok mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?