mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

üstüste düşüklerden bahsedince, kendi düşüğümü de uzunca anlattığım için öyle dedim canım, sakınnnn yanlış anlama

allahım en yakın zamanda sağlıklı, hayırlı bi evlat sahibi olmanı nasibetsin inşallah.

valla pes
tamamını sanki ben yazmışım sandım

sadece bulantı başlamadı

Son düzenleme:

valla pes

sadece bulantı başlamadı

valla pes

sadece bulantı başlamadı

ben serviste kötü oluyorum sabahları..
sağolsun bir arkadaş da parfümü abartıyor. çok ağır bir koku..

acıkmaya başlayınca da hafif bulantım oluyor
akşamları erkenden uyumak istiyorum
bir de kabızlık var. başka bi şey yok şimdilik.

bakalım doktorumla da konuşucam kabızlığı belki bir şey önerir.

iyi akşamlar arkadaşlar benim mesai bitti,
kk mesaisi yaptım bugün
hoşçakalın..

Bende dün kan testi yaptırdım degerim 1326 3 haftalık dedi doktor. Çok belirti yasadım ben halada devam ediyo bu kadar belirti normalmi

bugün dr gittik zorda olsa kalp atışlarını duyduk fakat dr sat a göre bebeğin usg görüntülerinin 1 1.5 hafta küçük oldupunu söyledi çok tedirginim dua edin inş:18::26:

bugün kalp atışını ve ilk fotoğrafını aldık yavrumun.doktor her şeyin çok güzel olduğunu söyledi.çok mutluyum...

Son düzenleme:

saol canım benim bi sonra ki kontrolümüz 16 nisan. sanırım seninle aynı zamanlara denk geliyo :) çok şükür ki bulantılarım çok yogun değil. bol bol su içmeye çalışıyorum ama yemeğe dikkat ettiğim söylenemez napalım canım amaaaann alalım kiloları. onlar verilir :125: cnaımcım bencede anneyi beklemek en güzeli o da tanık olur hem. çok güzel duygularr.ben bi daha ki sefer kameraya çektircem eşime ultrason görüntülerini, boool bool izlemek içinn

[QUOTE =duygumutlu;29665482]Merhaba Arkadaşlar

Dün gittim kan testi yaptırdım.İdrar testi ile adetim 3 gün geçince öğrenmiştim hamileliğimi aslında ben.Doktora bu hafta sonu gideceğim için gitmeden kan testide yaptırayım o günde yaptıracak çünkü karşılaştırma olur dedim hem içimdeki merakta geçsin istedim.Kan garanti oluyor bir bakıma:)

11.242 Çıktı Beta HCG (Adetin geçmesinin 8. günü) Özel bir hastaneydi yaptırdığım yer 5.haftalığa geliyor karşılığı çok iyi dedi oradaki doktor :) Maşallah kuzum sanırım sıkı sıkı tutunuyor annesine..Darısı herkesin başına .Cumartesi birde kesesine kalp atışını duyarsam inşallah Allah'ın izniyle..Sonra biraz daha rahat olacağım.

Darısı isteyen dileyen herkese inşallah

Kan testi yaptıran buraya beta hcg'sini yazabilir mi kızlar ..Paylaşmış oluruz hem.. Sizlerin kaç çıktı kaçıncı gün yaptırdınız[/QUOTE]

cnm bende adetimi 4 gün geçtiğinde yaptrmıştım kan tahlili betahcg 235.72 çıktı ama sanırım bebeğin oluşum tarihine ve hormon üretişimize göre değişiyor karşılaştrma yapmak pek doğru sonuç vermeyebilir diye düşünüyorum.tekrar hayırlı olsun hepimize Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inş. amin...

canım eğer gitmeden 1saat önce bol su içip iyice sıkırsan karından gözüküyor benim gözüktü o şekilde.2 hafta sonrasınada çağırdı.

aa bilmiyordum cnm tmm normalde zaten çok su içerim deniycem çok saol.

canım ben 5+6 günlükken vajinadan hem kesemizi hemde kelebeğimin kalp pıt pıtlarını duydum hatta cuma günü 2. kontrolüme gidicem.
ayy çok güzel maşallah inşallah bende görürüm...

ayy inşallah cnm eşim biletini 3 hafta sonraya aldı ama önemli değil dr.un söylemine göre değiştirirz bileti olmazsa...

arkadaşlar akıntınız ne renk?
benim sarımsı bişi ve koku da var.. acaba enfeksiyon mu(
bu şekilde bi akıntısı olan var mı?
cnm bende de var korkma ama iltihap olabilir çünkü ben 1 ay önce normal kontrol için kadın doğuma gtmiştim smear testinde biraz iltihap olduğu yazıodu hatta dr. antibiyotk verdi ama bu ay içme adetinden sonra iç belki gebelik olabilir garantiye alalım dedi kiiiiii ben adet olmadım hamile olduğumu öğrendim dolayısıyla ilçaı içemedim. akıntı var sarı renkte hafif bi akıntı var.dr.a gttiğimde sorucam ama bı sıkıntı yoktur diye düşünüyorm...

ay yol çokmuş canım ya. ben arabada giderken istifra ettim bugün. allahtan eşim sürüyordu. o yokken napıcam bilmiyorum.

aayyy cnm sorma 5+ 3 üm bu gün başladı bulantılarım sabah kahvaltı yaptım bişi yoktu okulda 1-2 saat sonra ders anlatrken midem ağzıma geldi bi kaç kez hemn teneffüste çubuk kraker aldım .bi arkadaşım vardı geçen yıl hamileydi adeta midem de bi lağım var derdi anı şeyi yaşıorum midem yemek borun ağzım yanıyor hiç bişeyim tadı yok. ekşi ekşi.. bide dün yoruldum biraz okulda nöbetçiydim ibde geldikten sonra pazara fln gttik yoruldum bugün her yerim ağrıo boğazım acıo.çok fenayımm inşallah yolda kusmam e-5 ten gelip gidiyorum arabayı durduracak yer de yok. çok korkuyorum .kusmalar başlarsa okula otobüsle gderim belki ama otobüsle yolculuk 1 saat sürüo sonra 15 dk. yürüme otobüsten sonra.Allah ım bana yardım et. inşallah kusmalar başlamaz

Bugün nasılsınız?inşallah güzel bir gün geçiririz.benim midem artık bulanmaya başladı.bademciklerimde şişti suyu zorla içiyorum.
lekelenmem devam ediyo az az.lekelenmesi olanlar devam ediyormu sizinde?

kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .

malesef başladı benmde....

cnm olumlu düşün her zman stress yapma bak ben 2 yıl 8 aylık evliyim prezervatifle korunduk. korunmayı bıraktık 2 ay bebek olmadı bende hiç kadın doğuma gtmemmeiştim gdeyim bi genel muayene oluyum dedim. gttim hç bişi beklemezken dr. çikolata kisti olduğunu söledi.çok küçük 1,5 cm gebeliği engelleyecek bişi yok dedi ama bana dert oldu bi kere çünkü daha önce çikolata kist,i olanların gebe kalmasının zor olduğunu öğrenmiştim. ve tamamen çöktüm3a bu ay yani zaten eşimin tayini çıktı 3-4 kere birlikte olabildik hiç ijtimal vermiyordum hamile kalacağıma. hatta korunmuyorum diye 3 aydır dip boyamı bile yaptrmadım bu ay da gttim olmaz diye boyamı bile yaptrdım :) ama Rabbim çok büyük bana da bu mutluluğu yaşattı şükürler olsun.sende olumlu düşün.birde gebeliğin ilk haftalarında kullanılan zararlı ilçaların bile bebğe çok zarar vermediğini duymuştum. sonuçta hamile olduğunu bilmeden ilaç k ullananlarda var.kalbini ferah tutu. dr.un söyledikler,ne dikkat et.bazı ilaçlar hamileleilte de kullanılabiliyor biliyorsun.

duydunmu seni atlamışım cnm benmde bademciklerim acıo bugün. anlattığım gibi okulda nöbetçiydim dün bide tuttum pazara gttim üstüne çok yoruldum. heryerim ağrıo bugün boğazımda acıo...

kızlar birede size sağdan soldan dr.lardan tv programlarından duyduğum bi kaç şeyi söylemek istiyorum. biliosunuz radyasyondan uzak durmamız lazım. tv izlerken yada pc başındayken karnımıza yastık yada kalın bir örtü sermemiz iyiolurmuş. ayrıca çalışan elektrikli aletlere çok yaklaşmayın örneğin çamaşır makinesi en fazla sıkma yaparken radyasyon yayıomuş önünde durmayın. bulaşık makinesi firtöz ütü saç kurutma makinesi vs. içinde geçerli. işinizi mümkün mertebe çabuk bitirin ve uzaklaşın ordan. avm de havalanlarında vs. x-ray larden unutup geçmeyin.

birde folik asit unutmayın ilk 3 ay çok öenmli kanınızı ölçtürün kansızlık probleminiz varsa yada sınıra yakınsa ferrrum verir mutlaka dr.unuz. birde elevit vs. tarzı multi vitaminler var. onları doktor önersede önermesede içilebilir diye biliyorum ben.ama kafanıza göre de eczaneden gidip içmeyin örneğin a vitaminin fazlası bebkde Allah korusun sakatlığa neden oluo diye okumuştum bi yerde. kuzenim eczacı 1.5 yaşında kızı var okadar güzel multivitamin potasyum magnezyum v.s kullandıki( bildiği için tab)i. maşşallah tosuncuk gibi doğdu kızı şimdide öyle. bu söylediklerimi dr.unuza danışın.

olumlu düşünün Allah a şükür ve dua edin. bi yerde okumuştum Allah ü Teala nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. doğru ya da yanlış bilmiyorum ama bana çok güzel geldi bu söz. sürekli karnımın kocaman olduğu günleri ve bebeğimi kucağıma aldığım günleri hayal ediyorum Rabbim hepimize nasip eylesin. hepinize mutlu, kusmuksuz, bulantısız günlerrrr

Bende dün kan testi yaptırdım degerim 1326 3 haftalık dedi doktor. Çok belirti yasadım ben halada devam ediyo bu kadar belirti normalmi

nasıl ya adetine daha bir hafta kala değer 1000in ütünde mi çıktı??
Normalde çok daha düşük çıkar şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…