mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

çok güzel yazmışsın canım bunlar çok önemli.eline sağlık.sende kendine dikkat et boş zamanlarında dinlen.ben de kan hapı progestan ve folik plus içiyorum.suyu başta bol bol içiyodum ama şimdi ilaçları içerken bile zor içiyorum

bugün dr gittik zorda olsa kalp atışlarını duyduk fakat dr sat a göre bebeğin usg görüntülerinin 1 1.5 hafta küçük oldupunu söyledi çok tedirginim dua edin inş:18::26:

benimde canım sat a göre usg görüntüleri 8 gün geride olduğunu, geç döllenme olduğunu korkulacak birşey oladığını söyledi doktor ama çok endişeliyim bende :18:

sat şubat 17 ler nerdesiniz ??? bebekler nasıl siz nasılsınız ?

ben burdayım :) bulantılarım başladı su içmek bile zor ama birşeyler yemeye gayret ediyorum yinede.senin nasıl gıdıyor?ben pzt yada salı gıdıcem doktora inşallah hepimiz duyarız hayırlısıyla kalp atışlarını iyi olduklarını öğrenırız bebişlerin.

benim bulantım yok çok şükür umarım başlamaz..Allah yardımcın olsun canım..bir iki gün kasıklarımda ağrı vardı özellikle yürüdüğümde ve ayakta kaldığımda oluyordu..bugün iiyim çok şükür dinlenmek iyi geldi..ama çalışıyorum bir yandan öğretmenim ve nöbet tutmak beni zorlayacak gibi..

Guzel anneler selamlar baya cogaliyoruz massallah hepimiz sag salim bebeklerimize kavusalim yalniz ara ara yapilan dusuklerle ilgili mesajlar okuyorum ve icim sıkılıyor kafaya takiyorum ve benim gibi olanlarin oldugunu dusunuyorum bunu yasayan insanlarin acisina saygim sonsuz ancak lutfen bu baslik altinda bunlari paylasmayalim...

Peridot hem meslektaş hem de satdaşız:) hamilelikte öğretmenlik ayrıca zormuş. Mide bulantılarım yüzünden okulan soğudum.Üstüne bi d e1 . sınıf İdare ediyoruz artık. Bulantılar için ilaç kullanıyorum daha iyi gibiyim yemek yiyebiliyorum en azından. Ama zarar verir mi diye düşünmeden de edemiyorum...

Canım evet görmüştük. Ama doktorum şüphelenmişti. Biraz geri görünüyor gelişmesi geç döllenme olabilir demişti

hah işte doktorlar bir sorun görünce hemen geç döllenme olabilir diyorlar. ben de yazın kürtaj olmuştum bu yüzden. 10haftalık bebeğim 7 haftalıktı. kalbi durdu, çekip aldılar.

kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .

o tıklım tıklım otobüsler normal insanlara fenalık bastırır ay.

Daha önce hic düsük yapan varmi arkadaslar.. yumurtlama hemen düsükden sonra oluyormu??...

canım benimkini kürtajla temizlediler. ondan sonraki ilk adetim gecikti. sonra düzene girdi. ama yumurtlama oluyor mu bilmiyorum. oluyordur belki

ben de hipotiroid hastasıyım canım. ilaç alıyorum. bugün baktırdım normal çıktı değerler. benim de düşüğüm oldu. doktorum dedi ki iki düşük peşpeşe çok nadir olur. merak etme dedi.rahat ol.

aynı şeyi ben de düşündüm. sağa çekip kusarım heralde. poşetim hazır hep :))

selam kızlar. bugün devlet hastanesine gittim ve özel doktorumun yazdığı 270 TLlik testleri bedava yaptırdım :)) doktora gittiğimde elim ayağım titriyodu ve kusmak üzereydim. adam çok kibardı testleri hemen yazdı, çok ilgilendi. takibini burda yaptırsana dedi. dedim bütün doktorlar sizin kadar kibar değil. kusmalarım ve bulantılarım olduğunu söyledim hemen yatırayım istersen dedi. yok dedim dersim var gitmem lazım. sonra da ultrason yazdı ve randevu aldım. ama girmedim çünkü haftaya çarşamba zaten randevum var. hemen hemen girmek istemedim ultasona.

kızlar ben de dualarınızı bekliyorum kanamam oldu 2 gün hastanede yattım düşük olmaması için yapılacak her türlü müdahaleyi yaptılar. kan uyuşmazlığı da olduğu için uyuşmazlık iğnesi de yapıldı. kendimi çok yormuşum günlük 140 km yol gidip geliyorum işten dolayı.rapor verdiler.benım gibi bu dönemlerde kanama yaşayanlarınız var mı? Allahım inşallah korur bebişlerimizi bize bağışlar...

bende ama bi yaptıgım yemegı bi daha yapamıorum daha cok kuru seyler istiorum suluu yemekler midemi kötü yapıo bnm istahım azaldı 3 gundur bulantılarımda daha cogaldı canım ilk ogrenince 2 ogun yemek yıyen ınsandım sasırdım napıcagımı yemesem basım donuodu zorla yiyodum aldım kiloları valla canım sen yine benden once gidiceksin desene ben 20 nisan yada 22 nisan da gidicem cumartesi esimin işi cok olmazsa gideriz olursa p.tesiye 22 sine kalır :)) 21 nisan da dogum gunum fasulyemle kutlucam allah nasip ederse

hiç yiyememenden daha iyi bence ilaç içmen doktor bulantın olursa ilaç vericem demişti bana da..böyle daha ii hissediyorsan bebişin için daha iyi olucaktır..
ben branşçıyım ing öğrt yim ..hamilelikte öğretmenlik zor gerçekten ders saatim fazla kurslarım var iki okulda çalışıyorum ..

Arkadaslar bugün kalp atışlarını duyduk cok şükür. Rabbimin insan bedenine iki kalp yerleştirmesi ne büyük lütuf ne büyük mucize...Rabbim herkese hayırlısyla yaşatsın saglıklı hayırlı evlatlar nasip olur inş:))

Bende 25 martta kanda ogrendim ilk seferinde 65 cikti, 1 hafta sonra yani 1 nisanda tekrar yaptirdim 1376 cikti.. Esim saglikci hastanedeki kadin dogumcuya gostermis oda evet gebelik var ama henuz goremeyiz cuma yada pazartesi bakalim usg de demis.. Esimde bugun gidelim diye tutturdu.. Bugun gidecegiz yani gormeye ne olur dua edin kizlar.. Ben ilk bebegimi erken dogumda 27.haftamda dogdu ve 3 gun kuvezde yasadiktan sonra kaybettim.. RABBİM cok sukur bi bebek daha gonderdi, ama goremeyecegim diye cok korkuyorum :-( sat a gore bugun 5+3 ama ben gec yumurtladim diye dusunuyorum.. Bakalim hayirlisi.. RABBİM hayirlisiyla hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar gondersin inşALLAH...

evet kızlar bende hamileyim bende test yaptırdım 651 çıktı o kadar mutluyum ki buraya hep ağlıyodum bebişim olmuyo die ama bak oldu size tek tavsiyem doğru yumurtlama zamanı ben öle yaptım veeeeeeeeee olduuuuu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…