duydunmu seni atlamışım cnm benmde bademciklerim acıo bugün. anlattığım gibi okulda nöbetçiydim dün bide tuttum pazara gttim üstüne çok yoruldum. heryerim ağrıo bugün boğazımda acıo...
kızlar birede size sağdan soldan dr.lardan tv programlarından duyduğum bi kaç şeyi söylemek istiyorum. biliosunuz radyasyondan uzak durmamız lazım. tv izlerken yada pc başındayken karnımıza yastık yada kalın bir örtü sermemiz iyiolurmuş. ayrıca çalışan elektrikli aletlere çok yaklaşmayın örneğin çamaşır makinesi en fazla sıkma yaparken radyasyon yayıomuş önünde durmayın. bulaşık makinesi firtöz ütü saç kurutma makinesi vs. içinde geçerli. işinizi mümkün mertebe çabuk bitirin ve uzaklaşın ordan. avm de havalanlarında vs. x-ray larden unutup geçmeyin.
birde folik asit unutmayın ilk 3 ay çok öenmli kanınızı ölçtürün kansızlık probleminiz varsa yada sınıra yakınsa ferrrum verir mutlaka dr.unuz. birde elevit vs. tarzı multi vitaminler var. onları doktor önersede önermesede içilebilir diye biliyorum ben.ama kafanıza göre de eczaneden gidip içmeyin örneğin a vitaminin fazlası bebkde Allah korusun sakatlığa neden oluo diye okumuştum bi yerde. kuzenim eczacı 1.5 yaşında kızı var okadar güzel multivitamin potasyum magnezyum v.s kullandıki( bildiği için tab)i. maşşallah tosuncuk gibi doğdu kızı şimdide öyle.bu söylediklerimi dr.unuza danışın.
olumlu düşünün Allah a şükür ve dua edin. bi yerde okumuştum Allah ü Teala nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. doğru ya da yanlış bilmiyorum ama bana çok güzel geldi bu söz. sürekli karnımın kocaman olduğu günleri ve bebeğimi kucağıma aldığım günleri hayal ediyorum Rabbim hepimize nasip eylesin. hepinize mutlu, kusmuksuz, bulantısız günlerrrr
bugün dr gittik zorda olsa kalp atışlarını duyduk fakat dr sat a göre bebeğin usg görüntülerinin 1 1.5 hafta küçük oldupunu söyledi çok tedirginim dua edin inş:18::26:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? kuzucuklar nasıllar? Allaha emanet olun. :))
sat şubat 17 ler nerdesiniz ??? bebekler nasıl siz nasılsınız ?
ben burdayım :) bulantılarım başladı su içmek bile zor ama birşeyler yemeye gayret ediyorum yinede.senin nasıl gıdıyor?ben pzt yada salı gıdıcem doktora inşallah hepimiz duyarız hayırlısıyla kalp atışlarını iyi olduklarını öğrenırız bebişlerin.
Canım evet görmüştük. Ama doktorum şüphelenmişti. Biraz geri görünüyor gelişmesi geç döllenme olabilir demişti
Allah kolaylık versin hepimize, hamileyken yol gitmek, çalışmak çok zor malesef
kızlar 6 haftalık hamileyken bulantılar başlıyomu ? sabahları işe zor atıyorum kendimi otobüste hele fenalık basıyo kalabalıktan .
Daha önce hic düsük yapan varmi arkadaslar.. yumurtlama hemen düsükden sonra oluyormu??...
ben anladım ki hiç kötü düşünmemek lazım..
sağolsun benim doktorum da hep olumlu konuştu ve hep içimi rahatlattı.
ben de hipotiroid hastasıyım. yani az çalışıyor, ilaç kullanıyorum
"senden çok daha ağır hipotirodi hastalarının bebekleri var sen erken farkettin ve şu anda değerlerin normal
olumsuz hiçbir şey yok, yumurtlamanda sorun yok bir kez hamile de kaldın. düşük her kadının başına gelebilir" dedi.
moral de çok önemli..
stres kaygı hormonları baskılıyor çünkü..
[QUOTE =duygumutlu;29665482]
aayyy cnm sorma 5+ 3 üm bu gün başladı bulantılarım sabah kahvaltı yaptım bişi yoktu okulda 1-2 saat sonra ders anlatrken midem ağzıma geldi bi kaç kez hemn teneffüste çubuk kraker aldım .bi arkadaşım vardı geçen yıl hamileydi adeta midem de bi lağım var derdi anı şeyi yaşıorum midem yemek borun ağzım yanıyor hiç bişeyim tadı yok. ekşi ekşi.. bide dün yoruldum biraz okulda nöbetçiydim ibde geldikten sonra pazara fln gttik yoruldum bugün her yerim ağrıo boğazım acıo.çok fenayımminşallah yolda kusmam e-5 ten gelip gidiyorum arabayı durduracak yer de yok. çok korkuyorum .kusmalar başlarsa okula otobüsle gderim belki ama otobüsle yolculuk 1 saat sürüo sonra 15 dk. yürüme otobüsten sonra.Allah ım bana yardım et. inşallah kusmalar başlamaz
saol canım benimbi sonra ki kontrolümüz 16 nisan. sanırım seninle aynı zamanlara denk geliyo :) çok şükür ki bulantılarım çok yogun değil. bol bol su içmeye çalışıyorum ama yemeğe dikkat ettiğim söylenemez napalım canım amaaaann alalım kiloları. onlar verilir :125: cnaımcım bencede anneyi beklemek en güzeli o da tanık olur hem. çok güzel duygularr .ben bi daha ki sefer kameraya çektircem eşime ultrason görüntülerini, boool bool izlemek içinn
Peridot hem meslektaş hem de satdaşız:) hamilelikte öğretmenlik ayrıca zormuş. Mide bulantılarım yüzünden okulan soğudum.Üstüne bi d e1 . sınıfİdare ediyoruz artık. Bulantılar için ilaç kullanıyorum daha iyi gibiyim yemek yiyebiliyorum en azından. Ama zarar verir mi diye düşünmeden de edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?