mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ilk haftalarda sık çağırması normal değil mi ? ben bir ay aralıklarda nasıl dayanıcam bilmem çok uzun gelır:)

bir arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz ayda bir çağırırdı genelde günnur hanım dedi ama haklısın bende iki haftayı zor ediyorum...

böyle mucizeler beni o kadar mutlu ediyor ki bebek başlı başına bir mucize ama böylesi daha değerli mucize.Allah sağlıklı mutlu bir bebek nasip eder inşallah canım.aramıza hoş geldin iyiki geldin....

Allahseni ve bebeğini korusun arkadaşım hiçbirşey yapma yat dinlen bol bol. allah sağlık versin size.

ne güzel ben de sabırsızlıkla bekliyorum pıtpıtları duymayı. Allah tamamına erdirsin.

cennetteki meleğin için Allah sabır versin canım acını hafifletecek bir melek daha gelmiş sana. Allah onu sana bağışlasın Tebrikler.

tebrikleeeer hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle

günaydın herkeseeee

iyiyim çok şükür. heyecanlıyım, yarın gidicem ya kontrole resmen saatleri sayıyorum..

sizler nasılsınız?

ben de günleri sayıyorum daha 10 gün var bulantılar pek başlamadı daha . sanırım 6. haftada başlıyor.

ben de pazartesi gidicem bakalım kesemiz gözükcek mi? bu bekleme işi çok heyecanlı gerçekten. şimdi bu dört gün geçmek bilmez

Kizlar hamileyim.. adetim 1 gün gecikmisdi dün test yapdim pozitif cikdi... cok mutluyum... haftayada doktora gidicem insallah..
Allah herkese nasip etsiin..

canım çok kuru yememeye gayret et. çünkü bi de kabızlık riskimiz var. ben bol bol kuzu kulağı yiyorum iyi geliyo ekşi ekşi canım doktor erken mi vermiş oldu bana randevuyu acep. gerçi artık alttan muayne yok, ultrasonla bakacak. ay ne güzell, sana en güzel doğum günü hediyesi Rabbimden gelmiş desene seneye bebişin kucağında kutlarsın inşAllahh :118: :118:

canım yarın 6. haftaya girmş bulunuyoruz. 7. haftada da kalp atışını duymak için gidicez. sen yeni mi öğrendin?

cevabı vermişsn yukarıda okudum hayorlı olsun sat kaç

sağol canım,ben geçen hafta öğrendim şimdi 6.haftalık oldu bebişim doktorum 2 yada 3 hafta sonra gel dedi kalp atışı 7.haftada duyuluyomu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…