ilk haftalarda sık çağırması normal değil mi ? ben bir ay aralıklarda nasıl dayanıcam bilmem çok uzun gelır:)
herkese merhaba,
çoooook mutluyum. mucize gerçekleşti :)
erken menepoz teşhisi konulmuştu, eşimin spermlerinde de şekil bozukluğu vardı. maksimim 3 yada 4 yumurtam oluyordu. tüp bebek ile bile mucize dediler. önce aşılama, sonra memorial hastahanesinde çok detayı incelemeler ve ardından ilk tüp bebek tedavimiz olumsuz sonuçlandı. bekleme süresini bitirdik zamanla yarıştığımız için histeroskopi ve ardından ikinci tüp bebek tedavisine başlamayı planladık. histeroskopi den hemen sonra normal olarak hamile kaldım. bende, eşimde, doktorumda inananamadık :) şimdi 7. haftaya gidiyoruz, herşey yolunda... Allahıma binlerce kez şükrediyorum, inşallah hayırlısıyla bizde çocuk sahibi olabileceğiz...
en umutsuz anımızda dünyamıza yeniden ışık doğdu...
darısı isteyen herkese...
Allahseni ve bebeğini korusun arkadaşım hiçbirşey yapma yat dinlen bol bol. allah sağlık versin size.kızlar ben de dualarınızı bekliyorum kanamam oldu 2 gün hastanede yattım düşük olmaması için yapılacak her türlü müdahaleyi yaptılar. kan uyuşmazlığı da olduğu için uyuşmazlık iğnesi de yapıldı. kendimi çok yormuşumgünlük 140 km yol gidip geliyorum işten dolayı.rapor verdiler.benım gibi bu dönemlerde kanama yaşayanlarınız var mı? Allahım inşallah korur bebişlerimizi bize bağışlar...
Arkadaslar bugün kalp atışlarını duyduk cok şükür. Rabbimin insan bedenine iki kalp yerleştirmesi ne büyük lütuf ne büyük mucize...Rabbim herkese hayırlısyla yaşatsın saglıklı hayırlı evlatlar nasip olur inş:))
Bende 25 martta kanda ogrendim ilk seferinde 65 cikti, 1 hafta sonra yani 1 nisanda tekrar yaptirdim 1376 cikti.. Esim saglikci hastanedeki kadin dogumcuya gostermis oda evet gebelik var ama henuz goremeyiz cuma yada pazartesi bakalim usg de demis.. Esimde bugun gidelim diye tutturdu.. Bugun gidecegiz yani gormeye ne olur dua edin kizlar.. Ben ilk bebegimi erken dogumda 27.haftamda dogdu ve 3 gun kuvezde yasadiktan sonra kaybettim.. RABBİM cok sukur bi bebek daha gonderdi, ama goremeyecegim diye cok korkuyorum :-( sat a gore bugun 5+3 ama ben gec yumurtladim diye dusunuyorum.. Bakalim hayirlisi.. RABBİM hayirlisiyla hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar gondersin inşALLAH...
evet kızlar bende hamileyim bende test yaptırdım 651 çıktı o kadar mutluyum ki buraya hep ağlıyodum bebişim olmuyo die ama bak oldu size tek tavsiyem doğru yumurtlama zamanı ben öle yaptım veeeeeeeeee olduuuuu :))))
ben de günleri sayıyorum daha 10 gün var bulantılar pek başlamadı daha . sanırım 6. haftada başlıyor.
ayyy ne güzel gidiyosun benim daha çok var ya bu kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyo acaba ?
duyulması daha sonra sanırım ama 6. haftanın içinde görülebiliyor.
gerçi bu ultrasound makinalarıyla da alakalı olabilir çok iyi bilmiyorum.
senin bebişin ne kadarlık canım
bende ama bi yaptıgım yemegı bi daha yapamıorum daha cok kuru seyler istiorum suluu yemekler midemi kötü yapıobnm istahım azaldı 3 gundur bulantılarımda daha cogaldı canım ilk ogrenince 2 ogun yemek yıyen ınsandım sasırdım napıcagımı yemesem basım donuodu zorla yiyodum aldım kiloları valla canım sen yine benden once gidiceksin desene ben 20 nisan yada 22 nisan da gidicem cumartesi esimin işi cok olmazsa gideriz olursa p.tesiye 22 sine kalır :)) 21 nisan da dogum gunum fasulyemle kutlucam allah nasip ederse
canım yarın 6. haftaya girmş bulunuyoruz. 7. haftada da kalp atışını duymak için gidicez. sen yeni mi öğrendin?
cevabı vermişsn yukarıda okudum hayorlı olsun sat kaç
Kizlar hamileyim.. adetim 1 gün gecikmisdi dün test yapdim pozitif cikdi... cok mutluyum... haftayada doktora gidicem insallah..
Allah herkese nasip etsiin..
Kizlar hamileyim.. adetim 1 gün gecikmisdi dün test yapdim pozitif cikdi... cok mutluyum... haftayada doktora gidicem insallah..
Allah herkese nasip etsiin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?