mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
keseyi hareketsiz görmekle kalp atışını görmek farklı..
kalp beyaz bir ışık şeklinde ileri geri hızlı hızlı hareket ediyor ve bunu görüyorsunuz net bir biçimde ama sesi duyulmuyor.
benim kastettiğim buydu

Kizlar hamileyim.. adetim 1 gün gecikmisdi dün test yapdim pozitif cikdi... cok mutluyum... haftayada doktora gidicem insallah..
Allah herkese nasip etsiin..

çok sevindim demekki gerçekten hissetmişsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebişini kendine dikkat et bol bol dinlen

Evet canım aynen öyle oluyor.Biz geçen hafta gittik kontrole
keseyi ve içindeki hareket eden o minik ışığı gördük.
2 hafta sonrada kontrole gideceğiz.İnşallah sesini de duyabileceğiz.

Bu arada direk dalmış gibi oldum ama günaydın herkese.
Epey artmış Martta hamile kalanların sayısı.
Ben burayı en son 40'lı sayfalarda bırakmıştım.

ben sadece boş karartı gördüm kese dedi doktor. 10 gun sonra falan gittiğimde görürüm inşallah o ışığı. ve kalbini de duyarım

günaydın :)
ee 8 haftalık olmuş duyacaksınız inşallah..

ben sadece boş karartı gördüm kese dedi doktor. 10 gun sonra falan gittiğimde görürüm inşallah o ışığı. ve kalbini de duyarım

Ben de ilk gittiğimde birşey göremedi doktor 1 hafta sonra gel demişti.
2.gidişimde görmüştüm.
İnşallah görürsün ve sesini duyarsın canım.
İnan harika bir duygu bir mucizeyle karşılaşıyorsun resmen.

ben kesenin oluştuğunu duyunca ve görünce hemen gözyaşlarım aktı. kalbinin sesini duysam ucucam havalara sağol arkadaşım Allahım herkese yaşatsın bu duyguları

kızlar merhaba;
bende 24 martta ögrendim ama hala şoktayım inanamıyorum keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya gidicem.7.haftaya girmiş olucam şuan 5 haftayı geçiyor.ilk baştan beri okuyorum yazsam mı yazmasam mı diye.geçen sene bende mol gebelik geçirsim kalbi durdugu için alındı o yüzden yine korkular var.ve geçen hafta gittiğimde içerde kanaman olmuş dedi ilaç verdi.bende agrı var ama bulantı falan başlamadı.inşallah herkezin yüzü giler
ve kızlar çok hızlı yazıyorsunuz maşallah size.

Allah tamamına erdirsin, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..

ayy canım çok doğru yazmışsın bende sürekli kafamda kötü düşüncelerle dolaşıyorum, yazılanları okudukça çok üzülüyorum azcık sancı girse hemen aklıma kötü şeyler geliyor, uzun süre canım yanmasa bu seferde kalbi durmuş olabilir mi diye düşünüyorum bu seferde

evet ya. o trafiğe giriyorum uykulu uykulu, sınıfa bi gidiyorum leş gibikokuyo. hemen açtırıyom camları

sorma canım o sınıflar beni de mahvediyor, bende sürekli cam açtırıyorum ama yine de çekilmiyor okuldaki şu son 3 ayı da sağ salim geçirip bitirsek hayırlısıyla..

öncelikle yeni gelen hamişleri tebrik ediyorum
hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
allahım her türlü hastalıklardan dertlerden tasalardan nazarlardan korusun....... (aminnn)

esthercim bende de var hipotiroidi, dün hatta onun için dr.umdaydım, daha önce de düşüğüm olduğu için tedirgindim ama dediğin gibi olumlu konuştu
buarada hangi devlet hastanesi canım, istanbuldamıydın sen?

Kizlar hamileyim.. adetim 1 gün gecikmisdi dün test yapdim pozitif cikdi... cok mutluyum... haftayada doktora gidicem insallah..
Allah herkese nasip etsiin..

canımm çok sevindim, dün sohbetimiz yarım kaldı
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin
bundan sonra hiç olumsuz düşünmek yok!
kendine dikkat et, ben de çarşamba gitcem dr.a
inşallah güzel haberlerle döneriz...

inşallah canım 15 gundur oksuruk vardı gitmek bilmedi artık bogazımdan kan gelio cok degisik bi oksurk 3-4 dk suruo nefes alamıorum mahvoluyorum ( bugun doktora gittim en zararsız size buhar verebilirm dedi birde bitkisel bi surup hamilelere oneriorum dedi
yaa aklım karıstı az once buhar yaptım ama cıhazın içine bi sıvı koyuosun ama zararlımı bilmiorum kullanma talimatında hamilelikte ve emzirmede zararlı oldguna dair kanıt yoktur yazıyor yinede doktorunuza danısın v.s. yazıyor acaba zararlı mı ne dersinizz bilgisi olan varmı ????

bende hamile olduğumu 27 şubatta öğrendim normalde 28 şubatta adet olmam gerekiyordu pazartesi değerim 119 du 9unda keseyi görmek için randevum var ama ben felaket nezle olmuşum korkuyorum bebeğe birşey olur diye mecburen antibiyotikyazdı çünkü bünyem çok zayıf düştü

merhaba kızlarr

yeni hamile oldugunu ogrenenleri tbrk ederim Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…