sağol canım,ben geçen hafta öğrendim şimdi 6.haftalık oldu bebişim doktorum 2 yada 3 hafta sonra gel dedi kalp atışı 7.haftada duyuluyomu acaba?
hayırlı sabahlar kızlar....
Kizlar hamileyim.. adetim 1 gün gecikmisdi dün test yapdim pozitif cikdi... cok mutluyum... haftayada doktora gidicem insallah..
Allah herkese nasip etsiin..
keseyi hareketsiz görmekle kalp atışını görmek farklı..
kalp beyaz bir ışık şeklinde ileri geri hızlı hızlı hareket ediyor ve bunu görüyorsunuz net bir biçimde ama sesi duyulmuyor.
benim kastettiğim buydu
Evet canım aynen öyle oluyor.Biz geçen hafta gittik kontrole
keseyi ve içindeki hareket eden o minik ışığı gördük.
2 hafta sonrada kontrole gideceğiz.İnşallah sesini de duyabileceğiz.
Bu arada direk dalmış gibi oldum ama günaydın herkese.
Epey artmış Martta hamile kalanların sayısı.
Ben burayı en son 40'lı sayfalarda bırakmıştım.
Evet canım aynen öyle oluyor.Biz geçen hafta gittik kontrole
keseyi ve içindeki hareket eden o minik ışığı gördük.
2 hafta sonrada kontrole gideceğiz.İnşallah sesini de duyabileceğiz.
Bu arada direk dalmış gibi oldum ama günaydın herkese.
Epey artmış Martta hamile kalanların sayısı.
Ben burayı en son 40'lı sayfalarda bırakmıştım.
ben sadece boş karartı gördüm kese dedi doktor. 10 gun sonra falan gittiğimde görürüm inşallah o ışığı. ve kalbini de duyarım
Ben de ilk gittiğimde birşey göremedi doktor 1 hafta sonra gel demişti.
2.gidişimde görmüştüm.
İnşallah görürsün ve sesini duyarsın canım.
İnan harika bir duygu bir mucizeyle karşılaşıyorsun resmen.
günaydın :)
ee 8 haftalık olmuş duyacaksınız inşallah..
Canım aslında 7+2 ama sitenin takvim direk 8 hafta gösteriyor.
Ama muhtemelen duyacağız inşallah.
kızlar merhaba;
bende 24 martta ögrendim ama hala şoktayım inanamıyorum keseyi gördük ama kalp atışı için haftaya gidicem.7.haftaya girmiş olucam şuan 5 haftayı geçiyor.ilk baştan beri okuyorum yazsam mı yazmasam mı diye.geçen sene bende mol gebelik geçirsim kalbi durdugu için alındı o yüzden yine korkular var.ve geçen hafta gittiğimde içerde kanaman olmuş dedi ilaç verdi.bende agrı var ama bulantı falan başlamadı.inşallah herkezin yüzü giler
ve kızlar çok hızlı yazıyorsunuz maşallah size.
Guzel anneler selamlar baya cogaliyoruz massallah hepimiz sag salim bebeklerimize kavusalim yalniz ara ara yapilan dusuklerle ilgili mesajlar okuyorum ve icim sıkılıyor kafaya takiyorum ve benim gibi olanlarin oldugunu dusunuyorum bunu yasayan insanlarin acisina saygim sonsuz ancak lutfen bu baslik altinda bunlari paylasmayalim...
evet ya. o trafiğe giriyorum uykulu uykulu, sınıfa bi gidiyorum leş gibikokuyo. hemen açtırıyom camları
ben de hipotiroid hastasıyım canım. ilaç alıyorum. bugün baktırdım normal çıktı değerler. benim de düşüğüm oldu. doktorum dedi ki iki düşük peşpeşe çok nadir olur. merak etme dedi.rahat ol.
selam kızlar. bugün devlet hastanesine gittim ve özel doktorumun yazdığı 270 TLlik testleri bedava yaptırdım :)) doktora gittiğimde elim ayağım titriyodu ve kusmak üzereydim. adam çok kibardı testleri hemen yazdı, çok ilgilendi. takibini burda yaptırsana dedi. dedim bütün doktorlar sizin kadar kibar değil. kusmalarım ve bulantılarım olduğunu söyledim hemen yatırayım istersen dedi. yok dedim dersim var gitmem lazım. sonra da ultrason yazdı ve randevu aldım. ama girmedim çünkü haftaya çarşamba zaten randevum var. hemen hemen girmek istemedim ultasona.
Kizlar hamileyim.. adetim 1 gün gecikmisdi dün test yapdim pozitif cikdi... cok mutluyum... haftayada doktora gidicem insallah..
Allah herkese nasip etsiin..
canım çok kuru yememeye gayret et. çünkü bi de kabızlık riskimiz var. ben bol bol kuzu kulağı yiyorum iyi geliyo ekşi ekşicanım doktor erken mi vermiş oldu bana randevuyu acep. gerçi artık alttan muayne yok, ultrasonla bakacak. ay ne güzell, sana en güzel doğum günü hediyesi Rabbimden gelmiş desene seneye bebişin kucağında kutlarsın inşAllahh :118: :118:
çok sevindim demekki gerçekten hissetmişsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebişini kendine dikkat et bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?