mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
8 haftalık hamileyim.İkinci hamileliliğim.Ultrasyona 5 yaşındaki oğlumla gitdik.Doktor embriyoyu gösterince oğlum, "Benim kardeşim balık gibi mi olacak"dedi.Doktorla gülüştük biraz.
Çok şükür doktor bebeğin kalbinin attığını söyledi.hemde gümbür gümbür diye belirtti.Darısı bekleyenlere inşallah.
Doktorun yanında ayrılırken oğlum hiç durur mu.
Oğlumoktor teyze annemin karnını kestiğini görürsem çok üzülürüm ama.
Doktor :Karnının kesildiğini sadece ben görücem,sen hiç görmüyeceksin

Ayrıca babasından duymuş olmalı ki koğlumu kucağına alınca "Anne beni kucağına alma kardeşim düşer yoksa"diyor.Yani istesemde oğlumu kaldırıp kucağıma alamıyorum.Halbu ki oğlum kucağımda olmayı çok severdi.

Son düzenleme:

insallah canim.. ben doktorumu aradim 3 hafta sonra gidicem ben.. dedi daha bebegi ultrosonda görülmüyormus o yüzden 3 hafta sonra gidicem... 5 haftalik hamileymisiimm...

kızlar sizce buharın hamilelige zararı varmıdır doktor bana cok oksurdugum ıcın buhar verdi içine bi sıvı dokuluo hamilelerde ve emzirenlerde zararlı oldguna dair bi kanıt yoktur yazıo yinede doktora danısın falan yazıyor kafam karıstı ne dersiniz zararı varmıdır ???

BENDE HAMİLEYİMMMMM :)))))
bu sabah kan testi yaptırdım sonuc pozitif haftaya kendi doktoruma gidicem ins
darısı tup bebiş isteyenlere insallah

:) yeni bebiş haberleri okudum :) maaşallahhhh hepinize kızlar :) özellikle 5 yaşında oğlu ile dr. giden kardeşim :) çok duygulandırdın beni :) yavrum benim annesinin karnının kesilmesine mi üzülmüş o :) lütfen benim yerime de kucakla kuzunu öp :) benim oğlumda mayısta 3 yaşına girecek inş. karnımı seviyor bebek bebek diye yavrum :)

canım ya onun nasıl bir ilaç olduğunu biliyorum eğer prospektüsünde öyle birşey yazoyorsa korkma telaş yapma boşu boşuna. zaten ilk 3 ay kullanılan ilaçlar çok da bebk üzerinde etkili dğilmiş. hangi gruba ait olduğu yazıyormu pprospektüsünde A-B grubu ilaçlar tehlikesizmiş

kızlar bide kalp atışını duysam içim rahatlayacak.hala bir belirti yok.5 hafta biticek ara ara karın agrısı oluyor.
bide 1 aydır ishalim vardı vitaminler yaptı herhalde bende 4 gündür içmiyorum inşallah bi zararı yoktur.
bulantılar 6.hafta da mı başlıyor.ayy bu aşamalar varyya insan bekle bekle ölüyor keseye giricek mi kalbi atacak mı bebek olucak mı.....

aynı durumdayız benımde karın ağrıları var ama bugun çok çok azaldı . hatta yok gibi. bol su iç. inşallah sağlıkla kavusuruz bebeklerimize

yok cnm görmedim a-b yazısı falan bende pek zaarar olucagını sanmıorum ama işte evham yapcaz yaa :)))

kızlar ya bende hiç hamilelik belirtisi yok. bi hafta öncesine kadar bel ve kasık ağrılarım vardı onlar da geçti. ne bulantı, ne ağrı ne göğüs ağrısı ne şişme hassasiyet hiç bişey yok. böyle olan var mı aranızda?

ya bu sayfa bende bağımlılık yaptı her gün bakıyorum kaç sayfa olmuş kim ne yapıyor

bebeğim kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor biz daha duymadık bilen var mı?

sağol canım,ben geçen hafta öğrendim şimdi 6.haftalık oldu bebişim doktorum 2 yada 3 hafta sonra gel dedi kalp atışı 7.haftada duyuluyomu acaba?

canım benımkını 6+3te doktor duydu fakat ben alamadım heyecandan :) 7.haftada duyuluyor dünyanın en güzel tarifsiz sesi...

selam kızlar bende martta tüp bebek yaptırdım ve allahıma binlerce şükür olsun hamile oldugumu ogrendim...inş hayırlısıyla saglıklı kucagımıza alırız yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…