öncelikle yeni gelen hamişleri tebrik ediyorum
hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
allahım her türlü hastalıklardan dertlerden tasalardan nazarlardan korusun....... (aminnn)
esthercim bende de var hipotiroidi, dün hatta onun için dr.umdaydım, daha önce de düşüğüm olduğu için tedirgindim ama dediğin gibi olumlu konuştu
buarada hangi devlet hastanesi canım, istanbuldamıydın sen?
canımm çok sevindim, dün sohbetimiz yarım kaldı
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin
bundan sonra hiç olumsuz düşünmek yok!
kendine dikkat et, ben de çarşamba gitcem dr.a
inşallah güzel haberlerle döneriz...
BENDE HAMİLEYİMMMMM :)))))
bu sabah kan testi yaptırdım sonuc pozitif haftaya kendi doktoruma gidicem ins
darısı tup bebiş isteyenlere insallah
kızlar sizce buharın hamilelige zararı varmıdır doktor bana cok oksurdugum ıcın buhar verdi içine bi sıvı dokuluo hamilelerde ve emzirenlerde zararlı oldguna dair bi kanıt yoktur yazıo yinede doktora danısın falan yazıyor kafam karıstı ne dersiniz zararı varmıdır ???
kızlar bide kalp atışını duysam içim rahatlayacak.hala bir belirti yok.5 hafta biticek ara ara karın agrısı oluyor.
bide 1 aydır ishalim vardı vitaminler yaptı herhalde bende 4 gündür içmiyorum inşallah bi zararı yoktur.
bulantılar 6.hafta da mı başlıyor.ayy bu aşamalar varyya insan bekle bekle ölüyor keseye giricek mi kalbi atacak mı bebek olucak mı.....
canım ya onun nasıl bir ilaç olduğunu biliyorum eğer prospektüsünde öyle birşey yazoyorsa korkma telaş yapma boşu boşuna. zaten ilk 3 ay kullanılan ilaçlar çok da bebk üzerinde etkili dğilmiş. hangi gruba ait olduğu yazıyormu pprospektüsünde A-B grubu ilaçlar tehlikesizmiş
hayırlı olssuuun Allah kucağına da almayı nasip etsin bebişini.
bebeğim kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor biz daha duymadık bilen var mı?
sağol canım,ben geçen hafta öğrendim şimdi 6.haftalık oldu bebişim doktorum 2 yada 3 hafta sonra gel dedi kalp atışı 7.haftada duyuluyomu acaba?
canım sen hamile değilmiydin zaten???
canım 6. 7. hafta diyorlar. ben şuan 6+2yim pazartesi gidicez bakalım duyacakmıyız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?