mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
gebeliklerimiz inşallah güzel bir şekilde devam ediyordur..

iki günlük geçmişi okudum da meslektaşlarımı gördüm..bende fen bil.öğretmeniyim.bu gün nöbetçiydim ve çok yoruldum geldim eve saatlerce uyudum:) bide iki otobüs değiştiriyorum bazen yer olmuyor.alnında hamile yazmıyor kimse yer vermiyor:):)

valla kollarımla asılınca korkuyorum.
okulda da unutup koşturuyorum sınıflarda sonra kasıklarım ağrıyor hatırlayıp duruyorum ama napcam ki o sınıfa girdikten sonra 9 ay oturamıcama göre bi yolunu bulucam artık:)

ha birde doğum izinleriyle ilgiili bu haftalarda bakanlar kurulunda görüşmeler yapılacak güzel haberi ilk duyan duyursun burdan:) bebeişlerimizle bir kaç ay daha kalalım :)

canım aynen ya bendede hiç bir belirti yok.şüphelnemeye başladım.arada kasık agrısı oluyor o kadar.
ne uyku hali ne şişkinlik ne gögüslerde büyüme bulantı hiç yok.
son adet tarihine göre 5+4 günlük senin kaç günük.normalde bizim uyuklamamız lazım ama yokkkk

kızlar ben bişey duydum ne kadar dogru bilmem ama islama göre çoçuk yapmak için ikindi ve akşam arası yapılmazmış ve belli günlerde çoçuk yapmak iyi değilmiş.çarşamba-cumartesi ve pazar yapılmazmış.duyan var mı böyle birşeyi kafama takıldı da

canım benim de 2-3 gündür asık ağrım da yok. kendimi dinlediğim zaman çok hafif batma gibi hissediorum ama ben mi uyduruyorum psikolojik olarak yoksa gerçekten oluo mu anlamıorum bile. ben sata göre hesap yapamıorum canım benim geç döllenme. satım 28 ocak. ama bebeğimi öğreneli yani kanda çıkalı 9 gün oldu. pazartesi gidicem bakalım doktor ne kadarlık olduğunu söyler inş..

serapcım senin daha yeni diye okumuştum dogrumu

canım işte dediğim gibi geç döllenme olmuş. 13 martta kanda negatifti ama 26 martta pozitifi gördük,değerim 17ydi. dört gün sonra da 147 oldu çok şükür. ptesi çağırdı doktor tekrar ben de heyecanla bekliyorum işte

ilk gebelik mi.demek erken döllense 2.5 aylık olucaktın inşallah iyi haberler alırsın.valla hep endişelerle dolu.çalışıyomusun .bu arada kaç yaşındasın.

ilk gebelik mi.demek erken döllense 2.5 aylık olucaktın inşallah iyi haberler alırsın.valla hep endişelerle dolu.çalışıyomusun .bu arada kaç yaşındasın.

malesef ilkinin kalbi atmadı ve 8 haftalıkken kürtaj oldum allah sağlık versin de geç olsun faketmez. çalışıorum evet ve yaşım 29 senin?

canım benimde geçen sene kalbi durdugu için kürtaj oldum ama patoloji sonucum mol gebelik çıktı ve 1 sene gebelik yasaktı o bir sene neler neler çektim her hafta kan verdim.beta hcg takibi yapıldı normalde haziranda sürem doluyodu ama martta hamile kaldım.inşallah bu bebegim saglıklı olur ,inşallah seninde .canım 84 dogumluyum ama aralıgın sonu oldugu için 28 diyorum.
ayyy çok korkuyorum ablamda yeni evlendi 3 aylık hamile ve 5 haftadan sonra tüm belirtileri yaşadı.şuan sadece ailem biliyo kimseye söylemek istemedi.yine aksi bişey olursa diye ya kalbi atmazsa diye inan çok endişeliyim.bide belirti yok ya ne olcak bilmiyorum sen şimdi kaç haflaık hamilesindir.pzts inşallah keseye girmiştir.

kızlar serap ve istanbullu

bende ilk baş ağrı şişkinlik vardı onlar geçince korktum aceba bişey mi oldu diye o şişkinlik ağrı sanki kalp atıı yaşama belirtisi gibi:) bulantım olmuyor diyordum başladı 5. hafta bitiminde. geçenlerde çok fena bulantım oldu sabahtan akşama kadar istifra ettim gecede 2 kaşık yoğurdu 4-5 kere çıkardım.şimdi hafifledi bu sefferde hafifledi diye korkuyorum:)

İnsan oğlu garip işte. bence olumsuz düşünme bazan hissedip bazan hissetmicez heralde.Allahu teala hepimize sağlıklı şekilde kucağa almamızı nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar. bende martta öğrendim hamile olduğumu şimdi 7+3 haftalık hamileyim.. bundan önce bi düşük yaşamıştım korkuyorum biraz.. bu sefer herşey yolunda gider umarım...

çok çok geçmiş olsun canım. allahım bidaha o acıları yaşatmasın inşallah ikimize de. ben de 84lüyüm haziran. umarım bebeklerimiz sağlıklı doğarlar.
ben kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama tahminen 5 haftalığızdır diye tahmin ediyorum. daha küçük olamaz çünkü o arada tekrar adet görmem gerekirdi diye düşünüorum. sanırım keseyi görebilirsek doktor onun ölçüsüne göre bişeyler söyler, belki bebeğimi bile görürüm ptesi inşallah.. sen ne zmn gidiosun kontrole? kese görüldü mü?

amin canım amin. allah yardımcımız olsun, bebeklerimize sağlık versin inşallah. aslında belirtim yok diye yakınmıyorum ama ilkini kaybettiğim için buna da bişey olursa diye çok korkuyorum ve endişeleniyorum elimde değil. o sağlıklı olsun da ben tüm belirtileri yaşamaya da razıyım. sanırım ptesiye kadar böyle diken üstünde olacağım

canım o şöyle

Hazret-i Alî “radıyallahü teâlâ anh” rivâyet eder. Resûlullah
“sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem” buyurdular ki:

Yâ Alî, ayın evvelinde, ortasında
ve sonunda ehline yakın olma ki, o hanımda ve o evlâdda cüz-
zam ve dîvânelik [delilik] ve pislik olmasından korkulur. Yâ
Alî! Ehline asr [ikindi] nemâzından sonra yakın olma. Eğer Alahü tebâreke ve teâlâ bir evlâd nasîb ederse ahvel [şaşı] olur ve
şeytân şaşı evlâda sevinir.Yâ Alî! Ehlinle bayram geceleri buluşma! Eğer çocuk olur ise altı parmağı veyâ dört parmağı olur.Yâ Alî! Şa’bânın ortasında, Berât gecesi ehline yakın olma, eğer aranızda bir çocuk olursa, derisinde, tüylerinde ve yüzünde kötü nişânlar olur.
Yâ Alî! Sefere çıkacağın gece ehline yakın olma ki, eğer bir ço-
cuk olursa, malını harâm yerlere harc edici olur. Sonra meâl-i
şerîfi
(Malını saçıp dağıtanlar, şeytânın kardeşleridir)
âyet-i kerîmesini okudular. [İsrâ sûresi 27.ci âyet-i kerîmesi.] (Menakıb-ı çihar yari güzin kitabından alıntıdır)

burada kameri aydan bahsediyor uzun olduğu için bir kısmını seçerek naklettim. çarşamba pazar cumartesi için hiç bişey yazmıyor. ama diğer günler için çok güzel şeyler yazıyor.ayrıca bu günleri gecesinden düşüneceğiz bugün perşembe ama aslında cuma gecesidir bugün. bunları unutmayalım.

canım işte elden bişey gelmiyor.zaten pimpiriklii bir yapım var.geöen sene de bir kayıp olunca allahım diyorum bunu baguışla bize
inşallah dediğin gibi saglıklı bir şekilde hakkımızda hayırlısını temenni ediyorum heralde kalp atışına kadar meraktan öülücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…