kızlar ya bende hiç hamilelik belirtisi yok. bi hafta öncesine kadar bel ve kasık ağrılarım vardı onlar da geçti. ne bulantı, ne ağrı ne göğüs ağrısı ne şişme hassasiyet hiç bişey yok. böyle olan var mı aranızda?
canım aynen ya bendede hiç bir belirti yok.şüphelnemeye başladım.arada kasık agrısı oluyor o kadar.
ne uyku hali ne şişkinlik ne gögüslerde büyüme bulantı hiç yok.
son adet tarihine göre 5+4 günlük senin kaç günük.normalde bizim uyuklamamız lazım ama yokkkk
serapcım senin daha yeni diye okumuştum dogrumu
canım yanlış yazdın galiba en son adetin 28 şubat olmasın.sen 28 ocak yazdın da
nasıl ya en son adetin 28 ocak mı anlamadım
ilk gebelik mi.demek erken döllense 2.5 aylık olucaktın inşallah iyi haberler alırsın.valla hep endişelerle dolu.çalışıyomusun .bu arada kaç yaşındasın.
canım benimde geçen sene kalbi durdugu için kürtaj oldum ama patoloji sonucum mol gebelik çıktı ve 1 sene gebelik yasaktı o bir sene neler neler çektim her hafta kan verdim.beta hcg takibi yapıldı normalde haziranda sürem doluyodu ama martta hamile kaldım.inşallah bu bebegim saglıklı olur ,inşallah seninde .canım 84 dogumluyum ama aralıgın sonu oldugu için 28 diyorum.
ayyy çok korkuyorum ablamda yeni evlendi 3 aylık hamile ve 5 haftadan sonra tüm belirtileri yaşadı.şuan sadece ailem biliyo kimseye söylemek istemedi.yine aksi bişey olursa diye ya kalbi atmazsa diye inan çok endişeliyim.bide belirti yok ya ne olcak bilmiyorum sen şimdi kaç haflaık hamilesindir.pzts inşallah keseye girmiştir.
kızlar serap ve istanbullu
bende ilk baş ağrı şişkinlik vardı onlar geçince korktum aceba bişey mi oldu diye o şişkinlik ağrı sanki kalp atıı yaşama belirtisi gibi:) bulantım olmuyor diyordum başladı 5. hafta bitiminde. geçenlerde çok fena bulantım oldu sabahtan akşama kadar istifra ettim gecede 2 kaşık yoğurdu 4-5 kere çıkardım.şimdi hafifledi bu sefferde hafifledi diye korkuyorum:)
İnsan oğlu garip işte. bence olumsuz düşünme bazan hissedip bazan hissetmicez heralde.Allahu teala hepimize sağlıklı şekilde kucağa almamızı nasip etsin inşallah.
kızlar ben bişey duydum ne kadar dogru bilmem ama islama göre çoçuk yapmak için ikindi ve akşam arası yapılmazmış ve belli günlerde çoçuk yapmak iyi değilmiş.çarşamba-cumartesi ve pazar yapılmazmış.duyan var mı böyle birşeyi kafama takıldı da
kızlar serap ve istanbullu
bende ilk baş ağrı şişkinlik vardı onlar geçince korktum aceba bişey mi oldu diye o şişkinlik ağrı sanki kalp atıı yaşama belirtisi gibi:) bulantım olmuyor diyordum başladı 5. hafta bitiminde. geçenlerde çok fena bulantım oldu sabahtan akşama kadar istifra ettim gecede 2 kaşık yoğurdu 4-5 kere çıkardım.şimdi hafifledi bu sefferde hafifledi diye korkuyorum:)
İnsan oğlu garip işte. bence olumsuz düşünme bazan hissedip bazan hissetmicez heralde.Allahu teala hepimize sağlıklı şekilde kucağa almamızı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?