mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım geçen hafta keseyi gördük 5 hafta olmuştu.şimdide 5+4 bakalım oda son adet tarihine göre bana göre samki 4 haftalık gibi geliyor.çünkü adettendet hemen sonra olmadı 1 hafta sonra olmuştu ve döllenmesi falan tabi doktorlar bilemiyoki adet tarihini baz alıyorlar.haftaya da kalp atışı için giidcez inşallah hüsrana ugramma çok heyecanlıyım.

aynen canım bende okulda dikkat etmeye çalışıyorum ama bir bakmışım merdivenlerden koşturuyorum sınıfa :) sonradan aklıma geliyor yavaşlıyorum ama inşallah bir şey olmaz bebişlerimizi Allah korur :)
doğum izni konusunda da her gün dua ediyorum tatlım inşallah kabul edilir diye, hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz edelim lütfen

canım bilgilerin için çok sagol.çogu insan bunları biliyormudur.yani bilmeden yapıldıysa bişey olur mu.

inşallah olmaz Allahu tealanın izni ile biz aslında daha bebek düşünmediğimiz halde dikkat ediyorduk. tabi kameri ayın kaçı olduğunu insan aklında tutamıyor bi kere ayın sonuna denk geldi ama inşallah o zaman olmamıştır bebek inşallah dikkat edilen zamanda olmuştur:)

zaten bazı durumlar için kesin denmiyor öyle olması umulur deniyor.inşallah allahu teala sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı bütün ahlaklı temiz gönüllü bebekler nasip eder bizlere.aminnn

aynen canım ya nöbetçilikte çok zorlanıyorum. Allah tan bahçe nöbetçisiym.temiz hava alıyorum ama saolsun idaremiz saolsun her konuda çok iyi oldukları halde nöbetimiz hep dersimizin en çok olduğu günler e konmuşçok yoruluyorum.bi de erkek hocaların dikkatini de çekmeye başladı biri yazık bi teneffüs benm yerime tuttu. sölemedim hamile olduğumu tabi hastayım dedim :)
aynen ya sınıf kokuları çok fena Allah tan yaz gelio da camları açıp havalı havalı ders işleyebiliriz bide kışın olsaydı napardık :)

geçmiş olsun cnm istirahat et. benm yolumda senin kadar olmasada uzak günlük 50 km gidip geliyorum istanbul trafiği çok fena bide saolsunlar gidip geldiğim yolda eylülden beri çalışma var bitmdi gtti nasıl tıkanıyor trafik off...

cnm hayrlı olsun öncelikle bebeğin ama sanki yanlış hesaplamışsın gibime geldi şubatta öğrednidğinde zaten 4 haftalık olmuştu şimdi martta geçti nisandayız. senin bebek 89 haftadan fazla ...?

cnm bayram kandil günleri yola çıkılacağı günleri biliodumda ikindi sonrasını ilk defa duydum.Rabbime emanet kötü düşünmeyeleim....

cnm bayram kandil günleri yola çıkılacağı günleri biliodumda ikindi sonrasını ilk defa duydum.Rabbime emanet kötü düşünmeyeleim....

evet canım daha ayrıntılarıda var ben hepsini yazmadım uzun olup okumazlar diye.sen dediğim yerden oku 1-2 sayfa zaten önemli bilgiler.

ayrıca doğumun neden zor olduğuda yazıyor gebe kalmanın yani. gelin zifaftan sonra sirke yoğurt falan yemeyecek ama bilmeyince yeniyor bunlar gebeliğe mani.

kızlaaaaaaaaaaaaar

ben çok hastayım mide bulantılarım dayanılmayacak kadar değil sabah saatlerinde yoğun oluo sonra hafiflioda.... bademciklerim çok kötü şişmişler ve kıpkırmızlar ıhlamur içiyorum tarçınlı limonlu meyve yiorum bide tuzlu limonlu suyla gargara yap dediler onu yapcam. başka bilmediğim ot çöp de yemek istemiyorum Allah korusun bişi olur diye..
ama her tarafım ağrıo hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum...annem masaj yaptı saolsun ama keşke hiç bitmese o masaj tırnak uçlarıma kadar ağrıyo her yerim...

hasta olnalar vardı siz neler yaptınız?

canım çok geçmiş olsun ya. için rahat olsun tatlım buğuseptil hamileliğin her ayında kullanılabiliyor diye biliyorum. şurubunda bir zararı olacağını sanmıyorum. sonuçta hastalığının devam etmesi daha kötü olur. bol bol ıhlamur iç canım ve dinlen. geçmesini beklemekten başka çare yok ne yazık ki

çok geçmiş olsun canım ya işin zor inşallah en yakın zamanda düzelirsin.benim midem bulanıyo bütün gün halsizim bi grip hali var gibi.tuzlu iyi eliyor banada.
bu benim 2.çocuğum olucak kısmetse o yüzden tecrübeliyim geçicek bulantılarımız inşallah.ama daha var.ilkinde bulantı dışında bide son aylarda biraz kasık ağrısı olmuştu onun dışında hiçbirşey yaşamamıştım.çok rahat geçmişti.şimdi bütün belirtileri yaşıyorum :)

17 şubat kızları nerelerdesiniz dayısının gülü gossip ayyiğit aklıma gelenler sesiniz çıkmıyo bulantılar mı fena yaptı?inşallah herkez iyidir.iyi geceler

Kızlar biliyorsunuz 2 düşüğüm var birini daha kaldıramamsağ kasığımda çok ağrı var internette baktım düşük habercisi olabilir diyor , sizdede böyle ağrı varmı , birde hiç bulantım yok hala daha öncekilerdede bulantı olmamıştı ben bulantının sağlıklı bebek habercisi olduğunu sonradan dr dan öğrenmiştim , ve yine bulantım yokkkkkk, dr u aradım 6. haftada başlar dedi ama kasık ağrısına takıldım sağ kasığımda sanki içerde bir yumurta var ağrıyor .....ne diyorsunuz ....4+2 yim bu arada ....

canım geçmiş olsun korkma inşallahu teala bişey olmaz 4+1ken ben muayene oldum ve karnımda fena ağrı oluyordu kasıklarım çok ağrıyodu.1 hafta sonrası geçti. kötü düşünme olumlu ol biraz.

bulantı için çok erken ben de merak ediyordum neden olmuyo diye bir başladı pir başladı benim 5. hafta bitince başladı.kiminde hiç olmayabilir ama senin için zaten çok erken ...üzme kendini boş yere.

Çok haklısın bende bunları kendime söyleyip duruyorum ama Allah affetsin elimde değil işte....Eşim ve ben çok istiyoruz bu bebeği , çok hevesliyiz ama korkudan sevincimizi birbirimizden bile saklıyoruz.....Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin....Birde benim annem çok hasta o görsün çok istiyorum ama nasipten ötesi yok işte....

bu topik hamile öğretmenler topiği olmuş:)))
ben de bazen derste bağırıyorum sonrA kasığıma ağrı giriyor.. Allahım biz nasıl geçiricez ya sürekli ayakta koştur stres çığlık çığlığa:)))

haklısın canım ama nasipse gelir şamdan yemenden.. nasip değilse ne gelir elden.

Hayırlısı olsun inşallah sen dikkat et ağrılar normalll..

((
çok geçmiş olsun canım en yakın zamanda iyileşirsin umarım..
hamişler hasta olmasın ama yaa ilaç da içemiyorz

canım bende de hiçbir belirti yok.. gerçi daha erken ama bazı insanlarda hiç belirti olmayabiliyomuş..
aayy olsa sanki onun yaşadığını hissedicem gibime geliyor böyle beklemek zor ama Allahım korusun herkesin bebeğini. Amin

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.. ne yapılır tam olarak bilemiyorum ama tarçın yazmışsın bende bir yerde hamilelerin tarçın tüketmesinin pek iyi olmadığını okumuştum ama nedeni nedir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…