mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım benımkını 6+3te doktor duydu fakat ben alamadım heyecandan :) 7.haftada duyuluyor dünyanın en güzel tarifsiz sesi...

Allah Allah bana gösterdi bebeği ses falan dinletmedi.iki hafta sonra çağırdı.

canım geçmiş olsun 3-4 günde arlattım ben allahıma şükür bol bol portakal ve kivi yedim. sıcak çorba ıhlamur içip dinlen yat ve terlemeye çalış ki atasın üzerinden. çok çok geçmiş olsun en kısa zamnda atlatırsın inşallah.

herkeze günaydın hayırlı cumalar.... inşallah herkez iyidir.aramızda ben dahil belirti olmadıgı için üzülen arkadaşlar var ,inşallah sonumuz hayırlı olur.zaten ne kadar kursakta boş allahtan herşey nasipte varsa olur yoksa önüne geçilmiyor.hayırlısını diliyorum.....

güzel anneler günaydın hayırlı cumalar ben bugun 6. haftaya girdim. ve sabah sabah çok afedersiniz istifra ettim. ama şimdi iyiyim. 6. haftada başlıyor demekki belirtiler. sağlıklı güzel bir gün geçirmenizi dilerim

günaydın arkadaşlar Allah güzel bir gün nasip etsin.bende rüyamda düşük yaptığımı gördüm nasıl üzüldüm ama ağlayıp durdum rüyamda.hala etkisindeyim

günaydın hayırlı cumalar boşuna üzülmeyin 6.haftamı doldurdum 7. haftaya girince başladı bulantım.bide ilk öğrendiğimde olmuştu biraz sonra geçmişti yani o kesildi diye üzülmeyin sakın.ve şu an mideniz bulanmıyoken bol bol suyunuzu için.o kadar çok su içen ben şimdi ilaçları içerken bile zor içiyorum.bide nezle oldum.Allah hepimize sağlıklı gebelikler versin hepimiz için hayırlısı olsun.

günaydın arkadaşlar Allah güzel bir gün nasip etsin.bende rüyamda düşük yaptığımı gördüm nasıl üzüldüm ama ağlayıp durdum rüyamda.hala etkisindeyim

Günaydın canım Allah korusun şuan böyle rüyalar görmemız normal bende hep regl olduğumu görüyorum korkuyla kalkıp WCye gidiyorum .

Son düzenleme:
günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar.
eveeeet bebişi görmeye saatler kaldı hayırlısıyla inşallah.
çok heyecanlıyım, ağladı ağlayacak bir moddayım.

selinim böyle rüyalar, kabuslar normal.. mutlaka kaygılarımız var o da yansıyor
olumsuz düşünme, dua et.
Allah hepimize bağışlasın yavrularımızı, bu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine..

amin canım aminn..
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. ben de pazartesi gidicem. şimdiden saatleri sayıyorum çok heyecanlıyım.

bende 2 nisanda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. hiç bi belirtisi yoktu, kendimizden de çok emin olduğumuz için günümün geçtiğini farketmedim bile. sadece hafta sonları deli gibi temizlik yaparım 2 hafta temizlik yaptıgımda belim çok fena agrıyordu, ve akşamları saat 10 oldumu uyuyodum, işyerimin uzak oluşundan kaynaklı yorgunluğa bağlıyordum . bugün yarın bugün yarın diye beklerken özel günümü bir baktım ki nisan ayına gelmişiz. hemen bi test yaptım, çift çizgiyi gördüğümde mutluluktan uçtum resmen. Şimdi 6. haftamıza girmek üzereyiz. Pazartesi melegimin kalp atışlarını dinlemeye gidicez. Allah herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin. harika bişey

Not: doktor 5 haftalık demşti benim hesaplamalarıma göre 6. haftasıydı. neyse sağlıklı olsunda....

Son düzenleme:

aslında en güzelini sen yaşamışsın. çünkü bu adet günü beklemek falan çok zor. sonra kan testi, yok yükseldi mi, yok kese görünecek mi derken insan çok stres oluyor. ne mutlu sana ki bebişin haber vermeden annesine süpriz yapmış ve seni bu streten kurtarmış. hayırlı olsun allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.

sağol canım. eşimin arkadaşıyla aramızda 1 hafta var ve o hamile oldugunu öğrendiğinde test yapmaya gittik beraber. deger 25 i gösteriyodu doktor bebek var da diyebilirim yokta şimdilik bişey diyemem dedi. çok panik oldu acaba hamilemiyim değilmiyim diye. üzülür gbi oldu biraz. sürekli teselli halindeydim. onu teselli ederken bende hamileymişim haberim yok :). maşallah bebişme. hatta 2 gecedir eşimi kaldırıp ben hamile değilmiyim yoksa diye uyandırıyorum. hiç midem bulanmıyo hiç başım dönmüyor diye :) oda gülüyor bana. :) gözümle kantesti sonuçlarını görmesem inanmıccaktım. belki bi sonraki ay adet olurum diye beklerken bebiş 2 aylık olcaktı :) Allahıma şükürler olsun. darısı başına..

gerçekten çok şanslısın. benim geç döllenme oldu ve adetimin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen ne gebelik vardı ne de adet görüyodum. kanda pozitifi görene kadar çok sıkıntılı günler geçirdim. meğer benim bebeğim de annesinden saklanıyormuş. sata göre hesap yapamadığım için ne kadarlık olduğunu bilemiyorum ama 4 ya da 5 haftalık sanırım. ptesi biz de kesemizi görmeye gidicez hatta şanslıysam bebeğimi de görürüm belki :) bu arada benim de hiç bi hamilelik belirtim yok. acaba bişey mi oldu bebeğime diye endişeleniyorum. allah hayırlısıyla ptesi her şeyin normal olduğunu görmeyi nasip eder inşallah. allah herkesin bebişlerini annelerine bağışlasın..

Canım ya sıkma kendini. artık o sıkıntılı günler geride kaldı. aynı durumları yaşıyoruz demeki. o zaman salı günü durumlarımızı açıklıyoruz. doktor bana kesen çok güzel yerşlemiş demişti. kalp atışlarını da duymamız gerekirdi ama herkeste duyulmayabilir pazartesi gel dedi. bide o zaman kalp atışlarını duysaydım sevinçten ölürdüm heralde. sen sanırım keseyi görebilirsin. inşallah kalp atışlarınıda duyarsında çifte mutluluk yaşarsınız. bence video kamera varsa çekin. ilk kalp atışları. anlaşılmaz belki ama ben çektiricem eşime .

serapcım bi bakmışsın bizdede belirti hiç olmaz herkezde olmuyormuş zaten.senin pzts az kaldı inşallah keseyide kalp atışınıda görürsün.

evet aslında güzel fikir. biz de duyarsak eşime çektireyim ben de. gerçi kalp atşından pek ümitli değilim ama keseyi ve bebeği görürsek o da yeter bana bu son 2-3 gün nasıl geçicek bilemiyorum

serapcım bi bakmışsın bizdede belirti hiç olmaz herkezde olmuyormuş zaten.senin pzts az kaldı inşallah keseyide kalp atışınıda görürsün.

aslında ben belirti olmamasından hiç şikayetçi değilim. bebeğimin sağlıklı olduğunu bileyim hamileleiğin keyfini sorunsuz çıkarmak çok daha güzel olur hatta. yani kusma meraklısı değilim inşallah görürüm canım ve doktor da sağlıklı olduğunu söyler bana. eşim de çok heyecanlı. sabırsız sabırsız bekliyoruz işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…