mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Serapcim sana kesinlikle katılıyorum. bi kalp atışlarını duyayım tamam benim için. kusmaktan nefret ederim zaten inşallah da olmaz....

bana salı günü dedi de ben dayanamıyorum pazartesi gitcem :)

:) bak bi de adet günü sayıyo olsaydın nasıl olurdu. bi günün bile hesabını yapar oluo insan. :) ben geçen hafta ctesi gittim en son. 9 gün sonraya çağardı beni ptesiye yani. erken gidip de görermemekten korktuğum için ben dediği güne gidicem. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar. allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahh..

Merhaba hanımlar ben de mart ayında hamile olduğumu öğrendim, sonra da gelip foruma üye oldum :) ilk gebeliğim çok heyecanlıyım .. hepimize hayırlı olsun

kizlar dr.dan geliyorum dun kanamam oldu brz dr dusuk tehliken var dedi dua edin nolur bi sey olmasin esim de yanimda degil cok uzuluyorum igne verdi onu kullancam

Merhaba hanımlar ben de mart ayında hamile olduğumu öğrendim, sonra da gelip foruma üye oldum :) ilk gebeliğim çok heyecanlıyım .. hepimize hayırlı olsun

canım hayırlı olsun allah sağlık versin sana ve bebeğine.

kizlar dr.dan geliyorum dun kanamam oldu brz dr dusuk tehliken var dedi dua edin nolur bi sey olmasin esim de yanimda degil cok uzuluyorum igne verdi onu kullancam

canım çok çok geçmiş olsun. şu anda en önemli şey moral unutma ve sakın kendini üzme. bol bol dinlenmen gerek uzan ve mümkün olduğunca yat canım, kalkma sakın.

saol cnm tsk ederim sen nasılsın hamiştaşım

gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne moralini de bozma dinlen gerekmedikce ayaga kalkma herseyin hayırlısı Allahtan

canım benm çok dikkat et kendine uzan sakın kalkma ev işi falan düşünme .yanında kimsede yok dimi yemek falan ne yiyosun.dualarımız seninle.

rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.

ohh ne güzel maşallahhh darısı biz bebişlerinin kalp atışlarını bekleyen bizlere inşallah..

slm canım hayırlı cumalar, mesajnı yeni gördüm. nasılsın

canım iyyim elhamdülillah denk gelemedik bi türlü:)

geçen çok fena olmuştum gece bile 5 kere kalktım kusmaya ama şimdi iyiyim inşallah pazartesi gidicez dra bakalım duyabilecekmiyim kalbini:)))

hayırlı olsuunn maşallah darısı bize olsun

canım iyyim elhamdülillah denk gelemedik bi türlü:)

geçen çok fena olmuştum gece bile 5 kere kalktım kusmaya ama şimdi iyiyim inşallah pazartesi gidicez dra bakalım duyabilecekmiyim kalbini:)))

canım benim geçmiş olsun, benim bulantılar çok yok , bi kere çok yemiştim istiğra oldum. onun haricinde iyiye gidiyorum sanki, sadece az yiyorum, bi tek meyve iyi geliyo, canım ben de yarın özele gideceğim kalp atışlarını göröürmüuüz bilemiyorum, bu hafta içi kadın doğuma gittim kan testi ve idrar testi yaptırdım, doktordan hiç bir şey anlamadım, çok ilgilil değildi anlamıyorum bu devlet hastaneainde ki doktorları,

canım bende günde 1 tabak meyve yiyorum doyamıyorum meyveye özellikle kivi. bende meyveden başka yiyemiyordum ama 2 gündür 2 yemek kaşığı yemek yemeye çalışıyorum:))

şimdi de patates salatası yedim yuppii...

merhaba ben 6+1 günlük hamileyim 1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için doktora gideceğiz çok merak ediyorum ve endiseleniyorum ya duyamazsak diye benim gibi hissedenler var mı acaba bulantım yok biraz halsizim hep yatmak istiyorum iştahım yok zar zor kahvaltı yapıyorum sizler ne durumdasınız acaba??

Kızlar çok şükür bebişi kesesinde gördük kalp atışını da gördük. Minicik daha benim yavrum. 5+5 e uyuyor gelişimi dedi doktorum. Daha önce kaybım olduğu için coraspin verdi. Gerçi araştırma yapmadık, sebebini bilmiyoruz ama kan pıhtılaşmasını önlemek için verdi.inşallah böyle sağlıklı devam eder. 2 hafta sonra gel dedi. Birkaç tahlil istedi.
Çok şükür, birazcık rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…