aslında ben belirti olmamasından hiç şikayetçi değilim. bebeğimin sağlıklı olduğunu bileyim hamileleiğin keyfini sorunsuz çıkarmak çok daha güzel olur hatta. yani kusma meraklısı değiliminşallah görürüm canım ve doktor da sağlıklı olduğunu söyler bana. eşim de çok heyecanlı. sabırsız sabırsız bekliyoruz işte :)
bana salı günü dedi de ben dayanamıyorum pazartesi gitcem :)
Merhaba hanımlar ben de mart ayında hamile olduğumu öğrendim, sonra da gelip foruma üye oldum :) ilk gebeliğim çok heyecanlıyım .. hepimize hayırlı olsun
kizlar dr.dan geliyorum dun kanamam oldu brz dr dusuk tehliken var dedi dua edin nolur bi sey olmasin esim de yanimda degil cok uzuluyorum igne verdi onu kullancam
canım çok geçmiş olsun ya. için rahat olsun tatlım buğuseptil hamileliğin her ayında kullanılabiliyor diye biliyorum. şurubunda bir zararı olacağını sanmıyorum. sonuçta hastalığının devam etmesi daha kötü olur. bol bol ıhlamur iç canım ve dinlen. geçmesini beklemekten başka çare yok ne yazık ki
kizlar dr.dan geliyorum dun kanamam oldu brz dr dusuk tehliken var dedi dua edin nolur bi sey olmasin esim de yanimda degil cok uzuluyorum igne verdi onu kullancam
Merhaba hanımlar ben de mart ayında hamile olduğumu öğrendim, sonra da gelip foruma üye oldum :) ilk gebeliğim çok heyecanlıyım .. hepimize hayırlı olsun
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
slm canım hayırlı cumalar, mesajnı yeni gördüm. nasılsın
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
canım iyyim elhamdülillah denk gelemedik bi türlü:)
geçen çok fena olmuştum gece bile 5 kere kalktım kusmaya ama şimdi iyiyim inşallah pazartesi gidicez dra bakalım duyabilecekmiyim kalbini:)))
canım benim geçmiş olsun, benim bulantılar çok yok , bi kere çok yemiştim istiğra oldum. onun haricinde iyiye gidiyorum sanki, sadece az yiyorum, bi tek meyve iyi geliyo, canım ben de yarın özele gideceğim kalp atışlarını göröürmüuüz bilemiyorum, bu hafta içi kadın doğuma gittim kan testi ve idrar testi yaptırdım, doktordan hiç bir şey anlamadım, çok ilgilil değildi anlamıyorum bu devlet hastaneainde ki doktorları,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?