Kızlar çok şükür bebişi kesesinde gördük kalp atışını da gördük. Minicik daha benim yavrum. 5+5 e uyuyor gelişimi dedi doktorum. Daha önce kaybım olduğu için coraspin verdi. Gerçi araştırma yapmadık, sebebini bilmiyoruz ama kan pıhtılaşmasını önlemek için verdi.inşallah böyle sağlıklı devam eder. 2 hafta sonra gel dedi. Birkaç tahlil istedi.
Çok şükür, birazcık rahatladım
bayanlar hamileliğimin ilk öğrendiğim günden itibaren lekelenmelerim vardı.pazartesi kanama şeklinde oldu.çok korktum acile gittik hemen.düşük yapıyorum sandım. dr.muayene etti,kese görünüyor dedi ve hastaneye yatışımı verdi.kalçadan iğne ve serum verdiler.ertesigün ayrıntılı ultrasonda bebeğim ve kalp atışı duyuldu cok sukur.1 gece daha hastanede yattım tedbir olarak....kanamam simsiyah lekelenmeye dönmüştü...eve gelince tekrar kahve rengi lekelenmeye döndü...dr.100 mg progestan hap verdi günde 3 tane içiyorum ama kesmiyor....aranızda progestan hap kullanan varmı??varsa kaç mg ve kaç adet içiyor yazarsanız cok sevinirim....
maşallah canım sana ve bebişine
hep böyle sağlıklı gider inşallah hamililiğin. darısı bizim başımıza bakalım ptesi nolcakk
canım bende kullanıyorum progestan . ben bu ay hormon düzenleyici kullandım prolaktınım yüksekti dostinex kullanmıştım ve yerleşme lekesi gibi küçük lekelerle anladım hamile olduğumu adetımden 5-6 gun önce doktora bunu söyledim ilaç da kullandığımı bildiği için verdi bana düşük hapını günde 3 tane içiyorum 100. mg. ama benım adet tarihime gelmeden zaten kesilmişti lekelenmelerim. canım Allahım seni ve bebeğini korusun yat dinlen hep
Allah razı olsun canım.inşallah tüm hamile olan bayanlara bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırlar.Dinleniyorum rapor aldım,Düşük riski olan kişiler kesinlikle araba sarsıntılarına çok dikkat etsinler...işyerime giderken arabalar cok sarstı beni dolayısıyla kanamam da arttı..
canım benm çok dikkat et kendine uzan sakın kalkma ev işi falan düşünme .yanında kimsede yok dimi yemek falan ne yiyosun.dualarımız seninle.
bayanlar hamileliğimin ilk öğrendiğim günden itibaren lekelenmelerim vardı.pazartesi kanama şeklinde oldu.çok korktum acile gittik hemen.düşük yapıyorum sandım. dr.muayene etti,kese görünüyor dedi ve hastaneye yatışımı verdi.kalçadan iğne ve serum verdiler.ertesigün ayrıntılı ultrasonda bebeğim ve kalp atışı duyuldu cok sukur.1 gece daha hastanede yattım tedbir olarak....kanamam simsiyah lekelenmeye dönmüştü...eve gelince tekrar kahve rengi lekelenmeye döndü...dr.100 mg progestan hap verdi günde 3 tane içiyorum ama kesmiyor....aranızda progestan hap kullanan varmı??varsa kaç mg ve kaç adet içiyor yazarsanız cok sevinirim....
saol cnm tsk ederim sen nasılsın hamiştaşım
kızlar ben de dualarınızı bekliyorum kanamam oldu 2 gün hastanede yattım düşük olmaması için yapılacak her türlü müdahaleyi yaptılar. kan uyuşmazlığı da olduğu için uyuşmazlık iğnesi de yapıldı. kendimi çok yormuşumgünlük 140 km yol gidip geliyorum işten dolayı.rapor verdiler.benım gibi bu dönemlerde kanama yaşayanlarınız var mı? Allahım inşallah korur bebişlerimizi bize bağışlar...
sorma canım o sınıflar beni de mahvediyor, bende sürekli cam açtırıyorum ama yine de çekilmiyorokuldaki şu son 3 ayı da sağ salim geçirip bitirsek hayırlısıyla..
geçmiş olsun kardeş. rapor iyi olmuş. yorma kendini.
öncelikle yeni gelen hamişleri tebrik ediyorum
hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
allahım her türlü hastalıklardan dertlerden tasalardan nazarlardan korusun....... (aminnn)
esthercim bende de var hipotiroidi, dün hatta onun için dr.umdaydım, daha önce de düşüğüm olduğu için tedirgindim ama dediğin gibi olumlu konuştu
buarada hangi devlet hastanesi canım, istanbuldamıydın sen?
canımm çok sevindim, dün sohbetimiz yarım kaldı
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin
bundan sonra hiç olumsuz düşünmek yok!
kendine dikkat et, ben de çarşamba gitcem dr.a
inşallah güzel haberlerle döneriz...
gebeliklerimiz inşallah güzel bir şekilde devam ediyordur..
iki günlük geçmişi okudum da meslektaşlarımı gördüm..bende fen bil.öğretmeniyim.bu gün nöbetçiydim ve çok yoruldum geldim eve saatlerce uyudum:) bide iki otobüs değiştiriyorum bazen yer olmuyor.alnında hamile yazmıyor kimse yer vermiyor:):)
valla kollarımla asılınca korkuyorum.
okulda da unutup koşturuyorum sınıflarda sonra kasıklarım ağrıyor hatırlayıp duruyorum ama napcam ki o sınıfa girdikten sonra 9 ay oturamıcama göre bi yolunu bulucam artık:)
ha birde doğum izinleriyle ilgiili bu haftalarda bakanlar kurulunda görüşmeler yapılacak güzel haberi ilk duyan duyursun burdan:) bebeişlerimizle bir kaç ay daha kalalım :)
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
evet canım biraz ilginç oldu benim hamileliğim. bu topicte anlattım başıma gelenleri ve gelişmeleri de yazmaya devam edicem. belki birilerine faydalı olurum dedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iktiysa-hemen-adet-sokturucu-kullanmayin.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?