mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bayanlar hamileliğimin ilk öğrendiğim günden itibaren lekelenmelerim vardı.pazartesi kanama şeklinde oldu.çok korktum acile gittik hemen.düşük yapıyorum sandım. dr.muayene etti,kese görünüyor dedi ve hastaneye yatışımı verdi.kalçadan iğne ve serum verdiler.ertesigün ayrıntılı ultrasonda bebeğim ve kalp atışı duyuldu cok sukur.1 gece daha hastanede yattım tedbir olarak....kanamam simsiyah lekelenmeye dönmüştü...eve gelince tekrar kahve rengi lekelenmeye döndü...dr.100 mg progestan hap verdi günde 3 tane içiyorum ama kesmiyor....aranızda progestan hap kullanan varmı??varsa kaç mg ve kaç adet içiyor yazarsanız cok sevinirim....

maşallah canım sana ve bebişine
hep böyle sağlıklı gider inşallah hamililiğin. darısı bizim başımıza bakalım ptesi nolcakk

canım bende kullanıyorum progestan . ben bu ay hormon düzenleyici kullandım prolaktınım yüksekti dostinex kullanmıştım ve yerleşme lekesi gibi küçük lekelerle anladım hamile olduğumu adetımden 5-6 gun önce doktora bunu söyledim ilaç da kullandığımı bildiği için verdi bana düşük hapını günde 3 tane içiyorum 100. mg. ama benım adet tarihime gelmeden zaten kesilmişti lekelenmelerim. canım Allahım seni ve bebeğini korusun yat dinlen hep

Allah razı olsun canım.inşallah tüm hamile olan bayanlara bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırlar.Dinleniyorum rapor aldım,Düşük riski olan kişiler kesinlikle araba sarsıntılarına çok dikkat etsinler...işyerime giderken arabalar cok sarstı beni dolayısıyla kanamam da arttı..

iyi olmuş rapor aldığın doktorum bana normal hayatına devam edebilirsin dedi. bi sıkıntı görünmuyor dedi ama işte ilaç kullandım ne olur ne olmaz. dikkat et kendine. bittikçe al dedi 10 gunde bitti zaten kutusu yeni kutuya başladım bakalım ne kadar kullanıcam bilemıyorum

Son düzenleme:
aramıza katılan yeni hamişleri tebrik ediyorum, hayırlı olsun, sağlıkla kavuşalım inşallah

bişey sorcam arkadaşlar, kalp atışını gördük diyosunuz ya, sesini de dinlediniz mi yoksa sadece yanıp sönen bi ışık şeklinde mi gördünüz :26:

buarada rahatsızlanan arkadaşlar çok geçmiş olsun , allah acil şifalar versin

sayfalar hızla ilerliyor herşeye yetişemiyoz bazen ...

biz 2 hafta önce pıtpıtlarımızı gördük ama sesini duyamadık henüz malesef.. 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman duyacağız inşallah ama çok heyecanlıyız geçmiyor zaman hiç sanki bir an önce büyüse de bebişlerimiz, en azından hareketlerini hissedebilsek meleklerimizin

canım benm çok dikkat et kendine uzan sakın kalkma ev işi falan düşünme .yanında kimsede yok dimi yemek falan ne yiyosun.dualarımız seninle.

canimm cok tesekkur ederim Allah hepimizin meleklerini korusun annemde kaliyorm bn Allahtan o var yanimda ama insan esini istiyor boyle durumda ozellikli melegim de oyle babasini istiyo :) tek iyi olsun bwnimle olsun da hayirlisiyla

canım bende seni merak ediyodum hatta dun gece sormustum bugun hıc gıremedim.evet bende kullanıyorum ama 200mg sabah aksam ama lekelenme ara ara oluyo geçtı sanıyorum yıne az az oluyo inşallah birşey olmıycak bebişlere pzt gıdıcem doktora kalp atısını duyarım ınsallah bende.peki dedimi dr neden olmuş kanaman

geçmiş olsun goosip.arkadaşım ben de günde 3 defa vajinal olarak 200lük progestan kullanıyorum.ara kanamam falan olmadı ama tüp bebek olduğu için transfer gününden beri kullanıyorum.coraspin ve folik asit de alıyorum her gün 1 tane.

geçmiş olsun kardeş. rapor iyi olmuş. yorma kendini.

sorma canım o sınıflar beni de mahvediyor, bende sürekli cam açtırıyorum ama yine de çekilmiyor okuldaki şu son 3 ayı da sağ salim geçirip bitirsek hayırlısıyla..

nisan bi bitse mayıs da çabuk geçer ya. 15inde mi kapanıyo?

geçmiş olsun kardeş. rapor iyi olmuş. yorma kendini.

teşekkürler cnm iyi dileklerin için.yorucu tedavi süreci 15 tatilde eşimin ameliyatı ve en zoru okul+yol derken gerçekten yorulmuşum dinlenmem için fırsat oldu rapor olmasıda. allah hepimizin bebeklerini korusun...

yok canım ankaradayım. sonuçta ben yıllardır hipotiroidliyim ve bir oğlum var 4 yaşında. korkma bişeycik olnaz. ilaçların ayarlanıcak nasılsa.

benımde aynı pazartesi günü lekelenme şeklinde kanama oldu yatış verildi kalçadan iğne serum, kan uyuşmazlığı iğnesi ve vajinal yoldan progestan 200mg sabah aksam toplam 400 mg verildi. şuan dinlenmedeyim aynı şekil günlük 400mg progestanı vajinal den alıyorum.doktorum vajinalden alınması daha etkili, agızdan alırsan uyku hali mide bulantısı gibi yan etkiler görülür dedi.

ay evet bir an önce çıkar inşallah şu 6 ay izin. ben de bugün nöbetçiydim ama aksattım. ilk derse geç kaldım yollarda kusmaktan. müdürün haberi var ama müdür yardımcısı sen bugünlerde iycene koyverdin dedi. hatyırdır işallah ddi. sonra anlatırım dedim atlattım. zaten hamile olduğumu artık söylemeye başladım okulda çünkü her gün 5 -10 kişinin hasta mısın diye sormasından bıktım.

amin arkadaşım.allah olmayanlara da nasip etsin inşallah :) ben de 4 yıl çektim gerçekten çok zor beklemek,normalde ayda 1 çağırılıyor ben 15 gün bile sabredemiyorum her an görmek istiyorum bebişi:) sen de benim gibi sabırsızlanıyorsun :)))))

konunu okudum serap. bugün okulda bir arkadaş buna benzer birşey anlattım. bebeği 3 aylık olana kadar kanda hamile olduğu görünmemiş. şimdi oğlu 10 yaşında galiba. çok çok tuhaf ama imkansız değil demek ki bu bir mucize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…