mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

geçmiş olsun canım. ben ne ot içtim ne başka şey ne gargara. zorlana zorlana yutkuna yutkuna geçti. hamileyken daha çabuk iyileşir insan.

benim 6+4 te dr. duymuştu ben tam anlayamamıştım net değildi ultrasonda çok önemli benim dr. iyiydi o duyabildi 4d idi.kötü düşünme duyacaksın inşallah hayırlısıyla dünyadaki en güzel ses ben hergün duymak istiyorum :) ben de aynen kusmayı bırak bulantı da yok aynı şekil uyku olayı mahvediyor insanı.

günaydın arkadaşlar Allah güzel bir gün nasip etsin.bende rüyamda düşük yaptığımı gördüm nasıl üzüldüm ama ağlayıp durdum rüyamda.hala etkisindeyim

gün içinde o kadar çok evham yapıyoruz ki normaldir böyle rüyalar. dert etme canım.

tekrar merhaba anne adayları,

hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için... her tarafımdaki ağrı halsizliğim geçti sayılır ama boğazım berbat bugün aynadan baktım bademciklerimin üstü bembeyaz iltihap olmuş o kadar zor yutkunuyorumki anlatamam. yemek yiorum ama zorla. mide bulantılarım dayanılmayacak kadar değil. sabah biraz oluo geçio hatta bugün hiç olmadı diyebilirim.bu arada 1 kilo vermişim ( kuzenime anlattım (eczacı) hamilelik döneminde kullanılan antibiyotiklerde var dr.a gtseydin dedi.yarın nasipse bebişimizi görmeye gidicez orda dr.a sorucam.ilaç da içmek istemiyorum ama böyle de geçecek gibi değil eee okulda da süreki bağırıp çağırıyoruz hiç bişi yapmasak kesintisiz konuşuyoruz boğazım hiç dinlenmioki (((

neyse bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler... bebişlerini görüp kalp seslerini duyanlar darısı bekleyenlerin başına :)

yarın bizde babasıyla bebeğimizi göreceğiz inşallah . saray kedisiyle aynıyız 5+5 bugün o görmüş keseyi ve atışları inşallah bende görürüm duyarım.isteyen herkes de :)

herkesi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın

nasılsınız güzel annelerr benim 2 gündür misafirim var giremiyorum o yüzden ama aklım hep burda iyice alıştım size bende kabızlık sorunu yaşayanlardanım valla napcam bilmiyorum kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakınnn.. )

kızlar bende geçen hafta hamiş olduğumu öğrendimkızıma kardeeş geliyor Allahın izniyle,çok halsizim özellikle sabahları resmen hastayım..:2:öğürmelerimde başladı bakalım Allah yardımcımız olsun sanki ilk kez hamiş kalmış gibi heyecan ve mutluluk hissediyorumRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin..

Son düzenleme:

canım bana da verdi dr ben de bi sabah 2 akşam alıyorum ..merak etme kanama ve düşük olmasın diye veriliyor.

hayırlıı olsun Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

allahım ol derse oluo işte. onun durumu da gerçekten eteresanmış. allah bebeklerimizi bize bağışlasın. zaten bir bebeğin oluşması, gelişmesi bile başlı başına bir mucize.

kizlar dr.dan geliyorum dun kanamam oldu brz dr dusuk tehliken var dedi dua edin nolur bi sey olmasin esim de yanimda degil cok uzuluyorum igne verdi onu kullancam

canım öncelikle lütfen üzülme.gerçi ne kadar desekte insan endişelenmeden edemiyo.aynısını bende yaşadım ama korkma geçicek allahın izniyle.ben ilk öğrendiğimde lekelenmem oldu doktorda progestan 200 mg verdi.bi ara arttı korka korka kontrole gittim bu sefer doktor ciddi birşey görünmüyo hatta kese büyümüş dedi megerse ilk gittiğimde kagıdıma ? yazmış şimdi kaldırıyorum ? dedi.sonra lekelenmem 2 3 gün durup yeniden oluyo.çok fazla var bizim gibi olan.Allahım hayırlısıyla salıklı bebişler versin hepimize.Dua et bol bol.iyi olucak de iyi olsun.

iyiyim hamiştaşım şükürler olsun ki herşey yolunda hafif bulantılar, bol uyku ve bel ağrısı var. onlarda olsun bol bol dinleniyorum. sen nasıl oldun tatlım sende var mı bulantı falan?

bende iyiym canım bende cok sarı akıntı vardı bi kac gundur ama bugun kesildi bende de bel kasık agrısı var bulantı bende bu hafta basından beri var artmaya da devam ediyor enteresan bişe yani karnım ac yemek yapıorum sonra mıdem bulanıo yıyemıorum acım diye de midem bulanıyor olsun ama deger herseyi cekerim yeter ki fasulyem iyi olsun :)))

evet canım ya bende sabırsız anne adaylarındanım.bugün doktoruma diyorum ben hergün gelicem artık oda diyo istersen makineyi sana kiralayalım evde bakarsın bol bol:)))

herkeze günaydın.... cumartesi kalkıp işe gelmek zor.şimdi öyle çok uyumak isterdimki.kaç gündüe üşümem var.ve ishalim vadı bayadır onun için antipiyodik vermişti 1 haftadır almıyordum geçer diye ama nafile geçmedi.artık buğün alıyım diyorum.
serapcım nasılsın var mı belirtiler.valla ben bu aralar iyice karamsarlaştım.hiç hamileymişim gibi gelmiyor.belirtilerde yokya.çok korkuyorum kızlar....ya kalbi atmazsa alınmak zorunda kalırsa diye .kura kura bi hal oldum zaten herşeyi takmaktan hasta oluyorum.sizde durumlar ne.

Kızlarr bugün minicik kesemizi gördük:) dr haftaya tekrar gel kese buyuyomu diye bakcaz dedi onu anlamadım? Bol spor yap dedi. Platesi bıraktım dedim hamile platesine devam et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…