nisan bi bitse mayıs da çabuk geçer ya. 15inde mi kapanıyo?
kızlaaaaaaaaaaaaar
ben çok hastayım mide bulantılarım dayanılmayacak kadar değil sabah saatlerinde yoğun oluo sonra hafiflioda.... bademciklerim çok kötü şişmişler ve kıpkırmızlar ıhlamur içiyorum tarçınlı limonlu meyve yiorum bide tuzlu limonlu suyla gargara yap dediler onu yapcam. başka bilmediğim ot çöp de yemek istemiyorum Allah korusun bişi olur diye..
ama her tarafım ağrıo hiç böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum...annem masaj yaptı saolsun ama keşke hiç bitmese o masaj tırnak uçlarıma kadar ağrıyo her yerim...
hasta olnalar vardı siz neler yaptınız?
benim 6+4 te dr. duymuştu ben tam anlayamamıştım net değildi ultrasonda çok önemli benim dr. iyiydi o duyabildi 4d idi.kötü düşünme duyacaksın inşallah hayırlısıyla dünyadaki en güzel ses ben hergün duymak istiyorum :) ben de aynen kusmayı bırak bulantı da yok aynı şekil uyku olayı mahvediyor insanı.merhaba ben 6+1 günlük hamileyim 1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için doktora gideceğiz çok merak ediyorum ve endiseleniyorum ya duyamazsak diye benim gibi hissedenler var mı acaba bulantım yok biraz halsizim hep yatmak istiyorum iştahım yok zar zor kahvaltı yapıyorum sizler ne durumdasınız acaba??
günaydın arkadaşlar Allah güzel bir gün nasip etsin.bende rüyamda düşük yaptığımı gördüm nasıl üzüldüm ama ağlayıp durdum rüyamda.hala etkisindeyim
bayanlar hamileliğimin ilk öğrendiğim günden itibaren lekelenmelerim vardı.pazartesi kanama şeklinde oldu.çok korktum acile gittik hemen.düşük yapıyorum sandım. dr.muayene etti,kese görünüyor dedi ve hastaneye yatışımı verdi.kalçadan iğne ve serum verdiler.ertesigün ayrıntılı ultrasonda bebeğim ve kalp atışı duyuldu cok sukur.1 gece daha hastanede yattım tedbir olarak....kanamam simsiyah lekelenmeye dönmüştü...eve gelince tekrar kahve rengi lekelenmeye döndü...dr.100 mg progestan hap verdi günde 3 tane içiyorum ama kesmiyor....aranızda progestan hap kullanan varmı??varsa kaç mg ve kaç adet içiyor yazarsanız cok sevinirim....
kızlar bende geçen hafta hamiş olduğumu öğrendimkızıma kardeeş geliyor Allahın izniyle,çok halsizim özellikle sabahları resmen hastayım..:2:öğürmelerimde başladı bakalım Allah yardımcımız olsun sanki ilk kez hamiş kalmış gibi heyecan ve mutluluk hissediyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin..
konunu okudum serap. bugün okulda bir arkadaş buna benzer birşey anlattım. bebeği 3 aylık olana kadar kanda hamile olduğu görünmemiş. şimdi oğlu 10 yaşında galiba. çok çok tuhaf ama imkansız değil demek ki bu bir mucize.
kizlar dr.dan geliyorum dun kanamam oldu brz dr dusuk tehliken var dedi dua edin nolur bi sey olmasin esim de yanimda degil cok uzuluyorum igne verdi onu kullancam
Allah korusun canım rüya o bilinçaltında zaten korktuğun için görmen normal.hayırlı günler.
Günaydın canım Allah korusun şuan böyle rüyalar görmemız normal bende hep regl olduğumu görüyorum korkuyla kalkıp WCye gidiyorum .
gün içinde o kadar çok evham yapıyoruz ki normaldir böyle rüyalar. dert etme canım.
iyiyim hamiştaşımşükürler olsun ki herşey yolunda hafif bulantılar, bol uyku ve bel ağrısı var. onlarda olsun bol bol dinleniyorum. sen nasıl oldun tatlım sende var mı bulantı falan?
amin arkadaşım.allah olmayanlara da nasip etsin inşallah :) ben de 4 yıl çektim gerçekten çok zor beklemek,normalde ayda 1 çağırılıyor ben 15 gün bile sabredemiyorum her an görmek istiyorum bebişi:) sen de benim gibi sabırsızlanıyorsun :)))))
çalışan annneeeeelerrrr
meclis kapanmadan doğum izninin 6 ay olmasıyla ilgili yasa çıkacakmış.internette okudum bakan Fatna Şahin açıklama yapmış..inşallah aminn.
Doğum izni Meclis kapanmadan çıkacak! - Memurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?