14 haziranda kapanıyor canım.. tabi birde maalesef 2 hafta seminer ..
çalışan annneeeeelerrrr
meclis kapanmadan doğum izninin 6 ay olmasıyla ilgili yasa çıkacakmış.internette okudum bakan Fatna Şahin açıklama yapmış..inşallah aminn.
Doğum izni Meclis kapanmadan çıkacak! - Memurlar
Kızlarr bugün minicik kesemizi gördük:) dr haftaya tekrar gel kese buyuyomu diye bakcaz dedi onu anlamadım? Bol spor yap dedi. Platesi bıraktım dedim hamile platesine devam et dedi.
Kızlarr bugün minicik kesemizi gördük:) dr haftaya tekrar gel kese buyuyomu diye bakcaz dedi onu anlamadım? Bol spor yap dedi. Platesi bıraktım dedim hamile platesine devam et dedi.
hayırlı olsun cnm tam olarak ne kadarlık?
benmki bugün 5+5 lik keseyi göremedik. ben biraz heyecan yaptım heralde kastım kendimi dr. rahat ol karın kasların çok sert dedi keseyi üstten baktı göremedi. alttan baktı yeri beyazlamış ama kese yok dedi.çarşambaya tekrar randevu verdi anlamadım niye göremedikçok moralim bozuldu ama çaktrmadım eşime fln. şimdi çarşambayı beklemekten başka çarem yok. YaRabbim nolur bi sorun çıkmasın...bu arada bende bıraktım pilatesi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi. dua edin kızlar nolur çarşamba keseyi görürürz inşallah....
benmki bugün 5+5 lik keseyi göremedik. ben biraz heyecan yaptım heralde kastım kendimi dr. rahat ol karın kasların çok sert dedi keseyi üstten baktı göremedi. alttan baktı yeri beyazlamış ama kese yok dedi.çarşambaya tekrar randevu verdi anlamadım niye göremedikçok moralim bozuldu ama çaktrmadım eşime fln. şimdi çarşambayı beklemekten başka çarem yok. YaRabbim nolur bi sorun çıkmasın...bu arada bende bıraktım pilatesi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi. dua edin kızlar nolur çarşamba keseyi görürürz inşallah....
hayırlı olsun kalp atışınıda duyarsınız inşallah.
ilginçmiş doktorun millet adım atmaya korkar. seninki spor yap demiş doğru olan da o dur belkı de . ben yatmayı düşünüyorum hep. spor nerdeeee bana keseyi gördükten sonra iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi. boyutuna bakalım demedi. ben de meraktan ölüyorum sabırsızlanıyorum.
sağol canım kalp atışı için alıyorum dileğini.Agresif melek den zaten keseyi görmüşsün ben de darısı basına diyorum hahaha:))
nasıl ya adetine daha bir hafta kala değer 1000in ütünde mi çıktı??
Normalde çok daha düşük çıkar şaşırdım
kızlar dün bebişimizi kesesinde gördük ve kalp atışlarını duyduk..çok güzel bir duygu.. :)
herkeze günaydın.... cumartesi kalkıp işe gelmek zor.şimdi öyle çok uyumak isterdimki.kaç gündüe üşümem var.ve ishalim vadı bayadır onun için antipiyodik vermişti 1 haftadır almıyordum geçer diye ama nafile geçmedi.artık buğün alıyım diyorum.
serapcım nasılsın var mı belirtiler.valla ben bu aralar iyice karamsarlaştım.hiç hamileymişim gibi gelmiyor.belirtilerde yokya.çok korkuyorum kızlar....ya kalbi atmazsa alınmak zorunda kalırsa diye .kura kura bi hal oldum zaten herşeyi takmaktan hasta oluyorum.sizde durumlar ne.
canım inşallah bu kezz gittiğinde görürsünüz keseyi rahat ol biliyorum çok zor ama bol bol dua et canım inşallah minik keseyi görürsünüz . daha iyi ultrason cihazı olan biryere gitsen eğer imkanın varsa. makıneden kaynaklanan birşeyde olabilir.
inşallah cnm yaaa. dr.um çok iyi ama saolsun biraz fazla açıksözlü dış gebelik olup olmadığını ayırt edebilmemiz için keseyi görmemiz lazım dedi direk. yyaaaa bu ilk hamileliği olan birine pat diye denirmi? o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama çaktrmadım.eşimde sormadı dış gebelik nedir fln diyeAllah tan dikkat etmedi heralde.5+5 kesenin rahat görünebilmesi için belki erken bi zaman da olabilir canım hiç moralini bozma
günlerimiz peşpeşe, ben de hem karından görünsün diye hem de görünmüyo git haftaya gel denebilir diye sabrettim gitmedim, çarşamba gitçem ben de ilk kez
inşallah güzel haberlerle döneriz canım
gebedaşlarım herkese merhaba ben hergün girip yazdıklarınızı okuyorum bugün artık forma girip bende sohbetinize dahil olmak istedim hamileliğimin 7. haftasındayım bizde dün gittik kalp atışlaları için duyunca çok duygulandım inanılmaz bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın.. Kolay olmadı tabi 1 sene boyunca ameliyat iğne sonunda mucizem geldi :)
ayy inşallah cnm.çok merak ediyorum tek dileğim sağ salim keseyi görebilmek. cnm gttiğim hastane zaten özel ve istanbulda ki en iyi hastanelerden biri.başbakan da bu hastanede ameliyat oldu hatta.makine den kaynaklandığını düşünmüyrum açıkcası. bi de dr. şey dedi kese yok ama yeri beyazlamış dedi ne demekse yani orada oluşacak heralde demeye mi getirdi anlamadım.çarşmabatekrar gttiğimde göremezsek (ki inşallah görürüz) ozman başka bi yere daha giderim
inşallah cnm yaaa. dr.um çok iyi ama saolsun biraz fazla açıksözlü dış gebelik olup olmadığını ayırt edebilmemiz için keseyi görmemiz lazım dedi direk. yyaaaa bu ilk hamileliği olan birine pat diye denirmi? o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama çaktrmadım.eşimde sormadı dış gebelik nedir fln diyeAllah tan dikkat etmedi heralde.
şu an dua ediyorum sadece. bu arada bi arkadaşımla konuştum oda ilk gttiğinde benmki gibi görünmemiş 2 kere fln gtmek zorunda kalmış hatta..Allah ım sağ salim göreyimde geç olsun öenmli değil. dr. aklıma dış gebeliği soktu bide eşimede annemede bişi demedim bekliyorum çarşambayı...
hoşgeldin hayırlı olsun. sağlıklı bir gebelık geçirmeni dilerim ve tabiki sağlıklı bir doğum ve bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?