mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlarr bugün minicik kesemizi gördük:) dr haftaya tekrar gel kese buyuyomu diye bakcaz dedi onu anlamadım? Bol spor yap dedi. Platesi bıraktım dedim hamile platesine devam et dedi.

hayırlı olsun kalp atışınıda duyarsınız inşallah.
ilginçmiş doktorun millet adım atmaya korkar. seninki spor yap demiş doğru olan da o dur belkı de . ben yatmayı düşünüyorum hep. spor nerdeeee bana keseyi gördükten sonra iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi. boyutuna bakalım demedi. ben de meraktan ölüyorum sabırsızlanıyorum.

Kızlarr bugün minicik kesemizi gördük:) dr haftaya tekrar gel kese buyuyomu diye bakcaz dedi onu anlamadım? Bol spor yap dedi. Platesi bıraktım dedim hamile platesine devam et dedi.

hayırlı olsun cnm tam olarak ne kadarlık?
benmki bugün 5+5 lik keseyi göremedik. ben biraz heyecan yaptım heralde kastım kendimi dr. rahat ol karın kasların çok sert dedi keseyi üstten baktı göremedi. alttan baktı yeri beyazlamış ama kese yok dedi.çarşambaya tekrar randevu verdi anlamadım niye göremedik çok moralim bozuldu ama çaktrmadım eşime fln. şimdi çarşambayı beklemekten başka çarem yok. YaRabbim nolur bi sorun çıkmasın...bu arada bende bıraktım pilatesi yürüyüş yapabilirmiyim dedim yap dedi. dua edin kızlar nolur çarşamba keseyi görürürz inşallah....

canım inşallah bu kezz gittiğinde görürsünüz keseyi rahat ol biliyorum çok zor ama bol bol dua et canım inşallah minik keseyi görürsünüz . daha iyi ultrason cihazı olan biryere gitsen eğer imkanın varsa. makıneden kaynaklanan birşeyde olabilir.

5+5 kesenin rahat görünebilmesi için belki erken bi zaman da olabilir canım hiç moralini bozma
günlerimiz peşpeşe, ben de hem karından görünsün diye hem de görünmüyo git haftaya gel denebilir diye sabrettim gitmedim, çarşamba gitçem ben de ilk kez
inşallah güzel haberlerle döneriz canım

Canım 5*6 benim. Dr bakmadan önce goremeyebıliriz dedi ama karından gördü. Adetin ve yumurtlaman tam duzenliymiş ondan gözüktü dedi. Ama haftaya çağırması erken geldi bana. Para tuzagımı diye dusunuyorum

sagl cnm darısı basına:)) canım dedim bende plates ilk aylarda zararlı diilmi diye. O milletin uydurması dedi. Ben okullar kapanınca özel hocayla başlamayı düşünüyorum. Şimdilik yürüyüş sadece.

Agresif melek den zaten keseyi görmüşsün ben de darısı basına diyorum hahaha:))

valla canım belirti yok, niye yok diyodum. dün biraz başım ağrıdı sonra gözüme de vurdu. sonra midem falan bulanmaya başladı. sabahı zor ettim. allaha şükür şimdi bişeyim yok. ilaç kullanamadığımız için en ufak bi ağrı bile büyüyo geçmio bir türlü. aman belirti falan olmasın hiç bişey boşver. ne kadar geç başlarsa o kadar iyi. bugünleri çok arıcakmışız gibi gelio bana.

Merhabalar. Uzun zamandir takip ediyorum konuyu, neredeyse herkesin meslektaşim olduğunu görünce ben de yazayim dedim. SATim 18 subat ama ovulasyon 8-9 mart diyor doktor. Geçen sali keseyi gördük. Gittiğim doktor kendi doktorum değildi, yarin kendi doktoruma gidicem, pek umutlu olmasam da belki kalp atışını görürüz. İkinci bebeğim olacak Allah kismet ederse :) 29 aylik bir oglum var :)

ayy inşallah cnm.çok merak ediyorum tek dileğim sağ salim keseyi görebilmek. cnm gttiğim hastane zaten özel ve istanbulda ki en iyi hastanelerden biri.başbakan da bu hastanede ameliyat oldu hatta.makine den kaynaklandığını düşünmüyrum açıkcası. bi de dr. şey dedi kese yok ama yeri beyazlamış dedi ne demekse yani orada oluşacak heralde demeye mi getirdi anlamadım.çarşmabatekrar gttiğimde göremezsek (ki inşallah görürüz) ozman başka bi yere daha giderim

inşallah cnm yaaa. dr.um çok iyi ama saolsun biraz fazla açıksözlü dış gebelik olup olmadığını ayırt edebilmemiz için keseyi görmemiz lazım dedi direk. yyaaaa bu ilk hamileliği olan birine pat diye denirmi? o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama çaktrmadım.eşimde sormadı dış gebelik nedir fln diyeAllah tan dikkat etmedi heralde.
şu an dua ediyorum sadece. bu arada bi arkadaşımla konuştum oda ilk gttiğinde benmki gibi görünmemiş 2 kere fln gtmek zorunda kalmış hatta..Allah ım sağ salim göreyimde geç olsun öenmli değil. dr. aklıma dış gebeliği soktu bide eşimede annemede bişi demedim bekliyorum çarşambayı...

gebedaşlarım herkese merhaba ben hergün girip yazdıklarınızı okuyorum bugün artık forma girip bende sohbetinize dahil olmak istedim hamileliğimin 7. haftasındayım bizde dün gittik kalp atışlaları için duyunca çok duygulandım inanılmaz bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın.. Kolay olmadı tabi 1 sene boyunca ameliyat iğne sonunda mucizem geldi :)

hoşgeldin hayırlı olsun. sağlıklı bir gebelık geçirmeni dilerim ve tabiki sağlıklı bir doğum ve bebek

lalecim bende özel bi hastanede çalışıyorum önce hamile olduğumu bilemedim kullandığım iğne beni geçici menopoza soktuğu için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim mayaneye gittiğimde kesem olmadığı için doktorda baktı rahim duvarın kalınlaşmış yakında adet olursun dedi belkide doktorunun beyazlaşmış yeri olarak kastettiği şey rahim duvarının kalınlaşmasıdır ve keseni göreceksin en kısa zamanda inşaallah..

hoşgeldin hayırlı olsun. sağlıklı bir gebelık geçirmeni dilerim ve tabiki sağlıklı bir doğum ve bebek

canım arkadaşım Allah razı olsun inşaalah hep beraber burda paylaşırız yaşadıklarımızı hep birlikte sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız amiiinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…