mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım acildeki dr.sebebini bilmiyoruz dedi.düşük riski taşıyorsun.dinlen,progestan ilacını iç ve bekle diyor...ayrıntılı ultrasonda rahimde kanama varmı die baktılar,yoktu çok şükür...ben iltihaplı romatizma hastasıyım ve bizlerde kanda pıhtılaşma olabiliyor..acaba kanımda pıhtılaşmamı var die mrk ediyorum....

cnm mrb..bende 24gunluk mart annesiyim..yazini gorunce nacizane yazayim dedim..eger pihtilasmadan supheleniyorsan kesin ama kesin dr una soyle mutlaka arastirilsin..yol yakinken igne tadavisine baslanilir..allah gostermesin sonu husran olmasin..ben 5ay igne tedavisi gordum sukur yavrum kollarimda...
rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...dua ile..

kızlarr geçen akşam bendende kahverengi akıntı geldi çokk korktum , adet başlarkende öyle gelirdi benden dr.korkulacak birşey yok dedi çok şükür 3 gündür dinleniyorum , rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize

idrar yanmalarım var ama bulantıdan su içemiyorum neönerirsiniz daha da geçmezsedr gitcem ayrıca bu geç döllenme işihala kafama takılıyor

canım benim eğer pıhtılaşmadan şüphen varsa hiç bekleme doktoruna söyle çünkü bende de var ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve dr.lar araştırmak için 2. düşüğü bekliyorlar trombofoli testi yaptırman gerekiyor şuan 6 haftalık hamileyim hergün iğne ve ilaçlar kullanıyorum çok dikkatli ol canım kendine de bebişine de iyi bak..

idrar yanmalarım var ama bulantıdan su içemiyorum neönerirsiniz daha da geçmezsedr gitcem ayrıca bu geç döllenme işihala kafama takılıyor

cnm gecmezse doktora git çünkü gebelıgın ilk haftalarında idrar yolu enf. çok sık yaşannıyor önemliymiş, hatta bana kültür bile yapıldı
idrar yolu enf. varsa zaten hamılelerınde kulanabıldığı soguk algınlıgı ilacı gibi tek kullanımlık suya karıstırılan toz verıyor bence devam ederse doktora danış derim.gecmiş olsun.

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım :) martın 18inde hamile olduğumu öğrendim :) evde yaptığım test pozitif cıkınca hemen ertesi gün kan tahlili yaptırdım tahlilde de 417 cıktı :)herkes 4 haftalık için cok yüksek olduğunu söyledı ama şimdiye kadar bi sorun olmadı şükür :) keseyi gördük ama kalp atışını daha duymadık bebeğimizin :) bu hafta gidip kalp atışını da duycaz inş :) Allah isteyen herkese nasip etsin :)

hoşgeldin canım bende yeniyim hayırlı olsun öncelikle bende mart 22 de öğrendim hamiş olduğumu ayın 15 inde kalp atışını duycaz bizde yüksek çıkmasının en başlı nedeni ikiz oluyor genelde

Slm canım nasılsın görüşmeyeli, ben az çok yiyebiliyorum bakim=)) ne ysptın bebebişin kalpatışlarını duydun mu, nasıl, ben de doktora gittim bebiş 6 haftalık 2 , 3 günlük görünüyor dedi , kalp atışlarını da gördük, yarın da kan test so nuçlarını alacağım , inş düşük riski felan olmaz

Son düzenleme:
herkese selamlar canlarımmm.günlerdir giremiyorum hafta içi işten yorgun geliyorum günde 3 saat yolum var.in-bin telef oluyorum.bulantılar da tam gaz gidiyor.şükür ki çıkarmadım henüz.
akşam nete girmeye fırsat kalmıyor.aklım da sizlerde.herkes iyidir inşallah herşeyler yolundadır Allahın izniyle.
Salı günü doktora gidicem canlarım inşallah pıtpıtları duyarız.içim kıpır kıpır.doğuma kadar bu tedirginlik geçmiyor sanırım.acaba herkes benim gibimi.ben mi endişe yapıyorum diyorum.sağsağlım alsak yavrucukları kucağımıza hayırlısıyla.hepinizi öptüm vanlarım arada gelmeye çalışıcam

canım ben de düzeldim biraz daha. yiyebiliyorum ama sabahları yiyemiyorum.ayıptır söylemesi kusmalar sadece sabahları var gün içinde de ara sırada öğürme oluyor.

Maşallah bu zamana kadar olmamış korma inşallah bişey olmaz. bizde kısmetse yarın gidicez teyzesiii:) inşallah bende duyarımm:)

bende merak ediyodum seni herkesin bulantıları başladı zorlanmaya başladık.ben bugun başladım malesef kusmaya .yarın doktor randevum var inşallah duyarım bebişin kalp atışlarını ve tabi iyi oldugunuda söyler inşallah doktor.inşallah hepimiz için herşey yolunda gidicek.kendine dikkat et.Allah kolaylık versin.

tamamen geçer inşallah canım.çok şükür rahminde kanama yokmuş .pıhtılaşma hakkında hiç bilgim yok.kendi doktoruna gittiğinde sor.ben yarın gidicem inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz bu hafta.progestanı hiç ihmal etme.benim midem fena artık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İyiye gitmene sevindim, aynı gidiyoruz galiba ben de sabahları yiyemiyorum, ama yediğim meyveler de gece rahatsız ediyor, çiğ olduğundan galiba, İnşallah olmaz , canım benim bana haber ver merak ediyorum, sen de duyarsın inş kalp atışlarını, çok güzel bi duygu=))

Son düzenleme:

amin cnm. Allah hayırlı uğurlu etsin :) HOŞGELDİN :):)))

sanki bugün hafif hafif yokladı gibi oldu ara sıra ama tam anlamıyla bulantı yok..kusmam da hiç olmadı çok şükür..umarım hiç başlamaz..

aman olmasın inşallah.valla ben bugün sabah ve akşam kustum.benim 2.çocuğum olucak kısmetse.ilkindede bulantım olmustu biraz ama bu kadar değildi.yarın benimde randevum var inşallah bende duyarım kalp atışını.

9. Haftama girmis bulunmaktayim eger 14. Haftada biterse bu bulanti safak 5 hafta tabi bu zaman icerisinde kilo vere vere afrikalilar gibi kalmazsam 3 haftada 5,5 kilo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…