ne guzelllll:) darısı basımıza.. Kaç haftalıktı tam cnm?
canım bende seni merak ediyodum hatta dun gece sormustum bugun hıc gıremedim.evet bende kullanıyorum ama 200mg sabah aksam ama lekelenme ara ara oluyo geçtı sanıyorum yıne az az oluyo inşallah birşey olmıycak bebişlere pzt gıdıcem doktora kalp atısını duyarım ınsallah bende.peki dedimi dr neden olmuş kanaman
canım acildeki dr.sebebini bilmiyoruz dedi.düşük riski taşıyorsun.dinlen,progestan ilacını iç ve bekle diyor...ayrıntılı ultrasonda rahimde kanama varmı die baktılar,yoktu çok şükür...ben iltihaplı romatizma hastasıyım ve bizlerde kanda pıhtılaşma olabiliyor..acaba kanımda pıhtılaşmamı var die mrk ediyorum....
canım acildeki dr.sebebini bilmiyoruz dedi.düşük riski taşıyorsun.dinlen,progestan ilacını iç ve bekle diyor...ayrıntılı ultrasonda rahimde kanama varmı die baktılar,yoktu çok şükür...ben iltihaplı romatizma hastasıyım ve bizlerde kanda pıhtılaşma olabiliyor..acaba kanımda pıhtılaşmamı var die mrk ediyorum....
idrar yanmalarım var ama bulantıdan su içemiyorum neönerirsiniz daha da geçmezsedr gitcem ayrıca bu geç döllenme işihala kafama takılıyor
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım :) martın 18inde hamile olduğumu öğrendim :) evde yaptığım test pozitif cıkınca hemen ertesi gün kan tahlili yaptırdım tahlilde de 417 cıktı :)herkes 4 haftalık için cok yüksek olduğunu söyledı ama şimdiye kadar bi sorun olmadı şükür :) keseyi gördük ama kalp atışını daha duymadık bebeğimizin :) bu hafta gidip kalp atışını da duycaz inş :) Allah isteyen herkese nasip etsin :)
canım bende günde 1 tabak meyve yiyorum doyamıyorum meyveye özellikle kivi. bende meyveden başka yiyemiyordum ama 2 gündür 2 yemek kaşığı yemek yemeye çalışıyorum:))
şimdi de patates salatası yedim yuppii...
Slm canım nasılsın görüşmeyeli, ben az çok yiyebiliyorum bakim=)) ne ysptın bebebişin kalpatışlarını duydun mu, nasıl, ben de doktora gittim bebiş 6 haftalık 2 , 3 günlük görünüyor dedi , kalp atışlarını da gördük, yarın da kan test so nuçlarını alacağım , inş düşük riski felan olmaz
herkese selamlar canlarımmm.günlerdir giremiyorum hafta içi işten yorgun geliyorum günde 3 saat yolum var.in-bin telef oluyorum.bulantılar da tam gaz gidiyor.şükür ki çıkarmadım henüz.
akşam nete girmeye fırsat kalmıyor.aklım da sizlerde.herkes iyidir inşallah herşeyler yolundadır Allahın izniyle.
Salı günü doktora gidicem canlarım inşallah pıtpıtları duyarız.içim kıpır kıpır.doğuma kadar bu tedirginlik geçmiyor sanırım.acaba herkes benim gibimi.ben mi endişe yapıyorum diyorum.sağsağlım alsak yavrucukları kucağımıza hayırlısıyla.hepinizi öptüm vanlarım arada gelmeye çalışıcam
kızlar dün bebişimizi kesesinde gördük ve kalp atışlarını duyduk..çok güzel bir duygu.. :)
maşallah canım inşallah bende yarın duyarım :) bulantın varmı ?
canım bende günde 1 tabak meyve yiyorum doyamıyorum meyveye özellikle kivi. bende meyveden başka yiyemiyordum ama 2 gündür 2 yemek kaşığı yemek yemeye çalışıyorum:))
şimdi de patates salatası yedim yuppii...
canım ben de düzeldim biraz daha. yiyebiliyorum ama sabahları yiyemiyorum.ayıptır söylemesi kusmalar sadece sabahları var gün içinde de ara sırada öğürme oluyor.
Maşallah bu zamana kadar olmamış korma inşallah bişey olmaz. bizde kısmetse yarın gidicez teyzesiii:) inşallah bende duyarımm:)
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım :) martın 18inde hamile olduğumu öğrendim :) evde yaptığım test pozitif cıkınca hemen ertesi gün kan tahlili yaptırdım tahlilde de 417 cıktı :)herkes 4 haftalık için cok yüksek olduğunu söyledı ama şimdiye kadar bi sorun olmadı şükür :) keseyi gördük ama kalp atışını daha duymadık bebeğimizin :) bu hafta gidip kalp atışını da duycaz inş :) Allah isteyen herkese nasip etsin :)
sanki bugün hafif hafif yokladı gibi oldu ara sıra ama tam anlamıyla bulantı yok..kusmam da hiç olmadı çok şükür..umarım hiç başlamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?