mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Gunaydınlarrr:) kızlar size akıl danışcam. Ben 4 artı 6 da keseyi gördüm de haftaya yani 5 artı 6da tekrar gel kese buyuyomu diye bakalım dedi. Benim bildiğim artık kalp atışı için çağırması lazım. Esim de gitmeyelim para için çağırıyo diyo kalp atışını bekliyelim diyor bana mantıklı geldi. Sizce ne yapalım?

benimde öyle oldu haftaya tekrar gel dedi çünkü o zaman daha sadece kese gözüküyo bebek görünmüyoya o yüzden gelki bakalım içinde bebek oluşmuşmu diye :) 2.gidişte para ödenmiyo kontrol sayılıyo arayıp sorsana bi nasılsa 1 hafta geçmiş oluyo.genelde 10 yada 15 gün geçmemişse para alınmıyo.ama alıyolarsa ciddi birşeyinde yoksa 6.haftanın sonuna doğru gidersin.hayırlısıyla inşallah duyarsın kalp atışlarını.
ben gitmiştim çünkü lekelenmelerim vardı ama çok şükür artık yok gibi.
bende bugün inşallah kalp atışını ve iyi olduğunu öğrenirim.çok heyecanlıyım:) ama bi yandanda korkuyorum

günaydın kzlar .bende 6.haftadayım ama hiç bir belirti olmaması canımı çok sıkıyor.dün gece 4.30 dan sonra uyuyamadım kalktım agladım.eşimde bıktı benden .moralim sıfır kalp atışını duyamıyacakmışım gibibe geliyor.o zaman ne olur halim bilemiyorum.geçen sene bir kayıp olunca 2 kat evhamlı oluyosun.normalde belirtinin 5 haftadan sonra olması lazım ama bende tık yok.niye mutsuz ve umutsuzum.
birazcık ne olur pozitif olsaydım....

anladım canım. Hımm napsam bilemedim. Ben de degiştircem zaten özel muayenehaneye gidicem de bu hafta değil haftaya gideyim 6 artı 5 oluyor belki kalp atışını da duyarız diyorum. Canım senden de güzel Haberler bekliyoruz:)

canım belirti olmaması daha iyi rahat geçecek demek ki:)) içini ferah tut sen.

merak etme canım bu haftalar bunalım geçiyo bende çok ağladım geçen hafta.inşallah haftaya kalp atışını ve bebeğinin iyi oldugunu duyunca rahatlıyacaksın.bende çok karamsardım ama bugun buyuk gun inşallah kalp atışını duyacağım.belirtiye hiç takılma inşallah bulanmaz miden çok kötü birşey çünkü.
benim 7.haftada başladı.ama bide ben ilaç falanda içiyorum oda tetiklemiş olabilir.
sen iyi düşün.Bol bol dua et.

tatlım bende doktora 5+3 günlük gittiğimde haftaya tekrar gel demişti kontrol için ama özel hastanelerde 10-15 gün içinde tekrar gittiğinde para almıyorlar zaten, bir hafta sonra gittiğimde de almadılar benden. 6+3 de gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştım ama görebilmiştim.

anladım cnm demek herkesi çağırıyolar

canım 10gün içinde tekrar ücret ödenmiyor
aslında kesenin milimi de aynı makinada ölçülmüş olur yani doğru bi kıyaslama yapmış olursunuz..

benim de düşüğüm olmuştu canım ve çok haklısın insanın korkuları oluyo ve maalesef şu 3,4 gündür başka sebeplerden benimde canım çok sıkıldı çok ağladım ama moralimizi yüksek tutmalıyız

benim de hiç belirtim yok sayılır 5+5im henüz kontrole gitmemiştim karından görünebilsin diye
ama haftasonu kahverengi lekelenmeler oldu bitmeyince dün özelde rasgele bi dr.a gittik
neyseki karından göründü kesemiz çok şükür
betahcg baktırıp değerinin yükselip yükselmediğini kontrol edebilirsiniz dedi
bu sabah kan verdim sağlıkocağında yarın alcam inşallah güzel haberlerle döneriz

bende senin gibiyim tatlım. bulantı baş dönmesi vs. gibi şikayetler yok ama iştahsızlık var sanki bıraz . bizde bu akşam gidicez hastaneye bakalım kalp atışları için. rabbım hayırlısıyla duyurmayı nasıp etsin.

selam kızlar. doktordan geliyoruz allahıma şükürler olsun ki kesemizi gördük. 8 buçuk milimmiş daha. bebepği göremedik. 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeği görmek için. allah isteyen herkese b duyguları yaşatsın. tüm hamişlerde sağlıkla bebeklerini doğursunlar inşallah..

bugün doktora gidecem inşallah dr. ilgilenir..eğer düşük olmadan anlayamayız derse, bende özel labaratuarda yaptırırım kan testlerimi...
daha önce başka bir doktora söyledim ,düşük olmadan anlayamayız dedi.resmen uğraşmak istemiyorlar.inşallah bebeğimin gelişimi ilerlemiştir de annesini bırakmaz....kanamam da lekelenme şeklinde devam ediyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…