sanki bugün hafif hafif yokladı gibi oldu ara sıra ama tam anlamıyla bulantı yok..kusmam da hiç olmadı çok şükür..umarım hiç başlamaz..
benimde hiç bulantım yok normalmi bu durum
Gunaydınlarrr:) kızlar size akıl danışcam. Ben 4 artı 6 da keseyi gördüm de haftaya yani 5 artı 6da tekrar gel kese buyuyomu diye bakalım dedi. Benim bildiğim artık kalp atışı için çağırması lazım. Esim de gitmeyelim para için çağırıyo diyo kalp atışını bekliyelim diyor bana mantıklı geldi. Sizce ne yapalım?
benimde öyle oldu haftaya tekrar gel dedi çünkü o zaman daha sadece kese gözüküyo bebek görünmüyoya o yüzden gelki bakalım içinde bebek oluşmuşmu diye :) 2.gidişte para ödenmiyo kontrol sayılıyo arayıp sorsana bi nasılsa 1 hafta geçmiş oluyo.genelde 10 yada 15 gün geçmemişse para alınmıyo.ama alıyolarsa ciddi birşeyinde yoksa 6.haftanın sonuna doğru gidersin.hayırlısıyla inşallah duyarsın kalp atışlarını.
ben gitmiştim çünkü lekelenmelerim vardı ama çok şükür artık yok gibi.
bende bugün inşallah kalp atışını ve iyi olduğunu öğrenirim.çok heyecanlıyım:) ama bi yandanda korkuyorum
günaydın kzlar .bende 6.haftadayım ama hiç bir belirti olmaması canımı çok sıkıyor.dün gece 4.30 dan sonra uyuyamadım kalktım agladım.eşimde bıktı benden .moralim sıfır kalp atışını duyamıyacakmışım gibibe geliyor.o zaman ne olur halim bilemiyorum.geçen sene bir kayıp olunca 2 kat evhamlı oluyosun.normalde belirtinin 5 haftadan sonra olması lazım ama bende tık yok.niye mutsuz ve umutsuzum.
birazcık ne olur pozitif olsaydım....
günaydın kzlar .bende 6.haftadayım ama hiç bir belirti olmaması canımı çok sıkıyor.dün gece 4.30 dan sonra uyuyamadım kalktım agladım.eşimde bıktı benden .moralim sıfır kalp atışını duyamıyacakmışım gibibe geliyor.o zaman ne olur halim bilemiyorum.geçen sene bir kayıp olunca 2 kat evhamlı oluyosun.normalde belirtinin 5 haftadan sonra olması lazım ama bende tık yok.niye mutsuz ve umutsuzum.
anladım canım. Hımm napsam bilemedim. Ben de degiştircem zaten özel muayenehaneye gidicem de bu hafta değil haftaya gideyim 6 artı 5 oluyor belki kalp atışını da duyarız diyorum. Canım senden de güzel Haberler bekliyoruz:)
canım belirti olmaması daha iyi rahat geçecek demek ki:)) içini ferah tut sen.
anladım canım. Hımm napsam bilemedim. Ben de degiştircem zaten özel muayenehaneye gidicem de bu hafta değil haftaya gideyim 6 artı 5 oluyor belki kalp atışını da duyarız diyorum. Canım senden de güzel Haberler bekliyoruz:)
tatlım bende doktora 5+3 günlük gittiğimde haftaya tekrar gel demişti kontrol için ama özel hastanelerde 10-15 gün içinde tekrar gittiğinde para almıyorlar zaten, bir hafta sonra gittiğimde de almadılar benden. 6+3 de gittiğimde kalp atışlarını duyamamıştım ama görebilmiştim.
kızlar bugün melegimin kalp atışlarını dinlemeye gidicez, İnşallah duyabilirim. var mı başka benim gibi olan bugün gidecek.
inşallah duyarsın canım:)) kaç haftalık?
Gunaydınlarrr:) kızlar size akıl danışcam. Ben 4 artı 6 da keseyi gördüm de haftaya yani 5 artı 6da tekrar gel kese buyuyomu diye bakalım dedi. Benim bildiğim artık kalp atışı için çağırması lazım. Esim de gitmeyelim para için çağırıyo diyo kalp atışını bekliyelim diyor bana mantıklı geldi. Sizce ne yapalım?
merhaba ben 6+1 günlük hamileyim 1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için doktora gideceğiz çok merak ediyorum ve endiseleniyorum ya duyamazsak diye benim gibi hissedenler var mı acaba bulantım yok biraz halsizim hep yatmak istiyorum iştahım yok zar zor kahvaltı yapıyorum sizler ne durumdasınız acaba??
selam kızlar. doktordan geliyoruz allahıma şükürler olsun ki kesemizi gördük. 8 buçuk milimmiş daha. bebepği göremedik. 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeği görmek için. allah isteyen herkese b duyguları yaşatsın. tüm hamişlerde sağlıkla bebeklerini doğursunlar inşallah..
canım benim eğer pıhtılaşmadan şüphen varsa hiç bekleme doktoruna söyle çünkü bende de var ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve dr.lar araştırmak için 2. düşüğü bekliyorlar trombofoli testi yaptırman gerekiyor şuan 6 haftalık hamileyim hergün iğne ve ilaçlar kullanıyorum çok dikkatli ol canım kendine de bebişine de iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?