kızlar bugün melegimin kalp atışlarını dinlemeye gidicez, İnşallah duyabilirim. var mı başka benim gibi olan bugün gidecek.
teşekkür ettim tatlım saol.
aslında benim hesaplamalarıma göre 7. haftaya girdi doktora göre de 6. haftasına girdi. 6 haftalık diyorum artık ama bugün sorcam .
kaç haftalık senin tatlım.
ben varım inşallah duyarız hep birlikte.
bugün doktora gidecem inşallah dr. ilgilenir..eğer düşük olmadan anlayamayız derse, bende özel labaratuarda yaptırırım kan testlerimi...
daha önce başka bir doktora söyledim ,düşük olmadan anlayamayız dedi.resmen uğraşmak istemiyorlar.inşallah bebeğimin gelişimi ilerlemiştir de annesini bırakmaz....kanamam da lekelenme şeklinde devam ediyor :18:
selam kızlar. doktordan geliyoruz allahıma şükürler olsun ki kesemizi gördük. 8 buçuk milimmiş daha. bebepği göremedik. 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeği görmek için. allah isteyen herkese b duyguları yaşatsın. tüm hamişlerde sağlıkla bebeklerini doğursunlar inşallah..
Merhaba arkadaşlar.
Serap, çok şükür görmüşsün keseyi.
Ben bugün bazı tahlillerimi yaptırdım ama idrar tahlilim kötü çıktı. Bakteri bol yazıyor. Herhangi bir sıkıntım yoktu ama enfeksiyon var demek oluyor bu sonuç
Doktoruma ulaşamadım henüz.Antibiyotik verir herhalde.
evet canım allahıma şükürler olsun gördükbidahakine bebişi ve kalp atışlarını da görmeyi nasip eder inşallah.
benden bu sefer bişey istemedi ama iki hafta sonra gel bazı tahliller isticem dedi. heralde senin bahsettiklerini siticek benden de. ama bozma moralini bence doktor kontrolünde olduğu sürece ilaçtanda enfeksiyondan da zarar gelmez ebbeğe. sen yeter ki moralini yüksek tut canım..
kızlarr geçen akşam bendende kahverengi akıntı geldi çokk korktum , adet başlarkende öyle gelirdi benden dr.korkulacak birşey yok dedi çok şükür 3 gündür dinleniyorum , rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
tomrsss canım napıyon. Biz gidemedik bugün yarın yada çarşamba gidicez
slm canım, ben de dinleniyordum, sonuçları aldım, çok şükür iyi çıktı, düşük riski yok dedi doktr bakim hayırlısı, ilac olarak elevit kullanıyorum başka vermedi, folik pulus u bırak dedi, sonraki randevum 10 kasım da, galiba ikili test yapılacak o zaman, sen nasılsn , tamm canm ,yarına bekliyorum haberlerini
Gözün aydın canım maşallah. nasıl yani bir daha gitmicek misin dra?
sağolasın canım, ay pardonnnnnnnn, 10 mayıs da g,deceğim,
:))) bende şaşırdım doğumdan hemen önce gideceksin diye:)
hım 1ay bekliceksin bakalım hayırlısı.
çalışıyormuydun?
çalışmıyorum canım şimdilik ev hanımıyım, kpss ye çalışıyordum, hamile kalınca ara verdim,, sen çalışıyormusun
hım canım ben de ev hanımıyım üni mezunuyum ama çalışmak istemedim.eşimde istemedi.evde bi iş olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?