mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım benim özelde testler 1 milyar felan tutuyor fakültede yaptır ben diyarbakırdayım fakültede yaptır dedi doktor yaptırdım kimse niye yaptırıyorsun kaç düşüğün oldu diye sormadı bile hematoloji bölümünden yapılıyor benimde ilk düşük neden oldu diye sorduğumda 2.de belli olur demişti hemen doktorumu değiştirdim. haber ver bize doktordan gelince dualarımız seninle..

hadi hayırlı olsun canım.amin amin hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.

Merhaba arkadaşlar.
Serap, çok şükür görmüşsün keseyi.
Ben bugün bazı tahlillerimi yaptırdım ama idrar tahlilim kötü çıktı. Bakteri bol yazıyor. Herhangi bir sıkıntım yoktu ama enfeksiyon var demek oluyor bu sonuç
Doktoruma ulaşamadım henüz.Antibiyotik verir herhalde.

evet canım allahıma şükürler olsun gördük bidahakine bebişi ve kalp atışlarını da görmeyi nasip eder inşallah.
benden bu sefer bişey istemedi ama iki hafta sonra gel bazı tahliller isticem dedi. heralde senin bahsettiklerini siticek benden de. ama bozma moralini bence doktor kontrolünde olduğu sürece ilaçtanda enfeksiyondan da zarar gelmez ebbeğe. sen yeter ki moralini yüksek tut canım..

Benim de bebişim 6 haftalık ama doktor çok temkinliydi korktum bende geçen haftadan beri ya boş gebelikse falan diye. Bugün sonunda kalp atışını gördük
Darısı hepinize.

Maşallah. Gebelikte olurmuş böyle idrar yolu enf. Bol bol su içmek ve tuvaleti tutmamak lazım. Çalışırken de zırt pırt gidilmiyor ki wc.ye:)

merhaba cnm nasılsın ne zmndır senı gormuyordum bende de oldu kahverengı akıntı n e yapacagımı sasırdım cok ta agladım ama genelde cogu kıse de oluyor sanırım bende 2 kere oldu bikac gun dınlendım cok sukur sımdı bırsey yok amin saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin...

Kalp atışlarını duyan gören herkesin gözü aydin :) şuanda doktoru bekliyorum belki ben de görürüm kalp atışlarını. Endişeli ve heyecanliyim :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun

tomrsss canım napıyon. Biz gidemedik bugün yarın yada çarşamba gidicez

slm canım, ben de dinleniyordum, sonuçları aldım, çok şükür iyi çıktı, düşük riski yok dedi doktr bakim hayırlısı, ilac olarak elevit kullanıyorum başka vermedi, folik pulus u bırak dedi, sonraki randevum 10 kasım da, galiba ikili test yapılacak o zaman, sen nasılsn , tamm canm ,yarına bekliyorum haberlerini

Son düzenleme:

Gözün aydın canım maşallah. nasıl yani bir daha gitmicek misin dra?

:))) bende şaşırdım doğumdan hemen önce gideceksin diye:)

hım 1ay bekliceksin bakalım hayırlısı.
çalışıyormuydun?

çalışmıyorum canım şimdilik ev hanımıyım, kpss ye çalışıyordum, hamile kalınca ara verdim,, sen çalışıyormusun

Son düzenleme:
hım canım ben de ev hanımıyım üni mezunuyum ama çalışmak istemedim.eşimde istemedi.evde bi iş olsa

Ben de unv mezunym, eşim de çalışmamaı istemiyor ama yine de bana bırakmıştı, annem çok beklenti içinde çalışma konusunda, o yüzden çalışmak istedim, hem evde de çok sıkılıyordum, bebiş geldi artık oy oy oy, hergünüm bebişle artık, kucağımıza da alsaydık, hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…