merhabalar bende dun öğrendım hamıle oldugumu 3 gun gecıkmişti test yaptımm pozıtıf çıktı guvenmeyıp kan test yaptırdım sonuç 531,40 cıktı
tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar bana cevap veren çıkmadı ama yarın kan testine gidiyorum aldım randevumu. hayırlısı umarım bi sağlık problemi değildir.(
hadi bakalım haber ver canım
bulantılarım var kramplarım var arada.her şey var ama gerçekten bebek yoksa üzülürüm.gerçi daha bir hafta önceden üzülmeye başladım.hayat insana hiç duymadığı şeyleri öğretiyor gerçekten.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar haftaya pazartesiye kadar.
mrb kıslar :)
bende gittim dün dr.ama keseyi göremedik çok küçük dedi dr haftaya tekrar gidicem bu süreç çok zormuş
bu arada değerim 680 görünmemesi normal mi sizce?
canım hiç üzülme bu ilk zamanlar çok zor gerçekten senin hissettiklerini bende hissediyorum hatta burdaki bi çok kişi aynı şeyleri yaşıyo , bende kalp atışlarını duyana kadar tam sevinemiceğime eminim , sadece strs yapma kendine zarar verme inş.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve unuturuz herşeyi :) bu arada bende pazartesi gidicem tekrar :)
Merhabalar hamişler.Bugün kan testi yaptırdum.HCG 1000 den büyük çıktı.4+5 haftalık hamileyim.Çok mutluyum Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın Bu değerle ultrasyonda kese görünebilirmi acaba.
HCG değerlerimin artışı normalmidir ?
1 Mart ----HCG 24
4 Mart ......HCG 88
Bugün -----HCG 1000den büyük olarak gösterilmiş.
benim normal periyodum 37-38 günde bir falan oluyodu. kürtajdan(18 aralık) sonraki adetim 41. günde(28 ocak) oldu ve bugün 43. gün olmasına rağmen adet olmadım. 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama kontrol çizgisi değil, diğeri. Ya test bozuk ya da negatif işte artık bilmiyorum. İşin kötü tarafı ne adet öncesi belirtilerim var ne de hamilelik belirtileri. Acaba başka bir rahatsızlığım falan mı var benimm????
NORMAL BİR GEBELİKTE HAFTALARA GÖRE BETA-HCG DEĞERLERİ
3 hafta---------------5-50
4 hafta---------------3-426
5 hafta---------------19- 7340
6 hafta---------------1080-56500
7-12 hafta------------7650- 288000
13-16 hafta ----------13300-254000
17-24 hafta---------- 4060- 165400
25-40 hafta-----------3640- 117000
bu değerleri kan testi sonucu aldığımda vermişlerdi bana burdan bilgi edinebilirsiniz belki, ultrasonda kesenin görülebilmesi için 4000 civarı olması gerekiyor diye duymuştum.
benim normal periyodum 37-38 günde bir falan oluyodu. kürtajdan(18 aralık) sonraki adetim 41. günde(28 ocak) oldu ve bugün 43. gün olmasına rağmen adet olmadım. 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama kontrol çizgisi değil, diğeri. Ya test bozuk ya da negatif işte artık bilmiyorum. İşin kötü tarafı ne adet öncesi belirtilerim var ne de hamilelik belirtileri. Acaba başka bir rahatsızlığım falan mı var benimm????
o test yanlıştır canım. kontrol çizgisi çıkmayan testler bozuktur. tekrar test alıp yap bence
bana da test bozuk gibi geldi. bugün aldım gene test. Sabah onu yapıp doğru doktora gidicez artık negatifse de pozitifse de. Bu arada doktora aç karna gidiyoruz di mi? ben sormayı unuttum da :S
sen her ihtimale karşı aç git cnm bazı kan testlerinde aç olmak gerekiyor.inşallah sabah pozitifi görüpde gidersin dr.a
. önce gebelik olabilir derler adet günün 1 hafta geçtiği halde. iki gün sonra gel bida kan ver ikiye katlaması lazım... bir hafta sonra gel kese var ama bebek görünmedi. bir hafta sonra gel bebeği görelim. bebek var ama kalp atışları belirgin değil, bir hafta sonra gel... evet kalp atışları normal....
canından bezdirirler insanı. en iyisi en az 7 haftalıkken doktora gitmek.hatta 8*9 bile olabilir.
bu kez kendime söz verdim. 2 hafta sonra doktora gidecektim ama kızlar 3 gündür deligibi kaşınıyorum. artık heryerim yarabere oldu kaşınmaktan. nedir bu ya. ultrasona girmicem sadece kanıma baktırıcam. şimdi kan değerin düşük vs. gibi bir olaya hiç gelemem. oğluma hamileyken adetim bir kaç gün geçmişti kan 420 gibi bişey çıkmıştı. oradaki akılsız hemşire niye bu kadar düşük ya dedi. şimdi oğlum 4 yaşında. sen hemşire olmuşsun hiç mi düşük kan değeri görmedin... demek istediğim insanın canını fena sıkıyorlar. bunu doktorlar da yapıyor. tamam temkinli olmak lazım ama karşındaki insan.
ikinci hamileliğimde değerlerim heptwn düşüktü. balştan beri bir sorun olduğunu seziyordum. sonuçta onu kaybettim.
10 haftaya kadar kaldı karnımda. zehirlemedi. sımsıkı tutundu ama kalbi atmadı..
bu kez aynı strese girmek istemiyorum...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?