mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar ben hamile olduğumu öğrenene kadar koşu bandında yürüyodum pilates yapıyodum.sonra internette biraz gezinince ilk 3 ay koşu bandında yürüyüşün sakıncalı olduğunu okudum.aranızda spor yapan ya da doktora soran var mı acaba?

Ben de yarin gidecegim dr.a sabah 9da acayip bi heyecan var keseyi gorecegiz insallah guzel haberlerle gelirim umarim bir an bile dusunmeden duramiyorum nolcak nasil olcak diye bi tirlu olacagina birakmayi beceremedim hayirlisi hakkimizda kavusalim artik bebislerimize saglikla sihhatle :))

Yuruyusu ilerleyen aylarda oneriyorlar normal dogum icin ozellikle de ilk aylarda bi de dusuk riski varsa sakincali olabilir tabi en iyisini dr bilir cnm ben su an yapmiyorum ama yuruyusu dr a soracagim

Kizlaarr minik kesemiz gorunduuuu cok sukur darisi herkese 1hafta sonra da kalp atislarini duyarz ddi dr cok sukur yaaa

selam kızlar günaydın. sabah idrar testinde tek çizgi çıktı. Dün de söylediğim gibi sabah doktora gittik. hastaneden geliyorum şimdi doktor ultrasonla baktı bişey yok, kist falan. kana bakalım gebelik olabilir ama belki stresten falan da olmuş olabilir dedi. Kürtaj olmak adet dönemlerini kesinlikle bozmazmış sadece kürtajdan sonraki ilk adet bi on güne kadar gecikebilirmiş. kan testi yaptırdım. sonuçları iki saat sonra çıkacak. ama ben işten çıkınca gidicem almaya. sabırsızlanıyorum. kist yok deyince de içim rahatladı. aman bebek yoksa da stresten geç olsun yeter ki başka bi hastalık falan olmasın.
Öptüm hepinizii..

bu arada sabah aç karna gittim hastaneye. ama tok da gidilebilirmiş gebelik testinde farketmiyormuş kızlarr

Arkadaşlar dün sağlık Ocağında yaptırdığım HCG testinde hamileliğim kesinleştiği için benden kansızlık,sarılık varsa başka soruınlar için kan tahlili istediler.Ona göre bizi yönlendiriceklermiş..Ayrıca hamile olduğunu öğrenen tüm arkadaşlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırın.Belirli haftalarda kontrol yapıyorlarmış.Hepimizin faydasına.

HCG sonucum 1000 den büyük olduğu için bugün doktor karından ultrasyonla baktı.(4+6 yım.) Yalnız daha bişey görünmüyordu.1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi.Ama moralim bozuldu.Kese neden görünmedi ki,içime dert oldu.İnşallah bir sorun yoktur.
--------------------------------------------------------------------------------

ilk 3 ay çok zorlamamak lazımcanım. açık havada kısa yürüyüşler olabilir belki

selam kızlar doktora gittim bugün. gittim gitmesine ama ne tuhaftır ki hayatımda gördüğüm en aksi, en anlayışsız, en berbat kadın doğum doktorunu da tanımış oldum bu sayede. adama bişey soruyosun dayak atar gibi cevap veriyor. sen istersen dünyanın en başarılı doktoru ol ama merhametsiz, kaba bir yaratık olduysan at kendini çöpe... devlet hastanesinde çalışıyor kendisi.

neyse, sonuçlarımı bile gösteremedim, aksiliği yetmezmiş gibi bilgisayar kullanmayı da bilmiyor. gittim labirent gibi binaları geçtim. Allahtan yanımda arkadaşım gelmişti. doktor onu da azarladı :) iki üç kağıt çıktı almak için bina bina gezdim. Allah düşürmesin oralara.

neyse HCG değerim 1000 den büyük görünüyordu. tek kazancım bunu öğrenmek oldu. ultrasona girmedim. özel hastaneden randevuma gidince baktırıcam. 25inde. ha bu arada kaşıntımın normal olduğunu söyledi. karaciğerinde bir sorun olsa sarılık olurdun dedi. krem mrem vermedi. cildiyeye fit dedi. böyle doktor olur mu ya. ben de gittim markete bebek sabunu, kremi ve yağı aldım onları sürünücem. bu ne arkadaş test sonuçlarımı kendim yorumladım, kremlerimi kendim aldım.

Son düzenleme:
hanımlar bugün öğrendim hamile olduğumu Elhamdülillah. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah :) daha 3 hafta 4 günlük. Kese felan görülmedi bugün. Deger de 200 cıktı. Acaba ne zaman gitsem de kese gorunur?

kızlar hamilelik belirtileriniz nasıldı yazar mısınız...

canım valla benimki geceleri bile tuvalete kalkma ile başladı benim aslında hiç huyum değildir gece wc gitmek ama 1 hafta kala adetıme gece kalkmalar başladı bende heralde adetım yaklştı ondan dıye hiç oralı bıle olmadım derken adetım 1 gün geçtı test fılan yaptım pozitif cıktı bu aralarda kasık ağrılarım var ara ara vuruyo bunun dısında daha bı belırtı yok henüz 1.ayın içindeyim çünkü :)

canım çok sevındım allah kuzagına almayıda nasıp etsın inşallah. Bende bugun ultrasona gırdım benım bebilş de görünmedı benım degerımde 263. Doktorum şimdi görunmez cok yenı dedı ayın 25 ine randevü verdı degerlerımın artmasını hesaplayarak ancak o gun keseyı görebılırız dedı bekleyecegız anlaşılan :)

Daha çok erken ve çok normal görünmemesi. 5 den sonra görülebilir diyorlar Vesveselere izin verme değerin de çoook iyi çıkmış Maşallah :)

aa bunu yazdığın çok iyi oldu. Çünkü bende kara kara düşünüyordum hangi gün gitsem bir daha diye. Çünkü kese oluşmadan gitmiyim vesvese yaratmasın diyordum. Bende 25 inde giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…