- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
hoşgeldin canım bende yeniyimhayırlı olsun öncelikle bende mart 22 de öğrendim hamiş olduğumu ayın 15 inde kalp atışını duycaz bizde yüksek çıkmasının en başlı nedeni ikiz oluyor genelde
Ben de unv mezunym, eşim de çalışmamaı istemiyor ama yine de bana bırakmıştı, annem çok beklenti içinde çalışma konusunda, o yüzden çalışmak istedim, hem evde de çok sıkılıyordum, bebiş geldi artık oy oy oy, hergünüm bebişle artık, kucağımıza da alsaydık, hayırlısıyla
slm canım, ben de dinleniyordum, sonuçları aldım, çok şükür iyi çıktı, düşük riski yok dedi doktr bakim hayırlısı, ilac olarak elevit kullanıyorum başka vermedi, folik pulus u bırak dedi, sonraki randevum 10 kasım da, galiba ikili test yapılacak o zaman, sen nasılsn , tamm canm ,yarına bekliyorum haberlerini
merak etme canım bu haftalar bunalım geçiyo bende çok ağladım geçen hafta.inşallah haftaya kalp atışını ve bebeğinin iyi oldugunu duyunca rahatlıyacaksın.bende çok karamsardım ama bugun buyuk gun inşallah kalp atışını duyacağım.belirtiye hiç takılma inşallah bulanmaz miden çok kötü birşey çünkü.
benim 7.haftada başladı.ama bide ben ilaç falanda içiyorum oda tetiklemiş olabilir.
sen iyi düşün.Bol bol dua et.
Arkadaşlar dr bana elevit diye Bi ilaç verdi.. Folic plusı bırak dedi. Siz ne kullanıyorsunuz? folic asit benim bildiğim ilk üç ay devam eder???
canım 10gün içinde tekrar ücret ödenmiyor
aslında kesenin milimi de aynı makinada ölçülmüş olur yani doğru bi kıyaslama yapmış olursunuz..
benim de düşüğüm olmuştu canım ve çok haklısın insanın korkuları oluyo ve maalesef şu 3,4 gündür başka sebeplerden benimde canım çok sıkıldı çok ağladım ama moralimizi yüksek tutmalıyız
benim de hiç belirtim yok sayılır 5+5im henüz kontrole gitmemiştim karından görünebilsin diye
ama haftasonu kahverengi lekelenmeler oldu bitmeyince dün özelde rasgele bi dr.a gittik
neyseki karından göründü kesemiz çok şükür
betahcg baktırıp değerinin yükselip yükselmediğini kontrol edebilirsiniz dedi
bu sabah kan verdim sağlıkocağında yarın alcam inşallah güzel haberlerle döneriz
canım o sendeki değere göre demekki bukadar kullunım sana yetmiş. benim drum 7 haftaya kadar veriyorum demişti yarın gidicez bakalım bana bıraktıracakmıymı. ilaç zaten iyi bişey değil bol tahıl ye onlardan alırsın folikasiti.
evet canım allahıma şükürler olsun gördükbidahakine bebişi ve kalp atışlarını da görmeyi nasip eder inşallah.
benden bu sefer bişey istemedi ama iki hafta sonra gel bazı tahliller isticem dedi. heralde senin bahsettiklerini siticek benden de. ama bozma moralini bence doktor kontrolünde olduğu sürece ilaçtanda enfeksiyondan da zarar gelmez ebbeğe. sen yeter ki moralini
yüksek tut canım..
canım ben elevit içiyodum ama 1 aydır içmiyorum çünkü bende ishal yaptı.bide folik asit kullanıyorumArkadaşlar dr bana elevit diye Bi ilaç verdi.. Folic plusı bırak dedi. Siz ne kullanıyorsunuz? folic asit benim bildiğim ilk üç ay devam eder???
slm kızlar 6+4 günlük hamileyim sürekli mide kazınması ve yanması oluyor bu da iştahımı tamamen kesiyor bir şey yiyemiyorumbulantılar da eti fir arada hafif hafif oluyor. Aranızda böyle olan varmı acaba ne yemek ,içmek gerekiyor??? bu mide kazınması ve yanması çok kötü
Bana eti formun kepekli bisküvisi iyi geldi yatıştırıyor mideyi.
hım canım ben de ev hanımıyım üni mezunuyum ama çalışmak istemedim.eşimde istemedi.evde bi iş olsa
ben tesettürlüyüm zaten ondan istemiyor ailem de çok istedi onun aileside ama biz direndik. senin bilgin var mı evden para kazanacağımız bir iş?
ben de elevit kullanıyorum a ve b vitamini varmış heralde
merhaba cnm nasılsın ne zmndır senı gormuyordum bende de oldu kahverengı akıntı n e yapacagımı sasırdım cok ta agladım ama genelde cogu kıse de oluyor sanırım bende 2 kere oldu bikac gun dınlendım cok sukur sımdı bırsey yok amin saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin...
Arkadaşlar dr bana elevit diye Bi ilaç verdi.. Folic plusı bırak dedi. Siz ne kullanıyorsunuz? folic asit benim bildiğim ilk üç ay devam eder???
teşekkür ederim canım onu da denerim midem ya cok yanıyor ya da ağrıyor ne içeceğimi şaşırdım neaıl besleniyorsun peki kahvaltı yapabiliyor musun ben midem yüzünden kahvaltıdan nefret ettim yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?