mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım sen ikiz mi bekliyosun yoksa :) ne güzel :) valla ben ilk öğrendiğim hafta 5 haftalıkken gittiğimde tek kese görünmüştü . ama doktoru pek begenmedim cok ilgilenmedi bende doktorumu değiştirdim bu hafta sonu baska doktora gidicez bakalım :)hem kalp atısı duyulcak bide nasip belki ikinci kese de görülürrr :))))))

Arkadaşlar dr bana elevit diye Bi ilaç verdi.. Folic plusı bırak dedi. Siz ne kullanıyorsunuz? folic asit benim bildiğim ilk üç ay devam eder???

ben tesettürlüyüm zaten ondan istemiyor ailem de çok istedi onun aileside ama biz direndik. senin bilgin var mı evden para kazanacağımız bir iş?

ben de elevit kullanıyorum a ve b vitamini varmış heralde

canım düşüncelerin için çok sagol.zaten her namazımda ve gün içinde dualarımı eksik etmiyorum.ama insan korkuyo işte.benim 6 haftalık sence kalp atışı ne zaman duyulur.benim yüzümden eşimde karamsar oldu yarıngidelim diyo ama gözükür mü.senin kaç haftalık şuan.

Arkadaşlar dr bana elevit diye Bi ilaç verdi.. Folic plusı bırak dedi. Siz ne kullanıyorsunuz? folic asit benim bildiğim ilk üç ay devam eder???

canım o sendeki değere göre demekki bukadar kullunım sana yetmiş. benim drum 7 haftaya kadar veriyorum demişti yarın gidicez bakalım bana bıraktıracakmıymı. ilaç zaten iyi bişey değil bol tahıl ye onlardan alırsın folikasiti.

canım birbirimize yakınız benimde 6+1 gün ama bu son adet gününe göre baz alıyorlar.bakalım ne zaman döllenme oldu aslında sende bende tam günümüzü bilemeyiz.canım bende bu ay öyle duygusallaştım ki.dokunsalar aglıyacak gibiyim ki aglıyorum.geçmeyen ishalim vardı.dışkı tahlilimde lökosit çıktı.kadın dogumcu antibiyotik verdi korkudan 10 gün kullanamadım ama geçmeyince 2 gündür almaya başladı.ve üşümem var.kolumda yuvarlak bir kızarıklık çıktı krem aldım hamileler kullanmaz yazıyo.bi de o geçmedi.üztüne kalp atışı stresi sardı.ablamda hamile ama o çok bulantısı olmuştu benimde olmayınca dün gece 4.30 dan sonra aglama krizine girdim

tahlil fln yapmadı ama doktordan doktora değişiyor demekki

serapcım gözün aydın çok sevindim.darsı kalp atışına

slm kızlar 6+4 günlük hamileyim sürekli mide kazınması ve yanması oluyor bu da iştahımı tamamen kesiyor bir şey yiyemiyorum bulantılar da arada hafif hafif oluyor. Aranızda böyle olan varmı acaba ne yemek ,içmek gerekiyor??? bu mide kazınması ve yanması çok kötü

Bana eti formun kepekli bisküvisi iyi geldi yatıştırıyor mideyi.

Bana eti formun kepekli bisküvisi iyi geldi yatıştırıyor mideyi.

teşekkür ederim canım onu da denerim midem ya cok yanıyor ya da ağrıyor ne içeceğimi şaşırdım neaıl besleniyorsun peki kahvaltı yapabiliyor musun ben midem yüzünden kahvaltıdan nefret ettim yapamıyorum

hım canım ben de ev hanımıyım üni mezunuyum ama çalışmak istemedim.eşimde istemedi.evde bi iş olsa

ben tesettürlüyüm zaten ondan istemiyor ailem de çok istedi onun aileside ama biz direndik. senin bilgin var mı evden para kazanacağımız bir iş?

anladım canım, bilemiyorum canım evden nasıl kazanılır, beni yanlış anlama, eğer beceriğin varsa ev yemekleri yapıp satabilirsin mantı gibi, çevren varsa, bide süs eşyaları yapabilirsin,bunlr içn de kurslara gitmek lazm, başka da bilemeyeceğim

slm bayanlar nasılsınız..bu aralar pek giremeiyorum biraz problemlerimiz vardı.. geçen hafta doktora gittim bir aylık hamilesin dedi kese yi gösterdi ama canlanmama ihtimali de var diye korkuttu sonradan sordugumda herkes için geçerli bi durum dedi ama gene de korkuyorum işte bu aralar ben acıkmaya başladım önceden böyle olmazdım..ara ara da belim ve karnım ağrıyo ama bulantım falan hiç olmadı bakalım hayırlısı nasıl olacaksa..kalp atışını duysakdık iyiy olurdu özele gisiyorum ama benim doktorum 5+3 günlük falan gibi hiç bi bilgi vermedi ya..değiştirsem mi acaba doktorumu bi kalp atışı içinde 1 ay sonraya gün verdi o zaman bakarız dedi diğer doktorlar 2 yada 10 gün sonra gel falan demiş amma da yazmışım ya neyse öpüldünüz bayanlar inşallah şu başımızdaki problemi alatırsak bol bol girerim:)

canımmm iyiyim çok şükür , sende iyisindir umarım evet oluyormuş bide o gün doktora gitmiştim herşey çok normal dedi akşam öyle olunca hemen aradım korkma olabilir devam ederse göreyim dedi, çok şükür devam etmedi,
6+4 günlüktü gittiğimde kalp atışlarını doktorumuz gördü ama biz göremedik bu hafta için tekrar gel dedi çrş gidicem ,
sen gördünmü kalp atışlarını bizim doktor zaten dışarı vermiyormuş sesi ultrasondan görücez dedi ,
amin canım inşallahhh sağlıkla alırız kucağımıza hamiş kıyafetlerine bakmak almak istiyorum artık şu riskli günleri bi atlatsak

En sevdiğim peynir bana acaip kokar oldu. yumurta ağır geliyor. Gevrekli yoğurt yiyebiliyorum sadece. Ceviz yemeye çalışıyorum. Kahvaltı dışında,etten tiksindim kokuyor
Canım hiç bir şey çekmiyor. Yine de çok şükür bulantı var ama kusma olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…