mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

bendee aynıyım sürekli bi yanma ve bulantı halii var, bol bol kraker yiyorum bidee suyu çok içiyorum biraz daha rahatlatıyo... ama dokturum hamileliğin belirtilerini yaşaman çocuğunun sağlıklı olduğunu gösterir dedi tabine kadar doğru bilmiyorum..

geçmiş olsun canım, allah şifa versin ama için rahat olsun hamilelerin kullanabildiği antibiyotikler var zaten dr.un vermiş
allahım hastalıklardan korusun
bu duygusallık fena valla
ben de ağla ağla içim çıktı çok kızıyorum kendime üzülüyorum da bebişi etkilemesin diye
allah yüzümüzü güldürsün ne diyelim...

Allah kabul etsin canım.7 haftam doldu aslında ama doktor 6 7 hafta arası dedi çok şükür duyduk kalp atışını 1o 15 gün sonra yeniden bakıcak.karından bebek görüldü rahat ama kalp atışı zor duyuldu iyice su içip sıkışırsan görülüp duyuluyomuş :) için nasıl rahat edicekse öyle yap tabi.zaten doktor der şu zaman gel kalp atışınıda duyalım diye.en azından kesenin büyümüş olduğunu görürsün benim en son adetim 17 şubattı.

mrb kızlar,

bu yazıyı yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.aranızdan ayrılıyorum çünkü artık hamile değilim.inanılmaz üzgünüm kelimelerle ifade edemiyorum kendimi.Ama elimden de bişi gelmiyor Rabbim böyle uygun görmüş demekki. cumartesi dr.a gttiiğimizi yazmıştım keseyi göremedik. dr. normalde bugünlerde keseyi görmemiz gerek dedi ve çarşambaya randevu vermişti ama pazar günü kanam başladı dr.a gttik. kese olmadığı için muhtemelen düşüyor dedi. eski adı düşük yeni adı kimyasal gebelik.beta hcg me baktılar tekrar adetimi 4 gün geçince yaptrdığımda 238 di dün yaptrdığımızda ise 251 çıktı.kanamam devam ediyor. bu şekilde gidecekmiş. kese oluşmadığı için parça düşmez dedi. çok ama çok üzgünüm.Elimden bişi gelmiyor.

Rabbim kimseyi aranızdan ayırmasın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

banada dua edin ikinci bebeğim inşallah sağlıkla doğar ve kucağıma sağlıkla alırım.Hamilelerin duası kabul olur inşallah. bebeklerinize ve kendinize iyi bakın

canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna. ben de bundan önceki gebeliğimde bebeğimin kalp atışları olmadığı için iki aylıkken aldırmak zorunda kalmıştım. çok üzülmüştüm doktorlara sordum benim yaptığım bişeyden mi diye kendimi suçladım. ama allahın işi işte eğer bebekte bi anomallik varsa vucut gebeliği kendi kendine sonlandırıyor. allah herşeyin hayırlısını versin canım bol bol dua et. belki böylesi gerçekten daha hayırlıdır diye düşün hep. hem kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalındığını ve bebeğin sağlıklı geliştiğini çevremden duydum ve forumlarda yazan çoğu kişiden de okudum. üzülme diyemicem tabi ama karnında daha çok geliştiğini hissettikten sonra benim gibi kürtaj olmak zorunda kalsaydın çok daha zor olurdu veya en azından hamile kalabildiğini bil ve rahatla. yıllarca uğraşıp bebek sahibi olamayanlar da var. ben de kendimi hep benden daha zor durumlarda olanlarla kıyaslayıp rahatladım şükrettim, hayırlısını diledim. rabbim tekrar bir bebekle taçlandırdı bizi. şimdi de hep korkularım var ama dualarım hep hayırlısı olması yönünde. eminim sen de bi an önce yeniden bebeğine sağlıkla kavuşacaksın.

Son düzenleme:

amin canım amin inşallah herşey yoluna girer bizde rahata kavuşuruz.

canım çok dua ediyorum çok istiyorum ve o kadar da korkuyorum .uykularım kaçıyor vallahi.allah sonumuzu hayır etsin.

canım okurken tüylerim diken diken oldu ve gözlerim doldu.allah sabır versin sana.çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum geçen sene bende bir kayıp yaşamıştım.allah yardımcın olsun.bundada vardır bir hayır inşallah çabuk toparlarsın allah en kısa zamanda sana saglıklı bir bebek nasip etsin.aramızdan ayrılmana çok üzüldüm kendine çok çok iyi bakkkkkk

kızlar ya benim biraz evel kahverengi bir akıntım geldi.canım sıkıldı sabah eşimle birlikte olmuştuk ondan olabilir mi biraz fazla mı oldu acaba böyle bir sıkıntı yaşayanınız oldu mu hiç?yani biraz korktum açıkçası.

canım çok geçmiş olsun bende ocak 27 de düşük yaptım kimyasal gebelik dediler ve ben doktora neden düşük oldu diye sorduğumda bana bilemeyiz 2. düşükten sonra anlaşılır dedi hemen doktor değiştirdim ve yeni doktorum fakülteye git 2 düşük yaptım de trombofoli testi yaptır dedi hematoloji bölümünde. Bu arada sadece bir adet dönemi geçirdim sonra korunma dedi kürtaj olmadğı için. Sonuç çıktığında doktora götürdüm negatifti yani kan pıhtılaşması oluyormuş hemde çift damardan aynı gün hamile olduğumu da öğrendim şimdi 6haftalık hamileyim sürekli iğne yapıyorum ilaç kullanıyorum şükür iyim ama. Sana diyeceğim şu ki kendini sakın bırakma inanılmaz bi dönem seni anlayabiliyorum sürekli ağlıyordum yanımda da kimsem yoktu ama kendini topla ve hemen dediğim testi yaptır doktorunada söyle ve uzun uzadıya yas tutma arkadaşım kendini hemen topla ve tekrar mucizeni yaşat biz güzel haberlerini bekliyoruz her zaman ...

canım benim hayırlı olsun bende şuan sat a göre 6+2 yim. haftaya bugün kalp atışını duycaz kısmetse belki kesin olsun diye 1 ay sonra demiştir ama doktor önemli içine sinmediyse değiştir umarım problemlerini aşarsın

canım dikkat edin ve doktora ilişki durumunu sor istersen. dr bize öğrendiğimizden beri ilişkiyi yasakladı. hatta bugün gene ilişki yok dedi. 2 hafta sonra bakalım ne dicek. belki önlem olarak demiştir ama bebişimiz sağlıklı olsun da biz beklemeye razıyız..

canım sordum haftada iki üç olabilir dedi ama bu günden sonra kesinlikle yok

canım ya koldaki kızarıklık dikkatimi çekti bende de oluştu o böyle üzüm tanei kadar yuvarlak geçmeyen bişi.. o ne olaki??

canımmm çok geçmiş olsunnn..ama bak üzme kendini burada ben de dahil çok arkadaşımız yaşamış kimyasal..sen içini ferah tut..ben kimyasal üzerine 1 adet gördüm ve hamileyim..doktorum da en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz..tekrarlamadığı sürece sorun yok..takma kafana keyfine bak demişti..
tabi ilk an insan üzülüyo yıkılıyo..şimdi sana ne desem boş..sadece şükret cnm..beterin beteri var..daha ileri zamanlarda kaybetmek çok daha acı olurdu..
dualarım seninle..inşallah yakın zamanda hamile haberini gtirirsin bize

kızlar benim midem akşamları çok yanıyor sizde de varmı bu sıkıntı?
ney iyi gelir biliyormusunuz?

canım canını sıkma bende de oldu aynı şey 4 gün önce..dr.a gittim iğne verdi iğne oldum bol bol yat dinlen ilişki uzun yolculuk yasak dedi çok sıcak suyla duş alma dedi..4 gündür bi şey yoktu ama bugün biraz pembe pembe geldi yine dün biraz yorulmuştum sanırım ondan bugün yine gittim dr a normal dedi can sıkacak bi durum olmadığını söyledi.içini ferah tut dr.unla da bi konuş istersen canım çok geçmiş olsunn

kızlar bugün dr.a gittim meleğim kocaman olmuş maşallah :)) tahlil vermiştim demir eksikliği çıktı dr ilaç verdi demir ilacı onu kullancam artık. kanamam vardı onun için de normal dedi hamile bayanların %95inde nedeni bilinmez kanamaların dedi dinlenmeyi tavsiye etti her dr gibi. bi de kırmızı et ciğer bol bol ye kahve ve çaydan mümkün olduğunca uzak dur dedi. 2 hafta sonra da 2li test yaptırcaz da kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı

Cok sevindim bebeginin iyi olduguna nasildi ultrason var mi belirgin goruntuler ben de 1-2 gune kadar gidicem yatiracagini biliyorum ondan gidesim yok hic bisey yiyemiyorum cunku 2li test ben yaptiricam ve olumsuz sonuclar dusunmeden yaptirmak gerektigini de dusunuyorum

cnm bende diyarbakırdayım hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…