slm kızlar 6+4 günlük hamileyim sürekli mide kazınması ve yanması oluyor bu da iştahımı tamamen kesiyor bir şey yiyemiyorumbulantılar da arada hafif hafif oluyor. Aranızda böyle olan varmı acaba ne yemek ,içmek gerekiyor??? bu mide kazınması ve yanması çok kötü
geçmiş olsun canım, allah şifa versin ama için rahat olsun hamilelerin kullanabildiği antibiyotikler var zaten dr.un vermişcanım birbirimize yakınız benimde 6+1 gün ama bu son adet gününe göre baz alıyorlar.bakalım ne zaman döllenme oldu aslında sende bende tam günümüzü bilemeyiz.canım bende bu ay öyle duygusallaştım ki.dokunsalar aglıyacak gibiyim ki aglıyorum.geçmeyen ishalim vardı.dışkı tahlilimde lökosit çıktı.kadın dogumcu antibiyotik verdi korkudan 10 gün kullanamadım ama geçmeyince 2 gündür almaya başladı.ve üşümem var.kolumda yuvarlak bir kızarıklık çıktı krem aldım hamileler kullanmaz yazıyo.bi de o geçmedi.üztüne kalp atışı stresi sardı.ablamda hamile ama o çok bulantısı olmuştu benimde olmayınca dün gece 4.30 dan sonra aglama krizine girdim
canım düşüncelerin için çok sagol.zaten her namazımda ve gün içinde dualarımı eksik etmiyorum.ama insan korkuyo işte.benim 6 haftalık sence kalp atışı ne zaman duyulur.benim yüzümden eşimde karamsar oldu yarıngidelim diyo ama gözükür mü.senin kaç haftalık şuan.
mrb kızlar,
bu yazıyı yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.aranızdan ayrılıyorum çünkü artık hamile değilim.inanılmaz üzgünüm kelimelerle ifade edemiyorum kendimi.Ama elimden de bişi gelmiyor Rabbim böyle uygun görmüş demekki. cumartesi dr.a gttiiğimizi yazmıştım keseyi göremedik. dr. normalde bugünlerde keseyi görmemiz gerek dedi ve çarşambaya randevu vermişti ama pazar günü kanam başladı dr.a gttik. kese olmadığı için muhtemelen düşüyor dedi. eski adı düşük yeni adı kimyasal gebelik.beta hcg me baktılar tekrar adetimi 4 gün geçince yaptrdığımda 238 di dün yaptrdığımızda ise 251 çıktı.kanamam devam ediyor. bu şekilde gidecekmiş. kese oluşmadığı için parça düşmez dedi. çok ama çok üzgünüm.Elimden bişi gelmiyor.
Rabbim kimseyi aranızdan ayırmasın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
banada dua edin ikinci bebeğim inşallah sağlıkla doğar ve kucağıma sağlıkla alırım.Hamilelerin duası kabul olur inşallah. bebeklerinize ve kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canım, allah şifa versin ama için rahat olsun hamilelerin kullanabildiği antibiyotikler var zaten dr.un vermiş
allahım hastalıklardan korusun
bu duygusallık fena valla
ben de ağla ağla içim çıktı çok kızıyorum kendime üzülüyorum da bebişi etkilemesin diye
allah yüzümüzü güldürsün ne diyelim...
Allah kabul etsin canım.7 haftam doldu aslında ama doktor 6 7 hafta arası dedi çok şükür duyduk kalp atışını 1o 15 gün sonra yeniden bakıcak.karından bebek görüldü rahat ama kalp atışı zor duyuldu iyice su içip sıkışırsan görülüp duyuluyomuş :) için nasıl rahat edicekse öyle yap tabi.zaten doktor der şu zaman gel kalp atışınıda duyalım diye.en azından kesenin büyümüş olduğunu görürsün benim en son adetim 17 şubattı.
mrb kızlar,
bu yazıyı yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.aranızdan ayrılıyorum çünkü artık hamile değilim.inanılmaz üzgünüm kelimelerle ifade edemiyorum kendimi.Ama elimden de bişi gelmiyor Rabbim böyle uygun görmüş demekki. cumartesi dr.a gttiiğimizi yazmıştım keseyi göremedik. dr. normalde bugünlerde keseyi görmemiz gerek dedi ve çarşambaya randevu vermişti ama pazar günü kanam başladı dr.a gttik. kese olmadığı için muhtemelen düşüyor dedi. eski adı düşük yeni adı kimyasal gebelik.beta hcg me baktılar tekrar adetimi 4 gün geçince yaptrdığımda 238 di dün yaptrdığımızda ise 251 çıktı.kanamam devam ediyor. bu şekilde gidecekmiş. kese oluşmadığı için parça düşmez dedi. çok ama çok üzgünüm.Elimden bişi gelmiyor.
Rabbim kimseyi aranızdan ayırmasın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
banada dua edin ikinci bebeğim inşallah sağlıkla doğar ve kucağıma sağlıkla alırım.Hamilelerin duası kabul olur inşallah. bebeklerinize ve kendinize iyi bakın
mrb kızlar,
slm bayanlar nasılsınız..bu aralar pek giremeiyorum biraz problemlerimiz vardı.. geçen hafta doktora gittim bir aylık hamilesin dedi kese yi gösterdi ama canlanmama ihtimali de var diye korkuttu sonradan sordugumda herkes için geçerli bi durum dedi ama gene de korkuyorum işte bu aralar ben acıkmaya başladım önceden böyle olmazdım..ara ara da belim ve karnım ağrıyo ama bulantım falan hiç olmadı bakalım hayırlısı nasıl olacaksa..kalp atışını duysakdık iyiy olurdu özele gisiyorum ama benim doktorum 5+3 günlük falan gibi hiç bi bilgi vermedi ya..değiştirsem mi acaba doktorumu bi kalp atışı içinde 1 ay sonraya gün verdi o zaman bakarız dedi diğer doktorlar 2 yada 10 gün sonra gel falan demiş amma da yazmışım ya neyse öpüldünüz bayanlar inşallah şu başımızdaki problemi alatırsak bol bol girerim:)
kızlar ya benim biraz evel kahverengi bir akıntım geldi.canım sıkıldı sabah eşimle birlikte olmuştuk ondan olabilir mi biraz fazla mı oldu acaba böyle bir sıkıntı yaşayanınız oldu mu hiç?yani biraz korktum açıkçası.
canım dikkat edin ve doktora ilişki durumunu sor istersen. dr bize öğrendiğimizden beri ilişkiyi yasakladı. hatta bugün gene ilişki yok dedi. 2 hafta sonra bakalım ne dicek. belki önlem olarak demiştir ama bebişimiz sağlıklı olsun da biz beklemeye razıyız..
mrb kızlar,
kızlar ya benim biraz evel kahverengi bir akıntım geldi.canım sıkıldı sabah eşimle birlikte olmuştuk ondan olabilir mi biraz fazla mı oldu acaba böyle bir sıkıntı yaşayanınız oldu mu hiç?yani biraz korktum açıkçası.
kızlar bugün dr.a gittim meleğim kocaman olmuş maşallah :)) tahlil vermiştim demir eksikliği çıktı dr ilaç verdi demir ilacı onu kullancam artık. kanamam vardı onun için de normal dedi hamile bayanların %95inde nedeni bilinmez kanamaların dedi dinlenmeyi tavsiye etti her dr gibi. bi de kırmızı et ciğer bol bol ye kahve ve çaydan mümkün olduğunca uzak dur dedi. 2 hafta sonra da 2li test yaptırcaz da kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı
canım benim özelde testler 1 milyar felan tutuyor fakültede yaptır ben diyarbakırdayım fakültede yaptır dedi doktor yaptırdım kimse niye yaptırıyorsun kaç düşüğün oldu diye sormadı bile hematoloji bölümünden yapılıyor benimde ilk düşük neden oldu diye sorduğumda 2.de belli olur demişti hemen doktorumu değiştirdim. haber ver bize doktordan gelince dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?