canım benim hayırlı olsun bende şuan sat a göre 6+2 yim. haftaya bugün kalp atışını duycaz kısmetse belki kesin olsun diye 1 ay sonra demiştir ama doktor önemli içine sinmediyse değiştir umarım problemlerini aşarsın
canım ya koldaki kızarıklık dikkatimi çekti bende de oluştu o böyle üzüm tanei kadar yuvarlak geçmeyen bişi.. o ne olaki??
canım canını sıkma bende de oldu aynı şey 4 gün önce..dr.a gittim iğne verdi iğne oldum bol bol yat dinlen ilişki uzun yolculuk yasak dedi çok sıcak suyla duş alma dedi..4 gündür bi şey yoktu ama bugün biraz pembe pembe geldi yine dün biraz yorulmuştum sanırım ondan bugün yine gittim dr a normal dedi can sıkacak bi durum olmadığını söyledi.içini ferah tut dr.unla da bi konuş istersen canım çok geçmiş olsunn
herkeze günaydın günümüz aydın huzurlu saglıklı geçsin.inşallah herkez iyidir.hala benim gibi belirtisi olmayan var mı.kafama çok takıyorum hafta sonuna az kaldı .dr gidicem ama çok korkuyorum.
herkeze günaydın günümüz aydın huzurlu saglıklı geçsin.inşallah herkez iyidir.hala benim gibi belirtisi olmayan var mı.kafama çok takıyorum hafta sonuna az kaldı .dr gidicem ama çok korkuyorum.
kızlar bugün dr.a gittim meleğim kocaman olmuş maşallah :)) tahlil vermiştim demir eksikliği çıktı dr ilaç verdi demir ilacı onu kullancam artık. kanamam vardı onun için de normal dedi hamile bayanların %95inde nedeni bilinmez kanamaların dedi dinlenmeyi tavsiye etti her dr gibi. bi de kırmızı et ciğer bol bol ye kahve ve çaydan mümkün olduğunca uzak dur dedi. 2 hafta sonra da 2li test yaptırcaz da kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı
canımmm iyiyim çok şükür , sende iyisindir umarım evet oluyormuş bide o gün doktora gitmiştim herşey çok normal dedi akşam öyle olunca hemen aradım korkma olabilir devam ederse göreyim dedi, çok şükür devam etmedi,
6+4 günlüktü gittiğimde kalp atışlarını doktorumuz gördü ama biz göremedik bu hafta için tekrar gel dedi çrş gidicem ,
sen gördünmü kalp atışlarını bizim doktor zaten dışarı vermiyormuş sesi ultrasondan görücez dedi ,
amin canım inşallahhh sağlıkla alırız kucağımıza hamiş kıyafetlerine bakmak almak istiyorum artık şu riskli günleri bi atlatsak
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...beni çok duygulandırdınız...
inşallah tekrar hamileliğimi gelip sizelere müjdeleyeceğim nolur bana dualrınızı eksik etmeyin ismim hatice.dualarınızda namazlarınızdan sonra banada dua edin.hepinizi kocaman öpüyorum kendinizeve bebeklerinize iyi bakın Allah a emanet olun...
merhabalar
bulantılarım vardı ama haftasonu hastanelik oldum. cumartesi iyiydim aslında hoş öğlene kadar kustum. yediklerimi de.. ama akşama doğru iyiydim. hatta akşam dışardan pizza siparişi verdim. vermez olaydım. zorla zor yedim çünkü soğanı basmışlar içine. ertesi sabah yataktan kalkamadım. sebep: baş dönmesi... ama nasıl... oda etrafımda fır fır dönüyor. oturamıyorum. başım döndükçe kusuyorum. bişey yiyemedim tabi. hastaneye gittik acile. ama eşimin desteğiyle yürüyorum. hayatımda hiç öyle başım dönmemişti. neyse serum takıldı ama zerre kadar iyileşme yok. etesi günü kendi doktoruma gittim veyeniden serum verdi. serumu aldığım ilk saniye bulantım tık kesildi. baş dönmem zaten sabaha kadar geçti. öğleden sonra çıktım hastaneden ve kusmadan akşamı ettim. o ilacı bulan kimse yeri cennet olsun. bebeğimde sorun yok çok şükür. ama aklıma türlü türlü şeyler geldi. şimdi raporluyum evde dinleniyorum.
mrb kızlar,
bu yazıyı yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.aranızdan ayrılıyorum çünkü artık hamile değilim.inanılmaz üzgünüm kelimelerle ifade edemiyorum kendimi.Ama elimden de bişi gelmiyor Rabbim böyle uygun görmüş demekki. cumartesi dr.a gttiiğimizi yazmıştım keseyi göremedik. dr. normalde bugünlerde keseyi görmemiz gerek dedi ve çarşambaya randevu vermişti ama pazar günü kanam başladı dr.a gttik. kese olmadığı için muhtemelen düşüyor dedi. eski adı düşük yeni adı kimyasal gebelik.beta hcg me baktılar tekrar adetimi 4 gün geçince yaptrdığımda 238 di dün yaptrdığımızda ise 251 çıktı.kanamam devam ediyor. bu şekilde gidecekmiş. kese oluşmadığı için parça düşmez dedi. çok ama çok üzgünüm.Elimden bişi gelmiyor.
Rabbim kimseyi aranızdan ayırmasın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
banada dua edin ikinci bebeğim inşallah sağlıkla doğar ve kucağıma sağlıkla alırım.Hamilelerin duası kabul olur inşallah. bebeklerinize ve kendinize iyi bakın
canım çok geçmiş olsun.bende 2 gün kustum kötüydüm.dün doktorum banada pr diye başlayan bulantı hapı verdi onu kullanmaya başladım sanki biraz iyi gibiyim ama başım ağırıyor.sende bu ilacımı kullanıyorsun yoksa sadece serummu iyi geldi.tekrar çok .çok geçmiş olsun
inşallah tekrar hamileliğimi gelip sizelere müjdeleyeceğim nolur bana dualrınızı eksik etmeyin ismim hatice.dualarınızda namazlarınızdan sonra banada dua edin.hepinizi kocaman öpüyorum kendinizeve bebeklerinize iyi bakın Allah a emanet olun...
canım takma kafana niye kendi kendini strese sokuyosun? senin gibi belirti yaşamak istemeyen bir sürü hamile var inan bana. çok güzel bişey değil sürekli kusmalar bayılmalar falan. ben de hala yaşamıyorum. sadece biraz göğüs hassasiyeti başladı. o da öyle aman aman çok fazla değil. ben kendimi şanslı hissediyorum valla. bebişin de sağlıklıdır emin ol. ama sen stres yaptıkça bebeğine zarar verirsin bunu unutma. doktora gittiğinde o da herşeyin yolunda olduğunu söyleyecek. boşuna üzmüş olcaksın miniğini haberin olsunn
yok canım pr diye başlamıyor. dur özelden yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?