mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım ya koldaki kızarıklık dikkatimi çekti bende de oluştu o böyle üzüm tanei kadar yuvarlak geçmeyen bişi.. o ne olaki??

canım kullandıgımız vitaminler yapmış olabilir.ama kremi var ama hamileler almaması lazım yazıyordu içinde.belkide sıkıntı yapıyoruz ondanda omuş olabilir.
benim 1 ay oldu şimdi azalmaya başladı dikkat et su değince benim kızarıklık ortaya çıkıyor.sen canını sıkma

herkeze günaydın günümüz aydın huzurlu saglıklı geçsin.inşallah herkez iyidir.hala benim gibi belirtisi olmayan var mı.kafama çok takıyorum hafta sonuna az kaldı .dr gidicem ama çok korkuyorum.

canım çok teşekkür ederim aynı haftadaymışız seninle sevindim bunada.yani dünden beri çok az gelmiş.doktora pazartesi gideceğiz randevum var.inşallah bir şey yoktur.çalışıyorum mecburen yorulacağım özellikle hafta içi.ama diğer zamanlar yatıyorum evde kalkamıyorum zaten bulantıdan.

herkeze günaydın günümüz aydın huzurlu saglıklı geçsin.inşallah herkez iyidir.hala benim gibi belirtisi olmayan var mı.kafama çok takıyorum hafta sonuna az kaldı .dr gidicem ama çok korkuyorum.

canım takma kafana niye kendi kendini strese sokuyosun? senin gibi belirti yaşamak istemeyen bir sürü hamile var inan bana. çok güzel bişey değil sürekli kusmalar bayılmalar falan. ben de hala yaşamıyorum. sadece biraz göğüs hassasiyeti başladı. o da öyle aman aman çok fazla değil. ben kendimi şanslı hissediyorum valla. bebişin de sağlıklıdır emin ol. ama sen stres yaptıkça bebeğine zarar verirsin bunu unutma. doktora gittiğinde o da herşeyin yolunda olduğunu söyleyecek. boşuna üzmüş olcaksın miniğini haberin olsunn

hepinize günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...bu kadar kişiyi burda görmek güzel...benim okula gitmem gerek kendinize ve yavrularınıza çoookkk dikkat edin banada dua edin iyi günlerrr...

günaydın:)) ben varım canım göğüs ağrım dışında hiçbir belirti yok

maşallah maşallah:)) ikili testte neye bakılıyor canım?

Bir de şey diycem bu lekelenme nasıl oluyor çamaşıra mı geçiyor yoksa afedersiniz peçeteye de geliyorum? Benim sarı akıntım var da bazen rengi koyulaşıyor acaba diyorum bu leke mi??

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...beni çok duygulandırdınız...
inşallah tekrar hamileliğimi gelip sizelere müjdeleyeceğim nolur bana dualrınızı eksik etmeyin ismim hatice.dualarınızda namazlarınızdan sonra banada dua edin.hepinizi kocaman öpüyorum kendinizeve bebeklerinize iyi bakın Allah a emanet olun...

bende ıyıym cok sukur bulantılar ve uyku olmasa daha iyi olucam :) bende yarın 2 hafta olucak gideli keseyi görmüştük ozmn 20 gun sonra gel demişti ama onumuzdeki hafta cuma gunu annem gelicek onunla beraber gideyim diye beklicem hem biraz daha büyümüş olur dedim ozmn kalp atıslarını dinlicez yada görücez bilemiorum merak içindeyim anlıyacagın :))

merhabalar
bulantılarım vardı ama haftasonu hastanelik oldum. cumartesi iyiydim aslında hoş öğlene kadar kustum. yediklerimi de.. ama akşama doğru iyiydim. hatta akşam dışardan pizza siparişi verdim. vermez olaydım. zorla zor yedim çünkü soğanı basmışlar içine. ertesi sabah yataktan kalkamadım. sebep: baş dönmesi... ama nasıl... oda etrafımda fır fır dönüyor. oturamıyorum. başım döndükçe kusuyorum. bişey yiyemedim tabi. hastaneye gittik acile. ama eşimin desteğiyle yürüyorum. hayatımda hiç öyle başım dönmemişti. neyse serum takıldı ama zerre kadar iyileşme yok. etesi günü kendi doktoruma gittim veyeniden serum verdi. serumu aldığım ilk saniye bulantım tık kesildi. baş dönmem zaten sabaha kadar geçti. öğleden sonra çıktım hastaneden ve kusmadan akşamı ettim. o ilacı bulan kimse yeri cennet olsun. bebeğimde sorun yok çok şükür. ama aklıma türlü türlü şeyler geldi. şimdi raporluyum evde dinleniyorum.

canım çok üzüldüm.İnşallah en yakın zamanda çok daha sağlıklı bir gebelik yaşayıp güzel bir anne olucaksın.bizde seni öpüyoruz.

canım çok geçmiş olsun.bende 2 gün kustum kötüydüm.dün doktorum banada pr diye başlayan bulantı hapı verdi onu kullanmaya başladım sanki biraz iyi gibiyim ama başım ağırıyor.sende bu ilacımı kullanıyorsun yoksa sadece serummu iyi geldi.tekrar çok .çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. ama artık böyle şeyleri yaşamayan yok. ama durmak yok. en kısa zamanda bekleriz artık buraya mı gelirsin başka ay annelerine mi gidersin ama sakın üzülme ve umutsuz olma. çok öptüm

yok canım pr diye başlamıyor. dur özelden yazayım.

Canım çok geçmiş olsun. Dua edicem sana. İnşallah yeniden paylaşacaksın bizimle. İyi düşün iyi olsun

serapcım düşüncelerin beni motive etti.inşallah herşey yondadır.bi kalp atışını duysam oh be diycem sen nasılsın.akıntın falan var mı.

haticecim inan bana ben çok etkilendim allah sana en kısa zamanda nasip etsin.namazlarımda söz sanada dua edicem zaten hepinize ediyorum...sen ne olur üzülmemeye çalış.bundan sonra olucak diye inancını yitirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…