mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

flowers34 seninle aynı gidiyoruz sanırım hayatım.aramızda en fazla 1-2 gün var.ben 6+6 dayım bugün sen kaç oldun.?
bende kanama var ama kese dışında kullandığım iğneden dolayı oluyor.sen nasılsın?6+4 te kalp atışlarını gördüm ben fasulyemin...ne kadarda güzel bir duygu allah hepimize yaşatsınnn
kendine çoook dikkat et

canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda toparlanırsın inşallah:)

cnm bende diyarbakırdayım hangi doktora gidiyorsun?

vallahi sevindim ben genesiste ayşegül hanıma memorialda burhan beye gittim ama bana 2. düşükten sonra belli olur dediler. Sultan hastanesine karşıda bi ön yargım vardı gitmedim hiç sonra yeni bi doktor gelmiş özgür bey ve iyi ki gelmiş diyorum canım sen nereye gidiyorsun ben hemen ninovanın arkasında oturuyorum.

kızlar az önce erik ağacına daldım:))))46:

hahaha cook güzel canım bende sabah ayvalık tostu diye uyandım diyarbakırda olduğum için malesef bulamadım normal tost yedim haaa birde bugün rüyamdaaa bebişimi gördüm kızmış kucağımdaydı tosuncuk gibiydi o kadar mutlu oldum ki ..

kızım yazmayın şunları yaaaa((

serapcım düşüncelerin beni motive etti.inşallah herşey yondadır.bi kalp atışını duysam oh be diycem sen nasılsın.akıntın falan var mı.

yok canım ben de akıntı 2-3 hafta önce kesildi. zaten çok fazla bi akıntım olmamıştı. allah kısmet ederse kalp atışlarını duyunca ben de çok rahatlıcam. ama nasıl bi hamilelik geçirirsen geçir kalp atışlarını duyana kadar herkes tedirgin. sonra gelişene, büyüne, sonra doğana, sonra yürüyene, konuşana, okula gidene, evlenene....... kadar. canım biz anne oluyoruz, endişelerimiz her zaman olucak ve hiç bi zaman rahat edemicez

beni de yıllarca elif hoca genesiste o tedavi etti çok memnundum ama tam ben hamile oldum üniversiteye doçentlik kazanmış ayşegül hanım çok yoğundu 2 kişi alıyorlar birde ondn niyazi beye gidiyorum memnunum, ama ne yazıkkı düşük tehlikenm var hastanede yattım iyide ilgilendi ona devam edecem gibi görünüyor.çok yakınız bende ninovanın yanında ekmarın orda oturuyorum artık özelden konuşuruz :) çok sevindim..

evet canım bende çok yattım genesiste ilk düşük oldu ya benimde bu sefer hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizii canım sende sürekli ayaklarının altına yastık koyarak uzan baya yakınmışız ya bende çook sevindim ) inşallah görüşmekte nasip olur sen yeterki bi düşük tehlikeni atlat.

inşallah cnm ben de görüşmeyi isterim en kısa zamanda raporluyum zaten raporum bitmeden :) öyle yapmaya çalışıyorum inşallah hepimiz alırız kucağımıza. bu arada bu sitenın arkadaş olarak ekli kişilerle sohbet olayı varmı konuşurduk :)))) biliyormusun?

ben de rüyamda neler neler görüyorum ama bulantı bi başlayınca gözüm görm,yor bişeyi

bende bilmiyorum ki canım ama özelden msj var galiba dur bi deneyelim

ben de rüyamda neler neler görüyorum ama bulantı bi başlayınca gözüm görm,yor bişeyi

bulantı çok zor oluyor ya Allah yardım etsin benim arada nadiren oluyor normalde yok aman olmasında yanımda kimse yok yemek yapamam yiyemem çok zor olur.

canım ya ben yeni üyeyim ya 100 msjı geçmen lazımmış özelden msj atabilmen için yani olmuyor anlıcağın ;(

Canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Ben de sabahları kötü oluyorum. Çıkarmaya başladım. Sadece süt bisküvi ve yoğurt yiyebiliyorum. Gün içinde de pişmiş hiçbir şey istemiyor canım. Canım istiyor diye börek yaptım o fırın kokusu mahvetti beni mutfağa giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…