canımmm iyiyim çok şükür , sende iyisindir umarım evet oluyormuş bide o gün doktora gitmiştim herşey çok normal dedi akşam öyle olunca hemen aradım korkma olabilir devam ederse göreyim dedi, çok şükür devam etmedi,
6+4 günlüktü gittiğimde kalp atışlarını doktorumuz gördü ama biz göremedik bu hafta için tekrar gel dedi çrş gidicem ,
sen gördünmü kalp atışlarını bizim doktor zaten dışarı vermiyormuş sesi ultrasondan görücez dedi ,
amin canım inşallahhh sağlıkla alırız kucağımıza hamiş kıyafetlerine bakmak almak istiyorum artık şu riskli günleri bi atlatsak
merhabalar
bulantılarım vardı ama haftasonu hastanelik oldum. cumartesi iyiydim aslında hoş öğlene kadar kustum. yediklerimi de.. ama akşama doğru iyiydim. hatta akşam dışardan pizza siparişi verdim. vermez olaydım. zorla zor yedim çünkü soğanı basmışlar içine. ertesi sabah yataktan kalkamadım. sebep: baş dönmesi... ama nasıl... oda etrafımda fır fır dönüyor. oturamıyorum. başım döndükçe kusuyorum. bişey yiyemedim tabi. hastaneye gittik acile. ama eşimin desteğiyle yürüyorum. hayatımda hiç öyle başım dönmemişti. neyse serum takıldı ama zerre kadar iyileşme yok. etesi günü kendi doktoruma gittim veyeniden serum verdi. serumu aldığım ilk saniye bulantım tık kesildi. baş dönmem zaten sabaha kadar geçti. öğleden sonra çıktım hastaneden ve kusmadan akşamı ettim. o ilacı bulan kimse yeri cennet olsun. bebeğimde sorun yok çok şükür. ama aklıma türlü türlü şeyler geldi. şimdi raporluyum evde dinleniyorum.
duygucum en son adet tarihin ne senin.
cnm bende diyarbakırdayım hangi doktora gidiyorsun?
kızlar az önce erik ağacına daldım:))))46:
hahahacook güzel canım bende sabah ayvalık tostu diye uyandım diyarbakırda olduğum için malesef bulamadım normal tost yedim haaa birde bugün rüyamdaaa bebişimi gördüm kızmış kucağımdaydı tosuncuk gibiydi o kadar mutlu oldum ki ..
kızım yazmayın şunları yaaaa((
canım son adet tarihim 23 şubat mart 22de de hamile olduğumu öğrendim.
pazartesi gitcez heycanla bekliyorumyakınız benimde 24 şubat.kalp atışını duydun mu.
serapcım düşüncelerin beni motive etti.inşallah herşey yondadır.bi kalp atışını duysam oh be diycem sen nasılsın.akıntın falan var mı.
beni de yıllarca elif hoca genesiste o tedavi etti çok memnundum ama tam ben hamile oldum üniversiteye doçentlik kazanmış ayşegül hanım çok yoğundu 2 kişi alıyorlar birde ondn niyazi beye gidiyorum memnunum, ama ne yazıkkı düşük tehlikenm var hastanede yattım iyide ilgilendi ona devam edecem gibi görünüyor.çok yakınız bende ninovanın yanında ekmarın orda oturuyorum artık özelden konuşuruz :) çok sevindim..vallahi sevindimben genesiste ayşegül hanıma memorialda burhan beye gittim ama bana 2. düşükten sonra belli olur dediler. Sultan hastanesine karşıda bi ön yargım vardı gitmedim hiç sonra yeni bi doktor gelmiş özgür bey ve iyi ki gelmiş diyorum canım sen nereye gidiyorsun ben hemen ninovanın arkasında oturuyorum.
beni de yıllarca elif hoca genesiste o tedavi etti çok memnundum ama tam ben hamile oldum üniversiteye doçentlik kazanmış ayşegül hanım çok yoğundu 2 kişi alıyorlar birde ondn niyazi beye gidiyorum memnunum, ama ne yazıkkı düşük tehlikenm var hastanede yattım iyide ilgilendi ona devam edecem gibi görünüyor.çok yakınız bende ninovanın yanında ekmarın orda oturuyorum artık özelden konuşuruz :) çok sevindim..
canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda toparlanırsın inşallah:)
inşallah cnm ben de görüşmeyi isterim en kısa zamanda raporluyum zaten raporum bitmeden :) öyle yapmaya çalışıyorum inşallah hepimiz alırız kucağımıza. bu arada bu sitenın arkadaş olarak ekli kişilerle sohbet olayı varmı konuşurduk :)))) biliyormusun?evet canım bende çok yattım genesiste ilk düşük oldu ya benimde bu sefer hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizii canım sende sürekli ayaklarının altına yastık koyarak uzan baya yakınmışız ya bende çook sevindim) inşallah görüşmekte nasip olur sen yeterki bi düşük tehlikeni atlat.
hahahacook güzel canım bende sabah ayvalık tostu diye uyandım diyarbakırda olduğum için malesef bulamadım normal tost yedim haaa birde bugün rüyamdaaa bebişimi gördüm kızmış kucağımdaydı tosuncuk gibiydi o kadar mutlu oldum ki ..
inşallah cnm ben de görüşmeyi isterim en kısa zamanda raporluyum zaten raporum bitmeden :) öyle yapmaya çalışıyorum inşallah hepimiz alırız kucağımıza. bu arada bu sitenın arkadaş olarak ekli kişilerle sohbet olayı varmı konuşurduk :)))) biliyormusun?
ben de rüyamda neler neler görüyorum ama bulantı bi başlayınca gözüm görm,yor bişeyi
inşallah cnm ben de görüşmeyi isterim en kısa zamanda raporluyum zaten raporum bitmeden :) öyle yapmaya çalışıyorum inşallah hepimiz alırız kucağımıza. bu arada bu sitenın arkadaş olarak ekli kişilerle sohbet olayı varmı konuşurduk :)))) biliyormusun?
ben de rüyamda neler neler görüyorum ama bulantı bi başlayınca gözüm görm,yor bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?