canım ya ben yeni üyeyim ya 100 msjı geçmen lazımmış özelden msj atabilmen için yani olmuyor anlıcağın ;(
benım de msj hakkım yokmus fakat suana kadar gonderılen 85miş yanı 15 tane yazarsam sana özelden msj atarım face varsa eklrsın yada no mu verırım problem değil 100 olsun atarım sana :))
tmm facedende ekleriz bende 100 e tamamlamaya çalışayım
hahahacook güzel canım bende sabah ayvalık tostu diye uyandım diyarbakırda olduğum için malesef bulamadım normal tost yedim haaa birde bugün rüyamdaaa bebişimi gördüm kızmış kucağımdaydı tosuncuk gibiydi o kadar mutlu oldum ki ..
100 tamamlanır zaten benımkı bugun :)))) 'mutlu sonla biten tedavi hikayemiz' adlı konu benım ona bir sürü beğeni ve yorum geliyor zaten okudunmu hiç.hikayem cok değişik,ilginç komık duygusal herşeyvar yanı. bu arada okuduysan orda gecen arkadaştaki bulundugum mekan firuze pastanesinin üstü sizin oralarda :))))))))))
dr bana asitli içme dedi onun dışında zaten sigara fln yok her şey serbestmiş şimdilik
evet canım bende asitli içmiyorum bazen canım çay istiyor engel olamıyorum 2 bardağı geçmicek şekilde içiyorum bol su içiyorum bazen canım hiç aklıma gelmicek şeyler istiyor öle vallahi
benim de aklımdan turşu hiç çıkmıyor ömrümde bu kadar turşu yemedım galiba cevremdeki butun arkadasları seferber ettim memleketten gelen tursularından getırdı hepsi :)
aaaaaaa bende çok turşu istiyorum ama ne komşularımda ne arkadaşlarımda yok hazırda güzel olmuyor bazen eşim iş yerinden getiriyor memleketten gelen turşular varsa bende isterim))
benım bir bidon annem karışık gönderdi yarısına indi zaten bir tanede açılmamış yeşil fasulye turşusu (o da çok güzel oluyor) var ona daha başlayamadım arkadışın biri osmanıyeden lahana tursusu yapmış annesi onu getirdi, az öncede denizlili bir arkadaş acı biber tursusu getirdi ben de turşu çok anlayacağın veririm sana da :))))
benim kayınvalidemde güzel yapar ama buraya otobüsle gelen yok uçağa almıyorlar diye biliyorum zaten o yüzden anca buralarda hazır turşular yiyorum valla sende turşu çokmuş komşuda pişer bize de düşer))
istediğiniz turşu olsun ççokkkkkk. bebişle canınız sağolsun :)
yüreği güzel arkadaşım teşekkür ederim işin şakasıydı kısmet olursa yeriz birlikte turşuları
hani ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi misal biz de yiyip yiyip turşuları ayşeleri doğuracaz herhalde :))))
herhalde öyle olcak canım yaabugün rüyamda da gördüm tosuncuk bir kızım oluyordu ama çok güzeldi ))) hayırlısı olsun valla.
selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
Şimdi daha bi inanıyorum hamile olduğumazaten bulantılar hissettiriyordu ama kalp atışını duyamamaktan çok korkuyordum.3 hafta sonra yine gidicem.2li test için de zaman belirliycez ayrı bi merkezde yaptıracakmışım.gerçi ben Allahtan ne gelirse razıyım ama bilmekte de fayda var.hakkımızda hayırlısı canlarım doğuma kadar bu stres sürecek sanırımmm
hayırlısı tabiki tek sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez ama benim hep kızlara ilgim vardı eskıden beri cici cici giydirip saçlarını yapmak zaten okul öncesi öğr. olduğumdan öğrencilerimi de süslüyorum eve gönderirken :) bir çok kişi kız diyor ben hep erkek görüyorum rüyamda :))) annem göçmen gözler masmavi onun gibi gözleri olan erkek çocuğu görüyorum hayır olsun inşallah :)))
pazartesi gitcez heycanla bekliyorumsiz duydunuzmu
benimde hep erkek çocuklarına karşı bi ilgim var belki de 2 kız kardeşiz ondandır hep bi abimiz olsaydı felan demişizdir eşimde kız çocuğu delisi saçlarını örcem diyor)) ilk önce hayırlısı diyoruz tabiki annem erkek olcak diyor kardeşim kız bakalım hayırlısı olsun belkide masmavi gözlü bi oğlun olur inşallahh hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?