bizde hafta sonu gidicez hadi hayırlısı.ayyy çok heyecan ve korku var.
benim eşimde kız çocuğu delisi ve herkes eğer bir kızı olursa yaklaştırmaz kimseyi valla yanına falan diyorlar benimki pek heyecanlı anlayacağın :))) bizde iki kız kardeşiz anne kız gibi buyuduk.bu arada benim kız kardeşim benim çocuğun hem teyzesi hem yengesi olacak çöz bakalım bunu :)))))))
vallahi bende iple çekiyorum pazartesini sende gelir gelmez hemen yaz bize içini ferah tut allahın izniyle hiç korkmaa.
ya sende belirti varya o yüzden için rahat ben de belirti yok diye tedirginim.
benim eşimde kız çocuğu delisi ve herkes eğer bir kızı olursa yaklaştırmaz kimseyi valla yanına falan diyorlar benimki pek heyecanlı anlayacağın :))) bizde iki kız kardeşiz anne kız gibi buyuduk.bu arada benim kız kardeşim benim çocuğun hem teyzesi hem yengesi olacak çöz bakalım bunu :)))))))
aaaaaa siz iki kardeş iki kardeşle mi evlendiniz)))))))))))
biz evlendik kardeşlerimiz de bu yaz evleniyorlar :))))))))) onlar iki erkektiler bizde iki kız :) gayet memnunuz bu durumdan :):))))
çıktın galiba canım iki kardeş iki kardeşle mi evlendiniz)
nee güzelll yaaa elti diye bişey yok
çıktın galiba canım iki kardeş iki kardeşle mi evlendiniz)
özel mesaj kutuna bak cnm :)
hadi hayırlı olsun gerisi gelir inşallah :)) çok sevindim bunlar güzel stresler bence :) benim eşim kalp sesini duyduğundan beri bebğin ultrasondaki kalp sesinin taklidini yapıyor çok gülüyoruz:)))) ben de yaptıracam 2li testi de 3lü testi de kötü bile çıksa aklıma kötü şey getirmicem çünkü etrafımda ikili testi de üçlü testi de bozuk çıkan tam 3 kişi oldu maşallah sapasağlam doğdu çocukları. inşallah hayırlısıyla bizimkilerde öyle doğacaklar...
Selam heyecanli anneler :) okuduklarima gore bugun cocuuum çisini yapmis :)
selam cnmmm..aaaaaa nasıl yaniiiiiiiiiiiinerden okuyonnnn:44:
Valla siteyi kaydetmedim ya hamilelikte 9. Hafta diye aratmistim :) ornek ultrason fotolarina baktim internette baya baya belirgin bakalim yarin gidicem nasil gorunecek
ipekkkkkkk nasılsın canımmm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?