mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

kesınlıkle ben nasip olayına inanıyorum sonuna kadar ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz, herşeyin hayırlısını dileyip tevekkül etmek gerekir düye düşünüyorum.Allah hepimizin çocuklarını sağlıklı versin inşallah demekten başka yapacağımız bişey yok..

hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza:)))) bende uzun ve zorlu bir tedavi sürecinden sonra kavuştum.o kalp sesini duydğu zaman insan bir farklı oluyor ben ce onun melodisi hiç bir şeyde yok inşallah sağlıcakla duyarsın. haber ver bizede :)

iyiiym canım bnm sen nasılsın ne yaptın bugun dr gidicektin öyle hatırlıyorum

yok canım, önümüzdeki hafta salı gidicem Allah kısmet ederse. ama çok ağrılarım var, ani kramp şeklinde geliyor. kasıklarımda batma oluyo hala. her an doktora gidesim var yani ama normal tabi ki, teskin ediyorum kendimi allahtan bulantılarım artmadı, iyiyim şimdilik. seninde kontürolun ayın yirmisinde de idi di mi?

günaydın canım hayırdır inşallah bu gece rüyamda senin profil resmini gördüm ipkesin yazıyordu üstünde de .başka ne gördüm hatırlamıyorum ama böyle gördüm aa ipeksinin resmi bu diyorum üstünde de ipeksin yazıyordu.

Dün kendimi pek iyi hissetmedim hep uzandım akşamda giremedim nete baya bi yazışmışsınız maşallah :) hepsini okudum.
bunlar güzel heyecanlar nasılda rahmimize düştüğü anda endişenlenmeye başlıyoruz onlar için onlar bizim en büyük en güzel mucizemiz.
Allahım isteyen herkese tatırsın bu güzel duyguyu.İnşallah Allahın izniyle ben 2.kez anne olacağım.bazılarımız için çok zor geçiyor hamilelik,endişelerimiz hep onlar için.bebeğinizle ilk göz göze geldiğinizdeki bakışmanızı ömrünüz boyunca unutmayacaksınız.İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.kendinize iyi bakın.

canımsın yaa :) vAllahi benim aklımda sürekli sende. dualarımda tabii ki. takibindeyim, güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısı ilee

Gunaydınnn günaydın:)
ben cumartesi tekrar gidiyorum kızlar 5 artı 6 olcam bakalım ne gorcem:))

kızlar 8. haftaya kadar birşey yoktu ama 8. haftayı bitirdikten sonra bulantılarım başladı, çıkarmıyorum ama sadece bulantı o da beni mahvediyor bir de hiç tatlı şeyler canım istemediği için yemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum tatlı olarak, acaba tatlı bir şeyler de yememiz gerekiyor mudur bebişlerimiz için???

canım ya dikkat et kendine benim bulantılarım yogun değil şükür ki..kafasıyla vücudu aynı boyutta gibi meleğimin :) kuşa benziyor :) bayağı değişmiş ama kalp atışlarını da dinledik şimdilik iyiyiz çok şükür..ben de yaptırcam sanırım 2li test ztn aldırcak değiliz de..2 haftamız var bakalım

selam kızlar;

dün doktora gittik bebişimizin kalp atışları için ama oda ne bebiş daha yeni 5 haftalıkmış. geçen hafta 5 haftalık demişti kalp atışlarını görmemiz gerekirdi dedi, bu seferde bebek daha 5 haftalık dedi. hastaneyi ve doktoru değiştirme kararı aldık. eşim soru soruyor soruyu anlamıyor dinlemiyor. sözde özel hastane biz içerdeyiz pat diye biri girdi tahlil sonuçları için. sinir oldum. acıbadem kadıköy hastanesini düşünyorum. ne dersiniz. arkadaşım habibe hanımı önerdi.

kızlar hamileyim 165 cıktı bhcg. 5 haftalıkmış. sigara kullanıyordum. ancak birden bire sigaradan tiksinti gelmişti. hamiş oldugumu bilmeden. son 2 haftadır içemiyordum ve istemiyordu içim. sonra test cıbıklatında cift cizgi.... test ve cumartesi tekrar dr ye gidicem. henüz bebişi göremedi. ancak cumartesi kendini gösterir dedi. cooooo0k mutluyum.

canlarım nasılsınız bugün kontrolümüz vardı kese ve yol sac göründü şükürler olsun kalp atışı için alttan muayene edebiliriz yada haftaya gel dedi haftaya geliyim dedim
ama sağolsun devlet hastaneleri ne sorcaksan unutuyosun mübarek!
ben çıkmadan başka hastayı aldı
tamam dr. iyiydi ama yoğunluktan hızlıca bakılıyo
salı günü özele gitcem, hayırlısı olsun...
buarada midesi bulanan arkadaşlar geçmiş olsun tez zamanda atlatırsnız inş
benim şimdilik bulantım falan yok annemin de pek olmazmış
yürüyüşün zararı olur mu dedim abartmadığın sürece herşeyi yapabilirsin dedi
çay çok seviyorum yaa, onu da çok açık içmeye başladığımı söyledim çok içme dedi
benden böyle haberler
inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize...

canım çok geçmiş olsun, aynı şeyi ben de yaşadım ilk gebeliğim sona ermişti maalesef
inşallah hakkınızda en hayırlı zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
allahım başka dertler göstermesin allaha emanet ol canım...

Aynı şekilde dünde bana öyle dedi. kalp atışları için alttan muayene edebiliriz ya da haftaya gel dedi. ben haftaya geliyim dedim :)

Aynı şekilde dünde bana öyle dedi. kalp atışları için alttan muayene edebiliriz ya da haftaya gel dedi. ben haftaya geliyim dedim :)

aa o zaman benim haftaya da duyulmayabilir çünkü sen bi hafta önde görünüyosun canım
neyse sağlıklı olsunlar da sabretces artık...

aa o zaman benim haftaya da duyulmayabilir çünkü sen bi hafta önde görünüyosun canım
neyse sağlıklı olsunlar da sabretces artık...

sanırım. bilmiyoum ki. ilk gittigimde 5 haftalık demişti şimdi 6. haftasını bitirip 7 olması gerekiyordu. dün gittim. daha 5 haftalık dedi. şok olduk. o yüzden değiştiriyorum hastaneyi ve doktoru. acıbademe gidicem. acıbadem kadıköy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…