inşallah canımmm..
sorma benim eşimde şimdi tüm yakıın arkadaşlarını arıyo müjde veriyo..sonra da kalp atışını yaklit ediyyyyoooçocuk gibi bu erkekler anacımmm
aynen doktorum sordu zaten yaptırmak istermisin..ne olursa olsun bu bebeği doğururmusun..ben de evet dedim doğururum..ama testi yaptırmadan dokuz ay içim içimi yemesin..ne gelirse Allahtan sonuçta..itiraz etme şansımız yok:26:
slm güzelll taze annecıkler bende katıldım aranıza 3 yılın özlemi ve tüp bebek yardımıyla cok şukur 7 haftalık hamıleyım yarın kalp atısları ıcın gıdıcem ıns gorucem bebısımı :)))) hepınıze sımdıden hayırlı saglıklı sekılde 9 ayı tamamlarsınız :))
iyiiym canım bnm sen nasılsın ne yaptın bugun dr gidicektin öyle hatırlıyorum
yok canım, önümüzdeki hafta salı gidicem Allah kısmet ederse. ama çok ağrılarım var, ani kramp şeklinde geliyor. kasıklarımda batma oluyo hala. her an doktora gidesim var yaniama normal tabi ki, teskin ediyorum kendimi allahtan bulantılarım artmadı, iyiyim şimdilik. seninde kontürolun ayın yirmisinde de idi di mi?
günaydın canım hayırdır inşallah bu gece rüyamda senin profil resmini gördüm ipkesin yazıyordu üstünde de .başka ne gördüm hatırlamıyorum ama böyle gördüm aa ipeksinin resmi bu diyorum üstünde de ipeksin yazıyordu.
Cok sevindim bebeginin iyi olduguna nasildi ultrason var mi belirgin goruntuler ben de 1-2 gune kadar gidicem yatiracagini biliyorum ondan gidesim yok hic bisey yiyemiyorum cunku2li test ben yaptiricam ve olumsuz sonuclar dusunmeden yaptirmak gerektigini de dusunuyorum
maşallah maşallah:)) ikili testte neye bakılıyor canım?
Selam heyecanli anneler :) okuduklarima gore bugun cocuuum çisini yapmis :)
kızlar hamileyim 165 cıktı bhcg. 5 haftalıkmış. sigara kullanıyordum. ancak birden bire sigaradan tiksinti gelmişti. hamiş oldugumu bilmeden. son 2 haftadır içemiyordum ve istemiyordu içim. sonra test cıbıklatında cift cizgi.... test ve cumartesi tekrar dr ye gidicem. henüz bebişi göremedi. ancak cumartesi kendini gösterir dedi. cooooo0k mutluyum.[/QUOT
Tebrikler canım. evet insan öğrendiğinde uçuyo mutluluktan. inşallah bebişide görürsün.
canlarım nasılsınız bugün kontrolümüz vardı kese ve yol sac göründü şükürler olsun kalp atışı için alttan muayene edebiliriz yada haftaya gel dedi haftaya geliyim dedim
ama sağolsun devlet hastaneleri ne sorcaksan unutuyosun mübarek!
ben çıkmadan başka hastayı aldı
tamam dr. iyiydi ama yoğunluktan hızlıca bakılıyo
salı günü özele gitcem, hayırlısı olsun...
buarada midesi bulanan arkadaşlar geçmiş olsun tez zamanda atlatırsnız inş
benim şimdilik bulantım falan yok annemin de pek olmazmış
yürüyüşün zararı olur mu dedim abartmadığın sürece herşeyi yapabilirsin dedi
çay çok seviyorum yaa, onu da çok açık içmeye başladığımı söyledim çok içme dedi
benden böyle haberler
inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize...
Aynı şekilde dünde bana öyle dedi. kalp atışları için alttan muayene edebiliriz ya da haftaya gel dedi. ben haftaya geliyim dedim :)
aa o zaman benim haftaya da duyulmayabilir çünkü sen bi hafta önde görünüyosun canım
neyse sağlıklı olsunlar da sabretces artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?