mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

hayırlısı olsun canım acaba bebek büyüyünce artık onun haftasını mı söylediler yani sata göre 7hafta ama bebek 5haftalık yani böyleyse mantıklı oluyor çünkü zaten sattan yaklaşık 2 hafta sonra döllenme oluyor
bilemedim hayırlısı olsun canım
acıbadem için çok ii deniyor ama fiyatları biraz tuzlu sanırım
içine sinen bi dr. bulursun inş. ben de dr. arayışı içindeyim...

bulantı çok zor oluyor ya Allah yardım etsin benim arada nadiren oluyor normalde yok aman olmasında yanımda kimse yok yemek yapamam yiyemem çok zor olur.

inşallah olmaz ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım. ben normal hayatta aşırı iştahlı ve yemeyi hobi edinmiş bir insanım. etrsfımdakiler beni hep bu özelliğimle tanır. yemek deyince akıllarına ben gelirim. ama şimdi yemek yiyemediğimi görünce şok oluyorlar. kıyamet alameti diyorlar.

sağol canım. annem geldi bana bakıyor. iyi oldu valla. canım hiçbirşey yemek istemiyor aynen. ama yemeyince midem bulanıyor, kusuyorum. mecbur yiyorum. şimdi leblebi be dut kurusu yiyorum iyi geliyor. ceviz ve kivi yemek lazımmış. çocuğumuz çok zeki olurmuş. . bizim evde de alttaki komşunun pişirdikleri cup bizim evde kokuyor. balkon kapısı hep açık duruyor. dün akşam tava sapı yakmış kadın. ay mahfoldum kokudan.

teşekkürler inşallah

sanmam canım. meyve harici tatlılar insana hiçbir zaman lazım değildir ama canın çekince yiceksin :)

alttan mı bakıyorlar canım? ben oğluma hamileyken alttan bakılmıştı 9. haftada kuşa benziyordu dediğin gibi.

ben bu salı gibi hatırladım yanlıs kalmıs aklımda evet cnm 20 sinde aynen bende de ara ara oluyor bi anda girio 1 dk fln suruo gecıo ama duz dururken pek olmuyor yamuk yumuk duruosam oluyor valla bnm her sabah 8 de mide bulantısıyla uyanıorum ama hiç kalkmıorum uyumaya calısıorum uyup uyanınca da gecmiş oluyor :)) taki kahvaltı hazırlamaya baslayana kadar bu arada cok fena grip oldum bogazım burnum cok kotu nedir bu bnm cektiigm hastalıktan Allah beterınden korusun ama hiç düzelemedim öksürük simdi grip ((

canım bana moral verdin bende belirtim yok diye korkuyodum ama senin yazını okuyunca birazda olsa rahatladım.

saraykedisi nasılsın canım kalp atışı için ne zaman gitceksiniz ?

canım okudum ama yazamadım..

biz kalp atışını görmüştük, hatta doktor sesi de açtı
ben pek anlamadım ama doktor olması gerektiği kadar şimdi öyle güm güm olmaz dedi..
randevumuz haftaya perşembe..
birkaç tahlil istemişti bi kısmını yaptırdım gittiğim hastanede hepsi yapılmıyormuş.
kalanı da yarın yaptırıcam, tahliller özelde pahalı oluyor.
devlette yaptırıp muayene için özel hastaneye gidiyorum.

bulantılarım baş dönmelerim arttı.
hiçbir şey pişirmek istemiyorum hatta işyerinde de yemekte zorlanıyorum.
lokmalar ağzımda büyüyor.
yoğurt ve salatalık favorim.
bir de kivi. içimi serinletiyor rahatlatıyor sanki..

Merhaba kızlar ben en son 4 mart'ta regl olmuştum ve hamile olduğumu düşünerek geçen hafta 2 kere test yaptım ikiside pozitif çıktı.Bugünde doktora gittim,ultrasonda malesef göremedik bebeği,dr'um henüz küçük olduğu için gözükmüyordur dedi fakat beta hcg-2200 çıktı.Pazartesi tekrar gideceğim ultrasonda bakacağız inşallah bu sefer görebiliriz.İnşallah yanılmıyoruzdur bu hamilelik konusunda Tecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?

olması gerektiği gibi dediyse çok iyi canım, allah nazarlardan korusun
ben de özelde devam edicem bugünkü yoğunluğu görünce korktum. biz doğal olarak konuşsun da konuşsun hep anlatsın istiyoruz dr., onlar da günde 100mü artık bilemem kaç hasta girip çıkmasından alışmış hızlıca bakıveriyolar
tahliller için de devlette yaptırmayı düşünüyorum ama elimizde istenen tahlillerle gidince hemen yazıyor mu devletteki dr.lar? bunu merak ediyorum bi de terslemesinler
yemek konusunda keşke biraz benim de iştahım kapansa diyorum böyle giderse fena kilo alcam ben:111:
ama tabi ki bulantılar zor olsa gerek allah şifa versin canım

merhaba canım test sonucun hamile olduğunu gösteriyor dr.da demiş zaten küçük olduğu için görünmemiştir bir de karından bakıldıysa karından daha geç görünüyor canım
allah tamamına erdirsin

cnm senin sat ne zaman..benim bebeğimin doğacağı tarih de 24 kasım aramızda 3 gün görüyorum..benim bebeğim 8. haftasında..
belki seninki geç döllenmedir..ya da doktor yanlış söyledi..ultrasonda yazıyo mesela 7w 3d diye..seninkinde kaç yazıyo ???

amin canım hepimiz inşallahh.. bende pek yiyen biri değildim diyarbakıra geldim beni gören şaşırıyor sen nasıl yiyorsun diye hala yiyorum ama fazla yiyemiyorum doymadan kalkmak zorunda kalıyorum yoksa hemen bulantım oluyor.

alttan mı bakıyorlar canım? ben oğluma hamileyken alttan bakılmıştı 9. haftada kuşa benziyordu dediğin gibi.

yok cnm alttan baktirmiyorum ben bi onceki gebeligimde dr hamile oldugumu bilmeden alttan bakti ardindan dusuk yaptim ben de bilmiyordum korkuyorum artik.kus gibi ayni ya melegim zamanla biraz daha benzer heralde bizlere :)) Allah korusun meleklerimizi

kızlar meraba.. az önce doktordan geldim.. bebeğim 1.90 cm olmuş :) kalp atışlarını duyduk tekrardan harikaydı... hattta hareketliydi biraz, doktorum oynuyo diye gösterdi.. ne kadar güzel bi mutlulukmuş bu....:)))

öncelikle hamile olan bütün arkadaşlara hayırlıolsun diyorum allah sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasipetsin. bende hamileyim 2. bebişime. ilkinde de çok bulantımolmuştu bunda da başladı yine. bakalım hayırlısıyla atlatalım zor günleri inşallah tekrar herkese hayırlı olsun

Canım ben açıkça söyledim "takibimi yaptırıyorum muayene olmak istemiyorum, tahlil yaptırabilir miyim?" dedim. Tabi dedi. Hatta ekstra istediğim tahlilleri de yazdı. Ama tersleyen de çıkabilir bilemem

canım bana moral verdin bende belirtim yok diye korkuyodum ama senin yazını okuyunca birazda olsa rahatladım.

canım benim korkma hiç benimde dediğim gibi 8. haftaya kadar pek bişey yoktu, sadece çok uyuyordum şimdi ise sabah bulantıları fena durumda.. sen içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun.. kötü şeyler sakın getirme aklına.. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)

Kızlar en son 5martta adet oldum adetlerim çok düzenlidir ,28 gün hiç şaşmaz , biz zaten ovülasyon testiyle denedik yani tam 14. gün yumurtladım ..Bugün dr a gittim ama keseyi göremedi , daha önceki bebeklerimide gelişmedikleri için kaybettim , ben napıcam şimdi dr c tesi gel yeniden bakalım dedi ama ben c tesiye kadar nasıl dayanıcam ,benim yaşadığımı yaşayan keseyi ilk muayenede göremeyen geç gören varmı ?

kızlar meraba.. az önce doktordan geldim.. bebeğim 1.90 cm olmuş :) kalp atışlarını duyduk tekrardan harikaydı... hattta hareketliydi biraz, doktorum oynuyo diye gösterdi.. ne kadar güzel bi mutlulukmuş bu....:)))

canım, seninle bebişlerimizin doğum tarihi aynı.. benim kontrolüme 12 gün var, daha duyamadım kalp atışlarını bende heyecanla bekliyorum.. yazını okuyunca sanki bende duymuş gibi tuhaf oldum :) çok merak ediyorum kaç cm olmuş, hareketlenmiş mi, kalp atış sesi nasıl.... çok sabırsızlandım çoooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…