sanırım. bilmiyoum ki. ilk gittigimde 5 haftalık demişti şimdi 6. haftasını bitirip 7 olması gerekiyordu. dün gittim. daha 5 haftalık dedi. şok olduk. o yüzden değiştiriyorum hastaneyi ve doktoru. acıbademe gidicem. acıbadem kadıköy.
bulantı çok zor oluyor ya Allah yardım etsin benim arada nadiren oluyor normalde yok aman olmasında yanımda kimse yok yemek yapamam yiyemem çok zor olur.
Canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Ben de sabahları kötü oluyorum. Çıkarmaya başladım. Sadece süt bisküvi ve yoğurt yiyebiliyorum. Gün içinde de pişmiş hiçbir şey istemiyor canım. Canım istiyor diye börek yaptım o fırın kokusu mahvetti beni mutfağa giremedim.
Dün kendimi pek iyi hissetmedim hep uzandım akşamda giremedim nete baya bi yazışmışsınız maşallah :) hepsini okudum.
bunlar güzel heyecanlar nasılda rahmimize düştüğü anda endişenlenmeye başlıyoruz onlar için onlar bizim en büyük en güzel mucizemiz.
Allahım isteyen herkese tatırsın bu güzel duyguyu.İnşallah Allahın izniyle ben 2.kez anne olacağım.bazılarımız için çok zor geçiyor hamilelik,endişelerimiz hep onlar için.bebeğinizle ilk göz göze geldiğinizdeki bakışmanızı ömrünüz boyunca unutmayacaksınız.İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.kendinize iyi bakın.
kızlar 8. haftaya kadar birşey yoktu ama 8. haftayı bitirdikten sonra bulantılarım başladı, çıkarmıyorum ama sadece bulantı o da beni mahvediyorbir de hiç tatlı şeyler canım istemediği için yemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum tatlı olarak, acaba tatlı bir şeyler de yememiz gerekiyor mudur bebişlerimiz için???
canım ya dikkat et kendine benim bulantılarım yogun değil şükür ki..kafasıyla vücudu aynı boyutta gibi meleğimin :) kuşa benziyor :) bayağı değişmiş ama kalp atışlarını da dinledik şimdilik iyiyiz çok şükür..ben de yaptırcam sanırım 2li test ztn aldırcak değiliz de..2 haftamız var bakalım
yok canım, önümüzdeki hafta salı gidicem Allah kısmet ederse. ama çok ağrılarım var, ani kramp şeklinde geliyor. kasıklarımda batma oluyo hala. her an doktora gidesim var yaniama normal tabi ki, teskin ediyorum kendimi allahtan bulantılarım artmadı, iyiyim şimdilik. seninde kontürolun ayın yirmisinde de idi di mi?
kızlar 8. haftaya kadar birşey yoktu ama 8. haftayı bitirdikten sonra bulantılarım başladı, çıkarmıyorum ama sadece bulantı o da beni mahvediyorbir de hiç tatlı şeyler canım istemediği için yemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum tatlı olarak, acaba tatlı bir şeyler de yememiz gerekiyor mudur bebişlerimiz için???
saraykedisi nasılsın canım kalp atışı için ne zaman gitceksiniz ?
canım okudum ama yazamadım..
biz kalp atışını görmüştük, hatta doktor sesi de açtı
ben pek anlamadım ama doktor olması gerektiği kadar şimdi öyle güm güm olmaz dedi..
randevumuz haftaya perşembe..
birkaç tahlil istemişti bi kısmını yaptırdım gittiğim hastanede hepsi yapılmıyormuş.
kalanı da yarın yaptırıcam, tahliller özelde pahalı oluyor.
devlette yaptırıp muayene için özel hastaneye gidiyorum.
bulantılarım baş dönmelerim arttı.
hiçbir şey pişirmek istemiyorum hatta işyerinde de yemekte zorlanıyorum.
lokmalar ağzımda büyüyor.
yoğurt ve salatalık favorim.
bir de kivi. içimi serinletiyor rahatlatıyor sanki..
merhaba canım test sonucun hamile olduğunu gösteriyor dr.da demiş zaten küçük olduğu için görünmemiştir bir de karından bakıldıysa karından daha geç görünüyor canımMerhaba kızlar ben en son 4 mart'ta regl olmuştum ve hamile olduğumu düşünerek geçen hafta 2 kere test yaptım ikiside pozitif çıktı.Bugünde doktora gittim,ultrasonda malesef göremedik bebeği,dr'um henüz küçük olduğu için gözükmüyordur dedi fakat beta hcg-2200 çıktı.Pazartesi tekrar gideceğim ultrasonda bakacağız inşallah bu sefer görebiliriz.İnşallah yanılmıyoruzdur bu hamilelik konusundaTecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?
sanırım. bilmiyoum ki. ilk gittigimde 5 haftalık demişti şimdi 6. haftasını bitirip 7 olması gerekiyordu. dün gittim. daha 5 haftalık dedi. şok olduk. o yüzden değiştiriyorum hastaneyi ve doktoru. acıbademe gidicem. acıbadem kadıköy.
inşallah olmaz ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım. ben normal hayatta aşırı iştahlı ve yemeyi hobi edinmiş bir insanım. etrsfımdakiler beni hep bu özelliğimle tanır. yemek deyince akıllarına ben gelirim. ama şimdi yemek yiyemediğimi görünce şok oluyorlar. kıyamet alameti diyorlar.
alttan mı bakıyorlar canım? ben oğluma hamileyken alttan bakılmıştı 9. haftada kuşa benziyordu dediğin gibi.
Canım ben açıkça söyledim "takibimi yaptırıyorum muayene olmak istemiyorum, tahlil yaptırabilir miyim?" dedim. Tabi dedi. Hatta ekstra istediğim tahlilleri de yazdı. Ama tersleyen de çıkabilir bilememolması gerektiği gibi dediyse çok iyi canım, allah nazarlardan korusun
ben de özelde devam edicem bugünkü yoğunluğu görünce korktum. biz doğal olarak konuşsun da konuşsun hep anlatsın istiyoruz dr., onlar da günde 100mü artık bilemem kaç hasta girip çıkmasından alışmış hızlıca bakıveriyolar
tahliller için de devlette yaptırmayı düşünüyorum ama elimizde istenen tahlillerle gidince hemen yazıyor mu devletteki dr.lar? bunu merak ediyorum bi de terslemesinler
yemek konusunda keşke biraz benim de iştahım kapansa diyorum böyle giderse fena kilo alcam ben:111:
ama tabi ki bulantılar zor olsa gerek allah şifa versin canım
merhaba canım test sonucun hamile olduğunu gösteriyor dr.da demiş zaten küçük olduğu için görünmemiştir bir de karından bakıldıysa karından daha geç görünüyor canım
allah tamamına erdirsin
canım bana moral verdin bende belirtim yok diye korkuyodum ama senin yazını okuyunca birazda olsa rahatladım.
kızlar meraba.. az önce doktordan geldim.. bebeğim 1.90 cm olmuş :) kalp atışlarını duyduk tekrardan harikaydı... hattta hareketliydi biraz, doktorum oynuyo diye gösterdi.. ne kadar güzel bi mutlulukmuş bu....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?