mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

hayırlısı olsun canım. inşallah görürsünüz keseyi ve bebeği. böyle durumlarda geç döllenme olabiliyor. sonuç her ne olursa olsun hayırlısı olacaktır. bebek sağlıklıysa büyüyecek, sağlıksızsa büyümeyecek. ben her iki sonucu da yaşamış biriyim ve şu an yine hamileyim. zaten doktor küçğk demiş. ve sanırım karnından baktı öyle değil mi?

tayinle mi gittin diyarbakıra? eminim çok güzel bir yerdir. hep merak etmişimdir. aslında oralarda çok güzel yiyecekler var adını yazmıyayım ama işte hamile olunca insanın gözü görmüyor yemek filan.

amin canım. benim göbek yağlı olunca bebek kabaca görünüyor şu an neye benzediği hakkında pek fikrim yok

ya demek gerçeklik payı varmış alttan bakmak düşük sebebi olabiliyor ha. peki ne yaptın, o doktora tekrar gidip bişey yaptın mı?

Cok şükür melegimin kalp atıslarını duydum allahım nasıl bıseydı o allahım isteyen herkeze nasıp etsın bu duyguyu ınssssss :))))

geçmiş olsun canım. sorunun nedenini araştırdın mı hiç? herhangi bir tedbir alındı mı? ve onlarda da kese görünmemiş miydi?

walla biz kontrolleri pek bekleyemiyoruz erkenden gidiyoruz fazla sabırsızım sanırım.. daha öncesindede bi düşük yaşadığım için birazda korkuyorum tabi.. bugun gittiğimde doktor 1 ay sonra gel dedi ama ben yine bekleyemeyip erkenden giderim:)) inşallah sende biran önce kalp atışını duyarsın harikaa bi duygu :))

Son düzenleme:

canım bende ilk gittiiğime doktor göremedi keseyi, çok erken gelmişsin demişti 1hafta sonrasına randevu vermişti ondada bellibelirsiz gördü 2hafta sonra tekrar çagırmıştı.. bi dahaki gidişimdeyse kalp atışını duymuştum o zman rahatlamıştım.. sende endişelenme en kısa zamanda görürsünn inşallah...

canim smear de almisti dr o zmn bilmiyorum artik ndn oldu ama cok cok uzuldum o dr.a da gitmedim bi daha zor bi durum tabi ama Allah yeniden nasip etti :).

kendim kadar senin muayneyide iple çekiyorum canım yaa hadi bakalım inşAllah sorunsuz şekilde görürüz bebişlerimizii sorma tatlım yaa bende bi düz oturmam da, uzanmam da, eşim deli oluyo Allah aşkına düzgün otur diye mide bulantısıda zor ama bunada şükür diicez napalım sen niye bu kadar hastalanıyosun arkadaşım, dikkat etmiyo musun kendine? bol bol limonlu zencefil ve ıhlamur iç. ve bool bol dinlen lütfennnnn

geçmiş olsun canım. sorunun nedenini araştırdın mı hiç? herhangi bir tedbir alındı mı? ve onlarda da kese görünmemiş miydi?

Sağol canım ,biri 8 diğeri 9 haftalıktı ama gelişimleri geriden geliyordu , tabi insan konduramıyor...İlk bebekte turner çıktı kromozomal bir durum , eşimde bende bir sürü test yaptırdık genetiğimize baktırdık bir sıkıntı çıkmadı çok şükür...şimdi yeniden hamileyim ve aynı şeyi yaşamak istemiyorum....kese neden görünmedi anlamadım , senin ne zaman görünmüştü kese

canım bende devlete gittim terslemediler..gebe polikli,niğine gittim..ama bazı tahliller yapılmıyor sende nevar bilmem ama TORCH testleri var..toksoplazma brusella falan..sağlıkbakanlığı onları 3 düşük şartıyla yapıyormuş..ben onları özelde yaptırdım..

inşallah,şimdi heyecanla pazartesiyi bekliyoruz.Teşekkür ederim.

hayırlısı olsun canım. inşallah görürsünüz keseyi ve bebeği. böyle durumlarda geç döllenme olabiliyor. sonuç her ne olursa olsun hayırlısı olacaktır. bebek sağlıklıysa büyüyecek, sağlıksızsa büyümeyecek. ben her iki sonucu da yaşamış biriyim ve şu an yine hamileyim. zaten doktor küçğk demiş. ve sanırım karnından baktı öyle değil mi?

İnşallah bakalım hayırlısı artık.Seninkinide Allah tamamına erdirsin inşallah.Evet karnımdan baktı.

canim smear de almisti dr o zmn bilmiyorum artik ndn oldu ama cok cok uzuldum o dr.a da gitmedim bi daha zor bi durum tabi ama Allah yeniden nasip etti :).

evet canım çok şükür. ben de yaşadım benzer şeyler

ben ikinci gebeliğimde aynı sebepten kürtaj oldum. o zaman sürekli ultrasona girip gün saydığım için bu kez 6+2 de gittim karnımdan bakıldıve bebek göründü. karın yağlıysa görünmeyebilir. benim ilk hamileliğimde 5 haftalıkken karnımdan kese görünmedi. g... doktor bana ne dese beğenirsin? sen hamileolduğuna emin misin burda bebek filan yok. okadar çok ağladım ki. ne vicdansız insanlar var ya

Son düzenleme:

ben de aynı endişeyi taşıdım devletteki doktor yazar mı diye hatta burda sormuştum. 270 tl tutmasa yine gitmezdim ama şansımı deneyeyim dedim.çok beyefendi bir doktor denkgeldi.tabi yazarım dedi yazdı herşeyi sağolsun.

hafif sarı pembe akıntı geldi hamileliğinde böyle akıntı gelen oldu mu ?

bende oluyor canim 2gun once oldu daha kendini fazla yorma sen ben surekli dinleniyorum yatiyorum bnm dusuk tehlikem var ama. farkli renkte gelirse dr.a gorun derim pembe akinti icin genelde ciddi bi sey demiyorlar zaten dr bana gebelerin %95inde gelen kan ve lekenin nedeni bilinemiyor dedi iyi bak kendine

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için umarım ciddi bir sey yoktur yarın doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…