Merhaba kızlar ben en son 4 mart'ta regl olmuştum ve hamile olduğumu düşünerek geçen hafta 2 kere test yaptım ikiside pozitif çıktı.Bugünde doktora gittim,ultrasonda malesef göremedik bebeği,dr'um henüz küçük olduğu için gözükmüyordur dedi fakat beta hcg-2200 çıktı.Pazartesi tekrar gideceğim ultrasonda bakacağız inşallah bu sefer görebiliriz.İnşallah yanılmıyoruzdur bu hamilelik konusundaTecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?
amin canım hepimiz inşallahh.. bende pek yiyen biri değildim diyarbakıra geldim beni gören şaşırıyor sen nasıl yiyorsun diye hala yiyorum ama fazla yiyemiyorum doymadan kalkmak zorunda kalıyorum yoksa hemen bulantım oluyor.
yok cnm alttan baktirmiyorum ben bi onceki gebeligimde dr hamile oldugumu bilmeden alttan bakti ardindan dusuk yaptim ben de bilmiyordum korkuyorum artik.kus gibi ayni ya melegim zamanla biraz daha benzer heralde bizlere :)) Allah korusun meleklerimizi
Kızlar en son 5martta adet oldum adetlerim çok düzenlidir ,28 gün hiç şaşmaz , biz zaten ovülasyon testiyle denedik yani tam 14. gün yumurtladım ..Bugün dr a gittim ama keseyi göremedi , daha önceki bebeklerimide gelişmedikleri için kaybettim , ben napıcam şimdi dr c tesi gel yeniden bakalım dedi ama ben c tesiye kadar nasıl dayanıcam ,benim yaşadığımı yaşayan keseyi ilk muayenede göremeyen geç gören varmı ?
Cok şükür melegimin kalp atıslarını duydum allahım nasıl bıseydı o allahım isteyen herkeze nasıp etsın bu duyguyu ınssssss :))))
canım, seninle bebişlerimizin doğum tarihi aynı.. benim kontrolüme 12 gün var, daha duyamadım kalp atışlarını bende heyecanla bekliyorum.. yazını okuyunca sanki bende duymuş gibi tuhaf oldum :) çok merak ediyorum kaç cm olmuş, hareketlenmiş mi, kalp atış sesi nasıl.... çok sabırsızlandım çoooooook
Merhaba kızlar ben en son 4 mart'ta regl olmuştum ve hamile olduğumu düşünerek geçen hafta 2 kere test yaptım ikiside pozitif çıktı.Bugünde doktora gittim,ultrasonda malesef göremedik bebeği,dr'um henüz küçük olduğu için gözükmüyordur dedi fakat beta hcg-2200 çıktı.Pazartesi tekrar gideceğim ultrasonda bakacağız inşallah bu sefer görebiliriz.İnşallah yanılmıyoruzdur bu hamilelik konusundaTecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?
amin canım. benim göbek yağlı olunca bebek kabaca görünüyor şu an neye benzediği hakkında pek fikrim yok
ya demek gerçeklik payı varmış alttan bakmak düşük sebebi olabiliyor ha. peki ne yaptın, o doktora tekrar gidip bişey yaptın mı?
ben bu salı gibi hatırladım yanlıs kalmıs aklımda evet cnm 20 sinde aynen bende de ara ara oluyor bi anda girio 1 dk fln suruo gecıo ama duz dururken pek olmuyor yamuk yumuk duruosam oluyorvalla bnm her sabah 8 de mide bulantısıyla uyanıorum ama hiç kalkmıorum uyumaya calısıorum uyup uyanınca da gecmiş oluyor :)) taki kahvaltı hazırlamaya baslayana kadar bu arada cok fena grip oldum bogazım burnum cok kotu nedir bu bnm cektiigm hastalıktan Allah beterınden korusun ama hiç düzelemedim öksürük simdi grip ((
geçmiş olsun canım. sorunun nedenini araştırdın mı hiç? herhangi bir tedbir alındı mı? ve onlarda da kese görünmemiş miydi?
olması gerektiği gibi dediyse çok iyi canım, allah nazarlardan korusun
ben de özelde devam edicem bugünkü yoğunluğu görünce korktum. biz doğal olarak konuşsun da konuşsun hep anlatsın istiyoruz dr., onlar da günde 100mü artık bilemem kaç hasta girip çıkmasından alışmış hızlıca bakıveriyolar
tahliller için de devlette yaptırmayı düşünüyorum ama elimizde istenen tahlillerle gidince hemen yazıyor mu devletteki dr.lar? bunu merak ediyorum bi de terslemesinler
yemek konusunda keşke biraz benim de iştahım kapansa diyorum böyle giderse fena kilo alcam ben:111:
ama tabi ki bulantılar zor olsa gerek allah şifa versin canım
merhaba canım test sonucun hamile olduğunu gösteriyor dr.da demiş zaten küçük olduğu için görünmemiştir bir de karından bakıldıysa karından daha geç görünüyor canım
allah tamamına erdirsin
canım bende ilk gittiiğime doktor göremedi keseyi, çok erken gelmişsin demişti 1hafta sonrasına randevu vermişti ondada bellibelirsiz gördü 2hafta sonra tekrar çagırmıştı.. bi dahaki gidişimdeyse kalp atışını duymuştum o zman rahatlamıştım.. sende endişelenme en kısa zamanda görürsünn inşallah...
canim smear de almisti dr o zmn bilmiyorum artik ndn oldu ama cok cok uzuldum o dr.a da gitmedim bi daha zor bi durum tabi ama Allah yeniden nasip etti :).
Sağol canım ,biri 8 diğeri 9 haftalıktı ama gelişimleri geriden geliyordu , tabi insan konduramıyor...İlk bebekte turner çıktı kromozomal bir durum , eşimde bende bir sürü test yaptırdık genetiğimize baktırdık bir sıkıntı çıkmadı çok şükür...şimdi yeniden hamileyim ve aynı şeyi yaşamak istemiyorum....kese neden görünmedi anlamadım , senin ne zaman görünmüştü kese
olması gerektiği gibi dediyse çok iyi canım, allah nazarlardan korusun
ben de özelde devam edicem bugünkü yoğunluğu görünce korktum. biz doğal olarak konuşsun da konuşsun hep anlatsın istiyoruz dr., onlar da günde 100mü artık bilemem kaç hasta girip çıkmasından alışmış hızlıca bakıveriyolar
tahliller için de devlette yaptırmayı düşünüyorum ama elimizde istenen tahlillerle gidince hemen yazıyor mu devletteki dr.lar? bunu merak ediyorum bi de terslemesinler
hafif sarı pembe akıntı geldi hamileliğinde böyle akıntı gelen oldu mu ?
bende oluyor canim 2gun once oldu daha kendini fazla yorma sen ben surekli dinleniyorum yatiyorum bnm dusuk tehlikem var ama. farkli renkte gelirse dr.a gorun derim pembe akinti icin genelde ciddi bi sey demiyorlar zaten dr bana gebelerin %95inde gelen kan ve lekenin nedeni bilinemiyor dedi iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?