Merhaba kızlar ben en son 4 mart'ta regl olmuştum ve hamile olduğumu düşünerek geçen hafta 2 kere test yaptım ikiside pozitif çıktı.Bugünde doktora gittim,ultrasonda malesef göremedik bebeği,dr'um henüz küçük olduğu için gözükmüyordur dedi fakat beta hcg-2200 çıktı.Pazartesi tekrar gideceğim ultrasonda bakacağız inşallah bu sefer görebiliriz.İnşallah yanılmıyoruzdur bu hamilelik konusundaTecrübeli arkadaşlar siz ne dersiniz?
hafif sarı pembe akıntı geldi hamileliğinde böyle akıntı gelen oldu mu ?
benimde öğrendikten sonra lekelenmem başladı ara ara devam ediyor.ama ilaç kullanıyorum doktor sanada vericektir.başta bende çok endişelendim ama biraz alıştım.kendini hiç yorma iş yapma.henüz miden bulanmaya başlamadıysa bol su iç.bildiğin adet gibi kanama görürsen o tehlikeli.Allahın izniyle hepimize hayırlı sağlıklı bebişler gelsin inşallah.
teşekkür ederim canım rahatlattın beni biraz.Doktor hangi ilacı verdi?
progestan 200 mg.ama doktorun verırse iç tabi.hayırlı haberlerini bekliyoruz.ben çok kişiden duydum lekelenmeyi.
canım bende devlete gittim terslemediler..gebe polikli,niğine gittim..ama bazı tahliller yapılmıyor sende nevar bilmem ama TORCH testleri var..toksoplazma brusella falan..sağlıkbakanlığı onları 3 düşük şartıyla yapıyormuş..ben onları özelde yaptırdım..
hayırlısı olsun canım acaba bebek büyüyünce artık onun haftasını mı söylediler yani sata göre 7hafta ama bebek 5haftalık yani böyleyse mantıklı oluyor çünkü zaten sattan yaklaşık 2 hafta sonra döllenme oluyor
bilemedim hayırlısı olsun canım
acıbadem için çok ii deniyor ama fiyatları biraz tuzlu sanırım
içine sinen bi dr. bulursun inş. ben de dr. arayışı içindeyim...
cnm senin sat ne zaman..benim bebeğimin doğacağı tarih de 24 kasım aramızda 3 gün görüyorum..benim bebeğim 8. haftasında..
belki seninki geç döllenmedir..ya da doktor yanlış söyledi..ultrasonda yazıyo mesela 7w 3d diye..seninkinde kaç yazıyo ???
merhaba kizlar!!
bende 5+2 hamileyim.. nezle olmusum, burnum ve bogazim cok fena.. ilacda kullanamiyorum.. ne yapsam ?
birde üzerimde cok yorgunluk var.. saatlerce uyuyabilirim hep dinlenmek istiyorum.. suan isdeyim cok zor oluyor..
geçmiş olsun..
bal zencefil dene.. ama yerinde olsam ihmal etmez, doktora giderdim.
gebelikte basit diye geçiştirmemek lazım hiçbir şeyi..
evt haklisin ama doktorlarda hamile oldum icin ilac fln veremiyorlar.. daha dogrusu hic birsey yapamiyorlar
valla biz öyle zannediyoruz ama gebelikte kullanılabilen ilaçlar varmış.
idrar tahlilim kötü çıktı, idrar kültürü yaptırdım sonucu çıkınca ona göre antibiyotik başlayacak doktor.
ilaç kullanmamak daha tehlikeli olabilir çünkü.
bir de biz nezle-grip diyoruz ama yüzbin çeşit kulak-burun-boğaz hastalığı var.
doğru teşhis ve tedavi için doktora gitmek lazım..
merhaba kizlar!!
bende 5+2 hamileyim.. nezle olmusum, burnum ve bogazim cok fena.. ilacda kullanamiyorum.. ne yapsam ?
birde üzerimde cok yorgunluk var.. saatlerce uyuyabilirim hep dinlenmek istiyorum.. suan isdeyim cok zor oluyor..
geçmiş olsun canım.. bende grip oldum( ilaç kullanamıycam diye doktoroda gitmedim.. meyve yiyerek ve dinlenerek atlatırım umarım...
canım bende devlete gittim terslemediler..gebe polikli,niğine gittim..ama bazı tahliller yapılmıyor sende nevar bilmem ama TORCH testleri var..toksoplazma brusella falan..sağlıkbakanlığı onları 3 düşük şartıyla yapıyormuş..ben onları özelde yaptırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?