mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bundan 6 ay önce yumurtalıgındakı kist nedenıyle amelıyat olmustum ve sol yumurtalıgımı almıslardı.artık herseyden ümıdimi kestiğim anda hamıle oldugumu ögrendım.. bugun test yaptım çıft cızgı çıktı :) yarında doktora gıdecegım.. kımse umudunu kaybetmesim Rabbim herkese yaşatsın inşallah...

Sakin ol, hamilesin
Aynı şeyleri yaşadım ben de hcg değerin gayet iyi. Sadece bebek çok küçük görünmüyordur. İnşallah bebeğini en kısa zamanda görürsün. Ama sakın üzülme bebişini de üzme.

hafif sarı pembe akıntı geldi hamileliğinde böyle akıntı gelen oldu mu ?

benimde öğrendikten sonra lekelenmem başladı ara ara devam ediyor.ama ilaç kullanıyorum doktor sanada vericektir.başta bende çok endişelendim ama biraz alıştım.kendini hiç yorma iş yapma.henüz miden bulanmaya başlamadıysa bol su iç.bildiğin adet gibi kanama görürsen o tehlikeli.Allahın izniyle hepimize hayırlı sağlıklı bebişler gelsin inşallah.

teşekkür ederim canım rahatlattın beni biraz.Doktor hangi ilacı verdi?

Kızlar telaş yapmayın.. İlk üç ay rahimde lekelenmelerin görülmesi eğer bebeğin gelişimi iyiyse doktorlar tarafından normal karşılanıyor. Rahim bir yerden bebeğe alışırken, bir yerden de ben adet olmalıyım dermiş. Her şeyi doğal akışına bırakın ve stres yapmayın.. Ben de ilk üç ay aynı problemi yaşadım.. Ama şimdi 27 haftalık olduk oğlumla:)) yakında içinizde kıpır kıpır oynadıkları zaman her şeyi unutacaksınız:)) hepinizi tebrik ediyorum..

torch testleri için düşük şartı yok ama her poliklinikte yapmıyorlar.
mesela osmaniye samatyaya bağlı, osmaniyede yapmıyorlar samatyaya gitmek gerekiyor.
taksim eğitim araştırmada yapmıyorlar şişli etfalde yapıyorlar.
ben devlette yaptırdım. hiç itiraz etmediler bebeğiniz hayırlı olsun dediler.

2 nisanda hamile oldugumu ögrendim. hemen o gün kan testi yaptık. hcg 1168 çıktı. ultrason kagıdında 4week 6 day yazıyordu. yani tam 4+6 da gitmişiz. daha sonra 9 unda gittik. 5+6 olması lazım ultrason kagıdına göre ama 5 haftalık dedi. bilmiyorum vallahı nedir ne degildir.

muhtemelen öyle. 2 nisan ultrason görüntülerinde 4w 6 d yazıyor. 1 hafta sonra yani 9 nisanda tekrar gittik 5 haftalık dedi aslında kagıda göre 5+6 olması gerekiyor. saglıklı olsun tek dilegim bu cnm.

merhaba kizlar!!
bende 5+2 hamileyim.. nezle olmusum, burnum ve bogazim cok fena.. ilacda kullanamiyorum.. ne yapsam ?
birde üzerimde cok yorgunluk var.. saatlerce uyuyabilirim hep dinlenmek istiyorum.. suan isdeyim cok zor oluyor..

merhaba kizlar!!
bende 5+2 hamileyim.. nezle olmusum, burnum ve bogazim cok fena.. ilacda kullanamiyorum.. ne yapsam ?
birde üzerimde cok yorgunluk var.. saatlerce uyuyabilirim hep dinlenmek istiyorum.. suan isdeyim cok zor oluyor..

geçmiş olsun..
bal zencefil dene.. ama yerinde olsam ihmal etmez, doktora giderdim.
gebelikte basit diye geçiştirmemek lazım hiçbir şeyi..

evt haklisin ama doktorlarda hamile oldum icin ilac fln veremiyorlar.. daha dogrusu hic birsey yapamiyorlar

valla biz öyle zannediyoruz ama gebelikte kullanılabilen ilaçlar varmış.
idrar tahlilim kötü çıktı, idrar kültürü yaptırdım sonucu çıkınca ona göre antibiyotik başlayacak doktor.
ilaç kullanmamak daha tehlikeli olabilir çünkü.

bir de biz nezle-grip diyoruz ama yüzbin çeşit kulak-burun-boğaz hastalığı var.
doğru teşhis ve tedavi için doktora gitmek lazım..

evt haklisn.. benimde gitmem gerek..

merhaba kizlar!!

geçmiş olsun canım.. bende grip oldum ( ilaç kullanamıycam diye doktoroda gitmedim.. meyve yiyerek ve dinlenerek atlatırım umarım...

anladım canım
ben salı günü gitcem özele, yani henüz elimde istenmiş bi tahlil yok
dün devletteydim bi tahlil istemedi dr.... sağlıkocağında bakılan bi kaç şey için yeterli dedi
bilmiyorum belki de ileri haftalarda daha fazlası isteniyodur devlette
ama özelde (ilk gebeliğim düşük olduğu için) tedbir olarak belki baya bi tahlil istenebilir onun için sormuştum
tşkler cevabın için...

Kızlar bende hep titreme üşüme var normal mi bu?? Kotu Bi haberci değildir umarım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…