- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
anladım canım
ben salı günü gitcem özele, yani henüz elimde istenmiş bi tahlil yok
dün devletteydim bi tahlil istemedi dr.... sağlıkocağında bakılan bi kaç şey için yeterli dedi
bilmiyorum belki de ileri haftalarda daha fazlası isteniyodur devlette
ama özelde (ilk gebeliğim düşük olduğu için) tedbir olarak belki baya bi tahlil istenebilir onun için sormuştum
tşkler cevabın için...
Kızlar bende hep titreme üşüme var normal mi bu?? Kotu Bi haberci değildir umarım(
kötü düşünme, bende de oluyor ara ara üşüme.
tahlillerini yaptırdın mı?
kan-idrar?
gebelikte idrar enfeksiyonu olabiliyormuş sık sık, ben de olmuşum malesef..
yaptırmadım dr. İstemedi. Ne biliyim aman kotu bişi olmasın da. Daha kalp atışlarını duymadık c.tesi kontrolüm var bakalım
daha önce olumsuz bir şey mi yaşamıştın ruzigar?
niye aklına kötü şeyler getiriyorsun?
ben yaşadığım olumsuzluğa rağmen aklımdan uzaklaştırmaya gayret ediyorum kötü şeyleri.
Allah'ın dediği olur..
nihayetinde ben bebeğime iyi bakmak için elimden geleni yapıyorum.
bundan sonrası nasip.. dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
yok cnm Allaha şükür yasamadım
ama onceden böyle üşümezdim merak ettim belki hamilelikte normaldir diye ama... Dr.a gidince sorcam mutlaka cnm
canım ben yazdım ama görmedin sanırım.
özel hastanelerde pahalı oluyor.
kan sayımı, idrar tahlili, idrar kültürü, serbest t4 ve tsh, toksoplazma rubella hepatit vs (torch) bakılıyor.
özelde senden isteyecekleri bunlar. belki ekstra şeker kan pıhtılaşma zamanı vs de bakabilir bilmiyorum..
sağlık ocağında torch bakmazlar.
büyük hastanelerde, fakültelerde filan bakılıyor.
düşük yapmış olman da gerekmiyor.
aksine, her gebenin baktırması gerekiyor torch.
bunun dışında senin kronik bir hastalığın varsa, mutlaka onunla ilgili de takip altında olmalısın
Kızlar bende hep titreme üşüme var normal mi bu?? Kotu Bi haberci değildir umarım(
geçmiş olsun canım. tam mevsim geçişindeyiz herkeste bir rahatsızlık var. ateşin mi çıkıyor acaba? kötüleşirsen doktora git hemen
aa gözümden kaçmış canım görmedim
tşkler bilgilendirdiğin için
salı günü dr. istemese de ben istiyim mi bunları?
bildiğim sadece hipotiroidim var, biliyosun
(allahım başka hastalıklardan da korusun)
özelde gideceğin doktor isteyecektir diye düşünüyorum.
ben doktorumdan randevu alırken, devlet hastanesinden de ertesi güne randevumu aldım..
tahlil isteyeceğini bildiğim için
hatta eşim ne kadar sabırsızsın demişti
bence sen de devletten randevunu al.
tiroidini ayda bir mutlaka baktır ve kadın doğumcuya da sonucunu göster ve aldığın ilacın dozunu söyle.
benim eşim uzm doktor, ben de pratisyen kıvamında oldum artık
merhaba mart hamişleri;
zaman ilerledikçe belirtilerim daha çok çoğalıyor.göğüslerimin ağrısından ağladım geçen gün
hele şu bulantı yokmu...hiç birşey yiyemiyorum.koku duyduğum an midem başlıyor bulanmaya.bide kanamam var diye progestan kullanıyorum.ya tok karnına içiyorum.yinede kafam dönüyor...bulantı için doktor bi ilaç verdi adı em...r bu ilaçtan kullanıp sonuç alan varmı.gebeyim diye o kadar mutluyumki ama bu bulantılar yedi beni
sürekli aşerdiğim bir meyve var isim vermiyim ondan başka bişey yemiyorum
Kızlar en son 5martta adet oldum adetlerim çok düzenlidir ,28 gün hiç şaşmaz , biz zaten ovülasyon testiyle denedik yani tam 14. gün yumurtladım ..Bugün dr a gittim ama keseyi göremedi , daha önceki bebeklerimide gelişmedikleri için kaybettim , ben napıcam şimdi dr c tesi gel yeniden bakalım dedi ama ben c tesiye kadar nasıl dayanıcam ,benim yaşadığımı yaşayan keseyi ilk muayenede göremeyen geç gören varmı ?
tayinle mi gittin diyarbakıra? eminim çok güzel bir yerdir. hep merak etmişimdir. aslında oralarda çok güzel yiyecekler var adını yazmıyayım ama işte hamile olunca insanın gözü görmüyor yemek filan.
merhaba canim..
benimde ilk hamilelimde mide yanmasi mide bulantisi bas dönmesi fln vardi ve gögüslerim okadar cok sismisdi ve agriodu dayanilcak gibi deyil ama hamilelim düsük ile sonuclandi.. 18 haftalikdi.. 3 ay oldu düsük yapali..
simdi yine hamileyim ve suanlik hic böyle sikayetlerim yok insallahda olmaz.. cok kötü oluyor.. cok ii bilirim.. ilk hamilelimde sadece 2,5kg almisdim hic bisey yiyemiyordum ve cogu yiyeceklerden tiksiniyordum..
Allah yardimcin olsun...
offf benimde bu 3. hamileliğim 2 düşük var bendede kan pıhtılaşması varmış meğersem.umarım bundada olmaz
Allah sanada sabır verin inş bu sefer bebişlerimizi alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?