mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım ben yazdım ama görmedin sanırım.
özel hastanelerde pahalı oluyor.
kan sayımı, idrar tahlili, idrar kültürü, serbest t4 ve tsh, toksoplazma rubella hepatit vs (torch) bakılıyor.
özelde senden isteyecekleri bunlar. belki ekstra şeker kan pıhtılaşma zamanı vs de bakabilir bilmiyorum..
sağlık ocağında torch bakmazlar.
büyük hastanelerde, fakültelerde filan bakılıyor.
düşük yapmış olman da gerekmiyor.
aksine, her gebenin baktırması gerekiyor torch.

bunun dışında senin kronik bir hastalığın varsa, mutlaka onunla ilgili de takip altında olmalısın

Kızlar bende hep titreme üşüme var normal mi bu?? Kotu Bi haberci değildir umarım(

kötü düşünme, bende de oluyor ara ara üşüme.
tahlillerini yaptırdın mı?
kan-idrar?
gebelikte idrar enfeksiyonu olabiliyormuş sık sık, ben de olmuşum malesef..

kötü düşünme, bende de oluyor ara ara üşüme.
tahlillerini yaptırdın mı?
kan-idrar?
gebelikte idrar enfeksiyonu olabiliyormuş sık sık, ben de olmuşum malesef..

yaptırmadım dr. İstemedi. Ne biliyim aman kotu bişi olmasın da. Daha kalp atışlarını duymadık c.tesi kontrolüm var bakalım

yaptırmadım dr. İstemedi. Ne biliyim aman kotu bişi olmasın da. Daha kalp atışlarını duymadık c.tesi kontrolüm var bakalım

daha önce olumsuz bir şey mi yaşamıştın ruzigar?
niye aklına kötü şeyler getiriyorsun?

ben yaşadığım olumsuzluğa rağmen aklımdan uzaklaştırmaya gayret ediyorum kötü şeyleri.
Allah'ın dediği olur..
nihayetinde ben bebeğime iyi bakmak için elimden geleni yapıyorum.
bundan sonrası nasip.. dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

yok cnm Allaha şükür yasamadım
ama onceden böyle üşümezdim merak ettim belki hamilelikte normaldir diye ama... Dr.a gidince sorcam mutlaka cnm

yok cnm Allaha şükür yasamadım
ama onceden böyle üşümezdim merak ettim belki hamilelikte normaldir diye ama... Dr.a gidince sorcam mutlaka cnm

4. denemede hamile kaldım..
önceki 3 ay adet öncesi o kadar çok farklı şey yaşadım ki..
aşırı üşümeler...aşırı yanmalar
her şeyi hamilelik belirtisi olarak değerlendiriyordum
"mi acaba?" diyordum

canım vücudumuz değişiyor.hormonlar vs

normal geliyor bana..

aa gözümden kaçmış canım görmedim
tşkler bilgilendirdiğin için
salı günü dr. istemese de ben istiyim mi bunları?
bildiğim sadece hipotiroidim var, biliyosun
(allahım başka hastalıklardan da korusun)

Kızlar bende hep titreme üşüme var normal mi bu?? Kotu Bi haberci değildir umarım(

geçmiş olsun canım. tam mevsim geçişindeyiz herkeste bir rahatsızlık var. ateşin mi çıkıyor acaba? kötüleşirsen doktora git hemen

özelde gideceğin doktor isteyecektir diye düşünüyorum.
ben doktorumdan randevu alırken, devlet hastanesinden de ertesi güne randevumu aldım..
tahlil isteyeceğini bildiğim için
hatta eşim ne kadar sabırsızsın demişti
bence sen de devletten randevunu al.

tiroidini ayda bir mutlaka baktır ve kadın doğumcuya da sonucunu göster ve aldığın ilacın dozunu söyle.
benim eşim uzm doktor, ben de pratisyen kıvamında oldum artık

ben de zaten ister diye devleten de aldım dün
evet tiroid için düzenli gidiyorum canım
eşinin dr. olması çok iimiş, şuan hep aklımız fikrimiz dr.da olduğu için evde bi tane olması düşüncesi çok güzel geldi
hoş alanı farklı olabilir ama ben olsam sorularla bunaltırdım heralde benim eşim mühendis ben de ona arada; herkeste bir kalp var ya seninkisi makinaa şarkısını söylüyorum

Son düzenleme:
evet aklıma takıldıkça soruyorum eşime.
çoğu zaman, "off bu kadar kurcalama" diye geçiştiriyo
sen daha iyi biliyosun bana niye soruyosun diyo ama olsun
o kadar çok şey okudum ki arkadaşlar bile bana kadın doğum uzmanı diye takılır oldu..
aslında çok bilmek de çok fazla şeyi değiştirmiyor.
sonuçta doğum bir hastalık değil.

merhaba mart hamişleri;
zaman ilerledikçe belirtilerim daha çok çoğalıyor.göğüslerimin ağrısından ağladım geçen gün
hele şu bulantı yokmu...hiç birşey yiyemiyorum.koku duyduğum an midem başlıyor bulanmaya.bide kanamam var diye progestan kullanıyorum.ya tok karnına içiyorum.yinede kafam dönüyor...bulantı için doktor bi ilaç verdi adı em...r bu ilaçtan kullanıp sonuç alan varmı.gebeyim diye o kadar mutluyumki ama bu bulantılar yedi beni

sürekli aşerdiğim bir meyve var isim vermiyim ondan başka bişey yemiyorum

merhaba canim..
benimde ilk hamilelimde mide yanmasi mide bulantisi bas dönmesi fln vardi ve gögüslerim okadar cok sismisdi ve agriodu dayanilcak gibi deyil ama hamilelim düsük ile sonuclandi.. 18 haftalikdi.. 3 ay oldu düsük yapali..

simdi yine hamileyim ve suanlik hic böyle sikayetlerim yok insallahda olmaz.. cok kötü oluyor.. cok ii bilirim.. ilk hamilelimde sadece 2,5kg almisdim hic bisey yiyemiyordum ve cogu yiyeceklerden tiksiniyordum..

Allah yardimcin olsun...

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun önceki gebeliklerinde gelişmeme nedenini söyledilermi yani 2 düşük olmuş trombofoli testi istedilermi benimde ilk düşüğüm oldu gelişmediği için meğerse kan pıhtılaşması varmış iyi bir doktora denk geldim 1. düşükten sonra istedi muhtemelen kan pıhtılaşması vardır diye düşünüyorum ben o yüzden doktoruna söyle o testi yaptır fakülteler yapıyor özeller 1 milyar kadar istiyor

tayinle mi gittin diyarbakıra? eminim çok güzel bir yerdir. hep merak etmişimdir. aslında oralarda çok güzel yiyecekler var adını yazmıyayım ama işte hamile olunca insanın gözü görmüyor yemek filan.

tayin değilde eşimin işi nedeniyle burdaki şubeye geçti geçici diye sonra çook sevdi evide buraya getirdik. hiç sorma ya bulantılarım felaket bi şekilde başladı hiç yemek yiyemiyorum

offf benimde bu 3. hamileliğim 2 düşük var bendede kan pıhtılaşması varmış meğersem.umarım bundada olmaz
Allah sanada sabır verin inş bu sefer bebişlerimizi alırız kucağımıza

offf benimde bu 3. hamileliğim 2 düşük var bendede kan pıhtılaşması varmış meğersem.umarım bundada olmaz
Allah sanada sabır verin inş bu sefer bebişlerimizi alırız kucağımıza

insallah canim ya insallah.. benim düsük nedenim bebegimde trisomi 18 vardi... kromozom bozuklugu cikdi.. icim cok aciyor kücük bir bebegin hasta olmasi.. o benim yavrum hepde ilk bebegim olarak kalicak..

Heyyy Güzel anneleeeer

Bugün doktora gittik veeee ALlahım bi bebek hiç mi durmaz kolları ayakları kıpır kıpır eli bi kafasında bi one itiyo gümbür gümbür geliyo cocuuuum :)) doktor ben bu boyutta bu kadar hareketli bebek görmedim dedi :) sekillendikçe onunla tanışmak inanılmaz güzel bi duygu darısı sizlerin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…