mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

hayırlı olsun canım darısı bize kalp atışları için pazartesini bekliyoruzzz maşallahhh hareketli bi bebek olcak desenee =)

duygucum merak etmiştin yazıyorum ben de dün dayanamadım dr gittim kalp atışını gördük ama cihazdan dolayı dışarı ses vermiyordu ses yoktu yani ama ekranda pıt pıt atan bişey vardı.
ohhh çektim .darısı senin başına.

üşüyen arkadaşım ben 10 gün feci üşüme çektim şimdi yeni yeni geçti.dr gittim ilaç falan veremem dedi kendi kendne geçti.merak etme seninde geçer yakında.
bu arada bişey sorcam ultasın kagıdında sol altta geçen hafta 16.4 mm yazıyordu dün künde 7.4 m kafama takıldı niye düşüş var dr soramadım çünkü geçen gittiğimdekini ezbere bilmiyordum eve geldiğimde fark ettim.bide ben 10 gün çnce 5+4 düm dün 6+ 4 yazıyordu niye 3 gün geri olmuş kafam takıldı bu mm leri anlıyan varmı çok endişelendim.

maşallah canım.amin

selam kızlar dün akşam hafif pembe leke geldiği için bugün doktora gittim düşük tehlikesi olabilir dedi 3 iğne verdi 5er gün arayla. hcg 1199 su iç karından bakalım bebeğe dedi henüz 4+5 ama tabiki pek bir şey görünmedi çok küçük bak burda dedi baktım ama beyaz bir şeydi ne olduğunu anlamadım bile .hcg 1300lerde olduğu zaman net görebiliyormuş 15 gün sonraya randevu verdi gel hareketliliğine bakalım dedi şimdi 15 gün nasıl dayanacam daha hiçbir şey görmedim bennnnn

gözün aydın canım hadi darısı başıma benimde pıt pıtları duymama 4 gün kaldı yumurtlama geç olmuştur sende o yüzden 3 gün geridir bi sorun olmuyor canım merak etme o sayılar içinde çok endişeleniyorsan ara sor hadi kendine de bebişine de iyi bakk

canım bol bol dinlen ayaklarını uzat iğnelerini düzenli kullan. Benimde hcg 2300 küsürdü sadece keseyi gördük zeten hemen bebeği görmeyi bekleme ilk önce keseyi görürsün. Bende kalp atışlarını bekliyorum canım geçmiş olsun sana çalışmıyorsan sürekli uzan.

canım endişelenme benimde aynı 5.hafta başlamıstı lekelenmelerim. önce karından 1 nokta gözükmüştü.gelişirse buyur gelişmezse düşer demişti çok korkmustum.1 hafta sonra yıne gel bakalım demişti ama ben 3 4 gun sonra gıttım lekelenmem geçmedi diye.çok su içip sıkışman gerekiyor.kese buyumus dedi ilaçlarına devam et dedi.2 hafta sonrada çok sukur kalp atışını duydum.darısı başına inşallah.bende ilaç içiyorum.kanaman artarsa gununu bekleme git doktora için rahat etsin.lekelenmem hala devam ediyor.bazen 2 3 gun olmuyo seviniyorum ama yine oluyo çoğu kişiden duydum.inşallah geçer hepimizinki.kendine iyi bak.henüz miden bulanmıyorsa bol su iç.

nezamandır bu topiğe bakmamıştım Aralık Anneleri topiğindeyim. ama burdaki çoğu anne sanıyorum kasım annelerinde. umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıklıdır.(Allahım nazarlardan korusun) çoğunuz hafta olarak çok az bir farkla benden daha öndesiniz.ben bugun 6. haftayı doldurdum yediye girdik geçen haftadan beri mide buantılarım başladı bir haftadır mideme doğr düzgün birşey girmedi. istifra etmeye başladım 3 gundur. halsizim. karnım hep aç ama yiyemıyorum herşey kokuyor. mutfağa giremıyorum zaten. içi boş poğaçalar benım kurtarıcım odu birkaç gundür onlardan yiyorum ve meyve. ama nafile onlarda çıkıyor. Allah yardımcımız olsun. yarın bebeğimin kalp atışları için doktora gidicez.

herkeze günaydın hayırlı cumalar ,allah bebişlerimizi bize bağışlasın.....

hayırlı cumalar.
amin!
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Allah, sabırsızlıkla anne olmayı bekleyen kadınlara da nasip etsin.

Serviste yine içim çalkalana çalkalana geldim..
bir şeyler yemeden evden çıkmıyorum ama, yol beni çok zorluyor.
hiç öyle araba tutan bi insan değilimdir.
bi de parfüm mevzusu var tabi..
sabah sabah niye bu kadar parfüm sıkıyor insanlar anlamıyorum.
servisten inince sık kardeşim :))
işyerinde pek kimseye de söylemedim ki hamile olduğumu
bulantılarımla baş başayım..

canım günaydın..
ben buraya yazıyorum bir de "birlikte hamilelik bekleyelim mi" topiğine yazmıştım ilk hamilelerden biri oldum orda :) ara ara oraya da yazmaya devam ediyorum.
sen "Aralık Anneleri"ne yazıyorsun ama, bebekler pek de 40 haftayı doldurmuyor
benim de 2 Aralık görünüyor ama bana Kasım'ın ortasında olacak gibi geliyor.
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
ben de bisküvi yoğurt filan yiyebiliyorum
sabah çıkardım birkaç gün öğlene doğru daha iyi oluyorum.
yemek pişiremiyorum, sağolsun eşim pratik bir şeyler yapıyor.
İnşallah güzel geçer yarın, bebişin kalp atışlarını duyarsın :)

sağol canım teşekkür ederim. evet aralık'ı bumaz ama olsun oraya yazıyorum arada kasımdakılere de bakıyorum. yararlı oluyor. benim belli olmuyor günün her saaati gelebiliyor bulantı koku duymaya görsün burnum. parfüm sigara ne olursa olsun hepsi iğrenç kokuyor bana. sizde duydunuzmu kalp atışarını. nasıl bebeğin

Dr bana doğum aralık pn gözüküyor ama hiçbir zaman bebişler o günü beklemiyor kasım 20 fln olur dedi.. Ben de şu an kasım annesi mi yoksam aralık annesi miyim bilemedim:))))

canım ben geçen hafta gitmiştim daha 5+4 te
kalp atışı gördük, sesi de açtı doktor ama ben pek anlayamadım
olması gerektiği gibi şimdi güm güm olmaz dedi
haftaya gidicem inşallah duyarız o zaman..

hayırlı olsun erkenden duymuşsun kalp atışını ne büyük mutluluk Allahım sağlık versin. bende yarın gidiyorum acaba duyabilecekmıyım kalp atışını diye düşünüyordum. 6+2 oluyoruz yarın. inşalah duyarız.

masallah canim yaaa ben daha gormedim hareketlerini haftaya babamiz gelcek heralde onunla gideyim diyorum nasil duracaksam o zmna kadar gormeden melegimi ben yine dayanamaz giderim heralde bi de hareketlerini gormek ne muthistir yaa oyyy oyyyy

sağol canım..
duyamazsan da endişelenme görmen yeterli :)

nasıl oldun iyimisin? yazmıyosun kaç gündür merak ettim canım.inşallah herşey yolundadır.

duydunmu;iyiyim canım..geçen p.tesi dr.a gittim.lekelenmem ne içersem içeyim geçmiyordu...2 gece hastanede yatmama rağmen kahverengi lekelenmeler gittikçe artmaya başlamıştı.doktor düşük önleyici iğne(proluton) ve progestanın iğne şeklinde olanını verdi.Allah a şükürler olsunki kahverengi lekelenmeler kesildi...sabah -akşam progestan iğne vuruluyorum.....hapı bende işe yaramadı...doktor 1 hafta sonra gel bebeğin kalp atışları duruyormu bakalım dedi...:18: şimdi çok korkuyorum gerçi midem çok bulanıyor...bebeğin canlı oldugunu ifade edermiş bulantılar...biraz bunalım takılıyorum...internete pek girmiyorum bu ara moralim bozuluyor olumsuz bişey okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…