Heyyy Güzel anneleeeer
Bugün doktora gittik veeeeALlahım bi bebek hiç mi durmaz kolları ayakları kıpır kıpır eli bi kafasında bi one itiyo gümbür gümbür geliyo cocuuuum :)) doktor ben bu boyutta bu kadar hareketli bebek görmedim dedi :) sekillendikçe onunla tanışmak inanılmaz güzel bi duygu darısı sizlerin basına
Heyyy Güzel anneleeeer
Bugün doktora gittik veeeeALlahım bi bebek hiç mi durmaz kolları ayakları kıpır kıpır eli bi kafasında bi one itiyo gümbür gümbür geliyo cocuuuum :)) doktor ben bu boyutta bu kadar hareketli bebek görmedim dedi :) sekillendikçe onunla tanışmak inanılmaz güzel bi duygu darısı sizlerin basına
duygucum merak etmiştin yazıyorum ben de dün dayanamadım dr gittim kalp atışını gördük ama cihazdan dolayı dışarı ses vermiyordu ses yoktu yani ama ekranda pıt pıt atan bişey vardı.
ohhh çektim .darısı senin başına.
üşüyen arkadaşım ben 10 gün feci üşüme çektim şimdi yeni yeni geçti.dr gittim ilaç falan veremem dedi kendi kendne geçti.merak etme seninde geçer yakında.
bu arada bişey sorcam ultasın kagıdında sol altta geçen hafta 16.4 mm yazıyordu dün künde 7.4 m kafama takıldı niye düşüş var dr soramadım çünkü geçen gittiğimdekini ezbere bilmiyordum eve geldiğimde fark ettim.bide ben 10 gün çnce 5+4 düm dün 6+ 4 yazıyordu niye 3 gün geri olmuş kafam takıldı bu mm leri anlıyan varmı çok endişelendim.
selam kızlar dün akşam hafif pembe leke geldiği için bugün doktora gittim düşük tehlikesi olabilir dedi 3 iğne verdi 5er gün arayla. hcg 1199 su iç karından bakalım bebeğe dedi henüz 4+5 ama tabiki pek bir şey görünmedi çok küçük bak burda dedi baktım ama beyaz bir şeydi ne olduğunu anlamadım bile .hcg 1300lerde olduğu zaman net görebiliyormuş 15 gün sonraya randevu verdi gel hareketliliğine bakalım dedi şimdi 15 gün nasıl dayanacam daha hiçbir şey görmedim bennnnn
selam kızlar dün akşam hafif pembe leke geldiği için bugün doktora gittim düşük tehlikesi olabilir dedi 3 iğne verdi 5er gün arayla. hcg 1199 su iç karından bakalım bebeğe dedi henüz 4+5 ama tabiki pek bir şey görünmedi çok küçük bak burda dedi baktım ama beyaz bir şeydi ne olduğunu anlamadım bile .hcg 1300lerde olduğu zaman net görebiliyormuş 15 gün sonraya randevu verdi gel hareketliliğine bakalım dedi şimdi 15 gün nasıl dayanacam daha hiçbir şey görmedim bennnnn
herkeze günaydın hayırlı cumalar ,allah bebişlerimizi bize bağışlasın.....
nezamandır bu topiğe bakmamıştım Aralık Anneleri topiğindeyim. ama burdaki çoğu anne sanıyorum kasım annelerinde. umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıklıdır.(Allahım nazarlardan korusun) çoğunuz hafta olarak çok az bir farkla benden daha öndesiniz.ben bugun 6. haftayı doldurdum yediye girdik geçen haftadan beri mide buantılarım başladı bir haftadır mideme doğr düzgün birşey girmedi. istifra etmeye başladım 3 gundur. halsizim. karnım hep aç ama yiyemıyorum herşey kokuyor. mutfağa giremıyorum zaten. içi boş poğaçalar benım kurtarıcım odu birkaç gundür onlardan yiyorum ve meyve. ama nafile onlarda çıkıyor. Allah yardımcımız olsun. yarın bebeğimin kalp atışları için doktora gidicez.
canım günaydın..
ben buraya yazıyorum bir de "birlikte hamilelik bekleyelim mi" topiğine yazmıştım ilk hamilelerden biri oldum orda :) ara ara oraya da yazmaya devam ediyorum.
sen "Aralık Anneleri"ne yazıyorsun ama, bebekler pek de 40 haftayı doldurmuyor
benim de 2 Aralık görünüyor ama bana Kasım'ın ortasında olacak gibi geliyor.
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
ben de bisküvi yoğurt filan yiyebiliyorum
sabah çıkardım birkaç gün öğlene doğru daha iyi oluyorum.
yemek pişiremiyorum, sağolsun eşim pratik bir şeyler yapıyor.
İnşallah güzel geçer yarın, bebişin kalp atışlarını duyarsın :)
sağol canım teşekkür ederim. evet aralık'ı bumaz ama olsun oraya yazıyorum arada kasımdakılere de bakıyorum. yararlı oluyor. benim belli olmuyor günün her saaati gelebiliyor bulantı koku duymaya görsün burnum. parfüm sigara ne olursa olsun hepsi iğrenç kokuyor bana. sizde duydunuzmu kalp atışarını. nasıl bebeğin
canım ben geçen hafta gitmiştim daha 5+4 te
kalp atışı gördük, sesi de açtı doktor ama ben pek anlayamadım
olması gerektiği gibi şimdi güm güm olmaz dedi
haftaya gidicem inşallah duyarız o zaman..
Heyyy Güzel anneleeeer
hayırlı olsun erkenden duymuşsun kalp atışını ne büyük mutluluk Allahım sağlık versin. bende yarın gidiyorum acaba duyabilecekmıyım kalp atışını diye düşünüyordum. 6+2 oluyoruz yarın. inşalah duyarız.
nasıl oldun iyimisin? yazmıyosun kaç gündür merak ettim canım.inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?